Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Με άσχημα νέα ξεκινησε σήμερα η μέρα....

Ρίτα κουράγιο και υπομονή, ελπίζω να μπόρεσες ήδη να δεις τον άντρα σου και κυρίως περαστικά!

Κι εμένα ο άντρας μου και τα αδέλφια του κυκλοφορούν όλοι με μηχανές και έχω ζήσει το μερίδιό μου από ατυχήματα (ευτυχώς τα πολύ μεγάλα μόνο μου τα διηγούνται) και σε κάθε περίπτωση αν δεν υπήρχε σοβαρός τραυματισμός στο κεφάλι η κατάσταση όλο και παλεύεται.

Εχεις τις ευχες και τις σκέψεις όλων μας να πανε όλα καλα!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ritaki μου τώρα το είδα περαστικά να είναι όλα κ να μην είναι τίποτα σοβαρό μακάρι να μπορούσαμε κάπως να σε βοηθήσουμε :roll:

Εμένα η μικρή πρώτη μέρα απύρετη προς το παρών ,έχει από το Σάββατο μέχρι χθες που την έβαλα για ύπνο με 39 πυρετό είναι πολλές μέρες μου είπε ο γιατρός αν αρχίσει πάλι κ σήμερα θα κάνουμε εξετάσεις γιατί συνήθως οι πυρετοί από ιώσεις κρατανε 2 μέρες .

Ευτυχώς το μωρό δεν έχει κολλήσει κ χθες κάναμε το πρώτο μας εμβόλιο κ περάσαμε την ημέρα με πολύ γκρίνια.

Από την ζέστη δεν πολύ τρώει αλλά ευτυχώς φτάσαμε στα 6200 αν κ μόνο 4-5 μεζούρες τρώει ανά 4 ώρες σχεδόν κ από μένα ότι βγάζω

Πάλι περαστικά Ritaki να έρθει γρήγορα ο αντρούλης σου στο σπίτι κ στην οικογένεια σας γερός κ δυνατός

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

ριτακι ελειπα απο πολυ νωρις το πρωι κ τωρα επεστρεψα....

ελπιζω να ειναι ολα πολυ καλυτερα...

οντως αφου επικοινωνησε μαζι σου κ εχει τις αισθησεις του ειναι πολυ θετικο...

φιλησε μου το αγγελουδι σας!!!

σας σκεφτομαστε ολοι!

αν θελεις να μιλησεις με καποιον εδω ειμαι κι εγω!!! ;)

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Ριτάκι, έχεις τις καλύτερες ευχές μου. Είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε πάρα πολύ καλά και σύντομα θα είστε και οι τρεις στο σπίτι σας, χαούμενοι και αγαπημένοι! Για την ώρα εύχομαι καλό κουράγιο και δύναμη για να αντιμετωπίσετε τη δοκιμασία που περνάτε.

Σήμερα "μπήκα" μετά από πολλές μέρες και διάβασα τα νέα σας. Χαίρομαι που είστε όλες καλά και το ίδιο και τα παιδάκια σας. Κι εμείς υγειαίνουμε, μεγαλώνουμε και επιτέλους βγάζουμε και λίγο μαλλάκι. Δεν θα γράψω άλλο γιατί στεναχωρέθηκα με τη Ρίτα και δεν έχω διάθεση...

Φιλάκια σε όλες και ιδιαιτέρως στη φίλη μας τη Ρίτα. Να είστε όλες καλά.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

kaλημερα κοριτσια...καλημερα κ στα μπεμπακια σας......

........ ευχαριστω για την θετικη ενεργεια κ για ολα

ειναι πολυ σημαντικο για μενα........ σας μιλαω ειλικρινα.....ο αντρας μου σε λιγες μερες θα ερθει σπιτι..... το πιο σοβαρο ολων ειναι καταγμα στην σπονδυλικη στηλη....σε 2 σπονδυλους χαμηλα στην ουρα.

