Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, karlajo είπε:

καλησπέρα σας,

μήπως γνωρίζετε αν τα φάρμακα που παίρνεις από το φαρμακείο του εοπυυ μπορείς να τα πάρεις από φαρμακείο εοπυυ γειτονικής πόλης?

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κ απο μενα :tongue::tongue::tongue::tongue:

νεκταρια μου διαλεξατε υπεροχο ονομα στην μικρη σας! που μονο "μικρη" δεν ειναι...κοπελαρα!!!!!!!

εγω εδω στην βεραντα προσπαθω να πιω καφε παρεα με τον γιο μου .....ο οποιος εμαθε να βηχει ψευτικα κ εχει απιστευτη πλακα!

σημερα μου ειπαν τα παιδια απτην δουλεια να περασω απο εκει να με δουν με τον μικρο .........απτην μια θελω σαν τρελη κ απτην αλλη σκεφτομαι που να τρεχω μεστην ζεστη ερμου ! δεν ξερω ακομα

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερουδια στις μαγιομανουλες...

Τι κανετεεεε??

Πως πατε με τη ζεστη???

το μπουγκακι μου, ψιλοκοιμαται στο ριλαξ και προσπαθω στον ελευθερο χρονο να μαζεψω πραγματα στη βαλιτσα δικα μου, μετα να μαζεψω και οοοοοοοοοολη την προικα του μικρου, μπας και καταφερουμε να φυγουμε πριν το φθινοπωρο...χχαχαααα...

Φυσικα θα χρειαστουμε νταλικα το λιγοτερο αλλα οκ θα βρουμε ακρη!

Μαλιστα χθες ο καλος μου μου εφερνε απεξω απεξω να δωσω το αμαξουνι μου λεει να παρουμε κανα πιο μεγαλο...Εχμ... ΑΠΟ και ΚΛΕΙΕΤΑΙ ομως! Οτι αλλο θελει ναι, το ερωτοαμαξακι μου ζαμέ!!!!!!:evil:

Κατα τ αλλα ολα καλά σημερα τον ζυγισα και εχει παει ηδη 6900!! Εμπρός καλη μου μεσουλααααα!:mrgreen:

Γενιως ανυπομονω να την κανουμε για διακοπουλες, μπας και δουμε και το μπαμπα μας καθολου, πηξαμε στη μοναξια λεμε!

Την Κυριακη πηγαμε σε μια πριβε πισινουλα και ριξαμε και τα μπανακια μας, αμεεεε..

Το μικρο δεν το βαλαμε στην πισινα, ειχαμε παρει μια φουσκωτη βαρκουλα της βαλαμε λιγο νερακι απο το δικτυο, ζεσταθηκε και τον πλατσουρισαμε, γουσταρε με τρελα!!

Απο κιλα πως πατεεεεεεε??? Εγω λογω θηλασμου δεν μπορω να κανω διαιτα, εχω χασει τα κιλα μου αλλα και παλι μου φαινομαι διαφορετικη...Αφηστε που με το θηλασμο δεν μπορω να βαλω οτι θελω μιας και δεν ξερω ποτε θα ζητησει μπουμπς ο κανακαρης...και αν θελει μπουμπς και δεν το παρει....σηκωνει το συμπαν..τενορος κανονικός!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

hellos!!! πηζω τρελλα αυτες τις μερες...να ετοιμασω τα παντα ...επιτελους τελος...ειμαστε ετοιμοι για αναχωρηση τη Παρασκευη!

πηγαμε για ζυγισμα σημερα....7400 βρε κοριτσια πηγε!!!

μου ειπε η γιατρος πως εχει μεγαλους ορχεις....δεν ειπε οτι πρεπει να ανησυχω....αλλα δε ξερω τι σημαινει αυτο.....

κοριτσαρες μου ??????

ολες καλα?

εγω κομματια απτην κουραση....σημερα ο μικρος ειχε γκρινια ολη μερα(χωρις να μπορω νακαταλαβω γιατι ) ισως η ζεστη,τι να πω.

