Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

...Κοιμιζω το νυχτοπουλι μου και ειπα να μπω να δω τι κανει η παρεα...

Θενα μου ταλαιπωρειται κι εσενα η μικρουλα σου...Να της δωσεις φιλακια...Περαστικα γρηγορα!

Ριτα μου με το καλο να ερθει ο μπαμπας σας σπιτι να τον εχετε κοντα σας,να βλεπει τον γιο του και να παιρνει δυναμη....

Κοιμηθηκε επιτελους, παω κι εγω για νανι..Καλο ξημερωμα!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα σε μαμάδες και παιδάκια!

Περαστικά ρε κορίτσια, τι είναι αυτά? Άντε γρήγορα όλοι πάλι με υγεία!

Πίτα μπράβο για το κουράγιο και τη θετική σου στάση, είναι ότι καλύτερο και ότι πιο σημαντικό για τα αγόρια σου τώρα. Με τοκαλό να έρθει ο αντρούλης σου σπίτι και να το αντιμετωπίσετε μαζί.

Εμείς φεύγουμε σήμερα για 10ημερο "διακοπων" στη γιαγια.

Φιλάκια σε όλες!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Kαλημερα!!!

Ναγια, καλα να περασετε!!! Κι εμεις θα παμε στους παππουδες στο χωριο για Σαβ/κο κι εχω να ετοιμαστω σημερα.Σιδωρωμα, πακεταρισμα, ψωνια...Ποτε θα προλαβω???? Θα ναι το πρωτο μας ταξιδι με το μπεμπακι μας, για να δουμε πως θα μας φανει....

Ριτακι ελπιζω να ειστε καλυτερα...

Σας φιλω!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

simera tin ksana piga sto giatro eftixos kalitera ta aftia tis arxise na akoyi kiolas:tongue: alla mas edose k defteri adiviosi gia ton vixa poy exi edo k 20 meres:(

to moro to evala sto domatio toy edo k tris imeres an k akoma troi opote toy erthi to vradi:mad: exo k ti mikri olo me zitai ta mesanixta k sikonome to proi pio koyrasmeni apo to kimisoy-ksipna olo to vradi:confused:

telos panton toys exo dioria mexri to septemvri meta tha ta doso stoys giftoys toys ipa:mrgreen:

ritaki ti ginete?

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

ριτάκι τώρα το διάβασα και πολύ στεναχωρήθηκα.

Να είναι όλα περαστικά σαν ένα κακό όνειρο. Επειδή έχω χάσει δικό μου άνθρωπο από μηχανή καταλαβαίνω πόσο σημαντικό είναι αυτό που λες ότι το μόνο που σε νοιάζει είναι που τον έχεις δίπλα σου να τον βλέπεις, να του μιλάς, να σε κοιτάει, έστω και μόνο να τον βλέπεις να αναπνέει...

Εύχομαι τα καλύτερα, να αναρρώσετε γρήγορα και χωρίς κανένα κατάλοιπο. Να μας ενημερώνεις!

Γεια σας κορίτσια! Πώς είστε; Εγώ όχι και τόσο καλά... Δεν ξέρω πού θα μας βγάλει με τον άντρα μου... Πολλή ένταση χωρίς ουσιαστικό λόγο. Ώρες ώρες με πιάνει μια μελαγχολία. Νιώθω εντελώς μόνη. Άλλες φορές νιώθω ακριβώς τα αντίστροφα, ότι δηλαδή δεν θα μπορούσα να κάνω καλλυτερη επιλογή για σύζυγο και ακόμα καλύτερη για πατέρα του παιδιού μου... Τέλος πάντων, να μην σας ζαλίζω με τα υπαρξιακά μου... :cry:

Ριτάκι, διάβασα τα νέα σου. Για να είμαι ειλικρινής μπήκα για να διαβάσω νέα σου κι ας είμαι αυτή τη στιγμή κομμάτια. Έχεις όλη μου τη συμπάθεια και συμπαράσταση. Είσαι πολύ γλυκό κορίτσι και θέλω να τελειώσει σύντομα η περιπέτειά σας. Προσεύχομαι για σας. Είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.

Μου λείπετε πολύ. Μακάρι να είχαμε χρόνο να τα λέμε πιο συχνά. Σας φιλώ όλες και σας εύχομαι να είστε όλες καλά.

