Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Cristina93 είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Με πέτυχες στην αναμονή του Έλενα αλλά είναι για κάτι χαρτιά, όχι για προσπάθεια! 

Καλημέρα καλή εβδομάδα κορίτσι μου κ εγώ αύριο θα πάω αλλά έχω ξεκινήσει . Ήθελα να δω αν έχεις ξεκινήσει και πως πάει ♥️

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τι κάνετε κοριτσάκια;

Σας ευχαριστούμε όλες σας για τα συλλυπητήρια...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια καλημερα!!!

Αννικο μου συλληπητηρια...στενοχωρηθηκα διπλά τωρα...

ενα μεγαλο κριμα που αφησε πισω 2 παιδακια κ το ενα μαλιστα δεν θα τον γνωρισει ποτε...αυτο με συγκλονισε.......:(

(η γυναικα του ακουσα ειναι εγκυος στο 2ο)

μαιρουλα μου τελεια τα νεα απο τον ασπρουλη σας...ακου χωραει οριακα...

μονο ο δικος μου ειναι μικρουλης ακομα? :D:D:D

ειρηνη μου σοκαριστικα με αυτο που επαθες,τελικα πρεπει να προσεχουμε πολυ...εγω οταν του βαζω ορο πνιγεται πολλες φορες (τωρα που διαβασα τα δικα σου κατατρομαξα) και μαλλον τον βαζω με λαθος τροπο...

εσεις πως τους βαζετε ορο στην μυτουλα...??????????????

νατασσακι πονεσε πολυ στο εμβολιο ε? να εχεις μαζι σου ενα παιχνιδακι που αγαπαει κ αν επιτρεπει ο γιατρος κατα την διαρκεια ή αν οχι αμεσως μετα να θηλαζεις.βοηθαει κ το παιδακι κ εσενα...;)

περαστικα στο μπεμπεκι...

fairy μου σωστο αντρακι θα εχει γινει ο δικος σου,μα να μην κλαψει καθολου? μπραβο του!!!

αντε με το καλο να ρθειτε :-D φανταζομαι οι παππουδες χαρα :mrgreen:

ελενη μου περαστικα και σε σενα..η μαστιτιδα ΔΕΝ ειναι αντενδειξη για τον θηλασμο,το αντιθετο μαλιστα.οταν θηλαζεις βοηθας πολυ στο να αναρρωσεις πιο γρηγορα...ελπιζω να μην σου ανεβει ο πυρετος με τετοια ζεστη...

εμενα στο εμβολιο μου ειπε πανω απο 38 να του δωσω depon,τελικα ο καθενας εχει τον τροπο του

θενακι ευτυχως που ειναι καλυτερα τα μικρα σου...και ενα μεγαλο μπραβο που εχασες 2 ολοκληρα κιλα!!!

εγω ποτε θα χασω να δουμε...:roll:

bibicos χαιρομαι πολυ που βοηθησαμε,ειναι καλο που το ψαχνεις απο τωρα...οτι αλλο χρειαστεις εδω ειμαστε..με το καλο το μπεμπε σας!!! :P

sue χρονια πολλα!!!! να τα εκατοστησεις...!!! ειχες γενεθλια την ιδια μερα που τα μπεμπακια μας κ της mpoumpous ηταν 2 μηνων?

κι εμεις το 1ο εμβολιο τωρα το καναμε,το 6πλο,το infanrix hexa....

πολυ δυνατα εμβολια βρε κοριτσια...το αλλο μας ειπε σε 1 μηνα

ριτακι πολυ χαρηκα που πανε ολα καλα!

φανταζομαι την χαρα του Αγγελου...κοιταξτε να χαρειτε κ να περασετε καλα τις μερες που θα ειστε ολοι μαζι σπιτι

φιλακια πολλα

για μενα 1 θα πω...

κοιταζω αυτο το πλασματακι στην αγκαλια μου και ακομα ΔΕΝ το πιστευω!!!

απιστευτη ευτυχια..........................:D

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Που είστε μανούλες νιώθω ανασφάλεια χωρίς εσάς , ανοίγω το παράθυρο στον υπολογιστή κάθε μέρα για να σας βάλω στο σπιτάκι μου σαν να είστε εδώ μαζί μου σας νιώθω.

Κάθε μέρα που περνά είναι σαν να σας ξέρω χρόνια μαζί κ τα μωρά σας σαν να τα μεγαλώνουμε όλες μαζί.