η πεθερα μου θελει να παμε να μεινουμε λιγες μερες εκει για να ξεκουραστω,να μην εχω μαγειρεμματα κ τετοια...αλλα δεν ξερω. την αλλη φορα που το κανα δεν ενιωθα ομορφα.

τελειωνει σε λιγε ςμερες η καλοκαιτινη αδεια απτην δουλεια κ σκεφτομαι ΣΟΒΑΡΑ να μην παρω το 6μηνο. αυριο θα μιλησω με τον υπευθυνο προσωπικου της εταιρειας,να δω κ τις δικες τους προθεσεις(κυριως σε ποιο μαγαζι θα θελουν να με στειλουν)

τι αλλο?fairy κ μενα μου το ειπε η γιατρος του ΙΚΑ για τον δικο μου, μου ειπε απλα να του τα σηκωνω κατα καποιο τροπο κ να τα κραταει η πανα.δεν ξερω πως να στο περιγραψω. η δικη μας παιδιατρος ομως δεν μου ειπε κατι.αρχες σεπτεμβρη που θα ξαναπαω θα ρωτησω ξανα.δεν νομιζω ομως οτι ειναι κατι ανησυχητικο

88M1p3.pngycQap3.png

kale mipos toys ta exete priksi k ine megala:mrgreen:

mpoympoy kala na perasete ego den to koynao varieme pare vrastires apostirotires ktl gia koyrasi tis vlepo tis diakopes fetos kala ine k ta monoimera.:rolleyes:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Ευχαριστω Θενακι, ναι πραγματι εσεις εχετε διπλα ολα τα τελεια μερη για μονοημερακια!!!

Ριτακι να κανεις ότι αισθανεσαι καλυτερα!!

Φαιρυ, μας εφαγες λαχανο...χαχαχααα...Αντε με το καλο το ταξιδακι σου!!

πολλά φιλια σε ολες τις κουκλιτσες!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Γεια σας φιλεναδιτσες!!!! Μου λειψατε!!!!

Χαθηκα οχι μονο γιατι δεν ειχα λαπτοπ αλλα ειμαι και στο τρεξιμο με την προετοιμασια της βαφτισης...Θελω να φυγω και για διακοπες το Σαββατο και μονο που σκεφτομαι την προικα που θα πρεπει να κουβαλησουμε με πιανει πονοκεφαλος!!!Μας βλεπω να περνουμε το φορτηγο του αντρα μου:D:D !!!(ειναι μεταφορεας)Και πρεπει να τρεξω και στα μαγαζια αυριο και μεθαυριο για να παρω ρουχα για τη βαφτιση...Μες το αγχος ειμαι, νιωθω οτι μου εχουν πεσει πολλα κι ενω θα μπορουσα να χαλαρωνω και να ευχαριστιεμαι βολτες τωρα που εχουμε βρει τους ρυθμους μας με το μωρο, τα γεγονοτα δεν με αφηνουν. Και το βασικο που με αγχωνει δεν ειναι η βαφτιση αλλα το αιματακι στα κακακια του μωρου που δεν εχουν φυγει ακομη!!!:(:(:(Κανω διαιτα 5 εβδομαδες τωρα, δεν τρωω σχεδον τιποτα, γιατι τα περισσοτερα τροφιμα θεωρουνται αλλεργιογονα, αλλα δεν εχει καθαρισει το εντετερακι του..Πηγα και σε παιδογαστερεντολογο την προηγουμενη εβδομαδα, μου εκοψε κι αλλα τροφιμα και παλι τιποτα..Μου ειπε οτι θελει 2-3 εβδομαδες για να καθαρισει...Ο παιδιατρος μας ειπε να του κανουμε ενα σωρο εξετασεις αιματος και υπερηχο κοιλιας για να δουμε μηπως ειναι τιποτα αλλο...Η γαστερεντολογος λεει οτι εφοσον η καλλιεργεια κοπρανων βγηκε καθαρη για μικροβια, ειναι σιγουρα αλλεργια...Εχω πελαγωσει...Αποφασισαμε να καθυστερησουμε ακομη τις εξετασεις αιματος -δεν θελουμε να το τρυπησουν- και να περιμενουμε μηπως δουμε βελτιωση με τη διαιτα...Το κακο ειναι οτι δεν εχει παρει βαρος τις 2 τελευταιες βδομαδες το μωρο, μονο 150 γρ. Ειναι 5.700 κιλα με 63,5 υψος. Εχει να κανει με την αλλεργια μου ειπαν οι γιατροι.Μηπως τωρα που θα παμε στο χωριο στον καθαρο αερα παρει τα πανω του το μωρο μου?? Εγω ομως πως να παρω τα πανω μου που δεν εχω πολλες επιλογες φαγητου??Ολο το κεφαλι μου ποναει απο την πεινα...:(:(

