Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα!!!!!!!!!!

η πιο ομορφη στιγμη της ημερας ειναι οταν το πρωι ξυπναει ο γιος μου.που τεντωνεται κ χαμογελαει τι ωραια που ειναι :tongue: κ ποσο τυχερη νιωθω που το ζω !

να σας πω ρε φιλεναδες..... ο μικρος μου κοιμαται κοντα 1 το βραδυ κ ξυπναει 9...10....σπανια κ 11..... καμια ιδεα να κοιμαται γυρω στις 11 το βραδυ? νανουρισματα ...μασαζακια ,μπανακι κ τετοια δεν πιανουν.... τον κανουν να θελει να παιξει. σκεφτηκα μηπως καποιο πρωινο τον ξυπνησω νωριτερα ....αλλα φοβαμαι μην τα κανω θαλασσα. εχετε να προτεινετε κατι ?

αννικο μου ?πως ειστε ? τα παιδακια σου ?

pasxalitsa βουρ για διακοπες ! μην το συζητας καθολου !!

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

RITAKI μην τον αφήνεις να κοιμάται μετά τις 7 το απόγευμα αν γενικά δεν κοιμάται πολύ τότε να μην τον αφήνεις μετά τις 5-6 εμένα πάντως άλλαξε πολύ ωράριο τέτοιες ώρες κοιμόταν αλλά εδώ κ 20 μέρες κοιμάται κατά τις 10+ μέχρι τις 7 περίπου ξυπναει για φαγητό κ τον ξαναβάζω για ύπνο μεχρι10+ περίπου αλλά θέλει σκοτάδια κ καθόλου ομιλία όταν τον ταΐζεις γιατί ξαγρυπναν θέλουν παιχνίδια άρα μουγκα κ το βράδυ για να κοιμάται νωρίς κ μισοσκόταδο

Κορίτσια ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια είμαι πολύ περήφανη για την οικογένεια που φτιάξαμε όμως πολλές φορές νιώθω τόσο παιδί ακόμα που τα κοιταω κ αγχώνομαι για το μέλλων τους αν θα μπορώ πάντα να τους προσφέρω το καλύτερο κ αν πάντα θα έχουμε για να δίνουμε ,ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω ότι έχω τρία ζουζούνια πριν 5 χρόνια ήμασταν 2 κ τώρα όλα έχουν αλλάξει

Με τον άντρα μου είμαστε από 17 χρονών από το 1995 μαζί κ θυμάμαι που καθόμασταν κ λέγαμε ότι θέλουμε 3 παιδιά κ ήταν τόσο μακρινά τότε ποιος να μας το έλεγε αχαχ:rolleyes:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Ριτακι τι να σου πω...

δεν ειμαι η καταλληλη για συμβουλες...

εμενα ξυπναει 2-3 φορες την νυχτα για φαι και πολλες φορες μεχρι να ξανακοιμηθει περναει και 1 ωρα...

οσο για το πρωι δεν το συζητω..απο τις 7-8 ειναι ορθιος...:P

για μενα εισαι ΠΟΛΥ τυχερη...!!!

για μενα το καλυτερο θα ηταν να αρχισεις ανα 15 να του μετατοπιζεις τον υπνο που κανει πριν απο αυτον στις 1...

να τον ξυπνας (βαρβαρο το ξερω,εγω δεν θα μπορουσα να το κανω και ισως ειναι συμβουλη για αρκετα μεγαλυτερα παιδακια) ή ακομα καλυτερα να μην τον αφηνεις να κοιμηθει οπως λεει κ η Θενα...

εμενα κοριτσια μια μερα ηταν ξυπνιος απο τις 4 μεχρι τις 12 (με διακεκομμενο υπνο της 1 ωρας για ολο το 8ωρο)

δεν ξερω πως ετυχε...

ε,λοιπον απο τις 10¨30 περιπου μεχρι τις 12 που κοιμηθηκε εκλαιγε γιατι ειχε εκνευριστει που δεν μπορουσε να κοιμηθει...ΔΕΝ ηρεμουσε με τιποτα!

τρομαξα κ στενοχωρηθηκα πολυ...

βεβαια το βραδυ ξυπνησε 2 φορες για να φαει...

Θενακι ειναι υπεροχο να φτιαχνεις οικογενεια...και οσο περνανε τα χρονια θα δενεσαι ακομα πιο πολυ με τον αντρα σου...

ειστε πολλα χρονια μαζι κ μπραβο σας!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

kalhmeroydia...................ti kanete...???????????????emeis eimaste aigina pali k paliklp.....me ebale h anniko sto trypaki k tha baftistoume k emeis stis 11/09 sthn aigina ennoeitai...synexizoyme k thilazoume apokleistika kathe 3 vres synithws..to brady oti vra k na koimhthoume 2.30 xypname

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

εγω που δεν εχω facebook??? :D:p:grin:

καλημερααααααααααααααααααααααααα...............................