στην φαση που ειναι δεν μπορει να χειρουργηθει......25μερες πληρης ακινησια .....ουτε τουαλετα. μετα τις 25 μερες θα πρεπει να μεινει στο κρεββατι για τουλαχιστον 3 μηνες.... σε 25 μερες θα κανουμε κ αλλες εξετςσεις βεβαια κ ακτινογραφιες. φοραει ειδικο ναρθηκα που καλυπτει μεχρι κ τις μασχαλες...κολαρο κτλ.... αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο

αγωνια φοβος.......νιωθω τοσα πολλα.

αυριο η την δευτερα θα ερθει σπιτι κ θα τον εχω στο κρεββατι μεσα......

τι αλλο? εχω γινει χιλια κομματια...... αλλα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ......δεν με νοιαζει τι καταληξη θα εχει ολο αυτο κ ποσο θα ειναι ετσι ....με νοιαζει που μπορω να τον πιανω ...να τον βλεπω...να τον αγκαλιαζω.να του μιλαω...κ ας μην μπορει προς το παρον να περπατησει . αυτα λιγο πολυ.

τελικα το σλινγκ οχι μονο το δοκιμασαμε αλλα το λιωσαμε 2 μερες τωρα...αφου ετρεχα μαζι με το μωρο σε ασφαλιστικες κ τροχαιες κτλ.....

του αγγελου του λειπει ο μικρος κ ειναι το μονο παραπονο του .....ελπιζω να καταφερει να ειναι σπιτι τις επομενες μερες. σας φιλω ολες α ξαναμπω να σας πω νεα......

σας ευχαριστω μεσα απτην ψυχη μου

συνεχιστε να στελνετε την θετικη σας ενεργεια

88M1p3.pngycQap3.png

ριτακι χαιρομαι που μεσα σε αυτη τη ταλαιπωρια εχεις κ αισιοδοξια :)?

ολα θα πανε καλα κ ο αντρς σου θα αναρρωσει

πολλα φιλια κ κουραγιο

ΞΕΡΕΙς κατι fairy μου σκεφτομαι τα χειροτερα που σχεδον αποφυγαμε.εκει βρισκω το κουραγιο . στην πραγματικοτητα η κατασταση ειναι τραγικη απο πολλες αποψεις, κ μονο η εικονα του με ολα αυτα πανω του που ειναι σαν ρομποτ σε κανουν να σκεφτεις οτι δεν προκειται να περπατησει . οταν κοιμαται το μωρο κ μενω μονη στο σπιτι το βραδυ μονο να ευχαριστω τον Θεο μπορω που ζει κ δεν μας αφησε μονους κ εκει ξεσπαω .

μην σας στεναχωρω ομως αλλο .......

δεν βρισκω λογια να σας εκφρασω το ποσο σας ευχαριστω ολες σας

88M1p3.pngycQap3.png

Ριτα μου σε θαυμαζω που σκεφτεσαι ετσι και στεκεσαι δυνατη!Τωρα σε χρειαζεται ο Αγγελος σου περισσοτερο απο ποτε!Κι εσυ χρειαζεσαι τη στηριξη των υπολοιπων για να αντεξεις..Απο εμας αν αυτο που χρεαζεσαι ειναι θετικη ενεργεια θα την εχεις+++++++!!!!!!! Ειναι το λιγοτερο που μπορουμε νε κανουμε...

Θα θελα πολυ να σε βοηθησω και στην πραξη...!!!Αν νομιζεις οτι με καποιον τροπο μπορω, μη διστασεις, ενταξει?

Καλη αναρρωση να εχει ο αντρουλης σου!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

ριτακι μου...

σιγουρα ειναι δυσκολα τα πραγματα (θα ηταν ψεμμα να πουμε κατι αλλο) αφου πρεπει να μεινει τοσο καιρο στο κρεβατι κ εχει ναρθηκα αλλα απ την αλλη σκεψου οτι θα ειναι μαζι σας σπιτι κ δεν θα χρειαστει να μεινει σε καποιο νοσοκομειο...

ισως καλυτερα που δεν θα χειρουργηθει...