Και μολις πριν λιγο με εκλπηξη ειδα κοκκινο το βρακι μου!!!!:roll:Μου ρθε κιολας περιοδος??:roll:Και το οτι θηλαζω δεν παιζει ρολο?Δεν νομιζω να μου κοπει...:(

Συγνωμη για την πολυλογια, ειμαι σε συγχιση...:confused:

Διαβασα τα νεα σας, χαιρομαι που εχετε συνελθει ολες! Θα τα πουμε αυριο!Σας φιλω!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

βρε βρε βρε!!!!!! μαζευομαστε ολες οι μανουλες Μαιου σιγα σιγα.....

mary poppins που εισαι????????????

3xmama?

σουζανακι μας ελειψες ....... περνας τρομερο ανχος αποτι καταλαβαινω με τον μικρουλη κ το αιματακι. θελω να πιστευω οτι οντως ειναι αλεργια.καλα κανετε κ το ψαχνετε παντως. η παιδιατρος που εχω εχει ειδικοτητα στις αλλεργιες κ ειναι στο παιδων.αν μπορω να βοηθησω καπως, να μου πεις,

ποτε κλεισατε για την βαφτιση ?

μπουμπουκι ? ετοιμαζεσαι κ εσυ για διακοπουλες ?????/ χμ........... ΖΗΛΕΥΩ !!!!!!

fairy ............1 K ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΗΕΝΑΚΙ τους τα πριξαμε λες ε ? αχαχααχαχα:-D:-D:-D:-D

σημερα ο αγγελος εχει γιατρο ...... αντε να δουμε !!!!

88M1p3.pngycQap3.png

λοιπον θελω να ρωτησω κατι οσες εχετε mei tei ........ loipoin ........otαν φορατε το μωρακι σας με τα ποδαρακια εξω...... δεν κανει σημαδι στα μπουτακια????????// η κανω κατι λαθος???/// μου εκανε μια φιλη δωρο κ εχτες το δοκιμασα! ο μικρος βολευτηκε μια χαρα οπως κ στο σλινγ. αλλα μολις τον εβγαλα παρατηρησα στις μποταρες του σημαδια ........εκανα κατι λαθος η ξανθια?:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

88M1p3.pngycQap3.png

kalimera kai apo mena

sue perastika sas! euxomai oti kalitero. Tha se simvouleva na kaneis oses perissoteres exetaseis ginetai sto mikraki sou gia na eisai sigouri oti de sumvainei tpt allo, den tha thimatai to tsimpimataki argotera! Emeis kaname proliptikes exetaseis gia to thireoeidi tou stis 20 meres. Protimao na xero kati apo noris gia na min trexo meta.

