Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 2

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλα το αυτοκινητο δεν μας χωραει με τιποτα, φορτωσαμε και εμεις το δικο μου απο σημερα και θα ερθει η μαμα μου να το παρει. Εχουμε βεβαια και την κουνια, αλλα και χωρις αυτη παλι δεν χωραγαμε, μαλλον ειμαστε για αλλο "οικογενειακο" χαχα ποσο μου αρεσει να το λεω............:rolleyes::rolleyes:

Αυτα απο εμας και αν δεν ξαναμπω

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!................!!!!!!!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D:D

καλα να περασετε

αν δεν χωρατε εσεισ με ενα μωρο εγω τι να πω με τα τρια , να παρω λεοφωρειο?:mrgreen::mrgreen:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

καλημεεεεεεεεερα φιλεναδες !!!

κ καλο μηνα σε ολες τις ηρωιδες μανες !!!!!!!!!

τα μωρακια σας ειναι καλα?

διαβασα οτι καποιες κανουν διακοπες?:roll: ........αααααααχχ

εγω καθε μερα παιζω με τα ορια μου ,εφτασα στο σημειο να σκεφτομαι να μην παρω το 6μηνο ου ΟΑΕΔ κ να παω για δουλεια ....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εδω τριγυρω θα ειμαι ..σας περιμενω για κους κους:wink: ΤΗΕΝΑκι εισαι τρελα!!!!!!! εισαι τρελα εισαι τρεεεεεεεεεεελα !!!

88M1p3.pngycQap3.png

πωπω κατι παραπονιαρες μανουλιτσες!!!! χαχαχα

εγω κοριτσια εχω γεμματο το ψυγειο χαρτακια με λιστες για το ταξιδι! ειμαι τοσο ενθουσιασμενη αλλα συναμα κ λιιιιγο ασχωμενη μην ξεχασω τιποτα. ειναι το πρωτο μεγαλο ταξιδι μας με το μικρο κ δεν εχει χωρο για λαθη

τη Παρασκευη φευγουμε για Λονδινο, φτανουμε 11.30 κ εχουμε μεχρι τις 13.00 να ειμαστε στη πρεσβεια να παρουμε το ταξιδιωτικο εγραφο του μικρου. το ΣΚ θα κατσουμε Λονδινο να δουμε κ κανα μουσειο χεχε

Δευτερα μεσημερι πεταμε για Ελλαδα :)

οποτε πρεπει να κανω σακους, να παρω ολα τα εγγραφα μαζι, μπιμπερο γαλατα πανες...ουφ...αφου το τραπεζι ειπα στον αντρα μου για μια βδομαδα καταργειται...θα τρωμε στο σαλονι γιατι πανω στο τραπεζι θα βαζω πραγματα για το ταξιδι που θα μπουν τελευτεια στιγμη να μη τα ξεχασω...χιχιχι

αντε κ μη παραπονιεστε βρε κοριτσια :) ολα ειναι καλα, ολα ειναι ομορφα...εχουμε τα μωρουδελια μας κ περναμε χαααααρμα!!!

ριτακι πως ειναι ο αντρας σου κοπελα μου?

πως να ειναι ? τα ιδια! απο καναπε σε κρεβατι κ αναποδα! σηκωνεται μια στο τοσο κ καθεται λιγο στην βεραντα(αν κ απαγορευεται:twisted:) οι πονοι εχουν ελαττωθει (η κουραστηκε να το λεει) την αλλη βδομαδα εχουμε κ αλλη αξονικη κ βλεπουμε. αυταααααααα :?:-?:?

fairy ειδα στο face ενα "περιεργο' τσαντακι που αγορασες για τον Γιωργακη σου .για πες λεπτομεριες

η mary ειναι καλα? γιατι χαθηκε???