μου φαινεται πηγαν ολοι για βουτιες...

για κανενα 40αρι το βλεπω σημερα...αχ...θα ψηθουμε παλι...

τα Μαγιόπαιδα

καλημερα κ απο μενα κ το μικρο μου αστερακι:tongue:

σηκωθηκε το καημενο τρομαγμενο γιατι επεσε στο ποδαρακι το μαξιλαρακι που ειχα αφησει στην γωνια του παρκοκρεββατου.τσιριζε κ στην αρχη δεν ειχα καταλαβει γιατι.....μετα ειδα που τον ακουμπουσε το μαξιλαρακι.τον ηρεμησα,τον αλλαξα,τον ταισα κ τωρα καθομαστε στο σαλονι που ειναι σκοτειναμηπως τον ξανακοιμησω. αλλα δεν με βλεπω......ενω δεν του μιλαω ...εκεινο χασκογελαει κ γελαει μονο του !

nektaritsa πως θα την βγαλεις την μικρη σου?

μπραβο που τα καταφερνεις τοσο εξαιρετικα με τον θηλασμο :D

καλα νε περνατε!

88M1p3.pngycQap3.png

ta ιδια κοριτσαρα μου,δυστυχως δεν τον βοηθαει κ η ζεστη να μενει εντελως ξαπλωμενος. κ ολο βρισκει προφασεις να σηκωνεται.οχι για δουλιες ουτε για το μωρο αλλα για κανενα τσιγαρο εξω στην βεραντα. την πεμπτη εχει αξονικη κ ακτινογραφιες.ο γιατρος εχει πει πως κ η στασιμοτητα ειναι καλο νεο . τι να πω ..... απτην μια δοξαζω τον Θεο που ειναι σπιτι κ απτην αλλη γκρινιαζω που για 3 τουλαχιστον μηνες δεν μπορουμε να κανουμε ουτε τα βασικα καθημερινα μαζι . δεν μπορει να χαρει το παιδι του με μια βολτα,δεν μπορει να το κανει μπανιο ,να το παρει αγκαλια

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

kalimera sas!

Rita ki emena i pio omorfi ora tis meras einai pou otan o mikros xypnaei kai mou kanei gelakia kai xaroules.

exthes koimithike tooooses ores pou olo elega tora tha xypnisei, tora tha xypnisei alla telika den xypnise para stis 4:30 arxise na aerotroei kai ton peira sto krevati kai xaplomenoi kai oi duo ton taisa kai xanakoimithike mexri tis 8:30 to proi.

emeis an tha pame diakopes tha pame tin evdomada tou 15augoustou mias kai exo polu douleia prin kai meta.

tin alli vdomada pali feugo!:(:( Germania sto darmstad.

sas eipa pou poeira mei tai?

kala einai apla katapliktiko!!!!!!!!!

tin Kuriaki peigame sto Mouseio tis Akropolis kai ton foraga sto mei tai kai koimotan se olo to mouseio kai ego den kourastika sxedon katholou!

Na sas rotiso kati ? paixnidia tous exete i oxi akoma? kai an nai, ti?

den xero pos na ton apasxolo oli mera.

uDLqp1.png

καλημέρα και από μένα!

εμείς όλο πέρα δώθε στη γιαγια είμαστε, εχει κάνει το καημένο το παιδί τρελά χιλιόμετρα....

καναμε και τα πρωτα μεβόλια χθες και μας εφαγε η γκρινία....

Ρίτα τι τρελές ώρες είναι αυτές που λες, εμείς αν κοιμηθούμε 3ωρο ή 4ωρο σερί κάνουμε πάρτυ :tongue::tongue:

kalimera sas!

την έχω κι εγώ αυτή την απορία, μόνο το γυμναστήριο έχουμε για παιχνίδι για το οποίο ψιλοαδιαφορεί...

φιλάκια σε όλες!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

καλημέρα και από μένα!

εμείς όλο πέρα δώθε στη γιαγια είμαστε, εχει κάνει το καημένο το παιδί τρελά χιλιόμετρα....

καναμε και τα πρωτα μεβόλια χθες και μας εφαγε η γκρινία....

Ρίτα τι τρελές ώρες είναι αυτές που λες, εμείς αν κοιμηθούμε 3ωρο ή 4ωρο σερί κάνουμε πάρτυ :tongue::tongue:

την έχω κι εγώ αυτή την απορία, μόνο το γυμναστήριο έχουμε για παιχνίδι για το οποίο ψιλοαδιαφορεί...

φιλάκια σε όλες!

kai go gia kati tetoio elega alla o antras mou leei pos einai vlakeia kai de tha tou aresei.

