Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ριτακι τελεια που παρελαβες το sling? με γεια!!!

εχεις ξαναχρησιμοποιησει τετοιο?

εγω μπερδευτηκα πολυ στην αρχη,ουτε να το φορεσω σωστα δεν μπορουσα...τωρα ακομα το παλευω....

εχω κ μια φιλη που το δοκιμαζει κι αυτη για να μην αγορασει κ δεν την βολεψει και τι να το κανει μετα...........

ακομα φοβαμαι να βγω βολτα μονη μου και ΔΕΝ αντεχω αλλο σπιτι...

πρεπει ν αρχισω να βγαινω να περπαταω γιατι οτι κιλα εχασα θα τα ξαναπαρω.............

ευχαριστω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! στεγνωσε κιολας,θα το πατησω κ μια ελαφρια σιδερο κ ειμαι οκ. τον περιμενω να ξυπνησει για να τον παρω αγκαλιτσα κ μετα βολτουλα! αστερακι δεν ειχα ξαναχρησιμοποιησει .... ειχα αλλον μαρσιπο. αλλα δεν μπορω να πω οτι με δυσκολευει . ποια σταση δοκιμαζεις κ σε δυσκολευει ?

α!!!!!!! σε ενα φυλλαδιο που μου στειλε μαζι εχει κ τον γιωργακη τον γιο της fairy k ειναι μια γλυκα!!!!!!!!!!!!!! κουκλος!!!!!!!!!!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσακια!!

Ριτα μεγεια το σλινγκ!Εγω δεν πηρα γιατι ειχα μαρσιπο αλλα δεν καθεται ο ζωηρουλης μου μεσα.Γκρινιαζει , δεν του αρεσει καθολου.Οποτε και σλινγκ να παρω δεν νομιζω να βολευεται..Τι λετε?

ευχαριστω !!!!!!! κ μενα τις πρωτες μερες με το αλλο σλινγκ δεν καθοταν.... τσιτωνε τα ποδια του η κατι εκανα λαθς.μετα με περισσοτερο υπομονη κ ηρεμια τον εβαλα.......κ απο τοτε του αρεσει πολυ ! γιαυτο κ πηρα κ δευτερο ....αυτη τη φορα απτην στελλα. τα παιδακια μας Σουζανα μου καναν σημερα σχεδον το ιδιο προγραμμα....... το βραδυ το ξυπνας για να φαει?...... εγω οχι. αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν κανω καλα. να παρω την παιδιατρο να ρωτησω ?

88M1p3.pngycQap3.png

ριτακι πηγατε βολτα?

πως τα πηγατε με το sling?

εγω δεν θα το ξυπναγα...ρωτα αν θες την παιδιατρο αλλα αν παιρνει βαρος μια χαρα θα ειναι...

αν πειναγε θα ξυπναγε σιγουρα!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

κοριτσια ????

ειμαι χαλια

ο αντρας μου ειχε τροχαιο κ ειναι στο νοσοκομειο με καταγμα στην μεση.....δεν ξερω ποσο θα μεινει .... του κανουν συνεχεια εξετασεις. μου λενε κ τα μισα απτο τηλ για να μην ανησυχω.

σημερα δεν εχω ποιον να μου κρατησει τον μικρο (η μανα μου ειναι με πυρετο,ο αδελφος μου δεν ξερει, η μια αδελφη του αγγελου ειναι διακοπες κ η αλλη δεν μπορει να ερθει....τα υπολοιπα αδελφια του ειναι μαζι του στο νοσοκομειο)

εχω τρελαθει

εχει φυγει η γη κατω απτα ποδια μου.

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια ????

ειμαι χαλια

ο αντρας μου ειχε τροχαιο κ ειναι στο νοσοκομειο με καταγμα στην μεση.....δεν ξερω ποσο θα μεινει .... του κανουν συνεχεια εξετασεις. μου λενε κ τα μισα απτο τηλ για να μην ανησυχω.

σημερα δεν εχω ποιον να μου κρατησει τον μικρο (η μανα μου ειναι με πυρετο,ο αδελφος μου δεν ξερει, η μια αδελφη του αγγελου ειναι διακοπες κ η αλλη δεν μπορει να ερθει....τα υπολοιπα αδελφια του ειναι μαζι του στο νοσοκομειο)

εχω τρελαθει

εχει φυγει η γη κατω απτα ποδια μου.

kouragio!

na skeftesai pos einai toulaxiston zontanos.

Euxomai na pane ola kala kai na vgei grigora.

tou milises katholou?

se poio nosokomeio einai?

uDLqp1.png

βρε κοριτσι μου,τι ειπες τωρα?

ειναι σοβαρα? τι σου λενε?

