Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας μανουλες Μαιου!!

Χαθηκα γιατι δεν ειχα παλι λαπτοπ...Δεν διαβασα ολα σας τα νεα, ελπιζω να ειστε καλα με τα μπεμπακια σας! Εμεις ειμαστε καλα σε γενικες γραμμες..Τις περισσοτερες μερες ο μπεμπουλης μας ειναι καλος,ησυχος, τρωει καθε 3 ωρες, κοιμαται λιγο την ημερα, κοιμαται αρκετα τα βραδια και μας χαμογελαει συνεχεια!Ειναι τελειος!!! Τον λατρευω!!!

Μονο που εχουμε θεματακι με τα κακακια μας, ειναι 2 εβδομαδες τωρα που βγαζει λιγο αιματακι και βλεννες και εχω κοψει τα γαλακτοκομικα γιατι ειναι μαλλον αλλεργεια απο το γαλα που πινω εγω.Καναμε εξετασεις και σημερα πηγα αλλο ενα δειγμα για να βεβαιωθουμε...Παρολο που τα χω κοψει τα γαλακτοκομικα 10 μερες τωρα, βγαζει ακομη κατι κουκιδες αιματακι..Ελπιζω να περασει..Απλα εγω περιοριζομαι σε αυτα που τρωω..Το καλο ειναι οτι θα κοψω ετσι τα παγωτινια που τα ειχα ρημαξει μπας και χασω κανενα κιλο...

Αυτα προς το παρον...Θα διαβασω τα νεα σας και θα επανελθω!!Φιλια σε ολες!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Naya κ εγώ έχω ακούσει ότι μέχρι 25 είναι χωρίς χημικά φίλτρα αλλά η παιδίατρος μου είχε δώσει μια της avene που είναι 50 κ δεν έχει χημικά μου είχε δώσει κ δήγμα , εγώ αυτή χρησιμοποιώ από τότε στα παιδιά ιδικά στο πρόσωπο , η αλήθεια είναι ότι είναι πηχτή κ δεν απλώνετε πολύ εύκολα αλλά στην θάλασσα τους βάζω μια φορά κ δεν φεύγει μέχρι να πάμε σπίτι να την τρίψω, έτσι δεν τα κυνηγώ συνέχεια για να τους βάλω.

http://www.aveneusa.com/very-high-protection-cream-spf50/

ΛΕΕΙ:

Avène "Λευκή "γραμμή αντηλιακά προσφέρει 100 % ορυκτά , χωρις χημικά φίλτρο αντηλιακών προϊόντων να παρέχουν ευρύ φάσμα UVA και UVB προστασία χωρίς ερεθισμούς . Είναι ασφαλές για ακόμη και το πιο ευαίσθητο δέρμα , συμπεριλαμβανομένων των βρεφών , μωρά , και μετά τη διαδικασία του δέρματος .

Τώρα για τα μωρά κ εγώ ξέρω ότι τουλάχιστον τους πρώτους 4-6 μήνες ας μην πάνε θάλασσα, όσο για βόλτες ε δεν θα τα βγάλουμε κ με τον καύσωνα ούτε με ξεσκέπαστο καρότσι η χωρίς καπέλο κ όλο στον ήλιο για να χρειαστούν αντηλιακό

Γεια σου Σουζανακι μην χάνεσαι θα σε μαλώσω:lol:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

καλημερα!!!!!!

ΤΗΕΝΑ μου?τι ωραιες φωτο ειναι αυτες?

