Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

sto 184 πηρα κ ειπα για παιδιατρο στο κεντρο μανα κ παιδιου,για εμβολιο. ολα τα μωρακια θα πρεπει να εχουν βγαλει ΑΜΚΑ πριν πανε στο ΙΚΑ για εμβολιο........το αναφερω για να μην ταλιπωρηθει καμια σας αδικα:D

την παιδιατρο την ιδιωτικη που της τηλεφωνησα μου ειπε εκεινη ποτε να κλεισω το ραντεβου στο ικα περιπου .... δεν ξερω νατασσουλι..... μην ανχωνεσαι παρε κ ρωτα κ συ(αν του εχεις περισσοτερη εμπιστοσυνη αποτι στο ΙΚΑ ..... παρε κ την γνωμη του )

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανούλες

Κ εγώ στο ΙΚΑ τα πάω κ αυτή τη φορά θα πάμε ομαδικός θα κάνουν κ τα τρία τρελό πανηγύρι θα γίνει την επόμενη τρίτη .:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Να τα κλείνετε πολύ πιο γρήγορα για να βρίσκετε κ μάλιστα εγώ κλείνω κ διπλά δλδ την ημερομηνία που θέλω αλλά κ μετά από μια εβδομάδα μην τυχόν είναι τίποτα άρρωστα κ δεν μπορέσω;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Γεια σας κοριτσάρες!

Τι κάνετε? Τα μπεμπουλίνια? Να σας ευχηθώ έστω και καθυστερημένα καλό μήνα!

Τα δικά μας τα νέα:πήγαμε παιδίατρο, γυναικολόγο και σαραντίσαμε. 3 σε 1 ...:tongue::tongue::tongue:

καλημερααα!

μα που ειστε ολες σημερα? εγω στο ενα χερι εχω τη μικρη κ με το αλλο γραφω. εχουμε αποκτησει κακες συνηθειες ... κοιμομαστε μονο την αγκαλια κ μολις την αφηνουμε κατω ξυπναει κ κλαιει :(

πηγαμεκ σ/κ στη γιαγια κ που ανελαβε μερος του ξενυχτιου κ ξεκουραστηκαμε λιγο αλλα δυστυχως το ταξιδι μαλλον εγινε αιτια να μειωθει πολύ το γαλα μου γιατι ξεχασα ενα εξαρτημα απο το θηλαστρο κ μια ολοκληρη μερα δεν αντλησα, μονο τη μικρη εβαλα μια φορα κ 1-2 φορες με το χερι οτι καταφερα... Αλλα μου κανει εντυπωση με μια μερα να εχω τοσο δραματικη μειωση.... τωρα προσπαθω να κανω πιο συστηματικες αντλησεις μπας κ γινει τπτ.

νιωθω κ λιγες τυψεις γιατι με αυτες τις 3 μερες που τρωει κυριως συμπληρωμα εχει πολυ περισσοτερα αερια που βγαινουν με γκρινια κ κλαμα κ επισης ενω μεχρι τωρα τα καναμε μετα απο καθε γευμα η το πολυ καθε 2 γευματα τωρα εχει να κανει κακακια απο χθες το βραδυ κ ολο ζοριζεται... νομιζω φταιει το συμπληρωμα...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

καλημερα φιλεναδιτσες μου !!!! πως ειστε? τα μπεμπακια σας?

εμεις εχτες βολταραμε μια κ ο μπαμπας μας εχει αδεια ....... πηγαμε maal κ καθησαμε ατελειωτες ωρες.... συναντηθηκαμα κ με πολλους φιλους(αντι να ρ8ουν σπιτι ....μια χαρα ηταν) θηλασα κιολας πανω στο καφε;)

:tongue: αχ θελω η ακαρδη μανα να κοψω τον θηλασμο9εφοσον πια πινει παρα πολυ συμπληρωμα) αλλα ο μικρος δεν συνεργαζεται... ολη μερα δεν εχει προβλημα ....αλλα μολις παει 9 το βραδυ.... χτυπιεται....στην αρχη απλα παραπονιεται κ μετα κανει αυτο το ψευτικο το κλαμα το υστερικο σαν τσιριδα..... μας κοιτουσαν ολοι ! απιστευτη αμηχανια. το τελευταιο σταδιο που κανει ο μπεμπης μετα την τσιριδα, ειναι το κλαμμα με λυγμους....κοκκινιζει κ βγαζει δακρυα......κλαμα απιστευτο που νομιζεις οτι θα του κοπει η ανασα. δεν ηρεμει με τιποτα....ουτε μπιμπερο ουτε κουνημα ουτε αγκαλια ουτε πιπιλα.......ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ ! :Pετσι του δινωστηθος καθ.ε βρady .....που το ζηταει για παρηγορια,για να νανουριστει ,απο συνηθεια....παρα για να πιει γαλα. τι μπορω να κανω γιαυτο δεν ξερω:roll::roll::roll:απτην μια τον λυπαμαι απτην αλλη αυτο που συμβαινει δεν εχει ουσια νομιζω . δεν ξερω τι να κανω........... αν μπορει καμια ας βοηθησει ....

