Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

α,για σενα το ξερω...σε ρωταγα προχτες γιατι πηρες 2ο...

αν δυσκολευτω θα σε φωναξω.............;)

αληθεια,ποια θεωρεις πιο ευκολη θεση? απο που να ξεκινησω?

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

http://www.babywearing.gr/Shopping/images/ringsling/1126_sling.JPG του αντρα μου του αρεσει κ αυτο πανω δεξια.δεν ξερω....θα παρω γνωμες κ μετα θα παραγγειλω........

πασχαλιτσα μεγια καλοφορετο κ καλες βολτες!!!!!!!!!!!!

αληθεια πιο πηρες??? ποσες μερες εκανε να ερθει?

88M1p3.pngycQap3.png

ritaki εγω σκεφτηκα λιγο κ τα ρουχα που φοραμε ...

μ αρεσει το τυρκουαζ-λαχανι πιο πολυ....

το εφτιαξε Δευτερα κ το παρελαβα Τεταρτη αλλα την παραγγελια την ειχα κανει την προηγουμενη εβδομαδα...παντως δεν κανουν πανω απο 1 εβδομαδα...

αυτο σας αρεσει?

http://www.babywearing.gr/Shopping/images/ringsling/1611_marsipos.JPG

τα Μαγιόπαιδα

ναι ε???// δεν ξερω μπερδευτηκα. mei tay μηπως ειναι καλυτερα? δεν ξερω θελω γνωμες.εστειλα κ προσωπικο μηνυμα στην στελλα μηπως με βοηθησει .......

εσυ αυτο πηρες????? μου αρεσει!!!!! βαμβακερο ειναι?απτα λεπτα υφασματα που λεει?

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

το μει ται ειναι πολυ βολικο, αλλα ειδικα καλοκαιρι ειναι ζεστο...εγω το εχω για ταξιδια πιο πολυ για πιο μεγαλη ασφαλεια

πασχαλιτσα μπορεις να ξεκινησεις με την ορθια θεση αλλα ακομα κ τη ξαπλωτη...εξαρταται κ απο το μεγεθος του μωρου σου...εμενα του αρεσει πχ στην ορθια με τα ποδαρακια εξω

ριτακι βλεπω κοιτας αυτα με το διπλο υφασμα...το πρωτο μου ηταν με διπλο υφασμα κ πρεπει να ομολογησω πολυ ζεστο για το καλοκαιρι...κ ειμαι κ στην Αγγλια ετσι...παρε ενα μονο υφασμα για αρχη κ απο φθινοπωρο παρε ενα διπλο

fairy?to καρο που εδειξα πριν το ειδες?αυτο νομιζω δεν εχει διπλο υφασμα .....κανω λαθος? του αντρα μου του αρεσει αυτο με το διπλο υφασμα.....

να σε ρωτησω ρε κουκλα κατι...... εσυ τι υψος εχεις?εχεις παρει το κανονικο μεγεθος? κ μεχρι που σου φτανει η ωρα? θα με βοηθησεις λιγο ?

88M1p3.pngycQap3.png

λες? θα στειλω μαιλ να ρωτησω αν ειναι ..στην τηλεοραση τις προαλλες το ειδα κ μου αρεσει :D:D ειναι του στυλ μου κ ταιριαζει με τα τζινακια μου...... σε πμ η στελλα μου εγραψε οτι ειναι πολυ δροσερο υφασμα...... δεν σκεφτηκα να ρωτησω αν ειναι διπλο. στην "παραγγελια" εχει επιλογη για μεγεθη(ουρας)...... το κανονικο λεει ειναι πανι 2 μετρα,το μικρο ειναι 1.80..... γιαυτο σε ρωτησα που σου φτανει εσενα η ουρα αν δεν την μαζεψεις......συγγνωμη που σε ζαλιζω αλλα εκμεταλευομαι την εμπειρια σου κ την υπομινη σου !

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

α δε το ειχα προσεξει οτι εχει μεγεθη...λογικα το στανταρντ θα μου στελνει...τα 2 μετρα...σημερα περπαταγα στον ηλιο κ με την ουρα τον σκεπασα..εσενα θα σε βολεψει που θηλαζεις κιολας

κ δεν με ζαλιζεις...εγω φοβαμαι μην σας τα πρηζω χεχε

:) ΟΥΦ εστειλα μαιλ για να ρωτησω αν ειναι διπλο πανι....μολις λαβω απαντηση θα το παραγγειλω(αν ειναι μονο) δεν ξερω ΟΛΑ μου αρεσουν !!!! κοριτσαρα με βοηθησες ....καλα που μου ειπες για το διπλο πανι (ουτε που θα το σκεφτομουν!) κ για τα mei tai:tongue::tongue::tongue: εμενα μου ειχαν κανει δωρο το baba sling κ ειναι σαν καραβοπανο.......τις τελευταιες μερες εχουμε σκασει κ εγω κ ο μικρος κυριος. μην παραγειλω κατι που στην ουσια θα ειναι το ιδιο ζεστο,κριμα ειναι :lol:

88M1p3.pngycQap3.png

καλημερα!

χαθηκα χθες ξαφνικα αλλα με φωναζε ο γιος μου....:D

fairy εχεις δικιο για το διπλο...και αυτα που εχεις διαλεξει ριτακι ειναι διπλα κ τα 2 νομιζω...

καλο το baba? σε βολεψε περα απο το οτι ειναι ζεστο?

εδω ποιος τα φερνει? απο που στο εφεραν?

εγω ακομα να το δοκιμασω το δικο μου...:cool:

τα Μαγιόπαιδα

καλημερουδια !!!!!!!!

τα φερνουν κ τα alouette k ta mothercare.......αν θες ιδιαιτερο χρωμα πρεπει να το παραγγειλεις ομως. με βολευει να σου πω την αληθεια,σε ορθια ομως θεση σχεδον παντα.ξαπλωτος δεν καθεται με τιποτα.αλλα δεν νομιζω οτι φταιει το σλινγκ. μονο που ιδρωνει αρκετα στην πλατουλα του (αλλα κ παλι μπορει να μην φταιει το σλινγκ,δεν ξερω....) σε δευτερο θελω να παραγγειλω το αλλο.... ακομα περιμενω απαντηση για το αν ειναι διπλο. οταν μου απαντησουν ,αν ειναι μονο θα το παραγγειλω. εσυ πιο πηρες ?

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...