Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, karlajo είπε:

καλησπέρα σας,

μήπως γνωρίζετε αν τα φάρμακα που παίρνεις από το φαρμακείο του εοπυυ μπορείς να τα πάρεις από φαρμακείο εοπυυ γειτονικής πόλης?

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μηπως θελει να κοιμηθει κ γι αυτο γκρινιαζει?

εμενα μονο τοτε τον πιανει γκρινια γιατι ενω νυσταζει προσπαθει ν αμεινει ξυπνιος για να βλεπει γυρω γυρω κ να παιζει....

εκτος αμα εχει ελαφριους κολικους...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

pasxalitsa k μενα κατι μου λεει οτι ισως νυσταζει κ ψαχνει τροπο νανουριστει.

εκανα μια ομελετιτσα με τα ολα της κ σαλατουλα,μαζεψα κ λιγο κ μονο σιδερο μου εχει μεινει (επλυνα κ τα καλυμματα του καναπε) αλλα αυτο αργα βραδυ.σε λιγο θα ερθει ο δικηγορος απο εδω για αυτο που σας ελεγα νωριτερα .... κ ισως το βραδυ ερθουν κατι συναδελφοι του αντρα μου (δεν εχω κ τοση ορεξη....ελπιζω να το αναβαλλουν μονοι τους)

τωρα ο μικρος καθεται στο ριλαξ κ κλαιει ψευτικα κ βγαζει κραυγες κ γω τον κοιταω κ γελαω ...κ οσο γελαω εγω ...να θεατρο αυτος για να με πεισει :wink::wink::wink:τα ατιμα

88M1p3.pngycQap3.png

τα άλματα ανάπτυξης!

Η 5η

Η 8η και η 9η

Η 12η

Η 15η -16η-17η-18η-19η (συνεχόμενες με κορύφωση στην 17η)

Η 23 -24-25-26 (με κορύφωση στην 26η)

Η 29-30 (αγχος αποχωρισμού /προσκόλληση)

Η 34-35-36-37 (με κορύφωση στην 36η)

Η 42-43-44-45-46 (με κορύφωση στην 44)

Η 51-52-53-54 (με κορύφωση στην 53)

Η 60-61-62-63-64 ( με κορύφωση μεταξή 61-62)

Η 71-72-73-74-75 (με κορύφωση μεταξύ 72-73)

τα "εκλεψα" απο αλλο cafe για να ξερουμε τι μας περιμενει κ ποτε :roll::roll::roll:

88M1p3.pngycQap3.png

τα αλματα αναπτυξης εχουν να κανουν κ με το ποτε γεννηθηκε το μωρακι...εμενα πχ που γεννηθηκε στις 42 βδομαδες, δηλαδη +2 βδομαδες το αλμα της 12ης το περναμε στη 10η...εχετε κ αυτο υποψιν σας :)

Διαφημίσεις

ακριβως Ριτακι μου

αχαχα αχ τετοιες μερες περσυυυ...κατεβηκα Ελλαδα μονη μου τελος Αυγουστου κ ο αντρας μου χτυπιοταν οτι ημουν εγκυος....ποτε περασε ο καιρος...7 Σεπτεμβρη εμαθα πως ειμαι εγκυος...7 το πρωι.....κοντεψα να λιποθυμησω στη τουαλετα αχαχαχαχα

:P:p:p δεν εχω λογια να περιγραψω οσα εχω νιωσει αυτον τον χρονο ! η κουκιδα απτο τεστ(που εκανα 4 σεπτεμβρη στη χιο) εχει γινει παιδακι.....δικο μου παιδακι :tongue: γερο κ δυνατο κ μου γελαει

σε ευχαριστω Θεε μου

88M1p3.pngycQap3.png

αχ σε καταλαβαινω...εμεις οτι ειχαμε ξεκινησει προσπαθειες κ δεν το πιστευα οτι εμεινα με τη πρωτη!!! προχθες φορεσα του μικρου μου τα ρουχα που βγηκαμε απο το νοσοκομειο (τα οποια βεβαιως δε του κανουν χαχαχα) κ πολυ συγκινηθηκα....μα παρα πολυ

gia sas k apo mena

pragmati perase enas xronosk ti xrosnos me poli varos k fai:tongue:

ere fairy me ta pagotakia soy k ta glika soy,akoma thimame ta proina tis anniko poy mas kernage k glifomoyn:rolleyes::-D

fairy katevenis ayti ti vdomada e ante elpizo tha exis internet mi se xasoyme!

