Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα!

καλη εβδομαδα να εχουμε!!!!!!!!!!!!

εγω τρεχω με διαφορα θεματα βαφτισης κ μη...

ελπιζω ολα να στρωσουν...

ριτακι σημερα θα βγει ο αντρουλης σου?

φαιρυ μου υπομονη...σε λιγο φευγετε για διακοπες,θα σας κανει πολυ καλο!

μην ξεχνας κ την κουραση του χειμωνα....ειμαστε ολοι πιεσμενοι.........

θενακι καλυτερα η μικρη?

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

rita elpizo o andras sou na einai kalitera kai na vgei simera. se skeftomai sunexeia kai mpeno kathe toso na do an exoume kanena neo sou. elpizo na exete grigori anarrosi kai na arxisei na perpataei suntoma.

fairy kai mairy elpizo ta sunefakia pou vlepete na fugoun grigora kai na apolausete tin oikogeneiaki sas zoi. upomoni, to akouo apo polla zeugaria pos exoun arketa provlimatakia me ton erxomo tou paidiou ta opoia sunithos an den krivoun kati pio vathi feugoun molis epanelthoume oloi sta fusiologika mas kai meta apo merikes meres-evdomades xekourasi.

emeis gugame apo pempti gia mia vaftisi sto mutika aitoloakarnanias. perasame polu oraia omos o mikros mallon mas gripothike (exei vixa kai sunaxi) kai exo agxothei! mallon tha paro til to giatro kai mallon enan kainourgio pou leop na dokimaso. exo akousei gia 3 kai prepei na dialexo poion thelo.

uDLqp1.png

fairy kai mairy elpizo ta sunefakia pou vlepete na fugoun grigora kai na apolausete tin oikogeneiaki sas zoi. upomoni, to akouo apo polla zeugaria pos exoun arketa provlimatakia me ton erxomo tou paidiou ta opoia sunithos an den krivoun kati pio vathi feugoun molis epanelthoume oloi sta fusiologika mas kai meta apo merikes meres-evdomades xekourasi.

χαζοσυννεφακια ειναι νομιζω....ειναι τα γυρω γυρω τα επαγγελματικα που μα ςκανουν ετσι νομιζω...ειδικα αμα εισαι αχωδης ανθρωπος...:rolleyes::rolleyes:

καήμερα κοριτσια :tongue:

καλη βδομαδα να εχετε ολες..... ο αντρας μου δεν βγηκε σημερα .... περιμενουμε μια απο τις επομενες μερες(δεν ξερω ποτε) με τον καινουργιο κηδεμονα που φοραει ...σηκωνεται για λιγο να περπαταει. πηγαιινει κ τουαλετα.ειναι θεμα ημερων να βγει κ να τον εχω εδω να ον νταντευω κ αυτον! εκανε κ αλλη μαγνητικη κ βρισκεται στην ιδια κασταση (αυτον ηθελαν να δουν οι γιατροι ....στο σταδιο που ειμαστε δεν τους νοιαζει τοσο η βελτιωση ,οσο να μην χειροτερεψει γιατι θα ειναι μη ανατρεψιμο)

αυτα λιγο πολυ...περιμενω κ εγω τα ευχαριστα:tongue:

σημερα πηγα με τονμικρο ΟΑΕΔ για καταθεση δικαιολογητικων. τρελα με επιασε.... για το 6 μηνο δεν με αφησαν να τα καταθεσω γιατι λεει πρεπει να το κανω αφου παρω την κανονικη μου αδεια απτην δουλεια.κατεθεσα μονο για το συμπληρωματικο επιδομα που ουτε που μου ειπαν ποσο ειναι ,παρα μονο μου ειπαν να παω την παρασκευη . αυτα

παω γιατι το αλλο χτυπιεται

88M1p3.pngycQap3.png

simera to paidaki mou ginetai 2 minwv ! to eixa ksexasei k mou to 8imise mia fili ( an me diabazei na einai kala! ) pira ena megalo dwro prin ligo k mpika biastika na sas to pw ...... ayrio erxetai to aggelaki spiti !!!!!!!

EYXARISTW GIA OLA OSA KANATE GIA MENA AYTHN THN BDOMADA

8a mpw ksana to bradi

sas filw

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

ριτακι μου χρονια πολλα στο ζουζουνο σας!

