Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

ευχαριστώ πολύ! και εγώ έτσι σκεφτόμουν γιατί ο σύζυγος μου δεν θέλει να τα πάρουμε από την επαρχιακή πόλη που μένουμε 😌

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

ευχαριστώ πολύ!🙂

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

σουζανακι μας ελειψες ....... περνας τρομερο ανχος αποτι καταλαβαινω με τον μικρουλη κ το αιματακι. θελω να πιστευω οτι οντως ειναι αλεργια.καλα κανετε κ το ψαχνετε παντως. η παιδιατρος που εχω εχει ειδικοτητα στις αλλεργιες κ ειναι στο παιδων.αν μπορω να βοηθησω καπως, να μου πεις,

ποτε κλεισατε για την βαφτιση ?

σημερα ο αγγελος εχει γιατρο ...... αντε να δουμε !!!!

Σημερα ειμαι αρκετα καλυτερα Ριτακι, γιατι αφενος ηταν σχετικα καθαρα τα κακα του(μονο 1κουκιδα αιμα ειδα), αφετερου ηρθε η μαμα μου που ελειπε για να κρατησει τον μικρο και καταφερα να παω να ψωνισω ρουχα για τη βαφτιση. Μου φυγε μια εκκρεμοτητα.Βεβαια εχω κι αλλα ψωνια μεχρι να φυγουμε το Σαββατο. Στις 5 Σεπτεμβρη θα γινει η βαφτιση στο χωριο των γονιων μου στην ορεινη Αρκαδια, οπου θα κανω και τις διακοπες μου με τον μπεμπη.

Σχετικα με τις εξετασεις ειπαμε να αφησουμε να περασει κι αυτη η εβδομαδα να δουμε πως θα παει και να τις κανουμε μετα το 15αυγουστο. Παντως θα εχω υποψη μου τη γιατρο σου Ριτακι και θα σου πω αν θελω να τη ρωτησω κατι καποια στιγμη.Σε ευχαριστω!

Τι νεα απο τον γιατρο του Αγγελου?Πως τον ειδε?

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

kalimera kai apo mena

sue perastika sas! euxomai oti kalitero. Tha se simvouleva na kaneis oses perissoteres exetaseis ginetai sto mikraki sou gia na eisai sigouri oti de sumvainei tpt allo, den tha thimatai to tsimpimataki argotera! Emeis kaname proliptikes exetaseis gia to thireoeidi tou stis 20 meres. Protimao na xero kati apo noris gia na min trexo meta.

Rita sto Mei Tai kokkinisan ligo ekei pou denei ta mpoutakia opos kai sto sling alla den sumainei kati. Min to fovasai.

emeis pizoume!!!

exo polu douleia kai mia dip[lomatiki pou prepei na teleiosei kai den exo kanei sxedon tpt. Tis kathigitrias mou den tis aresei tpt apo oti exo kanei opote prepei na ta xanakano ola apo tin arxi. an den katafero na tin teleioso mexri 31/8 kai na einai kali tha prepei na tin xanakano touxronou kai na tin xanapliroso kai mou ti dinei!!!

sue kai nektaria apo tora aima me apokleistiko thilasmo?????/ Mi mou lete tetoia kai den thelo me tpt na adiathetiso!

O mikros sinexizei na ta kanei polles fores ti mera arketa idari. esas posses fores ti mera ta kanoun? emena i pou de tha kanei kaka gia 4-5 meres i pou tha ta kanei sunexos!

Nomizo vgazoume donti!!!!! exei ena aspro agathaki mprosta!

Νατασακι μου ευχαριστω πολυ!Θα τις κανω τις εξετασεις για να ξερω τι γινεται, βεβαια, απλα ειπαμε να τις αναβαλλουμε μια εβδομαδα...Απο κακα εμενα τις τελευταιες μερες κανει 2-3 φορες,την προηγουμενη βδομαδα εκανε 1-2.Παλαιοτερα ηταν 4 περιπου.Και ειναι ακομα λιγο υδαρεις οι κενωσεις του.Δεν εχει υπαρξει μερα που να μην κανει καθολου, αλλα η παιδογαστρεντερολογος μου ειπε οτι τα μωρα που θηλαζουν μπορει και να περασουν 3-4 μερες χωρις να κανουν καθολου κακα, η να κανουν αρκετες φορες τη μερα.Αρα εισαι καλα.Και στα κιλα ναι ειμαστε στα ιδια τωρα αν και ο δικος μου γεννηθηκε 3.750.Ουτε 2 γεματα κιλα δεν εχει παρει, αλλα δεν θα αγχωνομαι, μεσα στα ορια ειμαστε οντως.