Σας αφήνω τώρα μιας και είμαι πολύ "μουντή" σήμερα και σκαμένη με τον άντρα μου που διαπίστωσα ότι δεν φοράει ζώνη στον περιφερειακό και συμπεριφέρεται τόσο μα τόσο ανώριμα και επιπόλαια και δεν δέχεται κουβέντα γιατί αυτός είναι ο σούπερ μπαμπάς και και και... Και δεν θέλω άλλο να σας ζαλίζω... Θέλω να κοιμηθώ και αύριο να είναι όλα καλύτερα.

Μου λέτε γιατί το να είσαι γυναίκα είναι τόσο δύσκολο; Αυτός κοιμάται του καλού καιρού και εγώ είμαι να με κλαιν κι οι ρέγγες... :cry:

2522daf9de.png

swGop2.png

Καλημερα σε ολες!!!

naya k sue καλα να περασετε εις τας εξοχας.....:P

thenaki περαστικα στην μικρη σου...κριμα να ταλαιπωρειται μωρε το παιδακι...

γιατι να μην μπεις στην θαλασσα? απλα ισως δεν κανει να μενεις με βρεγμενο μαγιο...:confused: λεω εγω???

ριτακι κοριτσακι μου ελπιζω ο μπαμπας να επεστρεψε σπιτι και ολα να ειναι πολυ καλυτερα....:D

μαιρουλα μην στενοχωριεσαι..φαση ειναι θα περασει...μια οι ορμονες που επανερχονται,μια οι νεες ευθυνες μας κανουν ολους καπως ευερεθιστους...

χαλαρωσε και απολαυστε το καλοκαιρι...προσπαθησε να μην δινεις τοση σημασια και παντα πριν μιλησεις μετρα μεχρι το 10 ή καλυτερα αστο για την επομενη μερα...θα δεις που ολα θα ειναι πολυ καλυτερα!!!

αννικο τι κανεις? προχωρανε οι ετοιμασιες για την βαφτιση?

εγω να δω τι θα κανω που χαζευω και μετα θα τρεχω σαν τον Βεγγο...:rolleyes:

φιλια

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

kalhmera κοριτσια :tongue: ο Αγγελος δυστυχως εχτες δενβγηκε.... ισως σημερα.να σας πω την αληθεια θα σταματησω να ρωταω τους γιατρους για να μην απογοητευομαι. του αλλαξαν τον ναρθηκα ομως κ του εβαλαν εναν μικροτερο γιατι με τον αλλον δεν μπορουσε να περπατησει καθολου. αυτος του στιριζει την σπονδυλικη στηλη απο πανω μεχρι κ την ουρα χαμηλα . κ τα σιδερα του κηδεμονα αυτου που σας λεω δεν φαινονται οπως του προηγουμενου (μετραει στην ψυχολογια πιστεψτε με) σημερα ειπαν δεν θα χρησιμοποιησουν παπια (για ψιλο) γιατι πρεπει να περπατησει λιγο ....εχτες εφαγε κιολας κολοκυθακια που τα μισει . εγω ετρεχα ΙΚΑ για να περασει επιτροπη για τον καινουργιο ναρθηκα κ για την αδεια. απιστευτο τρεξιμο.κ παλι ειχα το μωρο μαζι ομως κ καπως μου εδιναν σημασια κ προτεραιοτητα. τελικα μου εκλεισαν ραντεβου για επιτροπη 28 του μηνα που εκεινη την μερα εχω κλεισει κ για το πρωτο εμβολιο του μικρου. δεν θελω το παιδι μου να το παει αλλος για το πρωτο εμβολιο...αλλα δεν μπορω να ειμαι σε 2 σημεια ταυτοχρονα! δεν ξερω.....μερικες φορες παρακαλαω να ειχα 2 χερια κ 2 ποδια. ειμαι σε κατασταση υστεριας.ψυχολογικα κατι μου συμβαινει..... πως να σας το περιγραψω.εκει που εεμαι απιστευτα ψυχραιμη κ δεν με λυγιζει τιποτα (σε σημειο αηδιας) ξαφνικα συμβαινει κατι παααααααααααααααρα πολυ μικρο κ ασυμαντο κ ξεσπασω πππππππππαααααρα πολυ ασχημα. με λυγμους με αναπνοες με υστεριες. εχτες φωναξα δυνατα του μπεμπη ΣΤΑΜΑΤΑ οταν εκλαιγε χωρις λογο κ τρομαξε το αστερακι μου ,νομιζα οτι θα μου μεινει . ηθελα μετα να μου κοπει η γλωσσα .