sue περαστικουλια σας.ελπιζω να ειναι κατι περαστικο

εγω κοριτσια απο σημερα παλι μονη με τον μικρο μου , μιας κ τελειωσε η αδεια του αντρα μου (αρχες σεπτεμβρη παλι) ....... εχω παλαβωσει με τον γιο μου .......δεν τον χορταινω......με εχει πιασει μια κτητικοτητα..... δεν αντεχω να τον βλεπω σε αγκαλια αλλου..... τι μου συμβαινει? βγηκαμε εξω με τις αδελφες του αντρα μου κ πανω απο 5 λεπτα αν κρατουσαν το μωρο μου .... μου γιαλιζε το ματι κ εβρισκα δικαιολογιες να το παρω( κ δεν εχω τιποτα με τις κοπελες...ισα ισα που ειναι κ μανουλες κ ξερουν !) αφηστε μην σας πω αλλα παραδειγματα γιατι θα σας φρικαρω. παλαβωσα σας λεω! ..τα βραδια πια εχει καθιερωσει τον συνεχομενο υπνο....κοιμαται βεβαια αργα (απτις 12 κ μετα....) αλλα ξυπναει παντα μετα τις 8 - 9 το πρωι......καμια φορα κ 10! δεν τον ξυπναω για φαι...... την ημερα κοιμαται λιγο αλλα εφοσον ξεκουραζομαι το βραδυ,δεν εχω κανενα παραπονο.ισα ισα που ετσι τον χορταινω καλυτερα :tongue:

σε καμια 10μερες ερχονται κ τα πεθερικα μου .....οποτε θα εχω κ απο κει μια παραπανω βοηθεια φανταζομαι.

με τον αντρουλη μου ειμαστε παρα πολυ καλα.... σαν να τον ερωτευτηκα ξανα στο φουλ νιωθω

πηγα κ γιατρο κ ολα καλα .... λιγο τα εσωτερικα ραμματα του κολπου πρεπει να θρεψουν γιατι ποναω οταν κανω τρελιτσες....

καλη βδομαδα να εχουμε κοριτσια μου .........

να ειμαστε καλα κ να χαιρομαστε τα αστερακια μας :tongue:

.....εδω τριγυρω θα ειμαι

φιλια σε ολες

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλη μας εβδομαδα!

τι κανετε?

μαλλον θα πρεπει ν αρχισω να ψαχνω για την βαφτιση σιγα σιγα κ να δω που θα βρω χρονο...

εμεις καλα,μεγαλωνουμε...εχει κανει μπουτακια τωρα κ ολο τον φιλαω.......;)

sue κοριτσακι μην ανησυχεις...θελει 2 εβδομαδες να "καθαρισει" ο δικος σου οργανισμος και 2 του παιδιου...θηλαζεις αποκλειστικα?

thenaki κουκλια τα μικρα...φτου,φτου!

ειδικα η κορη πολυ τσαχπιναααααα..................

ριτακι μεγαλη κουβεντα ειπες...

σκεφτομαι κι εγω διαφορα συχνα και ακομα δεν το εχω συνειδητοποιησει απολυτα νομιζω οτι εχουμε ενα πλασματακι στην αγκαλια μας...απιστευτο δωρο Θεου!

κοριτσια ειμαστε μανουλες κ ειναι απιστευτη ευλογια

καθε μερα που περναει το συνειδητοποιω ολο κ περισσοτερο

οσο για τις αγκαλιες αστο,κι εγω φρικαρω......:mrgreen:

fairy ποτε ερχεστε? με το καλο!

φιλιαααααααααααααα

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Καλημερα κοριτσια!!

Thena ηρωα με τα 3 κουτσουβελα μια χαρα σε βρισκω!!Θα προσπαθησω να μην χανομαι, ok!!!

Ritaki ευχαριστω, σε καταλαβαινω που σε πιανει ζηλεια...Εγω δεν ζηλευω αλλα φοβαμαι για μικροβια και ιωσεις οταν του πιανουν τα χερια και το παιρνουν αγκαλια.. Και εκνευριζομαι που οι αδερφη του αντρα μου ολη την ωρα κανει σαν παλαβη με το μωρο και με ρωταει καθε μερα ποτε θα της τον παμε να τον δει γιατι μενουν μακρια, επαρχια, και τον εχουν δει 2 φορες μονο.Το καταλαβαινω οτι λαχταρανε να το δουν αλλα δεν ειναι παιχνιδι το μωρο να το φορτωσω στην πλατη και να κανω ταξιδια συνεχεια!! Και με φερνει σε δυσκολη θεση γιατι μου το λεει καθε μερα!!Και τα πεθερικα μου μενουν μακρια και ανυπομονουν να παμε.Μπορει να παμε αυτο το ΣΚ, θα δουμε...

