Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ritaki se efxaristo poli pou me thimithikes:grin:ta pira ta filakia

ta xartia ta ekana k ta edosa 10/8 opou arxise k to eksamino mou edosan ena antigrafo poy mou leei oti telioni 9/2/11,mou ipan oti 1/9 tha mpoyn ta prota lefta ayta tora tha pao k tha do an tha mpoyn se ETE mono.

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

πηγα κ ρωτησα το πρωι κ μου λεγαν κατι αλαμπουρνεζικα. ασε που ολοι ελειπαν απτα γραφεια τους κ ο καθενας ελεγε το μακρυ του κ το κοντο του . τους λεω....αν κανω καταθεση σημερα.....τι γινετα?κ τι μου λενε? οτι τελος οκτωβριου να παω να παρω την αποφαση. του λεεω κ ποτε θα πληρωθω? μου λεει μαλλον αρχες του μηνα. χαρτι που θα παω στην δουλεια μου, του λεω ? ε τελος οκτωβριου!

η εγω εγινα πολυ ξανθια η δεν ξερω :twisted: ο αρμοδιος υπαλληλος βρισκεται σε αδεια. ρωτησα ποτε ερχετε κ μου λενε ....ερχετε αποσπασματικα ερχετε:roll:

88M1p3.pngycQap3.png

ritaki exi dikio oti nane ine oli toys

ego gia na soy po tin alithia ixa stili ton antra moy giati emas tis ginekes den mas ipologizoyn ektos k an pas me to moro den ksero:roll:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά ΤΗΕΝΑΚΙ να σε χαίρονται και να χαίρεσαι και εσύ την οικογένεια σου. Να είσαι γερή και δυνατή για να αντιμετωπίζεις όλη τη φαμίλια σου.

Εμένα από ότι μου είπαν πάντως αν θα έπαιρνα το εξάμηνο επειδή λήγει η άδεια μου στις 31/08, 01/09 θα πρέπει να πάω ΟΑΕΔ και να καταθέσω τα χαρτιά μου. Λογικά η πληρωμή γίνεται τέλος του μήνα στην ΕΤΕ. Δεν μπορεί να μην δώσουν χαρτί γιατί αλλιώς τι θα παρουσιάσεις στη δουλειά σου. Δυστυχώς έχουν μείνει χωρίς προσωπικό και δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Μια φίλη μου που γέννησε τον Ιούνιο και πήγε στον ΟΑΕΔ του Πειραιά για να πάρει την συμπληρωματική παροχή μητρότητας της είπαν από Σεπτέμβριο και αν γιατί λεέι δεν έχουν προσωπικό.

καλημέρα σε όλες, δλδ καλησπέρα.... Σήμερα όλο γκρίνια είμασταν αν και κοιμηθηκαμε πολυ κλά το βράδυ...

Κορίτσια αυτό με τον ΟΑΕΔ ειναι οντςσ δράμα. Κι εγώ τον άντρα μου έστειλα που το 'χει με τις δημοσιες υπηρεσίες, μπαίνει γενικά με τσαμπουκά και μια σακούλα χαρτιά :tongue::tongue: και πάλι επειδή τη δεύτερη φορά χρειάστηκε να πάει σε άλλο ΟΑΕΔ, του ζήτησαν διαφορετικά χαρτιά από ότι στον πρώτο!:eek::eek:

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

οπως τα λες xainti στον πειραια δεν υπαρχουν ατομα.....το διαπιστωσα κ μονη μου ....αλλα εγω ρωτησα και δεν μου ειπαν οτι σεπτεμβρη θα εχουν ατομα.μακαρι να εχει δικιο η φιλη σου . παντως το συμπληματικο επιδομα να μην το χασει ....ειναι περιπου 1200 ευρω(εγω τοσα πηρα)

αυταααααααααα

ο αγγελος εχει παει στον γιατρο τις εξετασεις που εκανε το πρωι....αντε να δουμε τι θα του πουν...ελπιζω να εχουμε καλυτερευση η εστω να ειναι τα ιδια(να εχει παραμεινει σταθερο καταγμα)

ο μικρος νομιζω εχει ουρολομωξη:cry::cry: ειδα στην πανα του στο σημειο που ειναι το πουλακι του κατι σαν πορτοκαλι .....τον επλυνα τον καθαρισα κ περιμενω να δω στην επομενη πανα κ παιρνω την γιατΡο του .παντως αλλο συμπτωμα δεν εχει...πυρετους κ τετοια ......

