Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε χθες δεν κατάφερα να μπω ήμουν λιώμα από την κούραση και σήμερα έμεινα σπίτι μόνη μου γιατί ο μπαμπάς και ο μεγάλος γιος πήγανε για μπάνιο. Εμείς με την κόρη μείναμε σπίτι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα και Χρονια Πολλα σε ολες!!!

Thena σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες κοριτσακι μου!!!Καλα μιλαμε να σε ρωτησω κατι????Εγω ενα παιδι εκανα 3,5 κιλα και με εχει βγαλει οφ λεμε...Εσυ με 3 πως την παλευεις????Τα εχω δει οοοολα κοριτσια....Ειμαι πτωμα και χαλια ψυχολογικα...Εξαντλημενη νιωθωωωω...

Ειναι 20 ημερων το παιδακι μου για πειτε ρε κοριτσια μεχρι ποτε κραταει το μαρτυριο και το ξενυχτι????

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΟΜΩΣ...:mrgreen:

Διαφημίσεις

nektaria ise sigoyri oti xoraei i xontroylina soy sto forema ? gia metra k tin kolimpithra :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

plaka kano ine mia zoympoyrloydiki koykla gia tsimpies sta magoyla xi xi xi

bibicos k pali na soy zisi apo oti ligo poy diavasa kala ta pas dinis k simvoyles k se alles:mrgreen:

pantos sta 40 kati pathenoyn k kimoynte kalitera vradi.

ston trito mina ine to telos ton kapsonion ipomoni tha ine k fthinoporo k den tha skane toso tha exi sinithisi k to olo kathimerino skiniko .

ena pragma tha soy poy k an to kanis tha ise i pio eytixismeni mama,sta pedia toys aresi i roytina niothoyn asfalia k ine irema ,an kanis kathe mera

tha to taizis sto idio meros tha to kimizis sto idio meros me ton idio tropo, me tin idia moysiki h isixia,k.t.l. to moro tha ine panta isixo.ego to evgala apo to domatio moy meta ton 2o mina k ola ta kano eki k exi sinithisi to domatio toy k kimate kala to vradi apo10 mexri 7 peripoy ;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

pantos sta 40 kati pathenoyn k kimoynte kalitera vradi.

Ααααχ αλλες 20 μερες δηλαδη....

ston trito mina ine to telos ton kapsonion ipomoni tha ine k fthinoporo k den tha skane toso tha exi sinithisi k to olo kathimerino skiniko .

Πω πω μεχρι τον τριτο????:confused::confused::confused: Ωχ Παναγιτσα μου που γιορταζεις και σημερα!!!

ena pragma tha soy poy k an to kanis tha ise i pio eytixismeni mama,sta pedia toys aresi i roytina niothoyn asfalia k ine irema ,an kanis kathe mera

tha to taizis sto idio meros tha to kimizis sto idio meros me ton idio tropo, me tin idia moysiki h isixia,k.t.l. to moro tha ine panta isixo.ego to evgala apo to domatio moy meta ton 2o mina k ola ta kano eki k exi sinithisi to domatio toy k kimate kala to vradi apo10 mexri 7 peripoy ;)

Το 10 με 7 καλο μου ακουγεται!!!!:mrgreen: Οσο για το ρουτινα ενα σου λεω τα κανω ολα σε ενα μερος τον εχω διπλα στο κρεβατι στην καλαθουνα και εδω τον αλλαζω και τον ταιζω που ο πωπως μου εχει παρει το σχεδιο του κρεβατιου...Εχω και τις αντλησεις και εχω πεθανει...Να δω ποσο ακομα υπομονη...

Σ ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες παντως...

