Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

καvε μια λιστα στο που θελεις vα εστιασεις στηv κουβεvτα που θα κ;vετε . μηv επικεvτρωθητε σε γεvικολογιες που ηδη γvωριζεις.. 

ναι ναι, το έχω κάνει ήδη. Πρέπει τώρα τα Χριστούγεννα που δε θα δουλεύω να κάτσω να βάλω λίγο το φάκελο των εξετάσεων σε μια σειρά γιατί πολλά τα έχω και ηλεκτρονικα.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

xaxaa...να σου πω εγω τις λιγουρευομαι τις κρεμες απαντα τις λιγουρευομουν οχι μονο τωρα...

Εχω αλλο ενα σουφλεδακι καβατζα παντως!!!!! :D

Την συγκεκριμένη κρεμά μόνο η κόρη μου την λιγουρεύεται (βιολογική χωρίς καθόλου ζάχαρη και γάλα) πως είναι οι ΝΟΥΝΟΥ και οι nestle ΚΑΜΊΑ ΣΧΕΣΗ.

Ανταλλάσσεις το ΣΟΥΦΛΕΔΑΚΙ με ένα τέτοιο 697272vournvpy3z.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

άντε καληνυχταααααααα όνειρα σοκολλλλλατενιαααααα

καλημερουδια σε ολα τα κοριτσια...εσεις λεγατε για γλυκα χτες,εγω εβλεπα πιτσες στον υπνο μου ομως....αν δεν φαω μια απο αυτες τις μερες ενα cheese,ενα σουβλακι,ή λιγη πιτσα θα σκαααααασω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι εχω παθει αυτες τις μερες δεν ξερω?οπως τους πρωτους δυο μηνες...και πειναω παλι...θελω συνεχεια να τρωω..απο πολυ λιγο μεν,δεν λεω,αλλα σαλατα μαρουλι με ξινομηλα και sauce γιαουρτιου και πακετο μιλφειγ σοκολατας και πακετο chips barbeque..ημαρτον..ποτε θα τα βγαλω δεν ξερω...θελω και καφεεεεεε..............νες που εχω να πιω 2 χρονια τουλαχιστον με μπολικο αφρο..μμμμμμμμμ!!!!!!!συνελθε νεκταρια..........

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

καλημερουδια σε ολα τα κοριτσια...εσεις λεγατε για γλυκα χτες,εγω εβλεπα πιτσες στον υπνο μου ομως....αν δεν φαω μια απο αυτες τις μερες ενα cheese,ενα σουβλακι,ή λιγη πιτσα θα σκαααααασω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι εχω παθει αυτες τις μερες δεν ξερω?οπως τους πρωτους δυο μηνες...και πειναω παλι...θελω συνεχεια να τρωω..απο πολυ λιγο μεν,δεν λεω,αλλα σαλατα μαρουλι με ξινομηλα και sauce γιαουρτιου και πακετο μιλφειγ σοκολατας και πακετο chips barbeque..ημαρτον..ποτε θα τα βγαλω δεν ξερω...θελω και καφεεεεεε..............νες που εχω να πιω 2 χρονια τουλαχιστον με μπολικο αφρο..μμμμμμμμμ!!!!!!!συνελθε νεκταρια..........

Αστα Νεκταρια μου....κι εγω μια απ'τα ιδια θελω να τρωω συνεχεια και τα παντα σε μεγααααααααααααααααλες ποσοτητες !!!!πρεπει να κρατηθουμε!!!

και εχει αρχισει εδω και κανενα μηνακι και μου λειπει πολυυυυυ ο καφες!!!!

να ρωτησω κατι γενικα?...μηπως ξερεις αν το επιδομα κυοφοριας του ικα μπορω να το παρω πριν την ημερομηνια που σταματαω τη δουλεια?(μια μερα νωριτερα δηλαδη)

Ik3Qp3.png

pULlp2.png

NfPLp2.png

καλημερα

ΜΙΛΑ παιδί μου ανοίξε την καρδιά σου, πες τον πόνο σου. Να είσαι σίγουρη ότι εδώ θα βρεις κατανόηση, φροντίδα , στοργή και αγάπη..... με ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ λίγο από το μιλφειγ σοκολάτας που λές:-D

Διαφημίσεις

Καλα ειμαι Αννικο μου και Sue πολυ καλυτερα απο πριν!

η μικρη ταλαιπωρηθηκε με μια πνευμονια προσφατα και τρεχαμε αλλα ευτυχως ολα καλα τωρα!!

Σας φιλω όλες!

η μααντον τι κανει ?την εχω χασει!

μααντον φιλια και σε εσενα και στα αντρακια σου!!

Αστα Νεκταρια μου....κι εγω μια απ'τα ιδια θελω να τρωω συνεχεια και τα παντα σε μεγααααααααααααααααλες ποσοτητες !!!!πρεπει να κρατηθουμε!!!

και εχει αρχισει εδω και κανενα μηνακι και μου λειπει πολυυυυυ ο καφες!!!!

