Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 2

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα στις μανουλες και τα μπεμπακια

Αννικο μην σκεφτεσαι οτι μας μελαγχολεις, πρεπει να περασεις τη φαση του πενθους και της λυπης για την απωλεια σας και να βγεις δυνατη για τα παιδακια σου και τον αντρα σου

Ριτακι σιγουρα θα κουραστεις αρκετα αλλα και οι δυο σε χρειαζονται πολυ σε αυτη τη φαση, υπομονη ολα θα περασουν

Τα δικα μας νεα,

ευτυχως περασε αρκετα ανωδυνα η μαστιτιδα, αλλα εχω την εντυπωση οτι μειθηκε το γαλα, ο μπεμπης απο το απογευμα που ξυπναει θελει να ειναι συνεχεια στο στηθος και παλι δεν φαινεται ικανοποιημενος...εχω και τους γυρω που μου λενε οτι αφηνω το παιδι να πειναει και εχω αγχωθει, δεν θελω ομως να του δωσω απο τωρα ξενο......θελω να πιστευω οτι με συχνους θηλασμους θα επανελθει...........:):)

Την τελευταια εβδομαδα πηραμε μονο 140γρ, ειμαστε 5 κιλα και 60 ποντους, ακριβως πανω στην καμπυλη μας,τα δικας μωρακια πως πανε απο βαρος;;;;

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

μπραβο ελενη μου :D με συχνους θηλασμους,θα επανελθει.θελει πεισμα κ υπομονη ! μην ακους κανεναν .κανε αυτο που σου λεει το ενστικτο σου ! απο κιλα που ρωτας ειμαστε χοντρουλιδες:rolleyes: 6700 κ 60 ποντους! πηρε σε 1 μηνα 2 κιλα!!! παρα πολυ,αλλα μου ειπε η γιατρος οτι μπορει τον επομενο μηνα να μην παρει κ να ισοβαθμισει ...για να δουμε :tongue:

οι μανουλες οι αλλες?που ειναι ?

88M1p3.pngycQap3.png

μπραβο ελενη μου :D με συχνους θηλασμους,θα επανελθει.θελει πεισμα κ υπομονη ! μην ακους κανεναν .κανε αυτο που σου λεει το ενστικτο σου ! απο κιλα που ρωτας ειμαστε χοντρουλιδες:rolleyes: 6700 κ 60 ποντους! πηρε σε 1 μηνα 2 κιλα!!! παρα πολυ,αλλα μου ειπε η γιατρος οτι μπορει τον επομενο μηνα να μην παρει κ να ισοβαθμισει ...για να δουμε :tongue:

οι μανουλες οι αλλες?που ειναι ?

Αχ βρε ριτακι ευχαριστω για την υποστηριξη.....:-D

Οχι και χοντρουλης, αλλα με πολλες ζουμερες διπλες...........:rolleyes::rolleyes:

Ο καθενας με τον πονο του τελικα

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Καλησπερα στις μανουλες και τα μπεμπακια

Αννικο μην σκεφτεσαι οτι μας μελαγχολεις, πρεπει να περασεις τη φαση του πενθους και της λυπης για την απωλεια σας και να βγεις δυνατη για τα παιδακια σου και τον αντρα σου

Ριτακι σιγουρα θα κουραστεις αρκετα αλλα και οι δυο σε χρειαζονται πολυ σε αυτη τη φαση, υπομονη ολα θα περασουν

Τα δικα μας νεα,

ευτυχως περασε αρκετα ανωδυνα η μαστιτιδα, αλλα εχω την εντυπωση οτι μειθηκε το γαλα, ο μπεμπης απο το απογευμα που ξυπναει θελει να ειναι συνεχεια στο στηθος και παλι δεν φαινεται ικανοποιημενος...εχω και τους γυρω που μου λενε οτι αφηνω το παιδι να πειναει και εχω αγχωθει, δεν θελω ομως να του δωσω απο τωρα ξενο......θελω να πιστευω οτι με συχνους θηλασμους θα επανελθει...........:):)

Την τελευταια εβδομαδα πηραμε μονο 140γρ, ειμαστε 5 κιλα και 60 ποντους, ακριβως πανω στην καμπυλη μας,τα δικας μωρακια πως πανε απο βαρος;;;;

mia xara einai o mpempis sou! emeis pou eimaste pio megaloi eimaste 5600 kai 67 peripou pontous.

