Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 2

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

πω πω fairy θα ζεις μεγαλες στιγμες σε μια βδομαδα !!!! ο γιωργακης θα γνωρισει τους παπουδες του!!!!!!!!!

κ εγω οταν ηρθαν τα πεθερικα μου πολυ συγκινηθηκα.ξερεις κουβεντα που μου ειπε ο πεθερος μου?πηρε αγκαλια τον μικρο κ μου ειπε "σε ευχαριστω για αυτο εδω" μεγαλη κουβεντα :tongue::tongue::tongue::tongue: κ ο δικος μου πατερας αφαντος(για αλλη μια φορα....τελευταια φορα μαλλον)

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα σε όλες!

μα πόσα νέα έχετε... Εμείς γυρίσαμε χθες και προσπαθουμε να βρούμε πάλι τους ρυθμούς μας. Κανονισαμε και τα της βάφτισης, κάναμε και μπόλικες βολτούλες και καταφέραμε όλη τη βδομάδα να φάμε μόνο μητρικό γλατάκι έστω και με το μπουκάλι!

Πάω για ψιλοδουλίτσες και επανέρχομαι. Φιλιά σε όλες!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Πολύ μουφα μου φαίνετε ούτε μπήκε να ξανά μιλήσει , αν είναι αλήθεια καλύτερα να το υιοθετήσει η μάνα της αφού το θέλει τι να πω εγώ έτσι θα έκανα

Σήμερα κορίτσια πήρα χάπι να σταματήσω το θηλασμό γιατί από βυζανιάρικο που ήταν τώρα ούτε να το δει δε θέλει κ έχω τρις μέρες δεν αδειάζει καθόλου κ με ποναει έτσι το πρωί αρμέχτηκα φόρεσα 2 σουτιέν πήρα κ το χάπι κ ησύχασα.

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

πω πω fairy θα ζεις μεγαλες στιγμες σε μια βδομαδα !!!! ο γιωργακης θα γνωρισει τους παπουδες του!!!!!!!!!

κ εγω οταν ηρθαν τα πεθερικα μου πολυ συγκινηθηκα.ξερεις κουβεντα που μου ειπε ο πεθερος μου?πηρε αγκαλια τον μικρο κ μου ειπε "σε ευχαριστω για αυτο εδω" μεγαλη κουβεντα :tongue::tongue::tongue::tongue: κ ο δικος μου πατερας αφαντος(για αλλη μια φορα....τελευταια φορα μαλλον)

Συγκινήθηκα καλέ με τον πεθερό σου μπράβο του όμως σε εκτίμα , ο μπαμπάς σου δεν ενδιαφέρετε( είμαι αδιάκριτη?)

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Συγκινήθηκα καλέ με τον πεθερό σου μπράβο του όμως σε εκτίμα , ο μπαμπάς σου δεν ενδιαφέρετε( είμαι αδιάκριτη?)

oxi βρε φιλεναδα τι αδιακριτη?εχω ξαναμιλησει για αυτο οταν ειχα κοιλαρα....εχουν χωρισει χρονια οι δικοι μου κ ο πατερας μου μας θυμαται 1 φορα στα 4 χρονια περιπου(πολυ λε μαλλον)στον γαμο μου δεν ηρθε,στην γεννηση του μοναδικου εγγονου του δεν ηρθε κ παει λεγοντας. δεν εχ χρονο γιαυτο δεν γραφω λεπτομεριεςηταν παντα ενας αδιαφορος πατερας κ τωρα ειναι ενας ανυπαρκτος παπους. αλλα αυτα που εκανε σε μενα σαν παιδι του δεν θα αφησω να τα κανει κ στον γιο μου .

88M1p3.pngycQap3.png

Ritaki μου συγγνώμη δεν το ήξερα δεν ήθελα να σε φέρω σε δύσκολη θέση ,κ εμένα χώρισαν όταν ήμουν 3 χρονών (είχε άλλη) αλλά πάντα είχαμε επαφές όπως κ τώρα δεν έχω παράπονο ακόμα κ με την μάνα μου όταν έχουμε καμιά γιορτή στο σπίτι μου έρχονται μαζί με το αυτοκίνητο του , δεν θα μπορούσα να φανταστώ έναν τέτοιο πατέρα εμένα έρχεται κάθε φορά από το video club k τα λέμε αλλά κ εδώ σπίτι μου για φαγητό. Κ πάλι συγγνώμη καλή μου:roll:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια τι κάνετε.