Οσο για την περιοδο ηρθε κανονικα μαλλον, οχι πολυ αιμα, καθαρο κοκκινο και δεν νιωθω το παραμικρο πονακι!Πριν 10 μερες ειχα ψιλοπονακια περιοδου, λογικα ωορρηξια ηταν.Για να δουμε ποσο θα κρατησει και ποτε θα ξαναρθει...Στο parents που διαβασα δεν εχει να κανει με το θηλασμο, δεν κοβεται το γαλα, μπορουμε κανονικα να συνεχισουμε να θηλαζουμε.Στην καθε γυναικα διαφερει το timing της επανεκκινισης της...Πρεπει να προσεχουμε ομως παλι για συλληψη...

Καλη επιτυχια με την διπλωματικη!βαλε τα δυνατα σου να τελειωσεις και να αρεσει!

Να ευχηθω και καλες διακοπες σε οσα μαμαδακια και μωρακια παραθεριζουν η ετοιμαζονται!!! Να ξεκουραστειτε και να περσετε ομορφα!!!

:D:D

Καληνυχτα!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

ritaki tora mpika gia ligo

ayrio tha pame thalasa proi to mesimeri girname thelis kata tis 4 poy tha kimoynte(elpizo) na ta poyme?

filakia kalinixta :D

Αχ κάνε και καμία βουτιά για μας:D

ακομα στην πεθερα ειμαστε κοριτσαρες μου ....

λοιπον σε λιγακι θα παρω τον μικρο κ θα τον παω στην δουλεια μου που θελουν νατον δουν.τωρα στο κλεισιμο φανταζομαι δεν θα εχει κ πολυ κοσμο . οσο για τον αγγελο.το καταγμα στην σπονδυλικη στηλη παραμενει σταθερο κ αυτο μεχρι στιγμης ειναι καλο . ειναι λεει σαν πλαστελινη αυτος ο σπονδυλος. εχει κανει σαν λακουβα που δεν επιστρεφει ,σε αντιθεση με ενα σφουγγαρι.οσο μενει μεχρι στιγμης ετσι ειναι καλο. να μην "βουλιαξει "κιαλλο δεν κανει γιατι θα γινει επικυνδινο. μετα τον δεκαπενταυγουστο θα κανει κι αλλη αξονικη κ αν παραμενει σταθερο θα μπορει λιγο λιγο να περπαταει. τωρα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ . ΞΑΠΛΑ ΞΑΠΛΑ ΞΑΠΛΑ. γιαυτο ηρθαμε εδω ..... κ καλα επειδη εμενα δεν με ακουει κ ολο σηκωνεται για να με βοηθησει.....ηρθαμε εδω κ καλα για να εχω βοηθεια.τον μικρο βεβαια δεν τον αφηνω σε κανεναν....φανταστειτε φοραω τον μαρσιπο για να μην μου τον παιρνουν απτην αγκαλια. σαν βοηθεια εχω το ετοιμο φαγητο της πεθερας. ευτυχως το σπιτι ειναι μεγαλο κ δεν ειμαστε ο ενας πανω στον αλλο....(μενουν κ 2 απο τα αδελφια του αγγελου εδω)

τι αλλο? α ο γιατρος μας εδωσε κατι αντιπυκτικα χαπακια για τον αγγελο ,για να μην μας βρει κατι αλλο απτο συνεχεια ξαπλα.

αυτα κοριτσακια μου ..... τα μωρακια σας?

θα παω για ντουζακι κ σε λιγο θα φυγω με τον μικρο.

θα ξαναμπω το απογευματακι η το βραδακι:tongue::tongue::tongue::tongue:

σας φιλω ΟΛΕΣ

ΤΗΕΝΑΚΙ καλες βουτιεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

.....σνιφ.........ζηλευω........εγω με πεθερα καλλιθεα στα τεσσερα ντουβαρια κ εσυ πλατσα πλουτσα σνιφ σνιφ

88M1p3.pngycQap3.png

Ήρθα τελικά αλλά δεν ξέρω για ποσο

Πηγαμε το πρωι θαλασσα ηταν πολύ ωραια πηρα κ τα τρια κουτσουβελα με κομμένη την ανάσα βέβαια ,είπα ότι μας βρει ιδικά για το μωρό ήμουν προετοιμασμένη για τα χειρότερα τελικά τα χειρότερα ήρθαν για άλλη μια φορά απ την Δανάη με το μόνιμο πρόβλημα να μην πατήσει άμμο. Τι κακό κ αυτά τα παιδιά όλα τις ίδιες φάσεις περνανε κ ο Γιωργάκης έκανε έτσι πιο μικρός ,ελπίζω να μην περάσω τα ίδια με τον μπέμπη.

