Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αντε ΤΗΕΝΑΚΙ μου κ μετα σε περιμενω με ανανεομενο μαλλακι κ διαθεση....αν οχι μετα, αυριο :tongue::tongue:(σε δικαιολογω επειδη εχεις ολοκληρη φαμιλια)

εγω εκανα το ντουζακι μου κ εβαλα τον αγγελο για υπνο (γιατι το μυαλο του ειναι πονηρο ) κ μετα απο γκρινια τρελη εβαλα κ τον γιο μου . μου λετε ρε κοριτσια πως τον αγγελο τον κοιμιζω ευκολοτερααπτον μπεμπη? του ειπα κ καλα "θαρθω,θαρθω....." τον εβαλα στην δροσια.... επλυνα μπιπερο,αποστειρωσα ....κ τεζα ο αγγελος. κ κλασσικα....παω μεσα κ του λεω "κοιμασαι??" ......"οχι οχι" απανταω αυτος με τα ματια κλειστα:rolleyes::rolleyes:

αυτα απο μενα ........

ακομα σκεφτομαι γμτ τι θα κανω με την δουλεια....ακομα δεν ειμαι σιγουρη.δεν ξερω τι θελω η τρελη μανα.

σε μια βδομαδα πρεπει να ξερω κ να πω στην δουλεια μου :twisted:

88M1p3.pngycQap3.png

φιλεναδα ευτυχως εχω αντικλειδι :mrgreen::mrgreen::mrgreen: κ μπαινω για ενα τελευταιο σ κουπισμα....(οχι οτι χρειαζεται,γιατι ατομο δεν πατησε στο cafe) να μην λενε παντως οτι δεν ειμαστε καθαρες :tongue:

καληνυχτα!!!!!!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

καλημερα !!!!!!!!!!

σημερα το αγορακι μου σηκωθηκε απο τις 9 κ εχτες κοιμηθηκε 1.30 ακριβως. συνηθως ξυπναει λιγο πιο αργα κ μου κακοφανηκε καπως ....αλλα για να δουμε ισως το βραδακι κοιμηθει νωριτερα. την δευτερα κανονισα ραντεβου με τον εργοδοτη μου ,για να μιλησουμε:?:-?:? κ γω η ξανθια ακομα δεν ξερω τι θελω ....

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

anigo k pino kafe filenada diskoli mera xthes k simera mas ksipnise ena tilefono kata tis 10:mrgreen:

meta tin proini agora to mesimeri ligo ksapla k to apogeyma opos ipa komotirio ,prospatho na gino ksanthia k sto mali alla den me theli:twisted: otan to anigo olo xalkino moy vgeni ase poy moy to parapire sto kocimo tha vgalo foto na me dis alla tha ksanapao gia antavies se 2 vdomades tespa meta irthan me piran k pigame to doro sti melontiki nouna k kata tis 9,5 girisame k mas pire tilefono h ksaderfi toy Aidoni(o antras moy ) k nona toy Giorgou

gia na pame gia mpiritsa k telika vgikame meta apo poliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kero :rolleyes: sigoyra 1,5 xrono exo na vgo gia poto:shock: o logos? oli tin imera moy ta krataei i pethera gia na pao gia doylia k den thelo na tin koyrazo k to vradi:( telika afoy figame 11 apo eki ego me ligo poto zalistika imoyn k nistiki k toy leo(imastan me to mixanaki) pame se ena magazi poy den to iksera tosa xronia moy ixe pi o ksaderfos oti exi ta pio vromika souvlakia:mrgreen:

k pigame na to vroyme.

stamatame to mixanaki eki k vlepoyme mia stoa xalikostromeni me plastika trapezia k karekles me toylaxiston 100 atoma k pathenoyme plaka den perimename na exi eki mesa soyvlatzidiko k malista toso kosmo k fagame mia pita souvlaki teeeelia

ayta klaiei pao

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

καλα εσυ του εδωσες κ καταλαβε εχτες !!!!!! μπραβο !!!!!! περασες ομορφα φανταζομαι ? κ δεν μου λες.....πως ολοκληρωθηκε η βραδια?μονο με σουβλακια? :-D:-D εμεις ειχαμε διακοπη ρευματος πριν λιγο κ πανω που πηγα να τον κανω μπανιο για να ηρεμησουμε απτην γκρινια του ....τον πηρε ο υπνος.... κανονικα στις 3 ειναι να φαει ...για να δουμε 8α ξυπνησει ?

