Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, karlajo είπε:

καλησπέρα σας,

μήπως γνωρίζετε αν τα φάρμακα που παίρνεις από το φαρμακείο του εοπυυ μπορείς να τα πάρεις από φαρμακείο εοπυυ γειτονικής πόλης?

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

http://www.andyslinens.com/

εγω του μικρου του ψωνισα απο εκει σεντονια κλπ...εχει πολυ ωραια σχεδια κ στελνει κ Ελλαδα

μπορεις επισης να κοιτας στο αμαζον αυτο που θες αλλα να το βαζεις στα αγγλικα

στο αμαζον θα βρεις πολλες πολλες καλες ευκαιριες

πασχαλιτσα κι εμεις αυτο το γυμναστηριο έχουμε (από δώρο) αλλά γενικά δεν της τραβά το ενδιαφέρον.

Όσο για το internet λίγη όρεξη για ψάξιμο θέλει και είναι η καλύτερη λύση!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

ριτακι

μπες εδω!

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=31159&page=247

εχει λιστα με ολα τα μαγαζια....

το καλαμαρακι εχει κανει πολυ καλη δουλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δες το μηνυμα 7394 στην σελιδα που σου εχω...247

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

pasxalitsa να εισαι καλα!!!!! καλα δεν το συζητω εξαιρετικη δουλεια οντως εκανε το καλαμαρακι :D απιστευτη ποικιλια για ολα !!!!!!

ααααααα εχανα τοσο καιρο μου φαινεται !

88M1p3.pngycQap3.png

Αννικο κοριτσακι μου η νυφη σου πως ειναι?

τα παιδακια της?

ας προσπαθησει (ξερω πως ειναι αδυνατον) να μην στενοχωριεται πολυ γιατι αυτο στην κοιλιτσα της θα επηρεαζεται το ψυχουλινι...

ο γιοκας σου καλα?

τα Μαγιόπαιδα

τωρα που ειπες για την Αννικο μας ......

.... τον αντρας σου γλυκια μου τον λενε νικο ?

ο αντρας της αδελφης του αγγελου ειναι δημοσιογραφος κ φιλος του σωκρατη σας. δεν ξερω αν ειναι αληθεια αλλα μου ελεγε πως κ γυναικα του σωκρατη λιγες μερες πριν εμαθε οτι εινα εγκυος.....τραγικο....

κουραγιο σε αυτην την γυναικα .ειναι το λιγοτερο που μπορω να πω

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Αννικο κοριτσακι μου η νυφη σου πως ειναι?

τα παιδακια της?

ας προσπαθησει (ξερω πως ειναι αδυνατον) να μην στενοχωριεται πολυ γιατι αυτο στην κοιλιτσα της θα επηρεαζεται το ψυχουλινι...

ο γιοκας σου καλα?

Το παλεύει η καημένη, για τα παιδάκια της, τι να κάνει; Ευτυχώς έχει απίστευτη στήριξη από την οικογένεια της !!!!

Ο μικρός μου είναι μια χαρά, λίγο με το βάρος έχω προβληματιστεί γιατί ενώ είναι μεγάλος σχεδόν 7 κιλά και 64 εκ. από το περιστατικό και μετά (δολοφονία) δεν παίρνει βάρος (αυτη την εβδ. πήρε μόνο 40 γραμ.) ενώ έχω κανονικά γάλα!; Τουλάχιστον δεν έχασε πάλι !

Εσυ όλα καλά, το μπεμπάκι;

τωρα που ειπες για την Αννικο μας ......

.... τον αντρας σου γλυκια μου τον λενε νικο ?

ο αντρας της αδελφης του αγγελου ειναι δημοσιογραφος κ φιλος του σωκρατη σας. δεν ξερω αν ειναι αληθεια αλλα μου ελεγε πως κ γυναικα του σωκρατη λιγες μερες πριν εμαθε οτι εινα εγκυος.....τραγικο....

κουραγιο σε αυτην την γυναικα .ειναι το λιγοτερο που μπορω να πω

Ναι Νίκο τον λένε ! Ξέρει και τον Νικόλα ο άντρας της αδελφής του Άγγελου;

Το είχε μάθει πριν από 2 μήνες περίπου:?

Και να φανταστείς όταν ήμουν έγκυος στον μπέμπη σκεφτόμουν και έλεγα 'δεν γίνεται να πάθει κάτι ο Νικ τώρα που είμαι έγκυος κ με μικρό παιδί είναι άδικο'.... και να τελικά που ο φόβος μου επιβεβαιώθηκε στην συνυφάδα μου!!!:(

τ.π. δεν θελώ να σας μαυρίσω πάλι...

εσυ τι κάνείς rita__ki, θα έχεις κουραστεί φαντάζομαι με τόσες ευθύνες και με την όλη κατάσταση με τον Άγγελό... δεν πειράζει αρκεί που τον έχεις διπλά σου και σου χαμογελάει !!!!

δεν μας μαυριζεις κ μην το ξαναπεις αυτο ...... δεν ειμαστε εδω μονο για τα καλα :tongue: σημασια εχει πως νιωθεις εσυ οταν τα συζητας.

η ευαγγελια σου ειναι καλα?πως τα παει με τον αδελφουλη της?

εγω χιλια κομματια προσπαθω να κρατησω τις ισσοροπιες:tongue: να μην παραμελω ουτε το σπιτι ουτε τον γιο μου ουτε τον εαυτο μου .παραλληλα να μην βλεπει ο αγγελος οτι με εχει παρει απο κατω γιατι κ ακεινου η ψυχολογια δεν ειναι η καλυτερη . στεναχωριεται που δεν σηκωθει να παρει αγκαλια τον μικρο κ τετοια. λεει οτι νιωθει αχρηστος κτλ...... μετα τον ορθοπεδικο θα παμε κ σε ειδικο ψυχολογο μαλλον ....... κ ο αγγελος κ εγω .......

μερικες φορες φρικαρω τοσο πολυ με την κατασταση που σκεφτομαι να μην παρω το 6μηνο κ τελος αυγουστου να παω για δουλεια (6ωρη θα ειμαι λογικα)

88M1p3.pngycQap3.png

Καλά είναι και η ζζνα μου, τον αγαπάει πολύ τον μπεμπούλι και όλο πάει και τον φιλάει και τον χαϊδεύει!!!

Κάνε κουράγια θα βγείτε πιο δυνατοί μετά από αυτόν τον ΓΟΛΓΟΘΑ που περνάτε. Φοβάμαι ότι αν πας δουλεία το μυαλό σου θα είναι πίσω και θα παρακάλαγες να μην πας. Θα δεις σε λίγο καιρό που θα μπορεί να κάθεται τα πράγματα θα είναι καλύτερα.

Αν νιώθει άχρηστος πες του από μένα να γυρίζει να σας κοιτάει και να σκέφτεται τα χειρότερα και ότι στο τσακ δεν κάνει παρέα στον Σωκράτη!!!

Αννικο μου καποια στιγμη δεν παιρνουν τοσο πολυ βαρος απ οσο ξερω..

και αφου δεν χανει λεω να μην ανησυχεις...

πιστευω οτι θα κανει ενα αποτομο και θα παρει ξαφνικα..

ο παιδιατρος τι λεει?

εμενα καλα ειναι ο μικρουλης...μαλλον ζεσταινεται πολυ,οπως και ολοι μας...

βρε κοριτσια αργα το απογευματακι προς βραδυ τα δικα σας τα πιανει γκρινια?

εγω μερικες φορες δεν ξερω τι να τον κανω...

νιωθω πολυ αχρηστη εκεινες τις ωρες...

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...