Πασχλιτσα, λες οντως χρειαζεται 2 εβδομαδες, ε?Μακαρι γιατι ακομη και σημερα ειδα υποπτη πορτοκαλι βλεννα...

Εντωμεταξυ εχτες το πρωι ξυπνησε με πολυ μπουκωμενη μυτουλα και ηταν ολη μερα ετσι μπουκωμενο και κοιμισμενο και το απογευμα του βαζω θερμομετρο και ειχε 37,7! ο γιατρος μου ειπε οτι απο 38 και πανω ειναι ανησυχητικο, να του βαζω υγραντηρα η νερο που βραζει στο χωρο που βρισκεται για να το βοηθησει να ξεμπουκωσει..και το εχω πλακωσει και στον ορο.Ευτυχως απο τη νυχτα και μεχρι σημερα εχει κατεβει ο πυρετος στο 37 και μου φαινεται καλυτερα η μυτουλα του.Μακαρι το παιδακι μου να μην εχει τιποτα...Δεν θελω να ποναει και να ταλαιπωρειται...Θελω να ναι καλα...Το αγαπαω παρα πολυ.....

Φιλακια χαζομαμαδες!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Κορίτσια βλέπετε πως είμαι ε?????????σε λίγο καιρό δεν θα με γνωρίζετε από τη δίαιτα θα γίνω μια μοντέλα Καγια (πλην μισό μέτρο βέβαια):mrgreen:

Είπαμε κ εμείς να πάμε για το πρώτο μας μπάνιο χθες κ η μικρή πάλι ανέβασε πυρετό 39 κ πριν τρις μέρες σταμάτησε την αντιβίωση είναι σαν μαραμένο μωρέ το κοριτσάκι μου

Τα έχω παραμελήσει τα μεγάλα κ στεναχωριέμαι πολύ όλο τον μπαμπά τους φωνάζουν πλέων όταν θέλουν κάτι κ με πληγώνει πολύ αλλά το μωρό δεν μου αφήνει καθόλου περιθώρια ,χθες το βράδυ τον άφησα λίγο με τον άντρα μου κ έκλεγε συνέχεια πήγα στη μικρή στο κρεβάτι της που ήταν χάλια να κάτσω λίγο μαζί της κ μου ζηταγε τον μπαμπά της ,στεναχωρήθηκα πολύ γιατί της έχω κ μια μικρή αδυναμία κ μου είχε πριν κ αυτή κ τώρα………..:(

Fairy χθες έψηνε σουβλάκια στην αυλή ο άντρας μου μήπως σου μύρισαν? Πέρνα όταν κατέβετε να φάμε μαζί!!!!!!!!!!!:wink:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!Να σας ζήσουν τα μωράκια σας και ευχομαι σε όλες να είστε πάντα ευτυχισμενες και γερές και εσείς και τα μωράκια σας...

Εγώ είμαι από το καφέ του Αυγούστου και ζητώ συγνώμη για την παρέμβαση αλλα θέλω να σας ρωτήσω κάτι μιας και τα έχω παίξει με αυτά που ακούω από γνωστούς και φίλους....

Είναι ωραία με τα μωράκια σας ή όλο κλαίνε και σας βασανίζουν???:confused:

Επειδή θέλω πολύ να θηλάσω όσες θηλάζετε ξυπνάτε κάθε πόση ώρα το βράδυ???Γιατί μου λένε ότι όταν θηλάζεις μπορεί λέει να θέλουνε και κάθε μία ώρα φαγητό...:confused:Και για πόσο καιρό θα ξυπνάνε κάθε μία ώρα???Τα μωράκια που θηλάζουν παίζει να κοιμούνται όλο το βράδυ από πότε και μετα????:confused: Και άμα πρέπει να ξυπναώ κάθε μια ώρα πως θα βγάζω όλη την υπόλοιπη μέρα???:confused:

