Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ριτακι πως ειναι αυτη η δαχτυλοκουδουνιστρα?

απο που την πηρες?

ενδιαφερον ακουγεται...

οσο για το πρωι εχεις δικιο,οτι και να κανεις γελανε......:D:p:o:tongue:

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

νατασσα στο mei tei καθεται με τα ποδια μεσα η εξω ? δεν ζεσταινεται που ειναι πιο χοντρο υφασμα?

εγω εχω σλινγκ κ ειναι οντως απιστευτα βολικο κ σκεφτομαι κ για mei tei επειδη εχει μεγαλυτερη νομιζω σταθεροτητα κ ανεση κινησεων . εσενα νατασακι ποσα κιλα ειναι ?

88M1p3.pngycQap3.png

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=11102&itmid=813280 καπως ετσι ειναι ...... εγω βεβαια την πηρα απο τα lapin κ την πηρα πιο ακριβα....αλλα ειναι πολυ ομορφη. ειναι βελουτε η δικια μου κ το σκυλακι καραταει ενα κοκαλο που κανε ηχο.

ο δικος μου εχει κ μια μανια με τα πανια....για να νανουριστει θελει πανακια να τα τριβει στην μουρη του κ να τα τρωει :mrgreen: κ οταν εκνευριζεται φυσικα δεν θελει πιπιλα αλλα πανι να πιπιλισει :roll:

88M1p3.pngycQap3.png

exo kai ring sling kai tora peira to mei tai. Ton vazo me ta podia exo kai einai peripou 5500-6000 kila. Einai teleio kai pio xekourasto gia ti mama mias kai meirazete to varos.

den fainetai na zestenetai vevaia den ton vgazo exo me ti zesti.

sto sling kai mena stin arxi den kathotane kai genika tou aresei na ton forao otan kouniomaste oxi na einai statheros. dld sto spiti mesa den ta polu xrisimopoioume. einai kurios kai ta 2 gia volta!

kai go kati tetoio skeftomoun na paro apo paixnia! gym tis fisher price. den xero apo times prepei na psaxo alla den exo k polu xrono!

Pipila exoun ta dika sas?

emeis oxi den mas aresei, ligo to daxtulo mas mas aresei na trome alla i manoula to vgazei sunexos!

uDLqp1.png

ριτακι αυτο με τα πανια πως του προεκυψε?

εμενα νανουριζεται πανω μου δυστυχως...αστα,μου εχει φυγει η μεση....

μπορεις να του παρεις κατι τετοιο...

http://www.trikiklo.com/Toys/Soft_toys/Kammi_Teether_doll.html

ή ακομα καλυτερα κατι τετοιο...

http://www.hellobabydirect.co.uk/products/35003-little-taggies---hugs.html

εδω δειχνει πως το φτιαχνεις

http://www.thetowells.com/tag/easy/

θελω κι εγω για τον δικο μου!!!

νατασα ουτε κι εμενα εχει πιπιλα

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

κ εγω εχω μει ται κ τον βαζω με τα ποδια εξω...ειδικα τωρα στο ταξιδι με το αεροπλανο ειναι πολυ ασφαλες που θα κουβαλαω κ βαλιτσες

εγω του εχω παιχνιδια απο τη lamaze

http://www.amazon.co.uk/Lamaze-Gardenbug-Wrist-Rattle-Footfinder/dp/B000I2Q0C2/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=baby&qid=1280830808&sr=1-2

σχετικα με τη πιπιλα...εμενα βαζει οοολο το χερι μεσα...κ τριβει τριβει τριβει...του εχω παρει κ ενα κρεμαστο οταν καθεται στο ριλαξ κ ειναι κοντα στη μουρη του να το βαζει ευκολα στο στομα...γενικα ομως προτιμω τη πιπιλα απο το χερι...δε τη χρησιμοποιουμε πολυ, αλλα αν τον πιασει μανια λεω την ιδια φραση καθε φορα, κ εγω κ ο μπαμπας του, του το βγαζουμε κ του δινουμε πιπιλα...ελπιζω συντομα να πιανει με ευκολια κ να μπορω να του δωσω κατι για τα δοντια να τριβεται

ξεχασα να πω...εμενα που εχει ξεπερασει τα 7 κιλα, ειτε τον εχω με σλινγκ ειτε με μει ται βαρος δε καταλαβαινω....ειναι φοβερο που δε κρεμεται απο πανω μου με αυτα.....ευτυχως που δε πηρα του εμποριου

kaλα ειναι τελεια!!!

δεν ξερω ....κοιμοταν μπρουμητα κ παρατηρησα οτι σουρωνε το σεντονι στην μουριτσα του. το ξεστρωνε κ αναμεσα στις ζαρες εβαζε την μουρη του . μετα παρατηρησα πως οταν τον βαζαμε στον ωμμο με πετσετακι παλι το ιδιο εκανε.το ιδιο κ στις μπλουζες μου οταν ηταν στον μαρσιπο..... ετσι τωρα του το δινω μονη μου για να τριβεται κ να νανουριζεται :tongue::tongue::tongue: το ειδε κ η παιδιατρος κ μου ειπε πολλα παιδακια οτι το κανουν.απλα να προσεχω λεει να μην βγαινουν ινες που τυχον μπορει να καταπιει κ να ειναι βαμβακερο :roll:

πιπιλα ουτε για πλακα .....ισα ισα που τον εκνευριζει κιολας αν επιμενω. σκεφτηκα βεβαια να του δοκιμασω μεγαλυτερο νουμερο , γιατι του αρεσουν οι μεγαλες θηλες αλλα φοβαμαι

88M1p3.pngycQap3.png

κουδουνιστρα χεριου πηρα κ γω αλλα κανει πολυ λιγο θορυβο κ δεν του κεντριζει το ενδιαφερον ...... οσο για το χερι ,οπως τα λεει η fairy μας, βαζει οοοοολο το χερι μεσα απτην πανω πλευρα κ πολλλλλλλα σαλια !

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια εσεις που κανετε αγορες απο τον νετ χρησιμοποιειτε πιστωτικη καρτα η αυτην που ειναι μονο για ιντερνετ ?

λεω να αρχισω να κανω αγορες κ γω γιατι βλεπω μεγαλες διαφορες στις τιμες κ μεγαλυτερη ποικιλια.

88M1p3.pngycQap3.png

κοριτσια εσεις που κανετε αγορες απο τον νετ χρησιμοποιειτε πιστωτικη καρτα η αυτην που ειναι μονο για ιντερνετ ?

λεω να αρχισω να κανω αγορες κ γω γιατι βλεπω μεγαλες διαφορες στις τιμες κ μεγαλυτερη ποικιλια.

ego xrisimopoio tin pistotiki edo kai polu kairo!

uDLqp1.png

εμεις δεν εχουμε πιστωτικες...δεν μας αρεσουν :) πληρωνω με τη χρεωστικη μου καρτα

πιστωτικη δεν εχουμε ουτε εμεις ...... χρεωστικη εχω αλλα δεν την εχω χρησιμοποιησει ακομα (δεν εχω βαλει καν λεφτα μεσα) αλλα θα αρχισω να την χρησιμοποιω . fairy moy θα σε συμβουλευτω με την πρωτη ευκαιρια :tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...