Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

aaaaaaa ναι μας το εδειξες κ εχτες;) ειναι πολυ ομορφο ..... θα το ευχαριστηθεις ειμαι σιγουρη ........ κανε την αρχη κ φορεσε το μωρακι σου μεσα στο σπιτι . αντε να μου απαντησουν στο μαιλ κ μενα να δω τι θα κανω ... προς το παρον θα ετοιμαστω για βολτα με το παλιο σλινγ...θα παμε η maal i colden σημερα ..... για να δουμε θα ειναι καλο παιδακι ? :confused:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κ από μένα είμαι στη δουλειά κ θα τα πω γρήγορα τα νέα μας

Εμείς καλά επιτέλους βάλαμε πιπίλα κ ανάσανε λίγο το βυζί μου κ τα αυτιά μου από την κλάψα .:tongue:

Αφού αλλάξαμε 7-8 γάλατα καταλήξαμε στο novalac το αντιαναγωγικο , έχουμε λίγο φλέμα ακόμα κ μας πνίγει δυστυχώς .

pasxalitsa v από πάνες δοκίμασα από τα aldi κ είναι τέλειες κ πιο οικονομικές ,σαν τα pampers είναι τα babylino είναι πολύ χοντρά.

Η δίαιτα καλά κρατεί μεχει φάει η ντομάτα το αγγούρι κ το cottage cheese:confused:

Χθες πήγαμε στον μπακαλόγατο επιτέλους βγήκαμε κ λίγο ήταν τέλεια πολύ γελάσαμε άντε του χρόνου τώρα.

Εγώ βρε κορίτσια έχω ένα μάρσιπο αλλά δεν με βολεύει είναι βαρείς για να τον πάρω έτσι απορώ πως τα κουβαλάτε το δοκίμασα κ μόνο ένα λεπτό τον κράτησα κουράστηκα πολύ :roll::tongue:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

καλημέρα κορίτσια!! Όλο σας διαβάζω και θέλω να γράψω και όλο κάτι γίνετε και το παρατάω το pc..

Εγώ το μάρσιπο τον έχω βολευτεί πολύ. Η μικρή είναι ακόμα 4400 φυσικά οπότε δεν ξέρω τι θα γίνει πιο μετά. Διάλεξα μάρσιπο με extra στήριξη στη μέση γιατί έχω ένα ψιλοπροβληματάκι με τη μέση μου. Τα sling δεν τα ήξερα τοτε :confused:. Όσες τα έχετε βολευτεί τόσο, πως πάτε από επιβάρυνση στη μέση? Κατανέμεται το βάρος σε όλη την πλάτη ή όχι? Ειδικά στην πλάγια θέση μου φαίνεται πως θα "μπατάρω" :tongue:. Κατά τα άλλα μου φαίνονται πολύ πιο βολικά και δροσερά από το μάρσιπο...

Κάτι άλλο που ήθελα να πω γιατί δεν το ήξερα και μου έκανε εντύπωση είναι για τα αντιηλιακα. Ρωτήσαμε χθες που πήγαμε στον παιδίατρο ο οποίος είπε να το αποφύγουμε ακόμα όσο μπορούμε το αντιηλικό και όταν πάρουμε είπε να προσέξουμε να είναι για μωρά και να είναι φυσικό αντιηλιακό το οποίο σημαίνει ότι θα έχει δείκτη το πολύ 25 γιατί οι μεγαλύτεροι δείκτες επιτυγχάνονται μόνο με χημικά!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

η διαφορα του μαρσιπου απο το σλινγκ ειναι αυτη...οτι το παιδι δε κρεμιεται πανω σου αλλα δενεται πανω σου...ο δικος μου ειναι 6380 κ δε καταλαβαινω τιποτα...ειμαι κ εγω παθουσα με αυχενικο κ προβληματα στη μεση...

αυτους τους μαρσιπους του εμποριου δεν τους αντεχε η μεση μου

επισης δεν ειναι καλο κ για το μωρακι να κρεμιεται, στο σλινγκ κ στο μει ται απλα καθεται, φτιαχνεις καθισματακι με το υφασμα

Διαφημίσεις

pasxalitsa v από πάνες δοκίμασα από τα aldi κ είναι τέλειες κ πιο οικονομικές ,σαν τα pampers είναι τα babylino είναι πολύ χοντρά.

καλημερα και καλο σκ να εχουμε!!!

thenaki αν ειναι χοντρα τα babylino δεν θα τα παρω γιατι κ τα libero ενας λογος που τα σταματησα ηταν αυτος...:rolleyes:

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

ax κοριτσακια μου καλημερα! εχτες πηγαμε βολτουλα...για ψωνια του μικρου,για καφεδακι κ φαγητακι :D συνεχεια καμαρωνα για το αστερακι μου ....ηταν κυριος!!! στο καροτσι δεν καθοταν πολυ ωρα ...περισσοτερο στο σλινγκ....... του πηρα 3 καπελακια! ειχα τρελαθει κ δεν ηξερα τι να διαλεξω.του πηρα ρουχαλακια κ κουδουνιστρα βραχιολακι:-D:grin: αγορασα να δοκιμασω κ τα babylino .... ηταν οντως λιγακι πιο χοντρα απο τα pampers ... αυτο που παρατηρησα ειναι πως εχουν μεγαλυτερη γραμμη(σε σχεση με το Νο3 pampers) το φοραει ολη νυχτα (απο χτες στις 1 μεχρι κ τωρα) κ θελω οταν ξυπνησει να δω αν του κρατησε τα τσισα ............. γιατι τα libero δεν τον κραταγαν ειχαμε διαρροες :roll:παντως ηταν 3 ευρω σχεδον πιο φτηνα σε σχεση με τα pampers k h syskeyasia exei 1 ligotero. τι αλλο ηθελα να πω? ....παω να απλωσω ενα πλυντηριο κ ξαναρχομαι :mrgreen:

