Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εδω τσιγαρακι(ντροπη μου ) βεραντουλα κ σκεφτομαι τι θα κανω αυριο με την δουλεια....εχω ραντεβου με τον εργοδοτη....περιμενει την απαντηση μου ....κ αν αποφασισω να παρω την 6μηνη αδεια του ΟΑΕΔ τελικα, μετα εχω ΟΑΕΔ για ν ακανω τα χαρτια ...... εχτες τελειωσε η κανονικη μου αδεια κ μου ειχαν πει απτον ΟΑΕΔ οταν τελειωσει η κανονικη μου αδεια να παω να κανω καταθεση χαρτιων ......... τοτε μου βγαζουν ημερονιες ποτε τελειωνει το 6μηνο?ξερεις? κ ποτε πληρωνομαι ?σε 1 μιηνα απο την καταθεση χαρτιων? η αρχη του μηνα?

ax ritaki ise nixtopouli telika den kimase poli e?

emena arxise apo 10/8 k telioni 9/2 i adia,ta lefta tha mpenoyn se logariasmo ETE kathe proti tou mina emena tha mpoyn tora proti septemvri gia tis 20 meres augoystoy nomizo:roll:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

k ναι μολις κοιμησα τον γιο μου :tongue: εχτες κοιμηθηκε 12.30 κ σημερα παρα τεταρτο...... (απο το 3 που ηταν τοσο καιρο αρκετα καλυτερο αυτο )

που ειστε ολες ??????// ΤΗΕΝΑΚΙ μου?????????????

καλε αφηστε ολες τα πλιτσι πλιτσι .......... βαρεθηκαμε μονες !!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

καλημερααααα...τι κανουν οι μαμαδες????

εμεις ειμαστε μεταξυ αιγινας και αθηνας...πανω κατω ενα πραμα συνεχεια...η μπεμπουλα μας δεν εχει τα ωραρια τα δικα σας δυστυχως...ολη μερα ειναι on & off...κοιμαται 1 ωρα ,καθεται αλλη 1 ξυπνια...συνηθως κοιμαται τον πρωτο βαθυ υπνο κατα τις 7:30-8:00μμ μεχρι τις 11 και απο τις 11 μεχρι τις 2:30,αλλιως κατευθειαν απο 8 μεχρι 2:30,παντως στις 2:30 ξυπναει οπως κ ναχει λες κ εχει ξυπνητηρι μεσα της...και μετα ξανα στις 6 παρα με 6και,που τοτε ανοιγει τις ματαρες της και αν δεν την ακουσω να παιζει μονη της με ξυπναει οποτε αποφασισει εκεινη...τοτε ξεκιναει η μερα μαςθα κατσουμε κ 1 κ 2 ωρες ξυπνιες να γελαμε κλπ....ευτυχως οπως παντα δεν με κραταει ξυπνια καθολου το βραδυ..τρωει το 10 λεπτο της ρευεται μονη της και κοιμαται κατευθειαν...τσισα κανει μετα τις 4-5 το πρωι,οποτε δεν χρειαζεται κ αλλαγμα νωριτερα..κ εμεις για να κοιμηθουμε πλεον θελουμε δαχτυλακι..τον αντιχειρα και τα υπολοιπα δαχτυλακια να σκεπαζουν τα ματακια μας..εχει πολλη πλακα το σκατουλακι μας...προσπαθησα πιπιλα,αν και ξερω οτι ειναι κατι προσωρινο,βασικα το ευχομαι,αλλα την δεχεται μονο για παιχνιδι...οταν φορτσαρει και θελει υπνο τρελα βαζει πιπιλα κ χερακι μαζι...πως τα καταφερνει δεν ξερω????

ριξαμε κ το πρωτο μας χαχανητο...γελιο συνειδητοποιημενο...τρελαθηκα η μανα.....μαζι κ η γιαγια που την πειραζε...να ξεκαρδιζεται το πουλακι μου ποση ωρα κ να μην σταματαει....

κατα τα αλλα εχουμε 6 σεπτ. το τριτο μας εμβολιο....ελπιζω να με βγαλει ασπροπροσωπη χωρις να κλαψει οπως κ τις αλλες φορες...πειναααααει,σας αφηνω....

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Καλημέρα, καλημέρα!

Νεκταρία, αυτό το 2.30 - 3.00 το έχουμε κι εμείς. Ευτυχώς σήμερα μετά τις 3 ξαναξύπνησε στις 8.00!!

Τι κάνετε οι υπόλοιπες? Άντε να διαβάσουμε ωραίες ιστορίες από διακοπές :):)

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

καλημεεεεεεεεεεεεεερα σε ολες τις μανουλιτσες κ τα μπεμπακια !!!!!!!!

ο δικος μου ταρζαν ειναι ξυπνιος απτις 9 κ εχει τρελες ορεξεις γιαπαιχνιδια,γελια κ κραυγες..... απτις 9 δεν εχει ξαναφαει , δεν θελει . καταταλλα σαλια παρα πολλα ρε κοριτσια:roll:

η δουλεια μου εδωσε μια βδομαδα παραταση να το σκεφτω λεει .....(κ αν αποφασισω να γυρισω , αυτη η βδομαδα θα ειναι αδεια ανευ αποδοχων) ....

88M1p3.pngycQap3.png

με το που εβαλα τον κιμα στην κατσαρολα κ το σκεπασα λιγο , σηκωθηκε το μικρακι μου ! χμ..... :mrgreen:

τον εχω βαλει στο καροτσι να με κοιταει μιας κ ειναι ησυχος(γαλα παλι δεν θελει )

αυριο το πρωι ο αγγελος εχει παλι γιατρο, αν το καταγμα στον σπονδυλο εχει μεινει σταθερο θα τον αφηνει λιγακι να περπαταει. οχι βολτες κ πολλα πολλα βεβαια αλλα κατι θα ειναι κ αυτο :-Dειναι τελειως ξαπλα ενα μηνα τωρα:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

88M1p3.pngycQap3.png

Γεια σας κορίτσια πως πάτε με τη ζέστη κοντεύω να λιώσω και ας μην είμαι από ζάχαρη.