Rita sto Mei Tai kokkinisan ligo ekei pou denei ta mpoutakia opos kai sto sling alla den sumainei kati. Min to fovasai.

emeis pizoume!!!

exo polu douleia kai mia dip[lomatiki pou prepei na teleiosei kai den exo kanei sxedon tpt. Tis kathigitrias mou den tis aresei tpt apo oti exo kanei opote prepei na ta xanakano ola apo tin arxi. an den katafero na tin teleioso mexri 31/8 kai na einai kali tha prepei na tin xanakano touxronou kai na tin xanapliroso kai mou ti dinei!!!

sue kai nektaria apo tora aima me apokleistiko thilasmo?????/ Mi mou lete tetoia kai den thelo me tpt na adiathetiso!

O mikros sinexizei na ta kanei polles fores ti mera arketa idari. esas posses fores ti mera ta kanoun? emena i pou de tha kanei kaka gia 4-5 meres i pou tha ta kanei sunexos!

Nomizo vgazoume donti!!!!! exei ena aspro agathaki mprosta!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

auti ti vdomada peirame mono 100gr. exthes akrivos 3 minon itan 5730. Mono emeis eimaste adinatoulika gia na do kai kamia alli me tetoia kila.

ara sue min agxonesai to idio varos exoume kai eimaste kai pio megaloi!

poso genithike o dikos sou?

emena 3460

pantos eida pos eimaste mesa stis kampiles anaptuxis.

uDLqp1.png

ξυπνησε κ ο δικος τωρα! αφου κοιμηθηκε 3 το βραδυ !!! ηπιε γαλα κ τωρα γλυφει τα χειλη του με μανια!!!!!

εγω δεν θηλαζω αποκλειστκα αλλα ακομα περοδο δεν εχω δει . απο βδομαδα που θα το κοψω βλεπω να ρχεται κ σε μενα :? τι ωραια ηταν 1χρονο χωρις περιοδο . μολις μου ερθει κ καθαρισω εχω τεστ ΠΑΠ ....:roll:

ο αντρας μου δεν κοιταει τα χαλια του θελει κ δευτερο ....κορη αυτη τη φορα,μην χασει . κ βιαζεται κιολας! ευτυχως που ειναι σε αυτην την κατασταση γιατι δεν θα την γλιτωνα!

σημερα το προγραμμα μου (αφου μαγειρεψα) εχει jumbo θελω να παρω ενα μπανακι να το αφησω στην πεθερα μου οταν πηγαινουμε,για να ευχαριστιεται ο μικρος μπανιο . αυταααατααα

ερμου εχτες δεν πηγα τελικα....η σημερα η το σαββατο

νατασσακι δοντακι απο τωρα?δεν ειναι νωρις?εγω δεν κοιταω καθολου τα ουλα του γιατι νομιζα οτι ειναι νωρις.λες μας βρει κ αυτο τωρα?:mrgreen:

88M1p3.pngycQap3.png

γεια σας τσουπρες

ηρθα να πω ενα ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΙΙΙΙΙ :) :)

αυριο πουρνο πουρνο φευγουμε για Λονδινο κ Δευτερα πεταμε για Ελλαδα

να ειστε καλα κ να περνατε υπεροχα

θα τα πουμε απο αρχες Σεπτεμβρη τωρα

πολλα φιλια σε ολες κ να χαιρεστε τις ομορφες οικογενειες σας

θα μου λειψεις , να το ξερεις:rolleyes:

να περασεις ομορφα...να χορτασετε τους γονεις σας κ αυτοι με την σειρα τους να χορτασουν εσας κ τον υπεροχο εγγονο τους :D:D:D:D

καλο καλοκαιρι κοριτσακι μου μεσα απτην καρδια μου

εδω θα ειμαι κ θα σε περιμενω πως κ πως :tongue::tongue::tongue::tongue:

μαζι ειμασταν τουρλα! μαζι κοψαμε το νημα ......σε περιμενω για εναν χειμωνα γεματο καινουργιες εμπειριες απο τα μπεμπακια μας.......που θα θελω να τις μοιραστω μαζι σου ( μαζι με ολες τις μανουλες Μαιου 2010!!!!)

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...