88M1p3.pngycQap3.png

dokimase apo ta aldi ine poli kala lepta k xoris diaroes;-)

aldi ε?κ σαν μεγεθος (σαν γραμμη) ειναι ιδια με των pampers?για να ξερω τι νουμερο να παρω...... aldi εχουμε κ σχετικα κοντα μας(στην πειραιως)

μου ειχε πει μια μανουλα οτι καλα ειναι κ των lidl δεν ξερω αν ισχυει γιατι δεν εχουμε κοντα μας........ κ οσα θα γλιτωσουμε απο χρηματα συγκριτικα με τις αλλες πανες....θα τα φαμε βενζινη.......οποτε δεν εχω δοκιμασει. αλλα απτα aldi θα σε "ακουσω" κ θα δοκιμασω......μανουνιτσα 3 αστεριων εισαι .....η γνωμη σου μετραει :P

λοιπον το παιδακι μου το ομορφο( κουκουβαααααααααα!!!!:rolleyes:) κοιμηθηκε 1.30 το βραδυ με 10σχεδον .......εφαγε......παιξαμε....... χαζεψε στην κουνια του ......κ 11 κ κατι ταβλιαστηκε παλι....:lol::lol::lol: Ακομα μεσα ειναι κ κοιμαται ..... κατι τετοιες στιγμες σκεφτομαι τα λογια της φιλης μας της mary poppins.... :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

τι αλλο ηθελα να πω? α ναι!!!! τελικα με τα babylino δεν ειχαμε διαρροες...οποτε στην μαυρη λιστα εξακολουθουν να κρατανε πρωτια τα libero .....

παραγγειλα κ το σλινγκ......μιλησα με την στελλα κ μου ειπε οτι δεν ειναι διπλο.μου γραφει χαρακτηριστικα ειναι πανι απτην αρχη οψης....οχι 2 πανια μαζι ραμμενα....θεωρειτε καλοκαιρινο πανι.κ ειναι δροσερο κ λεπτο

........την εμπιστευτηκα...... εδω παλι θα θυμηθω την γλυκια μας fairy:tongue::tongue::tongue: ...... οτι η Στελλα ειναι απιστευτος ανθρωπος...... πολυ υπομονεικη με καθε απορια γυρω απο τα σλινγκ κ απολυτα κατανοητη(ειδικα σε μενα που ειμαι ξανθια!!!:wink:) σε ολα τα μαιλ που μου στειλε ειχε την διαθεση να με βοηθησει να διαλεξω το σωστο κ οχι την διαθεση να μου "πουλησει " φανταστειτε μου εδωσε το τηλεφωνο της για να την παρω να ρωτησω οτι θελω πριν παραγγειλω. τι να πω ! μου εχει κανει τοση ετυπωση !

.........εδω τελειωνει ο μονολογος μου .........

σας φιλω προς το παρον ολες !!!!!!!!!!!

κοριτσια ειμαστε μανουλες κ ειναι απιστευτη ευλογια

καθε μερα που περναει το συνειδητοποιω ολο κ περισσοτερο

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια ειμαστε μανουλες κ ειναι απιστευτη ευλογια

καθε μερα που περναει το συνειδητοποιω ολο κ περισσοτερο

οπως τα λες ειναι κοριτσακι :)

εγω σημερα πηγα με τον μικρο Γιωργο να του ψωνισω καλοκαιρινα ρουχα κ μαγιω για τις διακοπες μας στην ΕΛλαδα. Ο μπαμπας του εχει παει σε ενα σοου με αεροπλανα, παμε καθε χρονο μαζι, αλλα φετος σκεφτηκαμε οτι ισως ειναι μικρουλι το παιδι να παει σε τοση φασαρια....στρατιωτικα αεροπλανα πετανε κ προσγειωνοντε διπλα σου, ισως τα αυτακια του να ειναι πολυ ευαισθητα...οποτε πηγε με ενα φιλο του.

Το παιδακι μου ειναι πολυ καλο οταν βγαινουμε εξω, πηγαμε με το σλινγκ γιατι το Σαββατο γινεται χαμος στην αγορα, ψωνισαμε κ γυρισαμε...τωρα φαγαμε κ παιζει μονος στο ριλαξ του...ειναι καλο παιδι ο Γιωργος :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τον δικό μου πρέπει να φτύσω που είναι σκατουλης μαμακιας κ αγκαλίτσας κ δεν θέλει να ξεκολλήσει από πάνω μου

Μωρέ όχι τίποτε άλλο ζηλεύουν κ τα άλλα ιδικά η μικρή που σήμερα παρεμπίπτοντος ξύπνησε πάλι με δέκατα , κ έχουν κ δίκιο τα αμελώ γιατί η με τον μπέμπη θα είμαι η δουλειές θα κάνω, αχ τι να πω κ τι να κάνω δεν ξέρω τώρα είμαι στη δουλειά κ χαλαρώνω:cool:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...