Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια...... ξεχωριστο πρωινο σημερα . εχω κ τους 2 αντρες μου στο διπλο κρεββατι .κ κανενας απτους 2 δεν μπορει να σηκωθει ! δεν θα πω οτι ηδη πονανε τα χερια μου κ η μεση μου απτο περα δωθε για να τους εξυπηρετω κ τους 2! ........θα πω απλα οτι ευχαριστω τον Θεο που τους εχωκ τους 2.

ο αγγελος περιπου μεχρι τον 15 αυγουστο πρεπει να σηκωνεται μονο για τουαλετα κ λιγο περπατημα μεχρι την βεραντα.μονο αυτο εχουν επιτρεψει οι γιατροι κ φυσικα παντα με τον κηδεμονα. μετα τον 15αυγουστο 8α κανουμε κ αλλη μαγνητικη ....να δουμε πως παει . γενικοτερα θα ειναι ξαπλα ενα 3μηνο κ αναλογα πως θα παει απο κει κ περα.

το μπεμπακη εχει γινει πολυ καλο μωρακι .... ειχατε απολυτο δικιο οσες μου λεγατε οτι θα φτιαξει μονο προγραμμα σιγα σιγα. αυριο θα κανουμε εμβολιο ...εχω ραντεβου στις 11 ...... εχω αρκετο ανχος γιαυτο να σας πω την αληθεια. ξεκινησε καμια αλλη τα εμβολια ? θελω εντυπωσεις να ακουσω :tongue:

τι αλλο?κοριτσια εχει αδιαθετησει καμια απο εσας?? ? εβλεπα κατι περιεργα ονειρα να σας πω την αληθεια :?:?:?:?

εσεις κοριτσακια μου πως ειστε ? τα μωρακια σας?

xairomai pou eiste kala kai oloi mazi! toulaxiston des ti thetiki plevra, de tha eisai moni me to mpempi tha exeis kai ti suntrofia tou antra sou! ase pou tha sas desei san oikigeneia. to vlepo kai se mas pou o dikos mou den doulevei kai eimaste oloi mazi!

emeis sto 1o emvolio PLANTAXAME mama kai gios!

den exo adiathetisei akoma alla nomizo oti sunithos oso thilazeis den exeis periodo.

o mpempis mou einai ligo kruomenos kai prospatho na vro giatro na erthei spiti na ton dei. den tha xanaxreisimopoiiso ton proto giatro pou eixa kai eimai sto psaksimo!

filakia polla kai kalo kouragio.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ritaki καλως τον δεχτηκες

εγω περιμενω να αδιαθετησω γιατι ξεκινησα αντισσυλιπτικα παλι.εσυ που δε θηλαζεις αποκλειστικα δε ξερω ποτε μπορει να σου ερθει περιοδος

εμεις καναμε το εμβολιο της ηπατιτιδας κ δε κλαψαμε καθολου...αυριο εχουμε παλι αλλο εμβολιο :) σημερα θα παμε για ζυγισμα

Καλημερα, καλημερα

Ριτακι και παλι περαστικα στον αντρουλι σου, σιγουρα θα κουραστεις λιγο παραπανω αλλα αρκει που ειστε ολοι μαζι!!!!

Εγω επαθα μαστιτιδα και η πρωτη κουβεντα απο την γυναικολογο ηταν να διακοψω τον θηλασμο, κατι που δεν θελω με τιποτα... Εχω 2 μερες που το παλεβω και ειμαι καλυτερα, ελπιζω να τελειωσει καλα αυτη η κατασταση και να μην χρειαστει να σταματησω το γαλατακι απο το μωρο μου.

Καναμε και το πρωτο εμβολιο χθες, το 6πλο και κλαψαμε με παραπονο οχι ομως πολυ.

Το απογευμα ομως ανεβασε πυρετο 37,7 και του εδωσα ντεπον.Σημερα εχει 37 και ενα γρομπαλακι λιγο πανω απο το τρυπημα, ελπιζω και αυτα να περασουν γρηγορα....