Μας άκουσε όλη η παραλία εγώ να τη σέρνω κ αυτή να μην θέλει να βάλει κάτω πόδι , να θέλει να μπει στη θάλασσα αλλά μόνο αγκαλιά εγώ δεν χαρίζω είμαι λίγο αυστηρή κ την έσερνα τέλος πάντων μόλις έφτασα στη θάλασσα βγάζω μπιμπερό κ ταΐζω το μωρό είχα σχέδιο για να μην κουβαλαω πολλα .Εβαλα βραστο νερο σε δυο μπιμπερο κ το ένα το εβαλα σε ισοθερμικό για μπιμπερό κ το άλλο το είχα χωρίς , έβαλα κ μεζούρες σκόνη σε δοχείο με χωρίσματα κ ένα του έδωσα όταν φτάσαμε κ ένα όταν φεύγαμε αλλά όταν ήρθαμε σπίτι άρχισε να χτυπιέται κ τον τάιζα συνέχεια κ έπινε σαν πιασμένο μέρες τεσπα μέχρι να σκάσει από το φαί κ να κοιμηθεί πήγε 4:30 κ ακόμα κοιμάται θάλασσα του άνοιξε την όρεξη κ τον κούρασε φαίνετε.

Ritaki πως τα πας με πεθερικά καλά? Αστον λίγο να τον χαρούν μην κολλάς επάνω του θα βλέπει άνθρωπο αργότερα κ θα κλαίει θα έχεις πρόβλημα μην τον κάνεις μαμάκα ξεκουράσου κ λίγο γίνατε αυτοκόλλητοι κ ο άγγελος θα νιώθει παραμελημένος:tongue:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

ida oti genise k h bibicos apo tis aygoustomanoules:D

Ax, τι καλα!Πολυ συγκινουμαι με τις νεες μανουλες!!Λες κι εγω ειμαι παλια...!αλλα σκεφτομαι με νοσταλγια τις μερες της εγκυμοσυνης μου,της γεννας και των πρωτων ημερων με το μωρο...Σημερα ειχα παει στο λητω το βρεφοκαταστημα και ηθελα να χαζευω τις εγκυουλες....Και ο αντρας μου προθυμος προθυμος μου λεει, αφου σ'αρεσει τοσο να σε γκαστρωσω παλι!!!:tongue::tongue: Ας περασουν λιγοι μηνες και βλεπουμε, λεω εγω...

Εχω απο την Πεμπτη που τρεχω στα μαγαζια για ψωνια για τις διακοπες και για τη βαφτιση!Πηρα ρουχαλακια του μπεμπη για πριν τη βαφτιση και δικα μου!!!!Ευτυχως ηρθε η μαμα μου και κρατησε το μωρο γιατι δεν θελω να το βγαζω μ αυτη τη ζεστη συνεχεια εξω...Βεβαια με την ψυχη στο στομα πηγαινα για 2 ωρες και γυρναγα για να θηλασω το μωρο.Δεν εχω παρει θηλαστρο ακομη, μου εδωσε μια φιλη ενα μικρο το οποιο μου εκανε πληγη και με το ζορι εβγαλε μια κουταλια του γλυκου γαλα...Θα παρω οπωσδηποτε ενα καλο οταν επιστρεψω....Παω να πακεταρω βαλιτσες τωρα, αυριο πρωι φευγουμε...

Ριτακι και Θενα φιλακια στα μπεμπακια!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

filenades mouuuuu ..... siggnwmi gia to aggliko alla ayto to pc mono etsi grafei (meta 8a mpw apo tou allou pou exei ellinika)

loipon.......piga simera stin doyleia mou k poli sigkini8ika .....molis mpika mesa me epiase ena tremoulo san trak k meta dakrisa.otan arxisa tis aggalies k moy legan eyxes gia ton mikro empiksa ta klammata. meta to kseperasa k kamarwna san koukoubagia gia to paidaki mou :D:D

ekatsa 2 wres ........edeiksa ston mikro se poio dokimastirio kribomoun gia na xlapazw oso imoun egkios! :mrgreen::mrgreen:

ax itan poli wraia!

me tin pe8era eixa mia kontritsa prin figw....

