Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

bibicos me to kalo sou efxome k min anxonese opos k na ginoun ta pragmata imaste ftiagmenes gia na mporoume na ta antimetopizoume k na ta fernoume ola sta metra mas;-)

aman vre ritaki ti kolima ine afto me ton rokko:shock:toso poli sou aresi:lol:

efxaristo poli sue giato "aderfi" to katadinami:mrgreen:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

bibicos με το καλο σου ευχμαι κ γω με την σειρα μου :tongue: ....... ο θηλασμος κ ποσο μαλλον οαποκλειστικος οσο μαγικο ειναι αλλο τοσο δυσκολο θα σου ελεγα εγω οτι ειναι . θελει κοτσια! κ θαυμαζω(τωρα πια που ξερω κ γω) οσες μανουλες θηλαζουν αποκλειστηκα. θασυμφωνησω με την sue την φιλη μου,καθε μωρακι ειναι διαφορετικο, το ιδιο κ οι αντοχες κ η θεληση της καθε μανουλας....... φροντισε απλα να ενημερωθεις σωστα για τον θηλασμο κ ολα τα αλλα θα ερθουν μονα τους....... στην πραξη!!!!!!

ΤΗΕΝΑ .....μεγαααααααλη ιστορια με τον συγκεκριμενο ανθρωπο ......τρελη αδυναμια παντως.....πρωτα στον ανθρωπο κ μετα στον τραγουδιστη.καποια στιγμη θα σου εξηγησω:rolleyes:

ΑΝΝΙΚΟ????????????ΠΟΥ εισαι βρε ψυχη????????τα ζουζουνια σου ??????

sue δεν ηξερα οτι θηλαζεις αποκλειστικα............μπραβο κοριτσαρα μου !!!! καλη συνεχεια:tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

bibicos γεια κι απο μενα!

λοιπον αρχικα θα θηλαζεις συνεχεια...δηλαδη τις πρωτες 40 μερες σιγουρα...ουτε τουαλετα δεν θα μπορεις να πας καποιες φορες....αυτο μην σε φοβιζει (αν εχεις αποφασισει να θηλασεις αποκλειστικα) κανει καλο και σε σενα και στο μωρακι...;)

θα τρως με το μωρο αγκαλια καποιες φορες (γιατι πρεπει να τρως καλα) και ισως και να κοιμαται στην αγκαλια σου καποιες φορες...

συμφωνω κι εγω οτι το καθε παιδι εχει τον δικο του χαρακτηρα...

εμεις απλα τον πρωτο καιρο ακολουθουμε τις αναγκες του και προσπαθουμε να "ακουμε" τι μας λεει...

προσπαθησε να φιλτραρεις τις συμβουλες που ακους και συμβουλευσου το ενστικτο σου...(η μανα παντα ενστικτωδως ξερει το καλυτερο για το παιδι της)

προσπαθησε να εχεις βοηθεια και απο τον αντρα σου (κυριως ψυχολογικη αλλα και με το παιδι) και απο μαμα-πεθερα οτι εσυ επιθυμεις (ειτε αυτο ειναι βοηθεια με το παιδι ειτε δουλειες στο σπιτι-φαγητο κ.τ.λ)

σκεφτεσαι να βγεις εξω πριν 40ντισεις?

αν νιωθεις οτι θα σου κανει καλο στην ψυχολογια σου καντο,αν νιωθεις οτι δεν εχεις δυναμεις και θελεις κ για λογους θρησκειας να κατσεις σπιτι παλι καντο...

αν ναι θα σου προτεινα αν θελεις να του δωσεις γαλα δικο σου και οχι ξενο να νοικιασεις νοσοκομειακο θηλαστρο και οχι οικιακης χρησης γιατι υπαρχει πιθανοτητα να σου προκαλεσει "προβλημα" στον θηλασμο...

πιπιλα κ.α. δεν συνιστωνται για τις πρωτες 40 μερες (εμενα του εδωσε ο αντρας μου...αλλα ευτυχως δεν την δεχτηκε...)

οσο για τον θηλασμο ειναι και θεμα μαμας αλλα και συνθηκων...

στο μαιευτηριο να θηλαζεις οποτε στο φερνουν,αν δεν θελει ισως το εχουν ταισει...μην το ζοριζεις...

στο σπιτι θα πειναει πολυ συχνοτερα...μπορει ενω εχει φαει να ξυπνησει στο 15 και να πειναει παλι...φροντισε να διαβασεις για τον θηλασμο ( ειδικα αν σκεφτεσαι να θηλασεις αποκλειστικα) οσα περισσοτερα μπορεις τωρα γιατι μετα απλα ΔΕΝ θα προλαβαινεις...δες καποια θεματα εδω!