Το ντεπον του το εδωσα με συριγγα στα πλαγια, στο εσωτερικο απο το μαγουλο, εξω απο τα ουλα ουτε καν εβηξε, ισα ισα που του αρεσε και γλυφοταν χαχα

Εκνευριστικα και με την παιδιατρο γιατι την ρωταγα για την μαστιτιδα και δεν ηξερε τιποτα να μου πει παρα μονο να μιλησω με γυναικολογο.Μα η γυναικολογος μου ειπε διακοπη θηλασμου της λεω. Οχι μη διακοψεις αλλα συμβουλεψου αλλο γυναικολογο μου λεει. ΩΡΑΙΑΑΑΑ. Κανω και εγω οτι διαβασα στο parents..........

Αυτα τα νεα μας.........

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

EGO IME DOULIA TORA

OLA KALITERA

EMVOLIO IXAME KANI STO IKA DEN KATALAVE TIPOTA STO MPOYTAKI TA KANOYN EXI MPOLIKO KREAS EKI :mrgreen:

RITAKI KATHE EMPODIO GIA KALO ,TORA EXI K TOYS DIO NA TOYS VLEPIS K NA TOYS XERESE:tongue:

OSO THILAZO ESTO K LIGO DEN PISTEVO NA ERTHI I PERIODOS K KALITERA DEN THA TO ANTEXA KALOKERIATIKA ME TETIA ZESTI .:rolleyes:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

eleni μου κ γω ειχα μαστιτιδα κ ασχημη φλεγμονη. η παιδιατρος κ μενα μου ειπε να συμβουλευτω γυναικολογο. ο γυναικολογος με την σειρα του αφου μου εδωσε αντιβιωση με συμβουλεψε να βγαλω το γαλα το πετρωμενο. με κομπλεσες με μασαζ κ κυριως να βαζω τον μικρο στο στηθος.στην αρχη αυτο μου φαινοταν μαρτυριο.ο πονος ηταν απεριγραπτος,μου φαινοταν αδιανοητο. τελικα αφου δεν εβλεπα βελτιωση κ ουτε με μασαζ ουτε με το θηλαστρο δεν γινοταν τιποτα...εσφιξα τα δοντια κ τον εβαλα..... ηταν δυσκολο στην αρχη αλλα μονο με αυτον τον τροπο ξεπετρωσε κ ετσι γλιτωσα την ενδοφλεβια αντιβιωση (οπως μου ειχε πει ο γιατρος)

κανε κουραγιο κ εφοσον δεν θες κ να κοψεις τον θηλασμο ...βαλτον στον στηθος σου κοριτσακι μου ...υπομονη μονο γιατι στην αρχη θα πονας λιγακι. πυρετο εκανες πολυ? εχω ειχα 40 τρεις μερες.περαστικουλια γλυκια μου

fairy αντε να ρ8ειτε με το καλο ..... σε ποια περιοχη ειναι οι γονεις σου ? σε νησακι η εδω αθηνα?

νατασα περαστικα στον μικρουλη σου ......δεν βρισκεις γιατρο να ερθει σπιτι ?μα ειναι δυνατον ? αν μπορω να βοηθησω καπως ....πεσμου

irene????????πω πω τι παθατε βρε ????// πρεπει να τρομαξες παρα πολυ κ με το δικιο σου.σε αυτες τις περιπτωσεις χρειαζεται ψυχραιμια ρε γαμωτο ...αλλα που ...

thena? mary?????πως ειστε κοριτσακια μου ?

pasxalitsa αννικο 3xmama mpoumpou (κ οποια αλλη ξεχναω)τα φιλια μου ...... μην χανεστε

σας φιλω κοριτσαρες

ευχαριστω για αλλη μια φορα για ολα

κυριως για την συμπαρασταση κ πριν γεννησω κ τωρα

χαιρομαι που σας εχω στη ζωη μου (εστω με αυτον τον τροπο)

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

RITAKI KATHE EMPODIO GIA KALO ,TORA EXI K TOYS DIO NA TOYS VLEPIS K NA TOYS XERESE:tongue:

θενακι πως παει η κοριτσαρα σου ? ειναι καλυτερα ε?