Είμαι χαρούμενη που σας έχω γνωρίσει ήθελα πάντα να σας το πω όλες είστε κομμάτι της ημέρας μου κ της καθημερινής μου ζωής πολλές φόρες όταν είμαι κάπως σας φέρνω στο μυαλό μου κ ηρεμώ, κ είναι όμως περίεργο που ποτέ δεν έχουμε βρεθεί κ που μπορεί να βρεθούμε τυχαία κ να προσπεράσουμε η μια την άλλη σαν δυο άγνωστοι η μπορεί να γεράσουμε κ να μην έχουμε βρεθεί ποτέ !

Αχ τι έπαθα βραδιάτικα υπαρξιακό?:rolleyes:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

φιλεναδες μου ? ειστε οοοοοοοοολες καλα? τα μωρακια σας?????

εγω τρεχω συνεχεια..... αφου φανταστειτε η ζυγαρια επιτελους ξεκολλησε απο το 60 κ πλεον πηγε 58 κιλα! αλλα 2 μου εχουν μεινει ..... αφου κανω το παστιτσιο που εχω στα σκαρια κ σιδερωσω το βουνο απο τα ρουχα .....νομιζω θα φτασω 56 κιλα που ημουν τον αυγουστο στην τελευταια περιοδο μου .

στο σπιτι τα πραγματα ηταν πιο δυσκολα αποτι περιμενα....ο αγγελος τεζα στο κρεββατι με πονους φρικτους κ εγω με τον μπεμπη κρεμασμενο πανω μου ολη μερα! πλεον εχω κ τα πεθερικα μου εδω...... αφου τρελαθηκαν με τον μικρο.ερχονται καθε μερα κ ακομα δεν μπορω να πω οτι με εχουν βοηθησει ιδιαιτερα....ισα ισα τους νταντευω κ αυτους!!!!!! κατι πιατα μου πλενουν κ παιζουν με τον μπεμπη για να καν ω εγω δουλειες. αλλα αυτα απο αυριο θα αλλαξουν .γιατι σκοπευω να τους μιλησω ανοιχτα.για την βοηθεια μου πραγματικα χρειαζομαι.

ο μικρος μου τωρα........ εκανα 2 εμβολια την πεμπτη .....στα μπουτακια. εκει που εκανε γελακια στην γιατρο μολις του εριξε την πρωτη τσιμπια γουρλωσε τα ματια κ κοκκινησε κ στην δευτερη τσιμπια σπαραξε στο κλαμα κ ηθελε την μανουλα για παρηγορια.... μετα του μελανιασε το ενα μπουτακι κ εκανε γρομπαλακι κ οοοοοοοοοοοοοολη μερα ειχε γκρινια αλλα δεν εκανε πυρετο.αρχες σεπτεμβρη παλι....... ειναι 6700 κ 60 ποντους!!!!

παω να φτιαξω την μπεσαμελ για το παστιτσιο που λεγαμε κ ξαναρχομαι να σας πω κ αλλα:tongue::tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

λοιπον ξαναρθα ......

τι σας ελεγα? α ναι για τον μπεμπη......... 6700 κ 60 ποντους..... :-D:-D:-D:-D τα δικα σας τα παιδακια ποσο ειναι ? χοντουλης ειναι ο δικος μου ρε κοριτσια φοραει πια το Νο 4 σε πανες. σκεφτομαι μην μου γινει κανενα γομαρακι:rolleyes: κ δεν τον μαζευω μετα. η γιατρος μου λεει να του δινω οσο θελει.ισως χρειαστει διαιτα στους 6 μηνες. ανησυχω λιγο η μανα. κ να φανταστειτε πως τωρα με την ζεστη δεν τρωει κ πολυ:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: ποτε αρχιζουμε φρουτα κ τετοια? για ενημερωστε εσεις οι εμπειρες μανουλες. δινει καμια σας νερακι??????

α θυμαστε κ για το συμπληρωματικο επιδομα τοκετου του ΟΑΕΔ που σας ελεγα? τα πηρα! 1200 ευρω ηταν ! :D:D:D:D μια χαρα ε ?

τωρα υποθεται εχω την αδεια απτην δουλεια του 2010 κ τελος αυγουστου που τελειωνει πρεπει να ξαναπαω ΟΑΕΔ να καταθεσω χαρτια για το 6μηνο......

το εχει κανει καμια σας????? ετσι οπως τα υπολογιζω 14φλεβαρη θα παω για δουλεια αλλα δεν ξερω τι γινεται με το μειωμενο η την ισοχρονη αδεια.....