Σας τρέλανα με τις ερωτήσεις μου ε????Συγνώμη βρε κοριτσια αλλα ειμαι πολυ πολυ αγχωμενη με το τι με περιμενει σε μερικες μερες...:roll:

Διαφημίσεις

Thenaki μια χαρα εισαι βρε!Δεν μοιαζεις για μαμα τους αλλα για αδερφουλα τους!!Περαστικα στη μικρουλα σου..! Δικιο εχεις να στεναχωριεσαι που δεν τους αφιερωνεις χρονο, αλλα σιγουρα δεν ειναι ευκολο.Μπορει με τον καιρο να αλλαξει σταση η μικρη σου και να σε ζηταει παλι...

Δεν σας ειπα, τελικα καταληξαμε σε νονους και λεμε για βαφτιση αρχες Σεπτεμβρη!!Οποτε εχω δουλεια!!!Αρχισα χτες με τη λιστα των καλεσμενων, πολλοι βγαινουν...Ειμαστε μεγαλα σογια κι εχουμε πολλους φιλους, τι να κανουμε..Δεν αγχωνομαι ομως ιδιαιτερα γιατι θελω λιγα και απλα πραγματα, οποτε σε συνδυασμο με το λιγοστο χρονο που εχω δεν θα το πολυψαξω!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

bibikos γεια σου κ καλη λευτερια...αυτα που σου λενε αληθευουν αλλα δεν ειναι κατι που θα γινεται εφ ορου ζωης...οι μαραθωνιοι θηλασμοι που μπορει να ειναι κ 23 ωρες το 24ωρο αντε να ειναι τον πρωτο μηνα...αφου 40ντησετε θα βρειτε εναν ρυθμο...μεχρι τους 6 μηνες ο θηλασμος θα εχει εδραιωθει κ θα εχετε ενα προγραμμα στο ποτε τρωει. το καθε παιδι να ξερεις ειναι πολυ διαφορετικο

εμενα δε κλαιει καθολου...ειμαι πολυ τυχερη, ειναι ενα πολυ χαρουμενο παιδακι που δεν με εχει κουρασει καθολου....απολαμβανω πολυ τη μητροτητα

Γειααααααααααααααααααααααας κοριτσάρες, τι μου κάνετε πως είστε, πως είναι τα παιδάκια σας.

Εμείς είμαστε όλοι μια χαρά. Χάθηκα γιατί έχω αρχίσει της προετοιμασίες για την βάπτιση καθώς θα τα κάνω σχεδόν όλα εγώ. Όταν φτιάξω μερικά πραγματάκια θα σας βάλω φωτο να μου πείτε γνώμες.

Φιλαααααααααααααααααάκιαααααααααααααααααααααααα

bibikos γεια σου κ καλη λευτερια...αυτα που σου λενε αληθευουν αλλα δεν ειναι κατι που θα γινεται εφ ορου ζωης...οι μαραθωνιοι θηλασμοι που μπορει να ειναι κ 23 ωρες το 24ωρο αντε να ειναι τον πρωτο μηνα...αφου 40ντησετε θα βρειτε εναν ρυθμο...μεχρι τους 6 μηνες ο θηλασμος θα εχει εδραιωθει κ θα εχετε ενα προγραμμα στο ποτε τρωει. το καθε παιδι να ξερεις ειναι πολυ διαφορετικο

εμενα δε κλαιει καθολου...ειμαι πολυ τυχερη, ειναι ενα πολυ χαρουμενο παιδακι που δεν με εχει κουρασει καθολου....απολαμβανω πολυ τη μητροτητα

Σ'ευχαριστώ πολύ που μπήκες στον κόπο να απαντήσεις...Για σαράντα μέρες ίσως και να μην παλέψω άλλα για παραπάνω δεν νομίζω...

Εεεεε το μέχρι τους έξης μήνες τι εννοείς??Ότι μπορεί και να ξυπνάει κάθε μία ώρα μεχρι να πάει 6 μηνών???Ωχ Παναγιτσα μου!!!