να ρωτησω κατι γενικα?...μηπως ξερεις αν το επιδομα κυοφοριας του ικα μπορω να το παρω πριν την ημερομηνια που σταματαω τη δουλεια?(μια μερα νωριτερα δηλαδη)[/QUO

Ξερεις τι?Εγω δεν εχω ξαναγεννησει και δεν ξερω 100% αν γινεται εστω και 1 μερα νωριτερα να παρεις το επιδομα.Σιγουρα ξερω επειδη ειχα μιλησει με τα κεντρικα του ΙΚΑ οτι ειναι αρκετα επιφυλακτικοι και αυστηροι, αλλά ισως για 1 μερα μονο το δεχτουνε...αν δεν προσπαθησεις ,νομιζω δεν θα μαθεις.Εχει τυχει να παει ο αντρας μουστο ΙΚΑ για αλλες δουλειες και τον εστελνα και στο τμημα παροχων αρκετες και καθε φορα του λεγαν διαφορετικα.Μια φορα του ειπαν στις 56 εργασιμες,αλλη στις 57 ημερολογιακες και αλλη στους 2 μηνες ακριβως.Γιαυτο σου λεω,ολοι αχρηστοι ειναι..Τωρα αν πετυχεις κανεναν φιλασπλαχνο και σου πει ,οτι μιας και εισαι εγκυος και για 1 μερα δεν πειραζει....τι να πω...στον ΟΑΕΔ ας πουμε ειναι μ......και σου λενε την μερα εκεινη μονο...ουτε μιση νωριτερα και ας με βλεπουν εγκυο....

Θα παμε στο σουπερ μαρκετ με τους δικους μου αλλα πρωτα θα με κερασουν ωραιοτατο καφεδακι ειπαν,μισο θα τον πιω αλλα θα πιω!...επιτελους!!!Και θα με κερασουν και ο,τι γλυκακι θελησει η μπεμπα παντα!!!...εννοειται...χαχα

Γεια σας κοριτσάρες! Είχατε λιγούρες είδα νυχτιάτικα...

Εγώ πώς θα μαθαίνω νέα σας και πώς θα σας πω τα νέα μου που δεν έχω ούτε pc, ούτε laptop σπίτι?Θα δανειζομαι μαλλον της αδερφής μου που και που...Εντωμεταξύ, δεν έχω πάρει απολύτως τίποτα για το μωρό ή για το μαιευτήριο, είμαι συγκρατημένη ακόμη παρόλο που ανυπομονώ να κρατήσω αγκαλιά το παιδί μου..Πιστεύω βέβαια ότι θα έχω και πολλά δώρα απο συγγενείς και φίλους. Τώρα που μπαίνω στον όγδοο θα δραστηριοποιηθώ!

Thena, σχετικά με τη γέννα δεν έχω άκόμη άγχος.Σκεφτομαι ότι θα πάνε όλα καλά. Βέβαια είμαι πρωτάρα και δεν ξέρω τι με περιμένει, ενώ εσύ με 2 γέννες λογικό να ανησυχείς..Να σκέφτεσαι ότι αυτό το μωρό δε θα σε ταλαιπωρήσει καθόλου, όλα θα πάνε καλά! Ωραία η κοιλίτσα σου!

Andith καλως ήρθες! Με το καλό το καοριτσάκι σου!Εχουμε ίδια ΠΗΤ!Που θα γεννήσεις? Εγώ Ιασω.

Mariaefi, εύχομαι να ήταν η τελευταία δοκιμασία η πνευμονία της μικρής σου!Να είναι καλά το κοριτσάκι σου και περιμένουμε να μας ενημερώσεις όταν θα έχεις ευχάριστη καθυστέρηση πάλι!Να μην αγχώνεσαι, θα γίνουν όλα στην ώρα τους!

Φιλιά σε όλες τις κοιλούμπες!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

πολλες καλημερες κ απο εμενα...σημερα πολυ σερνομαι...κ εχω τοση δουλεια...ηθελα καμια ωριτσα υπνο ακομα...αυτη η ρινιτιδα μου χαλαει τον υπνο γμτ :(

εβλεπα κ ενα ονειρο...τι γελιο εκανα...ειχα γεννησει λεει κ δεν ειχα που να κοιμισω το παιδι κ του εστρωσα στη ντουζιερα κ η βρυση εσταζε κ πηγα να το δω μετα απο λιγο κ ειχε κουλουριαστει κ κρυωνε...αχαχα...ξυπνησα κ λεω...παει καηκαν κ τα τελευταια εγκεφαλικα

Καλημερα κ απο μενα!!!

Sue στο ΑΤΤΙΚΟΝ θα γεννησω!

Εγω δεν εχω ψωνισει τιποτα ακομα!!για το μωρο εχω και αποριες για το τι ακριβως πρεπει να παρω!κ αν κανει πολυ ζεστη το Μαιο τι να της παρω??εσεις τι εχετε παρει?

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...