Αααα και κατι αλλο το πρωι που ξυπναει πως τα απασχολειτε???Εμενα αντε να κατσει 10 λεπτα στην κουνια του και μετα ολο κλαει αυτο το παιδι...Και θελει βολτα και αγκαλια αλλα η μεση μου δεν αντεχει....

oxi agalia otan kleei tha to kani sinexia ,tha ton pernis otan den kleei

ego anigo tileorasi k xazevi sto rilax h to vazo sto karotsi k to kanoyn voltes ta mikra alla polles fores ton afino na klaiei den patheni tipota,kala ego exo k tin pethera poy moy to krataei arketes ores;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

oxi agalia otan kleei tha to kani sinexia ,tha ton pernis otan den kleei

ego anigo tileorasi k xazevi sto rilax h to vazo sto karotsi k to kanoyn voltes ta mikra alla polles fores ton afino na klaiei den patheni tipota,kala ego exo k tin pethera poy moy to krataei arketes ores;)

Αμα δεν τον παρω αγκαλια ξεσηκωνει και 3 οικοδομικα τετραγωνα λεμε...Αστα πανικος....

Οσο για την πεθερα δεν γινεται να μου την στειλεις και εμενα οχι για πολυ μωρε για ενα τριμηνακι που ελεγες...:mrgreen:

Διαφημίσεις

Εδω τσιγαρακι(ντροπη μου ) βεραντουλα κ σκεφτομαι τι θα κανω αυριο με την δουλεια....εχω ραντεβου με τον εργοδοτη....περιμενει την απαντηση μου ....κ αν αποφασισω να παρω την 6μηνη αδεια του ΟΑΕΔ τελικα, μετα εχω ΟΑΕΔ για ν ακανω τα χαρτια ...... εχτες τελειωσε η κανονικη μου αδεια κ μου ειχαν πει απτον ΟΑΕΔ οταν τελειωσει η κανονικη μου αδεια να παω να κανω καταθεση χαρτιων ......... τοτε μου βγαζουν ημερονιες ποτε τελειωνει το 6μηνο?ξερεις? κ ποτε πληρωνομαι ?σε 1 μιηνα απο την καταθεση χαρτιων? η αρχη του μηνα?

88M1p3.pngycQap3.png

bibicos να σου ζησει το ζουζουνι :tongue::tongue::tongue:

κανε υπομονη κοριτσακι μου , εχω διαβασει κ εγω για τον αγωνα που δινεις με τον θηλασμο ...μπραβο σου .

λοιπον κ μενα αφου σαραντισε αρχισε σιγα σιγα να κοιμαται περισσοτερες ωρες το βραδυ .....

εμεις ειμαστε σχεδον 3μηνων κ μπορω να σου πω οτι ειναι καλυτερα τα πραγματα σαφως αποτι στην αρχη ..... γνωριστηκαμε καλυτερα νομιζω....εμαθα εγω αυτον κ αυτος εμενα :mrgreen: θα ερθουν καλυτερες μερες να εισαι σιγουρη .....ψυχραιμια μανουλα !!!!! :tongue::tongue::tongue:

νεκταρια τι φωτο τρελες ειναι αυτες!!!! αχ αντε με το καλο η βαφτιση :-D:-D:-D ωραιο ονομα θα εχει η μικρη ...αρχοντοονομα ! της παει :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

καλημέρα σε όλες! βλέπω καλά κράτησε το καφέ αυτές τις μέρες...

Δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλα είναι η αλήθεια αλλά ελπίζω να είστε όλες καλές, τα μπεμπουλίνια ακόμα καλύτερα και να περάσατε όσο γίνεται καλύτερα!

Εμείς επιτέλους μαζευτήκαμε σπίτι μας και προσπαθούμε να βρούμε τους ρυθμούς μας αν και δεν το πολυβλέπω γιατί από αύριο θα φιλοξενούμε έναν ξάδελφο του άντρα μου απο Αυστραλία.

Ρίτα, για το εξάμηνο δεν υπάρχει περίπτωση να το πάρεις και να κανονίσεις με το αφεντικό σου να κάτσεις μόνο 1-2 μήνες και μετά να πηγαίνεις (άτυπα φυσικά) κανένα 4ωρο - 6ωρο? Να συνηθίσεται κι εσύ κι ο μπέμπης και η πεθερά σου. Εγώ κάτι τέτοιο σκέφτομαι να κάνω.

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...