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=21203

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=35027

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=39776

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=28430

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=58925

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=34236

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=52712

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=28229

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=28814

καλο ειναι τις ωρες που κοιμαται να κοιμασαι κι εσυ...

και να εχεις λιγα λεπτα της ημερας για τον εαυτο σου... ...

παντως ο θηλασμος ειναι κατι μαγικο και προσπαθησε να το απολαυσεις παρολη την κουραση που μπορει να εχεις...:P

αυτα τα λιγα που μου ερχονται στο μυαλο!!!

οτι αλλο θες ρωτα..

με το καλο!

PS...Αννικοοοοοοοοοοοοοοοο που εισαι βρε ψυχη???

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

geia sas manoules apo tin omorfi k zesti Genevi! irtha simera kai eutuxos feugo avrio. To vradaki thw eimai aggalia me to loukoumo mou!

bibicos coulare giati einai noris na agxonesai! Tha simfoniso pos prepei na diavaseis gia to thilasmo alla de tha simfoniso pos to enstikto mas mas odigei panta sosta, afou to agxos mas kanei na eimaste upervolikes. O thilasmos ektos apo mia omorfi diadikasia me to paidi sou einai kai mia apo tis upoxreoseis sou apenanti toy. An eisai tucheri opos ego kai apo oti vlepo kai i Fairy (alla kai alles manoules Maiou) de tha antimetopiseis provlima me to paidaki sou mias kai idika an den gennithei ellipovares tha xipnaei pio spania gia fagito (thilasmo eite xeno gala). I fisi exei provlepsei kai tis protes meres ta mora koimounte toso pou suxna prepei na ta xupniseis gia na fane. O dikos mou arxise na min xupnaei nuxta konta sto mina. Thilazo apokleistika kathe 3 ores peripou ti mera kai to vradu kamia fora meta apo 8-10 ores.

An theleis pigaine sto mathima thilasmou tou Elena. einai polu kaloi! Emena me voithisan polu na pistepso oti tha ta katafero kai na to paro polu zesta.

me to kalo na genniseis kai na xareis tis stigmes me to moraki sou.

a! megalonoun polu grigora kai sintoma tha sou leipei to oti itan neogennito kai stirizotan 200% pano sou!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

αχ.Νατασα απ την μια σε ζηλευωωωωωωωωω και απ την αλλη σε νιωθω που εχεις αφησει τον ζουζουνο σου πισω...

ισως εχεις δικιο για το αγχος (καποιες φορες μας οδηγει λανθασμενα)

εγω ελεγα πιο πολυ για το ενστικτο οσον αφορα το τι μας λενε οι αλλοι να κανουμε και το τι πιστευουμε εμεις για το παιδι μας...

πχ...μην το παιρνεις αγκαλια,το κακομαθαινεις κ.α.

εγω παλι δεν χρειαστηκε να το ξυπνησω καμια φορα...

ξυπναγε παντα πρωτος φωναζοντας...................................:P

ps...mpoumpou που εισαι κοριτσακι? πως παει η μετακομιση? ο γιος?

τα Μαγιόπαιδα

geia sou pasxalitsa! mi me zileveis katholou. klaio monaxi mou sa xazi pou mou leipei to moro mou kai den mporo na pairno suneheia tilefono gia na min xupnisei o zouzounos mou:(:(:(

kai kano akrivos oti kai oles oi mamades pou noiothoun tetoiou eidous tipseis...tou psonizo dorakia les kai tha katalavei tpt!

oso gia tin agalia eheis dikio alla ego prota to diavasa kai meta pistika. na fantasteis oti parolo to diavasma pou exo rixei se sxesi me tin anatrofi kai to ti einai sosto kapoies fores mesa mou leo...les na xoun dikio oi mamades? kai meta leo oxi, i epistimi edeixe pos den kakomathenei i aggalia.

ego stin arxi xreiazotan na ton xupnao giati ekane kati 6ora trela!

pantos i aderfi mou pou gennithike elipovares (2320) ta exei paixei me to thema fai tis mpoumpoukas tis! omos tora i mpempa einai peripou 3000 kai den exei kleisi akoma mina (15/6 gennithike).

uDLqp1.png

καλημερα σε ολους!!!

Νατασα φανταζομαι...μια αγκαλια παιχνιδια θα του πηρες...;)

να σας ζησει και η μικρη...!

το καθε παιδι εχει τους δικους του ρυθμους...

καλη επιστροφη στον τζουτζουκο σου!!!