edo kai kanena 2mino den pernoume ta 150 kathe evdomada pou mas eixe pei o paidiatros alla efoson thilazoun apokleistika kai ola ta alla einai entaxi einai fusiologiko!

simera oli mera exoume diaroia, neroula moustardi se kathe klanitsa sxedon!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

mia xara einai o mpempis sou! emeis pou eimaste pio megaloi eimaste 5600 kai 67 peripou pontous.

edo kai kanena 2mino den pernoume ta 150 kathe evdomada pou mas eixe pei o paidiatros alla efoson thilazoun apokleistika kai ola ta alla einai entaxi einai fusiologiko!

simera oli mera exoume diaroia, neroula moustardi se kathe klanitsa sxedon!

Μπραβο υψος που το εχετε....

150 σας ειπε ο παιδιατρος;; Η δικη μας 200 οτι να ειναι λεει ο καθενας, αντε να βγαλουμε ακρη εμεις μετα............

Περαστικα στο μπεμπακι σου:)

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

καλημερα κι απο μενα...

νατασσακι ολο μεσα ειναι κ εμενα...ο γιατρος μας εχει πει να μην το πειραζουμε...τωρα τι να σου πω...

αυτες τις μερες ο μικρος ειναι ολο μουρμουρα και δεν κοιμαται μονος του με τιποτα...

τον εχω συνεχως πανω μου..ισως ειναι αλμα αναπτυξης...

αφηστε που νομιζω πως τρωει πολυ...δεν μπορω να το ελεγξω αλλα πολλες φορες βγαζει..αρκετο γαλα

απο ζεστη πως πατε? πανω που δροσισε αντε παλι τα ιδια...ουφ...

φιλακιαααα!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

εμας μας ειπαν να μη το πειραξουμε..κ ο αντρας μου γενικα φωναζει με την περιοχη εκει οταν τον φροντιζω...ολο μου λεει απαλες κινησεις :)

καποια στιγμη θα παει μονο του πισω το πετσακι..ετσι μας ειπαν οι γιατροι αλλα ετσι διαβασα κιολας...ξερω πως καποιοι παιδιατροι στην Ελλαδα κατεβαζουν εκεινοι το πετσακι...τωρα τι να σου πω, εμεις δε θα το πειραξουμε παντως

Διαφημίσεις

εμασ απο την αρχή φαίνεται το κεφαλακι δεν ειναι κλεισμένο. Και γι'αυτο ίσως μας ειπαν πως έχει υποσπαδια. Δηλαδή εσάς είναι όλο κλεισμένο και σας είπαν είναι φυσιολογικό?

στην αρχή ο παιδίατρος είπε να μην το πειράζουμε και μετα μου είπε η μαμά μου ποθ της είπε μια φίλη της γιαγιας μου που έχει αγορια παιδιά και εγγόνια (τρεχα γύρευε δλδ) να το κατεβάζω κ να το καθαρίζω για να μην πάθει ουρολύμοξη. έτσι στην επόμενη επίσκεψη ρώτησα το γιατρό ξανά και μου είπε κατέβαζέ το λιγο για να το καθαρίσεισ. την πρώτη φορά είχε πολλά ασπράκια βρόμα. και τωρα το κατεβάζω. δεν ξέρω τελικά τι πρέπει να κάνουμε. την μια είπε έτσι και μετα αλλιώς. ασε που δεν τον έχω ξαναπάρει αυτό το γιατρό και δεν ξέρω γενικά τι να κάνω με το θέμα του γιατρού.

uDLqp1.png

κοιτα....ο γιατρος τον εξετασε εκει κατω...τα μετρησε ολα κ τον ειδε...κ ειπε ειναι μια χαρα...ειναι μικρουλη κ δε βλεπω ακομα κεφαλακι....

νομιζω πως αυτο το κανανε τα παλια χρονια..πλεον δε νομιζω να χρειαζεται

να δες ενα αρθρο

http://www.babycentre.co.uk/baby/dailycare/genitals/

παντως κ ο αντρας μου ειπε πως θα κατεβει μονο του το πετσακι κ να μη πειραξω τιποτα...ειλικρινα δε ξερω κ εγω...

Γεια μανούλες

Εμένα σε εξέταση η γιατρός το κατέβασε να δει αν είναι καθαρό, εγώ πάντως το κατεβάζω λίγο όταν τον πλένω ισα ισα να δω την τρυπούλα όχι να βγει το κεφαλάκι έξω κ του ρίχνω νεράκι γιατί μαζεύει πουρί :mrgreen:, το έχω πει στη γιατρό κ μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αρκεί να μην το ζορίσω έτσι έκανα κ στον Γιωργάκη.

