Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

καvε μια λιστα στο που θελεις vα εστιασεις στηv κουβεvτα που θα κ;vετε . μηv επικεvτρωθητε σε γεvικολογιες που ηδη γvωριζεις.. 

ναι ναι, το έχω κάνει ήδη. Πρέπει τώρα τα Χριστούγεννα που δε θα δουλεύω να κάτσω να βάλω λίγο το φάκελο των εξετάσεων σε μια σειρά γιατί πολλά τα έχω και ηλεκτρονικα.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Fairymummy ΕΓΩ ΤΑ ΠΗΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΣΤΙΣ 12/3 Κ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΙΣ 11/3 Κ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΤΕ!

κοριτσακι μου εγω δεν εχω καμια δουλεια με το ΙΚΑ, ειμαι στο εξωτερικο, Αγγλια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τι θέμα θα κάνετε στο δωμάτιο (για διακόσμηση) εσείς που έχετε αγόρια?

εγώ ήθελα το μικρό πρίγκιπα αλλά δύσκολο μου φαίνεται γιατί δε βρίσκω πολλά αυτοκόλλητα, χαλιά κλπ.

επίσης τα περισσότερα αγορίστικα θέματα δε μου αρέσουν ιδιαιτέρα (Spiderman αυτοκίνητα κλπ).

εμεις δεν κανουμε ακομα παιδικο δωματιο, οταν το φτιαξουμε ομως θα κανουμε τα ζωα της ζουγκλας....γενικα ομως μου αρεσουν τα λιτα πραγματα κ θελω να του δωσω την ελευθερια να το αλλαζει ευκολα σε καθε μεταβατικη ηλικια

μην παρετε πολλα ρουχα για αρχη...τα φορμακια ειναι οτι πρεπει...μεχρι να βρουμε τους ρυθμους μας κ να δουμε κ ποσο γρηγορα μεγαλωνουν....κριμα να φορεσουν κατι μια φορα κ μετα να παει χαμενο

Διαφημίσεις

SORRY:( Η ΝΕΚΤΑΡΙΑ Κ Η bibis ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΚΑ Κ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ.

ΕΓΩ ΤΑ ΠΗΡΑ (ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ)Κ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΜΑΖΙ , ΣΤΙΣ 56 ΜΕΡΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ 8 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΠΗΤ

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

γεια σας κορίτσια τι κάνετε;

Να σας ρωτήσω κάτι, Χθες το πρωί που σηκώθηκα είδα ότι η κοιλία μου είχε κατέβει πιο κάτω και το πρόσεξε και το έτερον ήμισυ, μπορεί να έγινε αυτό γιατί πήρε θέση; Σε όσες έχει γυρίσει το μωρό προσέξατε κάτι τέτοιο;:confused:

Γεια σας κορίτσια εγώ συνεχίζω με τους πόνους μου. Τη δευτέρα πήγα εκτακτως το βράδυ στο μεαιυτήριο αφού επικοινώνησα με το γιατρό. Μου έκαναν υπέρηχο, εξέταση του τραχήλου (πέθανα στον πόνο!) και εξέταση με καρδιοτοκογράφο. Βέβαια δεν κατέγραψαν συσπάσεις. Αυτό μασ έλειπε αφού πείρνω 4 yutopar την ημέρα! Αλλά δεν κατάλαβα γιατί πονάω.

Συνεχίζω και τα μαθήματα ανώδυνου τοκετου που σήμερα ήταν πολυ ωραία μιας και κάναμε αναπνοές χαλάρωσης.

Όσο για ρουχαλάκια του παιδιού έχω ελάχιστα γιατί θέλω να δώ τι θα μου δώσει η κουνιάδα μου από ουδέτερα μιας και έχει κοριτσάκι αλλά και πότε θα γενηθεί ο μπέμπης. Δεν ξέρω να πάρω καλοκαιρινά ή χειμερινά?? με μακρί ή κοντό μανίκι αλλά γενικά θα πάρω πολύ λίγα γιατί δεν ξέρω τι θα μου φέρουν και γιατί ποιο πολύ στην αρχή βολέυει αυτά που είναι σαν φουστανάκια που σουρώνουν κάτω.

Πω Πω βρε natasa133 τι τράβηξες και συ! που πόναγες; εκεί δεν σου είπαν που μπορεί να οφείλεται;

Διαφημίσεις

Να σας ρωτήσω κάτι, Χθες το πρωί που σηκώθηκα είδα ότι η κοιλία μου είχε κατέβει πιο κάτω και το πρόσεξε και το έτερον ήμισυ, μπορεί να έγινε αυτό γιατί πήρε θέση; Σε όσες έχει γυρίσει το μωρό προσέξατε κάτι τέτοιο;:confused:

εμενα νομίζω έχει πάρει θέση από την αρχή!

Όσες φορές έκανα υπέρηχο ήταν με το κεφάλι κάτω και από την αρχή αισθάνομαι την κοιλιά μου χαμηλά. Γι' αυτό δεν είχα και καθόλυ καούρες καψίματα κλπ.

uDLqp1.png

ναι εμενα γυρισε πριν 3 βδομαδες κ η κοιλια μου κατεβαινει σταδιακα

Κ ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΙΣΜΕΝΟ ΑΛΛΑ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ Κ ΕΧΩ ΚΑΟΥΡΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ Κ ΒΡΗΚΑ ΛΥΣΗ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΥ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ. ΕΝΩ ΕΠΙΝΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΡΥΟ Κ ΜΕ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΠΕΝΤΑΛΕΠΤΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΙΝΩ ΖΕΣΤΟ ΛΟΓΟ ΚΡΥΩΜΑΤΟΣ Κ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΚΑΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ

Η ΚΟΙΛΙΑ ΘΕΛΕΙ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΟΥΥΥΥΥ

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...