τα Μαγιόπαιδα

kalimera ki apo mena!!

vgazo gala me to thilastro kai se ligo tha etoimasto gia douleia!

euxaristo pasxalitsa! sunithos tou perno arkoudakia pou grafoun tin perioxi pou episkeptomai kai mpouzakia. epeidi den exo kai polu xrono 'oti vro sto aerodromio. kati pou na fainetai pos einai apo ekei.

exthes o androulis mou ta pige polu kala me to mpempiko mas! kalutera apo tin alli fora!

den klaiei to zouzouni mou polu! mono ligo otan pinaei mexri na tou zestanei to gala.

uDLqp1.png

kaλημερα :D:D:D

ο μικρος μου ξυπνησε με τσιριδες γιατι πειναγε αφανταστα !!!!!!!!

αφου εφαγε τον εχω διπλα μου στον καναπε ξαπλωμενο κ μου κανει γελακια με ηχο !!!! πρωτη φορα το κανει να βγαζει τοσους ηχους ενω γελαει . σημερα περιμενω κ τηλεφωνημα απτην λογιστρια της εταιρειας γιατι τελειωνει η αδεια λοχειας κ ξεκιναει η κανονικη.πρεπει να μου φτιαξει κ τα χαρτια για τον ΟΑΕΔ να παω να τα φτιαξω κ αυτα γιατι αρχιζω να ανχωνομαι με οσα ακουω.σημερα η αυριο θα μου ερθει κ το καινουργιο μου σλινγκ .το περιμενω πως κ πως για να σας πω εντυπωσεις!

νατασακι .....θα μπορουσα να σε χαρακτηρισω ηρωιδα μανα !!!! χιλια μπραβο κοπελα μου

φιλια σε ολες σας .να εχετε ολες μια ομορφη ομορφη μερα !!!!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

kαλε τι γiνατε ολες ?

λοιπον..... μολις μου ηρθε το σλινγκ που ειχα παραγγειλει ........ ειναι ακομα πιο ωραιο απο κοντα. κ ειναι οπως μου ειχε πει η Στελλα....λεπτο πανι,καλοκαιρινο.....θυμιζει λινο . με μια πρωτη ματια εχω ενθουσιαστει ομολογο ! το εχω βαλει σε μια λεκανιτσα λιγο να ξεπλυθει κ ανυπομνω να παμε βολτουλα! εχει απιστευτη ζεστη εξω οποτε ελπιζω οτι θα το χρησιμοποιησω σημερα κιολας !

αυτα........

εχτες γιορταζε κ η mpoumpou μας αν δεν κανω λαθος ......... τις καλυτερες ευχες για κεινη κ τον γιοκα της !!!!! περιμενουμε να ξεμπερδεψει με την μετακομιση να μας πει νεακια.

τα φιλια μου σε ολες σας:tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Κουκλιτσες μου τι μου κανετεεεεεεεεε???

Ειχα μερικες μερες να μπω ισα που διαβαζα λιγο νεακια οσο μπορουσα!

Καλά εδω στο σπιτι γινεται της κουτας το καγκελον λέμε!! αλλα οκ θα επιβιωσουμε, σε μια βδομαδα μπορω να πω οως εχω τακτοποιησει κουζινα, παιδικο και μπανια..Σαλονι ακομη χαμος, υπνοδωματιο μας ετσι και ετσι και επισης ακομη τα δικα μου ρουχα σε κουτες ειναι...

ομως με το μικρουλης μας τι να κανουμε οσο προλαβαινουμε...

Βοηθεια δεν υπάρχει και το ζουζουνι δεν κοιμαται λεμε, το ματι γαριδαααα...καλα ξερετε εχει γελιο να τακτοποιεις με το μπουμπς εξω, φοβαμαι καμια μερα θα βγω στο μπαλκονι ετσι, συνηθεια μου εχει γινει, ωρεεεεε χαρα οι νεοι γειτονες λέμε...ειναι και τεραστιων διαστασεων (θα μικρυνει ποτεεεε οεεο??)

Παντως ρε κοριτσακια περα απι την πλακα, ανασαναμε επιτελους απο χωρους που σκουντουφλάγαμε παντού!

Τα νεακια μας τωρα...Ο μικρός μας μπουγκης εχει γινει ηδη 6.200 - η πλατη μου εχει σκευρωσει...χαχαχαααα

Παντως λιωνωωωω αρχισε και τα συνειδητα χαμογελα και τα αγκουυυυυ και εμεις σταζουμε μελι...σαν χαζά κανουμε με τον καλό μου!

απο κιλα πως παμεεεε?

Εγω παλι ρε κοριτσια ειμαι πισω στα κιλα μου αλλα το σωμα μου εχει αλλαξει, αν δεν κανω καμια γυμναστικουλα δεν θα δω διαφορες πο θελω, αλλα οσο το σκεφτομαι γελαω...εδω δεν βρισκω χρονο για βασικα πραγματα...