Εσένα κάθε πότε ξυπνάει τώρα το βράδυ???

Άμα το δικό μου είναι γκρινίαρικο και κλαιει όλη την ώρα άλλαγες δέχεστε???Έχουμε και προίκα να σας δώσουμε :mrgreen:

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!Να σας ζήσουν τα μωράκια σας και ευχομαι σε όλες να είστε πάντα ευτυχισμενες και γερές και εσείς και τα μωράκια σας...

Εγώ είμαι από το καφέ του Αυγούστου και ζητώ συγνώμη για την παρέμβαση αλλα θέλω να σας ρωτήσω κάτι μιας και τα έχω παίξει με αυτά που ακούω από γνωστούς και φίλους....

Είναι ωραία με τα μωράκια σας ή όλο κλαίνε και σας βασανίζουν???:confused:

Επειδή θέλω πολύ να θηλάσω όσες θηλάζετε ξυπνάτε κάθε πόση ώρα το βράδυ???Γιατί μου λένε ότι όταν θηλάζεις μπορεί λέει να θέλουνε και κάθε μία ώρα φαγητό...:confused:Και για πόσο καιρό θα ξυπνάνε κάθε μία ώρα???Τα μωράκια που θηλάζουν παίζει να κοιμούνται όλο το βράδυ από πότε και μετα????:confused: Και άμα πρέπει να ξυπναώ κάθε μια ώρα πως θα βγάζω όλη την υπόλοιπη μέρα???:confused:

Σας τρέλανα με τις ερωτήσεις μου ε????Συγνώμη βρε κοριτσια αλλα ειμαι πολυ πολυ αγχωμενη με το τι με περιμενει σε μερικες μερες...:roll:

Γεια σου κουκλα μου!Ευχαριστουμε για τις ευχες σου!Μου θυμισες εμενα και τις υπολοιπες της παρεας πριν μερικες εβδομαδες...Ετσι αγχωνομαστε κι εμεις... Μην τρελαινεσαι ομως γιατι θα ερθουν ολα φυσικα απο μονα τους..Ειναι πολυ ομορφα με τα μωρακια μας παρολο που καποιες φορες μπορει να μας κουραζουν περισσοτερο.Τις πρωτες μερες που θα εισαι και εξαντλημενη απο τη γεννα και την αλλαγη των συνηθειων σου θα ειναι λιγο πιο δυσκολα αλλα μερα με τη μερα θα βρεις τους ρυθμους σου και θα συνηθισεις και στις λιγοτερες ωρες υπνου.Το καθε μωρο ειναι διαφορετικο και δεν υπαρχουν κανονες,Μπορει το δικο σου να κοιμαται απο την πρωτη μερα τη νυχτα και να μην θελει φαι καθε μια ωρα, μπορει και οχι...Προσωπικα το δικο μου μωρακι κοιμοταν απο 4ωρο και πανω απο το πρωτο βραδυ και ηθελε φαγητο καθε 3 ωρες περιπου.Μεχρι τωρα το εχει κρατησει αλλα υπαρχουν μερες που ειναι διαφορετικες και μπορει να γκρινιαζει περισσοτερο και να θελει φαι πιο συχνα..(το θηλαζω αποκλειστικα)Απο οτι μου λενε ομως μετα τον 3ο μηνα μπαινει σε προγραμματακι,οποτε εχουμε μελλον κι εμεις...Οσο για τον υπνο τον δικο σου θα προσπαθεις να κοιμασαι και την ημερα οταν θα κοιμαται και το μωρο και θα χορταινεις.Χρειαζεται να εισαι ξεκουραστη ωστε να εισαι και ευδιαθετη!Αυτο το χρειαζονται τα μωρα μας, την καλη μας διαθεση!!!!

Αυτα εχω να πω απο την μικρη μου εμπειρια ως μανα...

Σου ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη γεννα με ενα υγιεστατο μωρο!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...