Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΣΥΝΧΩΡΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ?δεν θα σχολιασω......2 λεξεις μονο...μεγαλειο ψυχης

κουραγιο σε οσους μενουν πισω

κουραγιο σε εσας που μενετε παντα με το 'γιατι"

κουραγιο στην γυναικα του κ τα παιδια του

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

rita__ki, fairymummy ευχαριστούμε πολύ.

rita__ki δεν υπερβάλω άλλα αν τελικά κατάφερνε και ζούσε αυτό θα ήθελε και ο ίδιος. Ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ άνθρωπος

fairymummy ήταν ο αδελφός του άντρα μου

ο κοσμος ειναι μικρος...ακους ενα νεο..λες α τον καημενο...το ξεχνας....κ μετα ξαφνικα ενας φιλος σου ή γνωστος σου τον ειχε συγγενη...μπορει να μη σε ξερω προσωπικα αλλα εισαι μια ιντερνετικη μου φιλη κ μολις διαβασα το ποστ σου ηταν σα να ενιωσα τον πονο σου...

να ζησετε να τον θυμοσαστε κοπελα μου...δυναμη στη γυναικα του κ στη μανα μου

Καλησπερα κοριτσια μου....

Τι ειναι αυτο με τα ασχημα γεγονοτα αυτες τις μερες.... Ολοι περναμε απο δοκιμασιες τελικα, αλλοτε μεγαλες αλλοτε μικρες....

Αννικο μου εμεινα με το στομα ανοιχτο....!!!Πρωτα προχθες που ακουσα το τραγικο αυτο γεγονος στην τηλεοραση και τωρα που διαβασα οτι αυτος ο ανθρωπος ηταν αδερφος σας....Συλλυπητηρια....Τι να πω, δεν υπαρχουν λογια παρηγοριας, ειδικα για αυτη τη γυναικα που ακουσε τους πυροβολισμους που της πηραν τον πατερα των παιδιων της....Να ειστε κοντα της.... Μακαρι να βρεθουν οι δολοφονοι για να δικαιωθει η ψυχη του αδερφου σας.... Αννικο μου να εισαι δυνατη οσο μπορεις για τον αντρα σου...Τα φιλια μου....

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

sue xronia pollaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa για χθεσ κ με μια μπεμπουλα;)

Ευχαριστω πολυ Θενα μου!!Κι εσυ να χαιρεσαι τα βλασταρια σου!!:)

Παρολο που δεν το γιορτασα, ηταν τα καλυτερα γενεθλια μου γιατι εσβησα τα κερακια μαζι με τον υπεροχο γιο μου!!!! :P Οσο για την μπεμπουλα καλοδεχουμενη στο μελλον!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

POY ISTE KALE

RITAKI POS PIGE TO EMVOLIO TOY MOROY OLA KALA? O AGGELOS ENTAKSI?

EGO SIMERA IRTHA GIA DOYLIA K EXO VOITHO TON GIORGAKI MOY :tongue: ITHELE NA ERTHI MAZI MOY NA NTOYLEPSI K AFTOS:mrgreen:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Γεια σου Θενακι!!Φιλια στον μικρο βοηθο σου!

Ριτακι πως ειστε?Φανταζομαι θα τρεχεις για να περιποιηεις τους αντρες σου...Ελπιζω να τα πηγαινει καλα ο Αγγελος...

Αννικο ειδα το βιντεακι για το Σωκρατη στο λινκ της υπογραφης σου...Πολυ συγκινητικο....Να ναι καλα εκει πανω....

Εμεις ειμαστε καλα, ψαχνομαι για τη βαφτιση,τις επομενες 2 εβδομαδες πρεπει να τα τελιωσω ολα, μεχρι τα ρουχα που θα βαλουμε.Πονεμενη ιστορια το τελευταιο, τα παραπανισια κιλα φευγουν με αργους ρυθμους...

Κοριτσια ολες το πρωτο εμβολιο στους 2 μηνες το κανατε?Γιατι εμας ο παιδιατρος μας εκανε το πρωτο της ηπατιτιδας στις 46 μερες και σε λιγο στους 2,5 μηνες μας κανει το πενταπλο.Παντως δεν ειχε τιποτα παρενεργειες το πρωτο εμβολιο στο μωρο, ουτε πολυεκλαψε απο το τσιμπημα.

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

sue καναμε κ εμεις το εμβολιο της ηπατιτιδας αλλα η πρωτη δοση εγινε οταν ηταν 2 ημερων...πρεπει να γινει αμεσως μολις γεννηθουν...στον 1 μηνα η δευτερη δοση, στους 2 η 3η κ στο χρονο η 4η....εσας σας τα ειπε αλλιως?

sue καναμε κ εμεις το εμβολιο της ηπατιτιδας αλλα η πρωτη δοση εγινε οταν ηταν 2 ημερων...πρεπει να γινει αμεσως μολις γεννηθουν...στον 1 μηνα η δευτερη δοση, στους 2 η 3η κ στο χρονο η 4η....εσας σας τα ειπε αλλιως?

Ναι αλλιως μας τα πε, δεν θυμαμαι ακριβως ποτε θα γινουν οι επομενες,μονο για την πρωτη δοση που την καναμε ξερω.Μια γνωστη μου παιδιατρος μου ειπε οτι την 1η δοση την κανουν οταν γεννηθουν μονο αν υπαρχει ιστορικο ηπατιτιδας, διαφορετικα πιο αργα.Ισως στην Αγγλια ειναι αλλιως τα πραγματα.Αλλα κι εδω απ οτι καταλαβαινω ο καθε γιατρος ακολουθει διαφορετικη σειρα στα εμβολια....Μια φιλη που εχει 2χρονων παιδακι την πρωτη δοση ηπατιτιδας την εκανε στον 11ο μηνα και το πρωτο εμβολιο ηταν το 5πλπο στους 2 μηνες. Τι να πω, δεν ξερω...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

ego koritsia irtha pali gia doylia k oi skoypidiarides exoyn apergia k apo ekso exo gemisi skoypidia k erxete mia vroma sto video club mesa den antexete:confused: . emas to proto emvolio to kanoyn 2 minon to pentaplo , k ston trito mina toy pnevmoniokokoy k meta apo mines tin ipatitida. o kathenas me ta fegaria toy telika .

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...