ασχετο αλλα η κομμωτρια μου , μου ειχε πει οτι λογο του σιδηρου που πιναμε(η πινουμε) δυσκολα ανοιγουν τα μαλλια σε αυτην φαση . δεν ξερω βεβαια κατα ποσο ισχυει αυτο . κ τωρα που ειπες για μαλλια...πρεπει κ εγω να κανω μια επισκεψη..... κ κουρεμα για ολα:rolleyes:

88M1p3.pngycQap3.png

den ksero an to prosekses alla olo etsi teliono otan grafo

poli grinia vre pedi moy i alithia ine den exi kani kaka 2 meres k ton enoxli k klei apo fai troi ligo k sinexia exi poli zesti edo k 4 meres legame na pame thalassa alla poy na ksemitisoyme vrazi ekso:confused:

oso gia xthes miname sta souvlakia epesa kseri zalizomoun :cool:

arpakse k to laptop aytos k tipota pali:( .toy ipa exthes eytyxos pernoume k to mixanaki pou k pou k exoyme kamia somatiki epafi:mrgreen::( exoyme k ti Danai kathe vradi den kseris ti ora tha erthi sto domatio mi mas vri kavala opote apoxi apo to sex:twisted: k ayti i periodo den leei na erthi na paro sira vre pedi mou apo 15 ioylioy poy stamatisa to thilasmo eprepe na erthi nomizo den thimame k tis alles fores pote erxota:rolleyes:

o aggelos pos ine? me ta petherika? ti soy lene gia ti doylia?

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

oυτε εγω εχω αδιαθετησει , κ εχω κατι περιεργα πονακια.....οχι πονακια μαλλον...σαν να εχω μωρο κ να "φτερουγιζει" μεσα η κοιλια μου . θελω να πιστευω οτι θα αδιαθετησω οπου ναναι.

τα πεθερικα εχουν περιεργη συμπεριφορα ρε φιλεναδα...ουτε κτυο ουτε ζεστη.....λες κ δεν ξερουν οτι θα τον κρατησουν αυτοι οποτε κ αν παω για δουλεια...ρωτανε ποσες ωρες θα δουλευω κ ως εκει.ουτε αν θα ειμαι πρωι η απογευμα ουτε σε ποιο κατστημα ...ουτε τιποτα.εντομεταξυ εχτες ελεγαν οτι θα φυγουν αρχες σεπτεμβρη για εναν γαμο στην καρδιτσα

ωχ ξυπνησε παω για ταισμα

88M1p3.pngycQap3.png

γκρινιαα ο μικρος αλλο πραγμα:evil: απο τις 9που ξυπνησε μεχρι τςρα εχει κοιμηθει κανενα μισαωρο ολο κ ολο . δεν πειναει δεν θελει τιποτα. τωρα τον εκανα μπανιο, τον αφησα αρκετη ωρα να κουνησει χερια ποδια μηπως κουραστει. αφου παπαριασαν τα χερακια του κ το πουλακι του τον εβγαλα κ τωρα τον εχω βαλει στον διπλο με τον πατερα του μηπως η πεινασει η κοιμηθει μονο του.... ουφ για να δουμε αν θα πιασει

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

παλι εδωωωωωωωωωωω

κοιμηθηκε τελικα το μικρακι μου επιτελους! τελευταιο γευμα ηταν στις 12! κ δεν πεινουσε.....μαλλον απτην ζεστη

τον εβγαλα κ κατι ομορφες φωτο.....8α τις κοτσαρω αυριο στο φεις:tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

μανουλα μαιου σε εξαλλη κατασταση :twisted::twisted:

επιτελους ο αντρας μου αποφασισε να συζητησει ανοιχτα με την μανα του για το τι θα γινει με τον μικρο κ ποιος θα το κραταει .....

(οταν ημουν εγκυος ελεγε κ ξαναλεγε εγω ειμαι εδω μην σας νοιαζει τιποτα) λοιπον τα μασαει τωρα,δεν μας δινει μια την απαντηση .....κ λεει οτι θελει να ξαναφυγει μπαρκο με τον αντρα της, να παει λεει για παρεα κ επειδη φοβαται μην παθει τιποτα.

κ ο μικρος τι θα γινει οεο ?...........καμια απαντηση σοβαρη......

κ υποψην η μανα μου θα βγει στην συνταξη σε 2-3 χρονια...... κ υποψην με εναν μισθο (μονο του αγγελου πχ αν δεν ειχε το ατυχημα) δεν βγαινουμε οικονομικα..... μονο το νοικι ειναι 500........

ειχα βγει εκτος εαυτου...... ευτυχως το καταλαβε κ η ιδια οτι με εκανε εξαλλη με τις απαντησεις που μας εδωσε κ ντυθηκε να παει εκλλησια.

βραζω απτα νευρα μου (δεν μου φτανε η ζεστη κ η κλεισουρα) αυτην την στιγμη ....... αλλα εμενα δεν με ξερει καλα ..... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:να δειτε απο βδομαδα τι την περιμενει

καταταλλα καμαρωνουν για το ονομα

88M1p3.pngycQap3.png

rita pare toys me to kalo k na toys afinis to moro apo tora gia na kolisoyn ligo k na min toys rotas ego otan thelo na pao kapoy thn perno tilefono k tis leo na anevi na katsi me ta pedia mexri na giriso spania ti rotao

alla apo tora gia na sinithisoyn k na sinithisi k o mikros;)

emis tora irthame apo volta me ta podilata ime moyskema ston idrota k o mikros koutoylaei k den ton afino na kimithi. akrivos ta idia moy ekane k emena to mesimeri,miso kimate k misotroei:confused:

an mporeso tha mpo meta tis 11

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...