η διαιτα? γινεται τιποτα ? 4 κιλα μου εχουν μεινει κ δεν λενε νε ξεκωλησουν απο πανω μου ...εχουν κατσικωθει σαν σαμπρελιτσες στα πλαγια!!! ...κ στην μεση κοιλιτσα ζαλεδακι :tongue::tongue::tongue:

κ εγω ΙΚΑ θα παω αυριο για το εμβολιο ....με τον μαρσιπο κ μονη μου ...ο θεος βοηθος! εχω ανχος γαμωτο

αααααααα!!!!! σημερα του μικρου μου του σηκωθηκε το πουλακι του !!!!! πανηγυρι στο σπιτι!!! εψαχνα να βρω την καμερα να το γραψω βιντεο η τρελη ! αλλα μεχρι να την βρω οχι μονο του επεσε αλλα αρχισε κ να κλαιει που τον παρατησα ! την τρελη που ειμαι Θεε μου .

88M1p3.pngycQap3.png

κανε κουραγιο κ εφοσον δεν θες κ να κοψεις τον θηλασμο ...βαλτον στον στηθος σου κοριτσακι μου ...υπομονη μονο γιατι στην αρχη θα πονας λιγακι. πυρετο εκανες πολυ? εχω ειχα 40 τρεις μερες.περαστικουλια γλυκια μου

Ευτυχως δεν ποναω ιδιαιτερα και θηλαζουμε κανονικα

Απο πυρετο μια μερα 37,5 και μετα τιποτα, μαλλον ειναι ελαφριας μορφης αν και το πρηξιμο ηταν εντονο στην αρχη. Τι να πω, τοσο ευκολα λενε κοψε το θηλασμο........:mad:

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Καλησπέρα μανούλες

Σήμερα πήγα για δουλειά το πρωί κ το απόγευμα ξεθεώθηκα στις δουλειές στο σπίτι μην φανταστείτε κουρτίνες κ ντουλάπες όχι εγώ με τα απλά καθημερινά ξεθεώνομαι γιατί είναι πολλά κ μαζεμένα γίνετε χαμός κάθε μέρα από παιχνίδια παντού ακόμα κ στις τουαλέτες , σκούπιζα σφουγγάρισμα λίγο μπάνια λίγο νεροχύτη κάτι πλυντήρια πάει το απόγευμα ευτυχώς είχα τα μικρά κάτω στον κήπο έπαιζαν το μωρό κοιμόταν κ μετά πήγε κ αυτό πακέτο κάτω με το καρότσι

Κατά της 9 τελείωσα κ έψησε ο άντρας μου καλαμπόκια αλλά όπως πάντα το γυρίσαμε στα σουβλάκια κ τα λουκάνικα :mrgreen:

Εγώ βέβαια κρατήθηκα λόγο δίαιτας έφαγα ένα καλαμπόκι κ 2 σουβλάκια θα μου πεις αν δεν έκανες δίαιτα πόσα θα έτρωγες ,εεεεεεε?:rolleyes:

Τεσπα όλη μέρα δεν έφαγα με ένα γάλα το πρωί ήμουν κ καφέ, τα κατάφερα όμως κ έχασα 2 ολόκληρα κιλά σε 2 εβδομάδες ,ναι ξέρω κ εις ανώτερα ε?ριτακι?

Η Δανάη μου είναι καλύτερα ακόμα παίρνει την αντιβίωση τελειώνουμε το Σάββατο ,προχθές έκανε ο μεγάλος κάτι δέκατα αλλά τίποτε άλλο πέρασε, το μωρό καλά κρατεί ίσως κ επειδή τρώει κ λίγο μαμά ακόμα ότι έχω δλδ , αυτά για σήμερα καληνύχτα κ όνειρα γλυκά κ απονήρευτα

Αννικο που είσαι καλέ????????????????????

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες!!!

Μπήκα να σας ευχαριστήσω όλες για τις πολύτιμες συμβουλές σας για τον θηλασμό!!!Πασχαλίτσα πολύ χρήσιμα τα λίνκ που μου έβαλες..Σε ευχαριστώ θερμά...Ξανά σε ολα τα κορίτσια ενα μεγάλο ευχαριστώ....