τωρα θα εχεις 2 μωρα να φροντιζεις και χαιρομαι που εχεις δει την θετικη πλευρα των πραγματων γιατι ο ενας θα πρεπει να δινει δυναμη στον αλλον και ο μικρος και στους 2 σας...

με την στενοχωρια δεν θα καταφερετε τιποτα...

λογικο ειναι να θες να ξεσπασεις και να βγαλεις ολη την στενοχωρια απο μεσα σου...καλα κανεις και ειναι καλυτερα τωρα που ακομα δεν εχει επιστρεψει σπιτι...

μετα θα πρεπει να ξεχασετε τις ασχημες στιγμες και να εκμεταλλευτειτε τον απλετο χρονο που θα εχετε δημιουργικα...;)

σιγουρα θα το ξεπερασετε και θα πανε ολα καλα!!!

το πολυ θετικο ειναι οτι θα ειστε ολοι μαζι σπιτι και θα δεθειτε ακομα πιο πολυ σαν οικογενεια...

μην ξεχνας οτι στην αναρρωση η ψυχολογια ειναι το α και το ω και ο μικρος θα κανει πολυ καλο στον Αγγελο σου........

θα δεις που θα κανει τον μπαμπα του καλα...!!! :P

οτι μα οτι χρειαστεις να μην διστασεις...

ολοι με τον ενα ή τον αλλο τροπο μπορουμε να βοηθησουμε, ε???

χαμογέλα και ολα θα φτιαξουν!!!

κοριτσακι μου η προσευχη μου ειναι μαζι σας.............

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Ριτακι μου πως είναι ο Άγγελος σου ,από ψυχολογία πως πάει κοίτα να τον ανεβάζεις για να κουράρει πιο γρήγορα από εσένα εξαρτάτε.

Εμείς εδώ σπίτι πήγα χθες τη μικρή στη παιδίατρο κ τις είπα που είχε πυρετό 5 μέρες τελικά κάναμε εξετάσεις αίμα κ ούρα κ βρήκε μικρόβιο ο μικροβιολόγος με βαριά λοίμωξη κ την χτύπησε στα αυτιά της , έχουν γεμίσει πύον κ δεν ακούει ούτε στο 1 μέτρο αιδώ κ μέρες άρχισα να το καταλαβαίνω της μιλούσα κ δεν απανταγε στην αρχή νόμιζα ότι δεν θέλει να μου απαντήσει αλλά μετά κατάλαβα ότι είχε πρόβλημα μεγάλο. Τελικά ξανά αρχίσαμε άλλη αντιβίωση διπλάσια ποσότητα θα πάρει 4 μπουκαλάκια ευτυχώς δεν την πείραξε στα νεφρά το μικρόβιο δεν έκανε ουρολοίμωξη να είχα κ άλλα.

Αυτά από μένα :|

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

εδω ειμαι κ γω ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΕΣ

δεν θηλασα εχτες κ εχω πριστει σημερα,οποτε τωρα που το μικρακι κοιμαται ...αντλω με το θηλαστρο

το αγγελακι πριν που πηγα δεν ηταν καλα....κ απο θεμα ψυχολογιας κ απο πονους κ λιγο με εχει επηρεασει αλλα θα περασει κ αυτο το βραδυ εδω με τον μικρουλη μου να σκεφτομαστε τον μπαμπα μας:tongue:

με πηρε τηλ κ ο ανθρωπος που τον χτυπησε κ εκλαιγε....ηθελα να ειμαι σκληρη απεναντι του αλλα τελικα λυγισα κ γω. τελειωσα σημερα με την τροχαια κ με την ασφαλεια...κ στις 2 υπηρεσιες πηγα με το μωρο κ να σας πω την αληθεια δεν ταλαιπωρηθηκα τοσο πολυ....

ΤΗΕΝΑΚΙ μου περαστικα στην μικρουλα...τουλαχιστον αποφυγατε τα χειροτερα.ευχομαι να εχει μια γρηγορη γρηγορη αναρρωση :D

κ παλι ολες σας ευχαριστω τΟΟΟΟΟΟΟσο πολυ

εδω τριγυρω θα ειμαι :tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...