88M1p3.pngycQap3.png

ειναι ενα καταπληκτικο τσαντακι χεχε

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001RMHBR0/ref=oss_product

εδω στις τουαλετες, κ στα μαγαζια κ παντου, εχει για τα μωρα ενα κρεβατακι που κατεβαινει απο το τοιχο κ ακουμπας πανω το μωρο να το αλλαξεις. εγω δεν ηθελα να ακουμπαει ετσι το μωρο, η τσαντα του καροτσιου ειχε βεβαια μεσα ενα πλαστικο αλλα δε με βολευε κ παντα φοβομουν μην τυχον πεσει το παιδι κανοντας να πιασω κατι απο τη τσαντα. αυτο που λες που πηρα, το ανοιγεις κ μεσα εχει τσεπες κ βαζεις ολα οσα θες. βαζεις αυτο πανω στην αλλαξιερα κ μετα πανω το παιδι κ τσακ μπαμ το αλλαξες :) η καλυτερη κ χρησιμοτερη αγορα που εχω κανει :)

τι τελειο που φαινεται ????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

αααααααα ζηλεψα! νομιζω πρεπει να αρχισω κ εγω να αγοραζω απτο νετ .....εδω τα μαγαζια εχουν ολο τα ιδια κ τα ιδια κ πανακριβα!!!!!

μεγια σας!!!!!!!!!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

εχτες αγορασα του μικρου μια δαχτυλομαριονετα(δεν ξερω αν το λεω σωστα) ειναι βελουτε....με σχεδιο σκυλακι. το πλυνα κ τωρα τον εχω διπλα μου στο καροτσι κ του το κουναω κ εχει τρελαθει ...βγαζει ηχους απτην χαρα του κ απλωνει το χερακι του αλλα δεν το πιανει :roll:

ο αγγελος απτην κλεισουρα εχει λαλησει...πριν μου ελεγε οτι φοβαται μην μας κλεψουν το παιδι.επειδη ολη η γειτονια με βλεπει μονη με το μωρο...θα μου την στυσουν λεει κ θα μου το παρουν ! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:καλο???

88M1p3.pngycQap3.png

ο αγγελος απτην κλεισουρα εχει λαλησει...πριν μου ελεγε οτι φοβαται μην μας κλεψουν το παιδι.επειδη ολη η γειτονια με βλεπει μονη με το μωρο...θα μου την στυσουν λεει κ θα μου το παρουν ! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:καλο???

:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: livanise ligo to spiti min xiroterepsi:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::D:D:D:D:D:D

tha skaso apo ta gelia

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

καλημέρα κοριτσακια, τι κάνετε.

Πω Πω τι ζεστή είναι αυτή και τι υγρασία!!!!

καλημερα κι απο μενα!!! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

καλα,Ριτακι πολυ πλακα ο αντρας σου...:D

φανταζομαι θα εχεις τρελαθει κι εσυ με 2 αντρες που φροντιζεις....

καμια βοηθεια,εστω για ενα φαγητο ή 2-3 δουλειες στο σπιτι δεν εχεις βρε κοριτσι μου?

πες του αντρα σου να προσεχει μην θεωρησει οτι μπορει να κανει καποιες κινησεις κ κανει καμια ζημια...ε???

Θενακι μπραβο κοπελα μου με 3 μικρα...απορω πως τα βγαζεις περα.....

εγω με τον εναν κ εχω λαλησει...

φατσουλινες ειναι κ τα 3!!! να τα χαιρεστε..........

fairy μου καλο ταξιδι να εχετε! μην ανησυχεις κ να ξεχασεις κατι,θα το παρεις απο εδω...

το τσαντακι για την αλλαξιερα φοβερο!!!

αννικο καλα? σας ετυχε δυσκολο καλοκαιρι αλλα και ταυτοχρονα με μεγαλη χαρα,αφου γεννηθηκε ο μικρος σας...

κανονισες τελικα για την βαφτιση?

εγω τα παρατησα...λειπουν ολοι κ ισως φυγουμε κι εμεις...

ειρηνη και σε ολους οσους ειναι διακοπες...να περασετε ΤΕΛΕΙΑ με τα μικρακια σας!!!

πανω απ ολα οικογενειακες στιγμες....ολα τα αλλα ερχονται μετα..!!

ο δικος μας επιτελους ανοιξε τα χερακια του που τα ειχε ολο μπουνιτσες και μενει περισσοτερη ωρα ξυπνιος...

ολο αγκαλια κ παιχνιδι ειναι...

μπανια εχει κανει καμια? για να δουμε,θα τα καταφερουμε φετος?

θα μας κανει πολυ καλο...:P

φιλια πολλαααααα!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...