Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

καvε μια λιστα στο που θελεις vα εστιασεις στηv κουβεvτα που θα κ;vετε . μηv επικεvτρωθητε σε γεvικολογιες που ηδη γvωριζεις.. 

ναι ναι, το έχω κάνει ήδη. Πρέπει τώρα τα Χριστούγεννα που δε θα δουλεύω να κάτσω να βάλω λίγο το φάκελο των εξετάσεων σε μια σειρά γιατί πολλά τα έχω και ηλεκτρονικα.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγω δεν εχω ψωνισει τιποτα ακομα!!για το μωρο εχω και αποριες για το τι ακριβως πρεπει να παρω!κ αν κανει πολυ ζεστη το Μαιο τι να της παρω??εσεις τι εχετε παρει?

γεια σου κοριτσακι

εγω εχω παρει φορμακια μονο...με κοντο μανικι, με μακρυ μανικι, με μακρυ παντελονι...:mrgreen:εχω συνολικα γυρω στα 20 φορμακια...απο ρουχαλακια δεν εχω παρει ακομα, σιγα μη θελει να φορεσει κανονικα ρουχαλακια, νομιζω με τα φορμακια μια χαρα θα βολευτει στην αρχη κ να δω κ τι αναπτυξη εχει μετα σιγα σιγα θα του παιρνω κ ρουχαλακια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

φορμακια με κλειστη πατουσιτσα??μαλλον θα ξεκινησω τα ψωνια τελος του μηνα που θα σταματησω τη δουλεια!αυτο με τη παραθεση κ το αρχικο μνμ πως το κανετε?

ναι εχω παρει απ'ολα τα σχεδια :)

για να κανεις παραθεση πατας εκει που λεει quote

Κι εγώ Νεκταρία μου τρελάθηκα όταν το είδα.Πάνω που είχα απαγοητευτεί γιατί δεν μου άρεσε τίποτα από αυτά που έβρισκα, το είδα και κόλλησα.Αν ενδιαφέρεσαι μπορώ να ρωτήσω αν στέλνουν Ελλάδα.

σημερα μολις με ειδοποιησαν οτι δεν στελνουν ελλαδα..κριμα!!!τι τυχερη που εισαι...................

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΧΕΤΕ Κ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ ?:mrgreen:

ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΟΡΕΞΗ Κ ΜΟΥ ΚΟΨΕ ΤΗ ΦΟΡΑ .ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ Κ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΙ ΣΚΑΦΤΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΠΙΤΙ.

Fairymummy ΕΓΩ ΤΑ ΠΗΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΣΤΙΣ 12/3 Κ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΙΣ 11/3 Κ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΤΕ!

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

φορμακια με κλειστη πατουσιτσα??μαλλον θα ξεκινησω τα ψωνια τελος του μηνα που θα σταματησω τη δουλεια!αυτο με τη παραθεση κ το αρχικο μνμ πως το κανετε?

ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ QUOTE ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Γεια σας κορίτσια εγώ συνεχίζω με τους πόνους μου. Τη δευτέρα πήγα εκτακτως το βράδυ στο μεαιυτήριο αφού επικοινώνησα με το γιατρό. Μου έκαναν υπέρηχο, εξέταση του τραχήλου (πέθανα στον πόνο!) και εξέταση με καρδιοτοκογράφο. Βέβαια δεν κατέγραψαν συσπάσεις. Αυτό μασ έλειπε αφού πείρνω 4 yutopar την ημέρα! Αλλά δεν κατάλαβα γιατί πονάω.

Συνεχίζω και τα μαθήματα ανώδυνου τοκετου που σήμερα ήταν πολυ ωραία μιας και κάναμε αναπνοές χαλάρωσης.

Όσο για ρουχαλάκια του παιδιού έχω ελάχιστα γιατί θέλω να δώ τι θα μου δώσει η κουνιάδα μου από ουδέτερα μιας και έχει κοριτσάκι αλλά και πότε θα γενηθεί ο μπέμπης. Δεν ξέρω να πάρω καλοκαιρινά ή χειμερινά?? με μακρί ή κοντό μανίκι αλλά γενικά θα πάρω πολύ λίγα γιατί δεν ξέρω τι θα μου φέρουν και γιατί ποιο πολύ στην αρχή βολέυει αυτά που είναι σαν φουστανάκια που σουρώνουν κάτω.

uDLqp1.png

Γεια σας κορίτσια εγώ συνεχίζω με τους πόνους μου. Τη δευτέρα πήγα εκτακτως το βράδυ στο μεαιυτήριο αφού επικοινώνησα με το γιατρό. Μου έκαναν υπέρηχο, εξέταση του τραχήλου (πέθανα στον πόνο!) και εξέταση με καρδιοτοκογράφο. Βέβαια δεν κατέγραψαν συσπάσεις. Αυτό μασ έλειπε αφού πείρνω 4 yutopar την ημέρα! Αλλά δεν κατάλαβα γιατί πονάω.

Συνεχίζω και τα μαθήματα ανώδυνου τοκετου που σήμερα ήταν πολυ ωραία μιας και κάναμε αναπνοές χαλάρωσης.

Όσο για ρουχαλάκια του παιδιού έχω ελάχιστα γιατί θέλω να δώ τι θα μου δώσει η κουνιάδα μου από ουδέτερα μιας και έχει κοριτσάκι αλλά και πότε θα γενηθεί ο μπέμπης. Δεν ξέρω να πάρω καλοκαιρινά ή χειμερινά?? με μακρί ή κοντό μανίκι αλλά γενικά θα πάρω πολύ λίγα γιατί δεν ξέρω τι θα μου φέρουν και γιατί ποιο πολύ στην αρχή βολέυει αυτά που είναι σαν φουστανάκια που σουρώνουν κάτω.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ 1-2 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΜΑΚΡΥΜΑΝΙΚΑ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΑΠΛΑ ΒΑΜΒΑΚΕΡΑ ΜΑΚΟ ΟΧΙ ΒΕΛΟΥΤΕ ,ΜΕΤΑ ΠΑΝΟ ΚΑΤΩ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΑ ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΟΧΙ ΦΟΡΜΑΚΙΑ

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

τι εννοείς με πάνω-κάτω? 2 κομμάτια μπλουζάκια με παντελονάκι? Δεν ξέρω είναι αγόρι και νοιώθω λίγο οτι δεν ξέρω τι πρέπει να του φοράω.

ΕΝΝΟΩ ΟΧΙ ΦΟΡΜΑΚΙ ΤΟ ΚΟΡΜΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Κ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΠΛΟΥΖΑ Κ ΚΑΤΩ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΙΚΟ Κ ΣΤΟ ΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΣ

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

τι θέμα θα κάνετε στο δωμάτιο (για διακόσμηση) εσείς που έχετε αγόρια?

εγώ ήθελα το μικρό πρίγκιπα αλλά δύσκολο μου φαίνεται γιατί δε βρίσκω πολλά αυτοκόλλητα, χαλιά κλπ.

επίσης τα περισσότερα αγορίστικα θέματα δε μου αρέσουν ιδιαιτέρα (Spiderman αυτοκίνητα κλπ).

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...