Τι άλλο ,τα ίδια εμείς , στη δουλειά είμαι τώρα τα παιδιά σπίτι με την πεθερά μου α δε σας είπα έχω μαζέψει ψύλλους κ μας έχουν κατά φάει τα πόδια ιδικά εμένα κ του Γιώργου κ μέσα στο σπίτι βρήκα κ δεν μπορώ να ρίξω κάτι θα βρομίσουμε αφήστε τι πάθαμε όλη μέρα με τη σφουγγαρίστρα κ χλωρίνη όποιος μπαίνει σφουγγαρίζω μετά:roll:

Έχουμε στην αυλή μάλλον κ μπαίνουν κ μέσα έχει κ η γειτόνισσα μας που φέτος έφτιαξε το σπίτι της η κακομοίρα κ έχει φρικάρει καθότι κ εξοχή εδω(είμαι έξω από τα Γιάννενα) έχουμε πολλά αρνητικά σε σχέση με την πόλη ,κ θετικά βέβαια αλλά θα προτιμούσα τα αρνητικά της πόλης παρά τα θετικά της εξοχής τεσπα άλλο θέμα αυτό.

Το θηλασμό τον σταμάτησα σας το είπα δε θυμάμαι ναι γιατί δεν ήθελε ούτε να το βάλει στο στόμα το στήθος κ 3 μέρες δεν είχε αδειάσει κ έτσι πήρα ένα χαπάκι κ τέλος. Τον έβαλα κ στο δωμάτιο του σας το πα αυτό ε? Δεν τα θυμάμαι μωρέ αυτά από μένα

Φιλιά

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Ο μπεμπης εκανε σημερα το πρωτο του 6ωρο και 2,5 ωρες μετα και αλλες 2 τον κρατησε ο αντρας μου.....αισθανομαι αλλος ανθρωπος!!!!!!:-D

Αυριο φευγουμε διακοπες στο εξοχικο για 4 βδομαδες, θαλασσιτσα και 2 γιαγιαδες προθυμες να βοηθησουν, ελπιζω να προσαρμοστουμε ευκολα (μεζονετα 1ος-2ος, σπιτι των πεθερικων οποτε θηλασμος μονο στο υπνοδωματιο και διαφορα αλλα θεματακια)

Καλα το αυτοκινητο δεν μας χωραει με τιποτα, φορτωσαμε και εμεις το δικο μου απο σημερα και θα ερθει η μαμα μου να το παρει. Εχουμε βεβαια και την κουνια, αλλα και χωρις αυτη παλι δεν χωραγαμε, μαλλον ειμαστε για αλλο "οικογενειακο" χαχα ποσο μου αρεσει να το λεω............:rolleyes::rolleyes:

Αυτα απο εμας και αν δεν ξαναμπω

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!................!!!!!!!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D:D

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Ο μπεμπης εκανε σημερα το πρωτο του 6ωρο και 2,5 ωρες μετα και αλλες 2 τον κρατησε ο αντρας μου.....αισθανομαι αλλος ανθρωπος!!!!!!:-D

Αυριο φευγουμε διακοπες στο εξοχικο για 4 βδομαδες, θαλασσιτσα και 2 γιαγιαδες προθυμες να βοηθησουν, ελπιζω να προσαρμοστουμε ευκολα (μεζονετα 1ος-2ος, σπιτι των πεθερικων οποτε θηλασμος μονο στο υπνοδωματιο και διαφορα αλλα θεματακια)

Καλα το αυτοκινητο δεν μας χωραει με τιποτα, φορτωσαμε και εμεις το δικο μου απο σημερα και θα ερθει η μαμα μου να το παρει. Εχουμε βεβαια και την κουνια, αλλα και χωρις αυτη παλι δεν χωραγαμε, μαλλον ειμαστε για αλλο "οικογενειακο" χαχα ποσο μου αρεσει να το λεω............:rolleyes::rolleyes:

Αυτα απο εμας και αν δεν ξαναμπω

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!................!!!!!!!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D:D

kalo kalokairi!

na perasete teleia!!!!!!!!!!

ego pantos thilazo kanonika mprosta se kosmo vazontas ena sentonaki i kati tetoio.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...