Alla ti allo na paro? den ginetai oute na koimatai oli mera oute na ton paizoume emeis.

kala de leo na to afiso mono tou alla kapoies ores den mporo. Kai vasika skeftomai ti tha ginei otan vrei o antras mou douleia.

kai emeis mete to emvolio eixame grinia k tou edosa ligo depon kai iremise.

uDLqp1.png

τον εβαλα για υπνο στην κουνια του στο δωματιο του .... :tongue: σε λιγο περιμενουμε κ τον δικηγορο για συμβουλες γιατι τελικα θα κανουμε μηνυση σε αυτον που χτυπησε τον αγγελο.παιρνει εδς κ το παιζει καλος κ μετανιωμενος κ ουτε εχει δηλωσει ακομα στην ασφαλιστικη του !

λοιπον απο παιχνιδια εχουμε κ εμεις γυμναστηριο ...ασχολεται μονο αν καθησουμε κ εμεις διπλα του ομως. γενικα ειναι σε μια φαση που ασχολειται με χρωματα κ ηχους. εχω κουδουνιστρες που κανουν ηχους λοιπον, κ αυτην την δαχτυλομαριονετα που σας ειπα.το κραταω εγω κ το κουναω κ κανω μονη μου ηχους (οτι ταχα του μιλαει η μαρτιονετα) κ αυτος ξεκαρδιζεται. μπορει να κατσει πολλες ωρες ετσι :tongue::tongue::tongue::tongue: κανει κινησεις κ να την πιασει αλλα δεν τα εχει καταφερει συνηδειτα ακομα. η καλυτερη ωρα για παιχνιδι ειναι το πρωι που ξυπναει(οτι κ να του κανω νομιζει οτι παιζουμε) του λεω καλημεεεεεεεεεεεερα κ του τεντωνω τα χερακια κ μου δινει το ωραιοτερο χαμογελο του κοσμου :tongue: κ στο μπανιο ......που κουναει χερακια κ ποδαρακια σαν τρελος κ δεν θελει να βγει απτο νερο !

αχ!!!! τι ερωτας!

88M1p3.pngycQap3.png

ritaki μου μονο να φανταστω μπορω ποσο δυσκολα μπορει να ειναι...:rolleyes:

αλλα τουλαχιστον ειναι κοντα σας...:D

ευχομαι να εχετε πολυ καλα αποτελεσματα απο τις εξετασεις και ποτε πια ασχημες στιγμες...

οντως η ζεστη δενν βοηθαει καθολου...εδω εμεις που ειμαστε καλα τρελαινομαστε...

kalimera sas!

tin alli vdomada pali feugo!:(:( Germania sto darmstad.

sas eipa pou poeira mei tai?

kala einai apla katapliktiko!!!!!!!!!

tin Kuriaki peigame sto Mouseio tis Akropolis kai ton foraga sto mei tai kai koimotan se olo to mouseio kai ego den kourastika sxedon katholou!

den xero pos na ton apasxolo oli mera.

νατασακι καλο ταξιδι και καλη επιστροφη...

εισαι πολυ τυχερη που πας εξωτερικο εστω και για δουλεια...:cool:

ειχες και sling ή πηρες κατευθειαν mei tai??

εμενα το sling δεν το βολευτηκε...πρεπει να τον ζεσταινει και οταν νιωθει περιορισμενος τρελαινεται...δεν θελει να τον σφιγγεις...αλλα λογικο ειναι με τοση ζεστη πια...

εγω απο παιχνιδια του εχω πολλα!!!

καποια λιγα μας τα χαρισαν αλλα τα περισσοτερα τα αγορασαμε...

εχουμε γυμναστηριο(http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/3487163/Trail/searchtext%3ERAINFOREST.htm),που καθεται αναλογως με την ορεξη του αλλα μες την ημερα τον βαζω αρκετες φορες (κανενα 5-10λεπτο την φορα, μην φανταστειτε παραπανω)

γυμναστηριο ηθελα να παρω αυτο (http://www.letsbuyit.co.uk/product/30234529/other-toys/fisher-price-rainforest-gym) αλλα μας το πηραν οποτε δεν μπορουσα να εχω 2

παντως γυμναστηρια υπαρχουν καποια φανταστικα!!!

εχουμε αρκετα κουκλακια με ηχους ή χωρις...

το mobile και ενα αλλο κρεμαστο που το χαζευει αρκετα (δεν ξερω πως να βαζω κ φωτο μωρε να σας τα δειξω)

καποιες κουδουνιστρες...και διαφορα ετσι μικρα παιχνιδακια...

και 2-3 βιβλιαρακια...

ε,με αυτα τον απασχολω αρκετα οταν ειναι ξυπνιος γιατι αλλιως δεν βγαινει...

αυτο που θελω να του παρω τωρα ειναι αυτο...

http://www.moresales.com.my/catalog/entry/vplxbmrc.shtml

το θεωρω εξαιρετικο παιχνιδι και μιας γνωστης το μωρο που το ειχε παιζει ακομα και ειναι 2 χρονων τωρα...

και θελω να βρω και παιχνιδια που εχουν καθρεφτες...

φιλια!

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...