Ri_taki τι έγινε δεν αποφάσισες ακόμα από ότι διάβασα δύσκολη απόφαση όντως. Μακάρι να έχεις ευχάριστα νέα αύριο για τον άντρα σου

Nektaria πολύ όμορφο όνομα μπράβο σου με το καλό!

Bibicos υπομονή ακόμα στην αρχή είναι δύσκολα μετά θα στρώσει. Εμένα που κλείνει τους τρεις έχει αρχίσει και κοιμάται από τις 9 ως τις 6 το πρωί και νοιώθω βασίλισσα.

Thena σου βγάζω το καπέλο με τα 3 παιδιά 2 έχω και τρέχω και δεν φτάνω!

Διαφημίσεις

μανουλα Μαιου εκπεμπει SOS !!!!

με πηραν τηλ τα παθερικα μου κ ερχονται σε μια ωρα:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

ηρθα εδω για να χω την ησυχια μου κ τσουπ !!!!! αχ μια βδομαδα που ειμασταν εκει δεν τους εεφτανε?:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

εκπεμπω sos δεχομαι εφοδο...επιθεση πως τολενε !

88M1p3.pngycQap3.png

nektaria mou pos na kimithi to pedi ta mesanixta me toso ipno poy rixni tin imeera,pali kala diladi poy ksanakimate.ego den ton afino meta tis 6 to apogevma ton perni kana dekalepto otan thelisi k meta ton ksipnao an ton afiso den prokete na kimithi grigora k gia olo to vradi:roll:,kimate 10-7 pini gala k ksanakimate mexri tis 10 to proi sxedon :tongue:.

naya ante epiteloys na mazevomaste giati araxniasame ado ti na soy kanoyn dio atoma(thena-rita)to cafe theli polles giana mini anixto:D

xainti exo poli voithia apo tin pethera mou, k oysiastiki k apo ton antra moy ta kani ola mono vizi den evgale na thilasi:mrgreen::mrgreen:

ritaki koyragio kita na ta vrite giati tin xriazese etsi ekana k ego stin arxi alla metaaaaa tin ksezoymizo taxi peksi apo to baby siting;)

katsi na sikothi me to kalo o aggelos na thes na vgenis k ligo k tha dis pos tha tin parakalas,erxete ximonas k tha ine poli zorikos:roll::rolleyes:

ego den ithela na erxete sinexia spiti (tin exo apo kato)afina k to klidi apo ekso k olo pano kato itan alla meta me ta pedia katalava poso tin xriazome k tora tin thelo sinexia gia na to skame k ligo:mrgreen:

exthes poy isoyn koritsaki k den irthes ,ta mesanixta poy sixnazis esi ego kimame den kapnizo:mrgreen:

simera pigame thalassa to mesimeri pira k to moro itan ligo griniaris theli na kimithi k apo tin fasaria den mpori ,irthe k i koyniada moy me ta pedia tis k kapos ixa voithia,ithela na ton paro den niotho kala otan pername kala na min ine mazi mas:roll:stenaxorieme

tora ola kimoynte komatia se ligo sas afino an mporeso tha mpo kata tis 12 to mesimeri omos ritaki:tongue:

ena teleyteo rita ego den thilazo apo 20/7 peripoy k periontos akoma na erthi esi den exis stamatisi etsi ?malon den tha soy erthi akoma,emena omos?les na ksanagino magiatiki manoyla?ena sok tha to patho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

κοριτσαρες δεν σας ξεχνω, διακοπαρουμε με τρελα και περναμε πολύ σουπεεεεεεεεεεεεεεερ!!!

Σας φιλω όλες και οταν γυρισω με το καλο θα ανεβασω και φωτο μαζι με τα νεακια μας...

Ελπιζω να ειστε ολες πολύ καλα!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

ποια γλυκια μανουλα κ καλη φιλη γιορταζει ε?!:tongue::tongue::tongue:

φιλεναδιτσα Θενα ......πολυχρονη !!!!!

να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου , να εισαι παντα ετσι γλυκια κ με το χαμογελο στα χειλη :-D

κ φυσικα υγεια για να χαιρεσαι οσους αγαπας κ σε αγαπουν ;)

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜακια !

88M1p3.pngycQap3.png

.

ritaki

ena teleyteo rita ego den thilazo apo 20/7 peripoy k periontos akoma na erthi esi den exis stamatisi etsi ?malon den tha soy erthi akoma,emena omos?les na ksanagino magiatiki manoyla?ena sok tha to patho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γιατι εχω φαει τετοιο κολλημα κ νομιζω κ εγω οτι θα ειμαι ΞΑΝΑ Μαγιατικη μανουλα.........μου λες ????????????/:twisted::twisted::roll::roll:

κοριτσαρες δεν σας ξεχνω, διακοπαρουμε με τρελα και περναμε πολύ σουπεεεεεεεεεεεεεεερ!!!

Σας φιλω όλες και οταν γυρισω με το καλο θα ανεβασω και φωτο μαζι με τα νεακια μας...

Ελπιζω να ειστε ολες πολύ καλα!

κοριτσαρα ομορφη να περασεις οσο καλυτερα μπορεις!!!!!!!!

αντε σε περιμενουμε κ φυσικα χρωστας καφε στην πλατεια μην το ξεχνας ! φιλαρες !

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...