γνωμη μου ειναι να μην πας πουθενα...ο γιος σου σε χρειαζεται περισσοτερο και το περιβαλον του νοσοκομειου ειναι γεματο μικροβια...μην μεταφερεις τιποτα μετα στο παιδι...

σε καταλαβαινω ποσο θελεις να πας αλλα κανε κουραγιο και προσευχη...

ολα καλα θα πανε,προσπαθησε να μην στενοχωριεσαι πολυ γιατι το νιωθει κ ο μικρος σας...

καλα,πως εγινε? με μηχανη ηταν?

σιγουρα θα περασει απλα τωρα δεν ξερεις τι γινεται κ εχεις τρελαθει...

κουραγιο κοριτσακι...

αν μπορεσω θα ξαναμπω...

ηρεμησε και ολα καλα θα πανε! ;)

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Ριτάκι μου κι εγώ μόλις τώρα διάβαζα τα νέα σας , το είδα και τρελλάθηκα...:(

Εύχομαι να μην είναι τίποτα σοβαρό και όλα να πάνε καλά !

Και εσύ ψυχραιμία (όσο μπορείς..) και δύναμη γιατί και τα δυο σου αγόρια σε χρειάζονται!

Πολλά φιλάκια!

Διαφημίσεις

tωρα κοιμησα το μωρο...ειχε αναστατωθει κ αυτο. τον αντρα μου τον μεταφερουν απο την βουλα στον ευαγγελισμο γιατι δεν ειχαν τομογραφο ΕΛΕΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.ξερω μονο οτι εχει ενα ασχημο καταγμα στην μεση. αυτο ξερω αρχικα,μονο αυτο.

ηταν να σχολασει στις 4 κ καποια στιγμη μου εστειλε μηνυμα οτι θα αργησει. μονο αυτο.κ φανταστικα υπερωρια ως συνηθως. ειχε ενημερωσει τα αδελφια του κ την δουλεια του να μην μου πουν τιποτα. κ γυρω στις 9(αφου ειχα παρει 100 τηλεφωνα) με πηρε κ μου το ειπε οτι ειχε τρακαρει απτις 2! κ γω στον κοσμο μου . με μηνανη ηταν ..........κ τον χτυπησε αλλη μηχανη που περασε με κοκκινο.στο φαναρι στην γωνια στην δουλεια του . μου ειπε μονο οτι εχει "καψει " σχεδον ολο του το σωμα επειδη συρθηκε στον δρομο...ενα χτυπημα μικρο στο κεφαλι κ λιγο ποδια κ την μεση του . αυτα ξερω μονο απτο τηλεφωνο. αν δεν τον δω δεν θα ηρεμησω. η μανα μου θα παρει μασκα το πρωι απτο φαρμακειο (γιατι εχει πυρετο) θα κρατησει λιγο τον μικρο για να παω. ειμαι παρα πολυ χαλια... δεν μπορω να σας περγραψω πως νιωθω. ολοι εκει(πραγμα που με ανησυχει ακομα περισσοτερο) κ εγω εδω με τον μπεμπη. εχω τρελαθει κοριτσια.... πως θα το αντεξω αν παθει κατι ?

σας ευχαριστω ολοψυχα ολες

ευχαριστω

88M1p3.pngycQap3.png

κοριτσακι καλημερα....σε σκεφτομουν ολη νυχτα

ο αντρας σου ενταξει χτυπησε αλλα θα γινει καλα..μη βαζεις το κακο με το νου καλο μου. να σκεφτεσαι αισιοδοξα, σιγουρα θα γινει καλα.

αν θελεις στειλε μου το σταθερο τηλεφωνο σου με πμ να σε παρω :)

Ριτα μου φανταζομαι πως θα νιωθεις...Ο δικος μου παραμονες του γαμου μας ειχε σπασει το χερι του και ειχα τρελαθει μεχρι να παω στο ΚΑΤ να τον δω....Ποσο μαλλον εσυ που επεσε ετσι απο τη μηχανη, εχεις και το μωρο και εχουν περασει και ωρες χωρις να τον εχεις δει...Τουλαχιστον τον ακουσες στο τηλεφωνο και φαινεται να εχει τις δυναμεις του αφου κατεστρωσε σχεδιο για να μην ανησυχησεις...Δεν θα ειναι πολυ χαλια θα δεις, δεν θα παθει τιποτα μην σκεφτεσαι ασχημα πραγματα... Εχεις τις ευχες μας για γρηγορη αναρρωση....Να μας ενημερωσεις οποτε μπορεσεις....

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

ritaki περαστικα σας, ευχομαι ολα να πανε καλα και να ερθει γρηγορα ο αντρουλης σου σπιτι. Καλα θα κανεις να πας να τον δεις για να ηρεμησεις λιγακι γιατι απο μακρια το μυαλο φτιαχνει υπερβολες.

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...