την τεταρτη εχω (παρεα παντα με τον μικρο) κ ΙΚΑ ....θα περασω επιτροπη για την αδεια του αγγελου (3μηνες) κ τα λεφτα απο τον κηδεμονα.κ δεν ξερω κ εγω τι αλλο . ...........

ξαναρχομαι σε λιγο :roll:

88M1p3.pngycQap3.png

ritaki μου κουραγιο με ολα...μακαρι να μπορουσα να βοηθησω

εμενα ο δικος μου ειναι 6880 κ 66 εκατοστα. οσο πινουν γαλατακι δε σκεφτομαστε παχος, ειδικα εσυ που θηλαζεις. οταν ξεκινησουν οι στερεες τροφες τοτε θα προσεχεις κ θα κανεις σωστη διατροφη αλλα οχι κ διαιτα βρε κοριτσακι...ειναι καλο τα μωρακια να εχουν κτ ις διπλες τους :)

φρουτα συνηθως αρχισουμε στον 6ο μηνα, αλλα αν το παιδι εχει αναπτυξη ο γιατρος μπορει να πει κ απο τον 5ο

εμενα διψαγε πολυ κ αργησα να το καταλαβω, δινω βραστο νερο σε θερμοκρασια δωματιου. εαν θηλαζεις ομως δε χρειαζεται να δωσεις κατι αλλο...εγω δε του δινω με το ζορι, οταν ιδρωσει πολυ βλεπω το στοματακι του να ξεραινεται κ να το ανοιγοκλεινει κ πινει ελαχιστο...εχω 50μλ για καθε μερα κ ζητημα να τα πιει ολα

εμεις φοραμε τη 3 νουμερο ακομα...αλλα μηπως παιζει ρολο κ το στυλ της καθε πανας? δε ξερω κ τις αλλες μαρκες στην ελλαδα εκτος απο τη παμπερς, εδω χρησιμοποιω huggies που δε νομιζω πως υπαρχουν στην ελλαδα

ολα να σου πανε καλα κοριτσακι :)

φιλια πολλα

ετοιμο το παστιτσιο για αυριο.....

σιδερωσα κ τα μισα ρουχα ,σφουγγαρισα κιολας! αμε! κ τωρα θα μπω επιτελους για μπανακι:tongue: ο μεγαλος ξαπλα στον καναπε βογγαει κ ο μικρος τεζα στο παρκοκρεββατο. εχει αποκτησει κ ενα χουι με τα πανια(θα σας πω λεπτομεριες αυριο γιαυτο)

fairy moy ?66 ειναι ο γιωργακης σου ?// ουαου!!!!! καλα ποσο γεννηθηκε?????

παω για μπανακι κ αν ελπιζω να ξενυχταει καμια να πω καμια κουβεντα:wink:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Γεια κ από μένα

Είμαι στη δουλειά κ βαριέμαι αφάνταστα δεν μπαίνει άνθρωπος ,λείπουν βέβαια πολύ για διακοπές μόνο εγώ ψήνομαι εδώ ευτυχώς χθες πήγαμε για μπανακι στην Πλαταρια Ηγουμενίτσας κ ήταν τέλεια η θάλασσα αν κ η μικρή έχει πρόβλημα με την άμμο ,δεν θέλει ούτε κόκκο επάνω της κ όλη την μέρα καθόταν στην καρέκλα κ ξεψείριζε την άμμο από πάνω της ,τραγικό?:mrgreen:

Ο Γιωργάκης μόνο το ευχαριστήθηκε αν κ κυνηγουσε συνέχεα τα κουβαδακια που του έπαιρναν κάτι μικρά για να παίξουν κ φοβόταν μη του τα πάρουν , έχει πλάκα καθότι κ λίγο τσιγκούνης δεν δίνει ούτε την αρρώστια του, το μωρό δεν το πήραμε όταν θα γίνει πιο συνεργάσιμος μπορεί μέχρι τότε κάθετε με τις γιαγιάδες .

Ριτακι σε βλέπω να γίνεσαι τσιλιβήθρας άμα συνεχίσεις έτσι εγώ αφού έχασα τα 2 κιλά είπα να τα ξαναπάρω το ΣΚ από σήμερα λέω να ξανά αρχίσω πάλι.

Με το μαλακό τα πεθερικά τα χρειαζόμαστε κ πρέπει να τα λέμε όλα αλλά με το γάντι;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...