Εμας βοηθεια γιοκ, διοτι οι γονεις του καλου μου το ειχαν πει απο την αρχη οτι δεν κρατανε παιδια, οι δικοι μου παλι θελουν μεν αλλα εγω δεν θελω πολλα πολλά και απο την αλλη η μαμα μου εχει θεματα υγειας και δεν μπορει και πολλά πραγματα και νιωθω ανασφαλεια να της αφησω το παιδι...

πχ ήρθε τις προαλλες για να ειναι μαζι μας λιγες ωρες για τη μετακομιση και της ζητησα να μου φτιαξει 120μλ γαλα και μου εφτιαξε 200 και το εφερε καυτο ρε κοριτσια...καυτο ομως δεν το κρυωσε καν...απορω εμενα πως με μεγαλωσε...τυχαια ζω λέτε???

Εντωμεταξυ θελω να ξεκινησω τοσο πολύ πιλατες αλλα ειλικρινα δεν καταφερνω ουτε να μεγειρεψω με το θηλασμο δεν μπαινουν σε προγραμμα τα μπεμπε ευκολα!

Παντως εντος βδομαδας και βαλε θα αλλαξω τακτικη...θα κανω καθε μερα βολτες με το μικρακι μου και οπως παει και αν δεν ειναι και ησυχος μωρο ειναι δεν χαλασε ο κοσμος...

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

kαλε τι γενατε ολες ?

λοιπον..... μολις μου ηρθε το σλινγκ που ειχα παραγγειλει ........ ειναι ακομα πιο ωραιο απο κοντα. κ ειναι οπως μου ειχε πει η Στελλα....λεπτο πανι,καλοκαιρινο.....θυμιζει λινο . με μια πρωτη ματια εχω ενθουσιαστει ομολογο ! το εχω βαλει σε μια λεκανιτσα λιγο να ξεπλυθει κ ανυπομνω να παμε βολτουλα! εχει απιστευτη ζεστη εξω οποτε ελπιζω οτι θα το χρησιμοποιησω σημερα κιολας !

αυτα........

εχτες γιορταζε κ η mpoumpou μας αν δεν κανω λαθος ......... τις καλυτερες ευχες για κεινη κ τον γιοκα της !!!!! περιμενουμε να ξεμπερδεψει με την μετακομιση να μας πει νεακια.

τα φιλια μου σε ολες σας:tongue:

Ευχαριστω ζουζουνα μου, νεακια μου στο παραπανω ποστ!!!:D:D

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

mpoumpouka...ωραια νεα!!!

καλοριζικο το σπιτι...

θα ανανεωθειτε τωρα που μετακομισατε...αν και θα εχεις πολυ δουλιτσα για αρχη αλλα μετα θα καθεστε και θα το απολαμβανετε!!!

Χρονια σου Πολλα κι απο μενα...οτι καλυτερο!

ριτακι τελεια που παρελαβες το sling? με γεια!!!

εχεις ξαναχρησιμοποιησει τετοιο?

εγω μπερδευτηκα πολυ στην αρχη,ουτε να το φορεσω σωστα δεν μπορουσα...τωρα ακομα το παλευω....

εχω κ μια φιλη που το δοκιμαζει κι αυτη για να μην αγορασει κ δεν την βολεψει και τι να το κανει μετα...........

ακομα φοβαμαι να βγω βολτα μονη μου και ΔΕΝ αντεχω αλλο σπιτι...

πρεπει ν αρχισω να βγαινω να περπαταω γιατι οτι κιλα εχασα θα τα ξαναπαρω..............

βρε κοριτσια να ρωτησω?

ποτε αρχιζουν να βλεπουν χρωματα καθαρα?

απο τον 5ο και μετα?

τα Μαγιόπαιδα

Γεια σας κοριτσακια!!

Σημερα ημουν χαροπη νοικοκοιρουλα!!Σκουπα, σφουγγαριστρα, ξεσκονοπανο πηραν φωτια!!και μετα το τηγανι, γιατι δεν ειχα χρονο για κατσαρολα!Ηταν καλο το παιδακι μου, κοιμοταν τη νυχτα 2-9 και το μεσημερι 12-3 και με αφησε να κοιμηθω και να νοικοκοιρευτω..!!

Μπουμπου καλο κουραγιο!!!Φιλια στο αντρακι σου!!

Ριτα μεγεια το σλινγκ!Εγω δεν πηρα γιατι ειχα μαρσιπο αλλα δεν καθεται ο ζωηρουλης μου μεσα.Γκρινιαζει , δεν του αρεσει καθολου.Οποτε και σλινγκ να παρω δεν νομιζω να βολευεται..Τι λετε?

Φιλια σε ολες, με καλει ο μικρος

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...