"pou pas to paidi mesti zesti......." k tetoia

alla tous egrapsa k efiga.....

me kinigouse sto asanser na tou kremasei bebaia 100 filaxta:roll::roll::roll:

xm....ti allo........

den kserw ti na kanw me tin douleia.....8elw poli na doulepsw......na blepw kosmo.na milaw ..k na exw tin palia mou zwi ...... den kserw an 8a anteksw allo etsi ......

akouste twra............ i pe8era k o pe8eros ayrio 8a mas paratisoun k 8a pane ekdromi k gia mpanio :twisted::twisted::twisted: k emeis anagkastika edw pali kleismenoi :twisted::twisted::twisted:

ta psixologika mou filenades mou den einai kala...... 8a akousw ton aggelo k 8a episkeftw giatro mou fainetai :?:-? to mialo arxizei k ksefebgei epikinindina merikes fores. mporei na exw epiloxeio kata8lipsi????

i einai i kleisoura?????

ouf........

sas filw pros to paron ........

thenaki edwses resta stin 8alassa !!!!!:tongue::tongue::tongue:

sue k manoules a8inaies ............ gia na organonomaste siga siga gia kamia sinantisi :D:D:D

mary poppins pou eisai?????????????

88M1p3.pngycQap3.png

sue koritsara mou an mporeseis bale kamia fwto apo ta rouxa pou pswnises ........ k pes mas k tipota times na arxizoume na pernoume kamia idea .........

an k emeis mallon tou xronou 8a baftistoume k exw k 8ema me ton nono :evil::evil::evil: alla 8imiste mou na to anaferw alli fora ayto , na mou peite k tin gnwmi sas:roll:

sas filw

8a mpw ksana argotera (krataw tous tipous min eimai sinexeia sto pc)

88M1p3.pngycQap3.png

Καλημέρα κόρες

Που είστε μείναμε λίγες να κρατάμε τα σκήπτρα

Ριτακι πως είσαι σήμερα ? καταλαβαίνω τι περνάς σε σκεφτομαι πολλές φορές κ στεναχωριέμαι με την όλη κατάσταση , όσο κ να θες να πεις στον εαυτό σου ότι όλα είναι τέλεια κάτι γίνετε κ πέφτεις με τα μούτρα στο πάτωμα κ άντε να ξανασηκωθείς , πάντως δεν είναι κακό να πας σε ιδικό αν νιώθεις ότι το χρειάζεσαι.

Εγώ σήμερα θα λιβανίσω λίγο γιατί όλο κλαίει από χθες κ η μάνα μου λείπει για να μου το ξεματιάσει .Να πεις την πεθερά σου ότι τα γαλανομάτικα παιδιά δεν ματιάζονται;)

Εγώ με τα βάφτισης είμαι πιο χαλαρά αυτή τη φορά

Τις μπομπονιέρες τις έκλεισα πριν κανα μηνά παρήγγειλα κ το δώρο της νονάς (από internet ριτακι στα euronics είχε 385 κ από το net το βρήκα 238+εξωδα +δόσεις άντε 300 να πάει):mrgreen:;)

Έχουν μείνει τα γλυκά κ ρούχα του άντρα μου που βαριέται να πάει όλοι οι υπόλοιποι έχουμε ψωνιστεί:D

τη νονά του μπέμπη την είχα γνωρίσει στα μαθήματα ανώδυνου στο πρώτο όταν ήμουν ήταν κ αυτή στο πρώτο της κ γεννήσαμε με διαφορά ωρών κ από τότε κάναμε παρέα κ κολλήσαμε οικογενειακός

sue καλά ψώνια κ με σύνεση:tongue:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

kalimera k apo mena!!!!

to paidaki mou anakalipse mallon ta podia tou k apo xtes oooooooolo xtipietai.ta xtipaei sinexeia me dinami san alogo . :mrgreen::mrgreen:

extes koimi8ike 3!!!! k ksipnise simera 12.30.... twra einai sto karotsi k pali xtipietai . zesti zesti zesti..... k i a8ina olo adeiazei .

ta pe8erika pigan ekdromi sta derbenoxwria nomizw me tin mikri adelfi tou aggelou ,ton gampro k tin mikri tous..:evil::evil: (kako einai pou zileyw?)

ayrio exoume pali na pame IKA na plirw8ei o aggelos ...... aytaaaaaa

thenaki i pe8era mou leei oti to matiazw egw pou eimai galanomata:oops::oops: lete? an k twra teleytaia arxizei na anakaliptei fwtografies palies aspromayres,gia na moy apodeiksei oti to paidi moiazei sto soi tous......exexexexexe poli gelio :D

pou eiste oles? diakopoules?boltes????

filia se oles tis manoules k sta mpempakia :D:D

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...