δεν σας εχω διαβασει .... μεχρι να ξυπνησει το μικρο μου θα κανω μια βολτα να σας διαβασω κοριτσια μου ......

να σας πω παλι ευχαριστω?ειναι λιγο κ χιλιοειπομενο απτην μερια μου . νιωθω οτι καποιος με περιμενει στο σπτι για να του πω νεα κ να μου δωσει κουραγιο. χαιρομαι τοσο που υπαρχετε κ ας ακουγεται ισως υπερβολικο.

ειναι περιεργο γιατι ΟΛΟΙ τρεχουν στον Αγγελο κ με το δικιο τους. κ κανεις δεν σκεφτεται αν θελω βοηθεια με το μωρο η αν θελω κ εγω να παω στον αντρα μου .... πιστευετε οτι πηγαινω με το μωρο (εξω)στο νοσοκομειο κ βγαινει καποιος απτο δωματιο ,παιρνει τον μπεμπη ...πανε για καφε η για φαι .... κ μενω 1-2 ωρες με τον αντρα μου . αυτο...μονο αυτο...... δεν εχει σκεφτει κανεις να τον κρατησει σπιτι τον μικρο κ να μεινω ενα απογευμα εγω στο νοσοκομειο.κανεις...παρα μονο μια φορα η μανα μου. δεν μιλαω γιατι ειναι ανουσιο μπροστα στηνπραγματικοτητα που ζουμε. αλλα μερικες φορες ειναι αβασταχτο

συγνωμη αν σας κουρασα...θα επανελθβ με πιο θετικη ενεργεια

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

mary τι κανει ο ασπρουλης σου ? εσυ ομως γιατι δεν μου εισαι καλα? προσπαθησε να κανεις κ εσυ μια προσπαθεια.... εχετε περασει πολλα σαν ζευγαρι κ αυτο το πλασματακι που ηρθε στην ζωη σας πρεπει να σας ενωνει πλεον. προσπαθησε να ηρεμησεις (οσο δυσκολο κ αν ειναι ) κ να του μιλησεις... ψυχραιμα ομως....πες τι σε ενοχλει κ πως νιωθεις... θελω να πιστευω οτι θα σε καταλαβει κ ισως κανει μια παραπανω προσπαθεια . ελπιζω να ξυπνησεις καλυτερα....κ να θυμασαι οτι δεν εισαι μονη:tongue:επισηςθα συμφωνησω με τις συμβουλες της πασχαλιτσας μας.

thenaki!!!!!.κρατα γερα! στα ματιασαμε τα παιδακια σου επειδη ειναι κουκλια!

περαστικα στην μικρη σου κ τα φιλια μου .ο μπεμπουλης πως τα παει στο καινουργιο δωματιο?

sue k naya να περασετε πανεμορφα στις πρωτες καλοκαιρινες διακοπες με τα μπεμπακια σας! να γεμησετε με ομορφες αναμνησεις κ εικονες το μυαλο σας κ τα αλμουμ σας! κ φυσικα νε γεμισετε κ μπαταριες :rolleyes:καντε καμια βολτα στην θαλασσα κ για εμας.

mpoumpou ακομα οι κουτες??????? υπομονη κ για σενα .... αξιζει τον κοπο.σε λιγο θα απολαμβανεις το σπιτακι σου κ θα καμαρωνεις! τα φιλια μου κ καλα κουραγια!

αννικοοοοοοοο που εισαι κοριτσακι μου τρεχεις κ εσυ? φιλησε μου εκτος απτον μπεμπη κ την ευαγγελια σου ..ελπιζω να τα πηγαινει καλα με τον αδελφουλη της!

fairy fairy μου γλυκια!!!!!!! τι φωτο ειδα υπεροχες??? εισαι μια γλυκα! νομιζω εισαι απτις γυναικες που της παει απιστευτα η μητροτητα....ησουν γλυκια ...αλλα σε φωτο με τον γιο σου σταζεις μελι!!!!!!!!!!!! φτου σου κοριτσακι μου !!!! αντε με το καλο ναρ8ετε κ σεις!!!!!!! εμεις απο βδομαδα περιμενουμε τα πε8ερικα μου (δεν ξερουν ΤΙΠΟΤΑ για τον αγγελο) ελπιζω να εχει βγει απτο νοσοκομειο γιατι ετσι κ τον δουν ετσι θα εχουμε αλλα χειροτερα ειμαι σιγουρη.