μεχρι τον χρονο γιορταζουμε γενεθλια καθε μηνα ε??? :D:-D:p

με το καλο να επιστρεψει σπιτι κ ο Αγγελος σας...

καλη και γρηγορη αναρρωση!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Μπράβο Ριτάκι!

Χαίρομαι πάρα πολύ για σας! Με το καλό να τον δεχτείς και στο εξής να μην έχετε άλλες περιπέτειες, παρά μόνο χαρές!

Εγώ είμαι κάπως καλύτερα. Δεν μπορώ να πω ότι όλα είναι άψογα, αλλά πότε άραγε ήταν; Μάλλον ποτέ. Το καλό είναι ότι με το παιδί είναι καταπληκτικός, πολύ τρυφερός, περιποιητικός και προσεχτικός. Και με το θέμα της ζώνης νόμιζω ότι συνετίστηκε. Υπάρχουν πολλά που μπορεί να τα περάσω στο ντούκου, αλλά το θέμα της ασφάλειας δεν το διαπραγματεύομαι. Πιστεύω ότι έχουμε ευθύνη να προστατεύουμε και να φροντίζουμε τον εαυτό μας γιατί το παιδί μας έχει ανάγκη και μας χρειάζεται γερούς και δυνατούς. Τέλος πάντων, θα δούμε... Ό,τι μας ξεφεύγει, αναλαμβάνει ο χρόνος να το πάει εκεί που πρέπει.

Λοιπόν, ο μπέμπαρος χωράει οριακά σε δωδεκάμηνο συγκεκριμένης εταιρίας!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Έχει μια κοιλάρα... Αχ είναι πολύ αστείος! Δεν περίμενα να έχει τέτοια ανάπτυξη ο κύριος Μύξας! Επίσης, περιμένω να βγάλει λίγο μαλλάκι, έστω μια τουφίτσα, να έχει ο παπάς να κόψει το Σεπτέμβριο. Φαλακρο-ασπρούλης είναι!

Είμαστε πολύ τυχερές που έχουμε στη ζωή μας αυτά τα πλασματάκια, συμφωνείτε; Αχ... Πόσες φορές πίστεψα ότι θα τον χάσω... Δεν θα το άντεχα, είμαι σίγουρη για αυτό. Και τώρα τον έχω δίπλα μου και δεν το πιστεύω! Τι έκανα για να αξίζω τόση χαρά; Αχ καλέ μου Θεούλη! Σε ευχαριστώ!

Σας ζάλισα...

Σας φιλώ ομορφούλες μου!

2522daf9de.png

swGop2.png

kaλημερα μανουλες Μαιου :tongue: περιμενει ο μικρος σημερα τον μπαμπα του ! ...κ εχουμε γιορτη πραγματικη στο σπιτι . του εκανα σταμπα σε ενα φορμακι που γραφει "μπαμπα μην μας ξαναφησεις ποτε" τον εχω κανει μπανιο κ το φοραει . ολα καλα θα πανε το πιστευω κ οι τρεις αυτοι μηνες που θα ειναι ξαπλα ελπιζω να μας ενωσουν περισσοτερο σαν οικογενεια.

μας ειπε η ασφαλιστικη του αν θελουμε να παρουμε αποκλειστικη κ αφου τα πληρωσουμε ....θα τα παρουμε απτον αλλον που εφταιγε. αλλα δεν θελω,νομιζω οτι μονη μου θα τα καταφερω.

σας φιλω ολες κ να εχουμε μια ομορφη μερα

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια μου

ριτακι με το καλο να ερθει ο αντρουλης σου σπιτακι :) ολα θα πανε καλα θα δεις, κ αν θες να εχεις κ μια γυναικα καποιες φορες τη βδομαδα σκεψου το, ισως σου κανει καλο ωστε να περνας χρονο με το καλο σου κ το μωρο σας κ να μη τρεχεις με δουλειες κλπ

εγω κοριτσια ειμαι μια χαρα...δε ξερω τι χαζομαρες σκεφτομουν προχθες...ισως το οτι πλεον κανω οικιακα κ μονιμως σκεφτομαι τη καριερα μου κ τι θελω να κανω μολις γυρισω, ισως με εκανε να δραματοποιησω τα πραγματα....πιστευω οι διακοπες θα μας κανουν καλο :)