Ριτάκι διάβασα για την περιπέτεια σας :(...Περαστικά εύχομαι, γρήγορη ανάρρωση και κάθε εμπόδιο για καλό να σκέφτεσαι...Αγκαλιά με τους δυο άντρες της ζωής σου όλη μέρα!!!!!!!

Και πάλι σας ευχαριστώ όλες....

Καλό βράδυ....

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες!!!

Μπήκα να σας ευχαριστήσω όλες για τις πολύτιμες συμβουλές σας για τον θηλασμό!!!Πασχαλίτσα πολύ χρήσιμα τα λίνκ που μου έβαλες..Σε ευχαριστώ θερμά...Ξανά σε ολα τα κορίτσια ενα μεγάλο ευχαριστώ....

Ριτάκι διάβασα για την περιπέτεια σας :(...Περαστικά εύχομαι, γρήγορη ανάρρωση και κάθε εμπόδιο για καλό να σκέφτεσαι...Αγκαλιά με τους δυο άντρες της ζωής σου όλη μέρα!!!!!!!

Και πάλι σας ευχαριστώ όλες....

Καλό βράδυ....

ante ligo thelis akoma na mas pis nea soy otan genisis:D

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Αννικο που είσαι καλέ????????????????????

κοριτσάκια δεν έχω διαβάσει τι έχετε γράψει πιο πάνω, Ελπίζω όλες να είστε καλά και εσείς και τα παιδάκια σας.

Χάθηκα αυτές τις μέρες γιατί συνέβη κάτι τρομερό στην οικογενείας μας. Δολοφόνησαν τον κουνιάδο μου τον Σωκράτη, πιστεύω πώς όλες θα το έχετε ακούσει !

Ας προσπαθήσουμε όλοι να μην είναι ένας ακόμα θάνατος άλλα ο θάνατός που θα μας κάνει να αλλάξουμε στάση και να αντιδρούμε στα αίσχη που βλέπουμε και όχι να κάνουμε τα στραβά μάτια, να μάθουμε την δύναμη που έχει η μάζα και να την χρησιμοποιείσουμε καθός ο ένας είναι τρωτός οι πολύ όμως όχι.

Συλλυπητήρια Αννικο δεν υπάρχουν λόγια για κάτι τέτοιες στιγμές μόνο οργή , θλίψη γιατον αδικοχαμένο , γι αυτήν την γυναίκα κ μάνα κρίμα

Ο θεός είναι μεγάλος κ όλοι μια μέρα θα κριθούμε !!!

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Σωκράτη μας,

πριν οκτώ χρόνια που σε παντρέψαμε είχες γεμίσει μια μεγάλη εκκλησία με φίλους και γνωστούς για να σου ευχηθούν να ζήσεις. Χθες, γέμισες πάλι εκτός από την εκκλησία και όλη την πλατεία για το τελευταίο αντίο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από την ψυχή μας όλους, γνωστούς και άγνωστους, που συμμετέχουν στον πόνο μας για τον άδικο χαμό σου.

Τα στοιχεία της ψυχής σου, η βαθιά σου πίστη, η καθαρότητα της ζωής σου και η φιλάνθρωπη καρδιά σου μας βεβαιώνουν ότι είσαι στην αγκαλιά του Θεού και αυτό είναι η μόνη μας παρηγοριά.

Ευχόμαστε η θυσία σου να λειτουργήσει σαν ξυπνητήρι στη συνείδηση του ελληνικού λαού.

Η γυναίκα σου, οι γονείς σου και τα αδέρφια σου σαν το καλύτερο μνημόσυνο ζητούν από το Θεό να συγχωρέσει τους φονιάδες σου όπως και συ θα ήθελες.

Συλλυπητήρια Αννικο δεν υπάρχουν λόγια για κάτι τέτοιες στιγμές μόνο οργή , θλίψη γιατον αδικοχαμένο , γι αυτήν την γυναίκα κ μάνα κρίμα

Ο θεός είναι μεγάλος κ όλοι μια μέρα θα κριθούμε !!!

Ευχαριστούμε πολύ THENA. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Σωκράτης πέθανε σαν μάρτυρας και η θέση του είναι κοντά στον Θεό

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...