θελω να πω κ κατι ασχετο..........

θαυμαζω ολες εκεινες τις γυναικες που μεγαλωνουν μονες τους τα παιδια τους! χιλια μπραβο σε ολες αυτες τις μανουλες που τα καταφερνουν. το ζω λιγες μερες τωρα....... κ απορω συνεχεια γιατι η μερα να μην εχει 1024 ωρες

88M1p3.pngycQap3.png

ax more ritaki me ekanes k kleo

telika imaste iroides emis i ginekes k kamia fora skeftome an tha ithela na imoun antras alla telika oxi giati ayta ta liga parapano pragmata poy kanoyme me ta pedia mpori na ine koyrastika alla ine anektimita k zileyta.

koyragia poli me to moro isos ine k kalitera poy ginate aytokoliti den tha sou afini perithoria giana skeftese k na apogoiteyese;)

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

καλημερα κοριτσια...

ριτακι καταλαβαινω ποσο δυσκολα περνας...μακαρι να μπορουσα να ημουν εκει να σου κραταγα τον μικρο να καθοσουν με τον αντρα σου...αλλα τωρα να δεις θα γυρισει σπιτι κ σιγα σιγα ολα θα παρουν το δρομο τους.

Mary νομζω πως ολες περναμε μια περιεργη φαση προσαρμογης με τους αντρες μας στα νεα δεδομενα...προσπαθησε να δεις τι ειναι αυτο που σε δενει με τον αντρα σου κ ολα τα αλλα ξεχασε τα...κ κακα τα ψεμματα, το βαρος του παιδιου πεφτει σε εμας

Εμεις βρε κοριτσια τι να σας πω...τα πηγαιναμε παρα πολυ καλα αλλα τις τελευταιες 2 βδομαδες ειναι λιγο περιεργα τα πραγματα...μια ενταση κ απο μερους μου κ απο μερους του...οκ δεχομαι για αλλη μια φορα ειναι αχωμενος...ειναι ανθρωπος αχωτικος πολυ με τη δουλεια...τωρα θα τον μαθω??? αλλα καθε μερα θα γυρισει απο τη δουλεια, θα κατσουμε καμια ωρα ολοι μαζι κ μετα θα παει στον υπολογιστη του...ισως να ζηταω πολλα, ισως να ηθελα να ξαναγινουμε ζευγαρι πολυ γρηγορα...ισως μου φταιει που ειμαι μονη μου καθε μερα, παω μονη βολτες με τον μικρο, μονη μου παιζω με τον μικρο, μετα θα τον δω για καμια ωρα κ αυτο ειναι...δεν με πλησιαζει πιο ερωτικα κ δε καταλαβαινω γιατι....ενω το περιμεναμε πως κ πως, κ καναμε την αρχη....ισως γινομαι κ εγω υπερβολικη βεβαια...ισως απλα να θελουμε διακοπες....δε ξερω τι συμβαινει κ συνηθως εγω δε τα λεω, δε δινω σημασια σε μικροπροβηματα, τωρα ομως με ενοχλει...κ οποτε παω να του μιλησω δεν μπορει, ειτε γιατι ειναι πρωι κ οτι ξυπνησε, ειτε γιατι τωρα γυρισε απο τη δουλεια, ειτε γιατι εχει να γραψει για το μπλογκ....κ εγω??? που χωραω εγω???

ουφ...τα ειπα κ εγω :)

αντε καλο ΣΚ να εχετε ολες...πολλα φιλια...ελπιζω η νεα βδομαδα να εχει ωραια κ καλα νεα για ολες μας

μετα τη σημερινη μας βολτα εχω την εντυπωση πως γινομαι υπερβολικη :) ο καημενος τραβαει κ αυτος τα ζορια του με τη δουλεια...ελπιζω οι διακοπες να μας κανουν καλο

Fairy k pouse akoma! Den thelo na se apogoitefso alla etsi tha ine panta apo edo k pera, isos mas vlepoun me allo mati meta pedia k ton thilasmo pantos xiroterevi k meta apo tin defteri gena. Ego to sinithisa mou to elegan k den to pisteva.

Ipomoni ena pedi vgazi alla enstikta k afini stin akri katapiezi ta erotika

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...