Καλησπέρα κορίτσια. Εχω να μπω πολύ καιρό γιατί είμαι χαλκιδική και δεν προλαβαίνω. Είμαι όλη την ώρα με την μικρή είτε αγκαλιά είτε ξαπλωμένη. Ούτε με την μαμά μου κάθεται μπας και πάω για κανένα μπάνιο. Σήμερα ήρθε και το σλινγ που παρήγγειλα και περιμένω να μου το φέρει ο άντρας μου ανα το δοκιμάσω. Θέλω να σας πω και κάτι που μου σηναίβει πριν μερικές μέρες. Δεν ξέρω αν έχει δώσει καμία ντεπόν το μωρό της και ειδικά με σύριγγα. Η καημένη ήταν πολύ ανήσυχη και πήρα την παιδίατρο και μου είπε να την δώσω λίγο για να ηρεμήσει. Δεν ξέρω αν έφταιγε οτι έκλαιγε την ώρα που της το έδωσα ή έφυγε λίγο παραπάνω , αλλά πήγε μάλλον κατευθείαν στο λαιμό της και πνίγηκε στην κυριολεξία. Τι την γυρίσαμε ανάποδα, τι την χτυπούσαμε στην πλάτη, τι πήγα να την βάλω στο στήθος να ρουφήξει μπας και κατεβει, αλλά τίποτα. Είχαν γυρίσει τα ματάκια της και είχε βγει η γλωσσίτσα της και κυρίως δεν ανέπνεε. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Στο τέλος την ρουφούσα και τη φυσούσα στο στόμα και μετά από λίγα δευτερόλεπτα που μου φάνηκαν αιώνες άρχισε να κλαίει. Η παιδίατρος μου είπε ότι μπορεί και να λυποθήμησε, αλλά δεν ξέρω τι έγινε. ΓΙ' αυτό προσοχή μεγάλη με τα σιρόπια.

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Ριτάκι μου περαστικά στον αντρούλη σου. Εύχομαι να είναι πολύ γρήγορη η ανάρρωση του. Πιστεύω ότι μια βοήθεια από τρίτο άτομο θα είναι σωτήρια και για σένα, γιατί θα σε βοηθήσει να μην κουραστείς και να έχεις δυνάμεις και για τους δυο άντρες σου.

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

καλημερα κοριτσια...... ξεχωριστο πρωινο σημερα . εχω κ τους 2 αντρες μου στο διπλο κρεββατι .κ κανενας απτους 2 δεν μπορει να σηκωθει ! δεν θα πω οτι ηδη πονανε τα χερια μου κ η μεση μου απτο περα δωθε για να τους εξυπηρετω κ τους 2! ........θα πω απλα οτι ευχαριστω τον Θεο που τους εχωκ τους 2.

ο αγγελος περιπου μεχρι τον 15 αυγουστο πρεπει να σηκωνεται μονο για τουαλετα κ λιγο περπατημα μεχρι την βεραντα.μονο αυτο εχουν επιτρεψει οι γιατροι κ φυσικα παντα με τον κηδεμονα. μετα τον 15αυγουστο 8α κανουμε κ αλλη μαγνητικη ....να δουμε πως παει . γενικοτερα θα ειναι ξαπλα ενα 3μηνο κ αναλογα πως θα παει απο κει κ περα.

το μπεμπακη εχει γινει πολυ καλο μωρακι .... ειχατε απολυτο δικιο οσες μου λεγατε οτι θα φτιαξει μονο προγραμμα σιγα σιγα. αυριο θα κανουμε εμβολιο ...εχω ραντεβου στις 11 ...... εχω αρκετο ανχος γιαυτο να σας πω την αληθεια. ξεκινησε καμια αλλη τα εμβολια ? θελω εντυπωσεις να ακουσω :tongue:

τι αλλο?κοριτσια εχει αδιαθετησει καμια απο εσας?? ? εβλεπα κατι περιεργα ονειρα να σας πω την αληθεια :?:?:?:?

εσεις κοριτσακια μου πως ειστε ? τα μωρακια σας?

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...