THENA δεν το γνωρίζω αυτό από προσωπική πείρα άλλα κάποια στιγμή σκεφτόμουν και εγώ να το πάρω. Τα μωρά σου είναι απίστευτα φατσούλια!!!

rita__ki και εγώ μια από τα ίδια (πάνω κάτω) με τον πατέρα μου. Να φανταστείς σήμερα είναι η πρώτη φόρα που θα έρθει να δει τον μικρό!

naya23 με το καλό η βάπτισή και μπράβο για τον μητ. γάλα

fairymummy άντε κοντεύει ο καιρός για να μας έρθεις.

pasxalitsa v Ευχαρισρώ για τα συλλυπητήρια

Τα δικά μας τώρα

Προσπαθούμε να επανέλθουμε από το σοκ της δολοφονίας του Σωκράτη άλλα δυστυχώς τώρα που φεύγει το σοκ ο πόνος είναι μεγαλύτερος:(

Είχα προβλήματα με το γάλα μου αυτήν την εβδομάδα από την στεναχώρια και ο μικρός όχι μόνο δεν πήρε βάρος άλλα έχασε κιόλας (από 6950 πήγε 6860), σήμερα άρχισε να επανέρχεται σιγά σιγά.

Δεν εχω καθόλου όρεξη για τις ετοιμασίες της βάπτισης (και αν δεν βρω μέχρι τέλος του μήνα ίσως και να την αναβάλουμε για λίγο) θα δείξει!

Το όνομα μας το αλλάξαμε τελικά και δεν θα τον βγάλουμε Ιωσήφ άλλα Σωκράτη στην μνήμη του θείου του!

Το μόνο αστείο είναι ότι η Ευαγγελία συνεχίζει να τον φωνάζει Ιφιφ (Ιωσήφ) και δεν θέλει να τον φωνάζει Σωκράτη:-D

Σας μαύρισα τώρα εεε;;; ΣΥΓΝΩΜΗΗΗΗΗΗ

Σας ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ότι την επόμενη φορά που θα γράψω θα έχω μόνο ευχάριστα. Φιλάκια

ελα βρε ΤΗΕΝΑ πας καλα?εσυ να ζητας συγγνωμη? γιατι? εγω δεν ντρεπομαι (πλεον) γιαυτο που ζω σχεδον 27 χρονια. αυτος θα επρεπε να ντρεπεται που ουτε αξιος γονιος ηταν ποτε του αλλα ουτε κ παπους.

αννικο δεν εχω λογια για αυτο που περνατε

εμενα εντομεταξυ κατι αλλο φιανεται να μου χτυπαει την πορτα. ο σκυλος μου δεν ειναι καλα κ περιμενω να κοιμηθει το μωρο για να τον αφησω με τονπατερα του κ γω να παω τον σκυλο στην κλινικη . ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο γιατι αλλιως δεν θα το αντεξω κ αυτο σας το λεω

88M1p3.pngycQap3.png

exo meres na sas grapso mias kai exo polu douleia alla sas diavazo sunexos.

Anniko eimai suglonismeni me auto pou sas sunevei! elpizo i pligi na kleisei suntoma kai na voithisei se auto o Iosif pou egine Sokratis (kai kalos egine!)

Rita upomoini sou euxomai me tous antres tis zois sou.

Thena xairomai poiu eisai kalutera.

Ta nea mas, mallon kruosame kai exoume 2-3 meres tora ligi diaroia. Apo ipsao den xero akrivos omos ego pou nton metrao ton vgazo 67-69 cm, kai apo kila peripou 5500. gelame sunexos kai vgazoume pollaaa salia.

diakopes den xero pote kai an tha pame. isos kanena 4imero sto marmari (evoia).

Simera parigeila kai ena mei tai! tha sas steilo foto otan to lavo.

uDLqp1.png

o skyloς τελικα ειχε κολιτιδα.... σχετικα καλα δηλαδη.οχι κατι ανησυχητικο , του εκανα κ γενικη αιματος καλου κακου. φαρμακακι κ λαπα για 3 μερουλες κ θα στρωσει . παει κ αυτο :D

καταταλλα λιγη ενταση στο σπιτι σημερα.λιγο η κλεισουρα λιγο τα νευρα μου ....του δωσα κ καταλαβε σε γκρινια.ηταν να παμε κ στα πεθερικα αλλα δεν πηγα πουθενα .

που ειστε ολες να πουμε καμια κουβεντα να ξεχαστουμε?

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...