88M1p3.pngycQap3.png

οπως τα λες xainti στον πειραια δεν υπαρχουν ατομα.....το διαπιστωσα κ μονη μου ....αλλα εγω ρωτησα και δεν μου ειπαν οτι σεπτεμβρη θα εχουν ατομα.μακαρι να εχει δικιο η φιλη σου . παντως το συμπληματικο επιδομα να μην το χασει ....ειναι περιπου 1200 ευρω(εγω τοσα πηρα)

αυταααααααααα

ο αγγελος εχει παει στον γιατρο τις εξετασεις που εκανε το πρωι....αντε να δουμε τι θα του πουν...ελπιζω να εχουμε καλυτερευση η εστω να ειναι τα ιδια(να εχει παραμεινει σταθερο καταγμα)

ο μικρος νομιζω εχει ουρολομωξη:cry::cry: ειδα στην πανα του στο σημειο που ειναι το πουλακι του κατι σαν πορτοκαλι .....τον επλυνα τον καθαρισα κ περιμενω να δω στην επομενη πανα κ παιρνω την γιατΡο του .παντως αλλο συμπτωμα δεν εχει...πυρετους κ τετοια ......

rita kita simtosi

http://www.mammyland.com/index.php?option=com_kunena&Itemid=354&func=view&catid=9&id=493324#493324

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

αχ μήπως ξέρει κάποια να μου πει? έκανα το μαλί περμαναντ και τωρα σκεφτηκα μηπως περναει κατι στο γάλα και δεν κανει να το δωσω στο παιδι....:confused::confused::confused::confused:

μηπως στην επομενη αντληση να το πεταξω???:(:(:(

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Αυτό με τα ούρα το έχω δει και εγώ εδώ και τρεις ημέρες αλλά σήμερα δεν είδα κάτι αν το δω πάλι αύριο θα πάρω την παιδίατρο. Και εγώ ανησύχησα πολύ αλλά υπέθεσα ότι ήταν κάτι απά αυτά που έφαγα και της το δημιουργήσαν.

Καλά να περάσεις Thena να το κάψεις αφού είναι τα γενεθλιάκια σου.

Ναι ri_taki το σίγουρο είναι ότι δεν το χάνει η φίλη μου με τίποτα γιατί είναι λεφτά όχι αστεία δεν τους τα χρωστάμε αρκετά μας κρατάνε.

thenaki μου να περασεις ομρφα ομορφα !!!!! κ ενταξει ο αντρουλης σου σου εκανε 3 υγιεστατα παιδακια να σου ομορφαινουν την ζωη σου , αλλα ..... κ ενα δωρακι ακομα δεν λεμε οχι ε?:rolleyes:

λοιπον....εμεις....... ο αγγελος χειροτερα ...... κατεβηκε ο σπονδυλος +18%...τωρα αρχιζει να δενει ετσι κ δεν μπορουμε προς το παρον να κανουμε κατι (χειρουργειο π.χ.) ενα μηνα ακομα ακινησια στο κρεβββατι κ βλεπουμε. ο αγγελος εχει τρελαθει κ εγω το ιδιο ! του ειπα οτι θελω τεστ εγκυμοσυνης γιατι μου εχει καρφωθει οτι θα βγει θετικο κ του ειπα πως αν βγει θετικο θα φουνταρω δεν μπορω να το αντιμετωπισω . ακραιο αλλα ετσι ενιωθα εκεινη την στιγμη που του το ειπα. :?

καταταλλα ο μικρος ξαναεβγαλα σε πανα παλι πορτοκαλι (λιγοτερο αυτη την φορα) παρατηρησα ομως οτι στην pampers δεν φαινεται τιποτα , στην babylino φαινεται πορτοκαλι. τωρα δεν ξερω....τον εχω κανει 2 φορες ηδη μπανιο κ του βαζω συνεχεια θερμομετρο(δεν εχει καθολου πυρετο) θα συνεχισω να παρατηρω αυτο με τις πανες κ αν ειναι αυριο θα τηλεφωνησω στην γιατρο καλου κακου.

τι αλλο? α ναι xainti ....αφου καταθεσει η φιλη σου τα χαρτια για το επιδομα το συμπληρωματικο θα της πουν σε καμια βδομαδα να παει να τα παρει.... πριν παει λοιπον να παρει την επιταγη θα σου πω να της πεις σε ποιο καταστημα τραπεζας να παει παρει αριθμο προτεραιοτητας(ειναι συγκεκριμενο κ γινεται χαμος!) την φορα που πηγα εγω ειχε αναμονη 4 ωρες !

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...