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

anniko k emena ta pedia den epernan to kalokeri alla an sinexisi apo septemvri tote na anisixisis h an xani varos

pasxalirsa kemena to kani ola etsi kanoyn theloyn ypno k ine se iperenrasi ego ton akoympao stin koynia toy me pipila ton filao k kimate monos toy exi poli zesti gia na ton koynao sta xeria alla afoy kimate monos toy ;)

emis exoyme thema me to gala akoma vgazi tora na tou doso tha revete k tha vgazi gia dio ires ta santonia ta allazoume diofores tin imera xali mayro

afiste ta royxa moy poy ine mes to gala k ego mesa srin ksinila:roll: k toy perno k antianagogiko gala :confused: alla ine i mira moy k o megalos ta idia moy ekane mexri na arxisi na troei kala ekinos ekane royketes:confused:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

θα ανοιξω το καφε με μια μεγαααλη καλημερα....η μπεμπα κλασσικα εχει ξυπνησει απο τις 7 και κοβουμε βολτες μεχρι να ξανα κουραστει για να κομηθει παλι...σημερα την βλεπω εχει πολυ ορεξη...εμεις που λετε θα την βαφτισουμε απο το ονομα της γιαγιας μου της αμερικανας elizabeth(η μαμα μου ειναι αμερικανιδα βλεπετε)...ελισσαβετ εδω στην ελλαδα 24 /04 θα γιορταζουμε μαζι με τα γενεθλια μας στις 27..

απο κιλακια εγω επιτελους εχασα 2 χωρις κοπο καθολου ,μαλλον ηρθε η ωρα να κατεβει επιτελους η ζυγαρια χεχεχε...αδιαθετησα κ χτες για 1η φορα...μιλαμε πολυ αιμα..κ καλοκαιριατικα,απα πα....

η μπεμπα επιτελους εκοψε το 1μιση κιλο ανα μηνα κ πεσαμε στο 1.200...(7300).εχει γινει ζυμαρακι..ομορφο ομως...αυριο εχουμε κ το 2ο εμβολιο μας..θα δω κ υψος ..πρεπει να εχουμε φτασει τους 67 ...οι μαλλουρες συνεχιζουν κ μακραινουν...

στεκομαστε στα ποδια μας για πολλη ωρα...κ εχουμε στοχο να εξοντωσουμε τη μαμα αφου δεν αντεχει να με κραταει ορθια συνεχεια .............

το μμομπιλο μας κραταει παρεα στη καλαθουνα μας κ αλλα κρεμαστα στο ρηλαξ κ στο καροτσι...γυμναστηριο θα μας φερουν στα βαφτησια ειπαν κ περιμενουμε..απο παρασκευη αρχιζουμε κ πιανουμε ολα μας τα ρουχαλακια κ τα σηκωνουμε κ προσπαθουμε σοβαρα να πιασουμε κ οτι παιχνιδι μας αρεσει...

..καθε 10 μερες αλλαζουμε κ τον τροπο που θελουμε να κοιμομαστε..την γκρινιτσα μεχρι να κοιμηθουμε την ειχαμε κμεις μεχρι προηγ. βδομαδα..κ θελαμε σεντονακια στη μουριτσα μας κ χερακια μεσα...σαλακια εχουμε πολυ λιγα που κ που...κλαιγαμε μεχρι να πεσει ο διακοπτης του υπνου,,,,,πλεον θελουμε λιγο βυζακι 1-2 λεπτα κ κοιμομαστε τσακ μπαμ..το γαλα στο στηθος επιτελους εδω κ 1 βδομαδα σταθεροποιηθηκε..η υπερπαραγωγη που σας ελεγα..νορμαλ στηθος τωρα κλπ κλπ....αυτα...η μικρη θελει υπνο..οποτε αργοτερα αν μπορεσω θα μπω να σας χαιρετησω ξανα....

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...