καταταλλα .... μια χαρα περασα.... την πεμπτη μαλλον θα ξαναπαμε :tongue::tongue::tongue::tongue: μια κ εμαθα οτι επιτρεπονται κ τα σκυλια (δεν θα χρειαστει να ξαναφησουμε κ τον σκυλο μονο του ..........αλλο προβλημα αυτο )

οπως λετε οι περισσοτερες ..... κ ο δικος μου θελει ολο αγκαλια.... ολοι μου λενε οτι τον κακομαθα κ φταιω . δεν ξερω αν εχουν δικιο δεν με νοιαζει. καποιες φορες ειναι οντως εκνευριστικο αλλα τι να κανω ???????ποτε αρχιζουν να φτιαχνουν χαρακτηρα κ θα πρεπει να προσεχουμε ?ισχυει απτον 3μηνα που καπου διαβασα? η παιδιατρος λεει οτι την αγκαλια την εχουμε αναγκη κ οι δυο κ πρεπει να του την προσφερω.....αυτο νιωθω κ αυτο κανω αλλα αν αρχισω να βαραω το κεφαλι μου στον τοιχο σε λιγο καιρο????

τι αλλο???α!!!!!!!!! σε λιγες μερες (δυστυχως η ευτυχως) ο μικρος θα πρεπει να παει στην κουνια του μονος του στο δωματιο του ! γιατι η καλαθουνα δεν θα τον χωραει για πολυ ακομα......αλλλο δραμα εκει θα ζησω! αλλα θα σας ζαλισω απο βδομαδα για αυτο :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

σας φιλω τρελα!!!!!!!!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!!γεια σας!!!

εμεις χτες φτιαξαμε το καροτσι μπας κ παμε καμια βολτα αλλα μας ακουσε ολη η Φιλαδελφεια δεν ηθελε με τιποτα να κατσει!!κ ναι κ μενα τσιριζει!!η τρελη!!κ οταν πειναει μεχρι να της φτιαξω γαλα παλι τσιριζει,το πρωι της εφτιαξα γαλα με το ενα χερι γιατι στο αλλο τη κραταγα!!!!κ στα χερια μου κλαιει αλλα αν την αφησω κατω σπαραζει!!κ αγχωνομαι να το φτιαξω γρηγορα κ μου πεφτει η σκονη απο δω κ απο κει!!εγω πιστευω οτι απο τωρα εχουν χαρακτηρα!ξεκινησαμε τα γελακια κ στο μπαμπα της γελαει αλλιως η πονηρη!!!α!τελικα εκατσε μετα στο καροτσι μισοκοιμησμενη κ τη πηγε βολτα ο αντρας μου αλλα στα μισα εβαλε τα κλαματα κ γυρισε στο ενα χερι το μωρο κ στο αλλο το καροτσι!!εχουμε παλι δοκιμες το απογευμα!

rXrPp3.png

καλημερα φιλεναδιτσες μου !!!! πως ειστε? τα μπεμπακια σας?

εμεις εχτες βολταραμε μια κ ο μπαμπας μας εχει αδεια ....... πηγαμε maal κ καθησαμε ατελειωτες ωρες.... συναντηθηκαμα κ με πολλους φιλους(αντι να ρ8ουν σπιτι ....μια χαρα ηταν) θηλασα κιολας πανω στο καφε;)

:tongue: αχ θελω η ακαρδη μανα να κοψω τον θηλασμο9εφοσον πια πινει παρα πολυ συμπληρωμα) αλλα ο μικρος δεν συνεργαζεται... ολη μερα δεν εχει προβλημα ....αλλα μολις παει 9 το βραδυ.... χτυπιεται....στην αρχη απλα παραπονιεται κ μετα κανει αυτο το ψευτικο το κλαμα το υστερικο σαν τσιριδα..... μας κοιτουσαν ολοι ! απιστευτη αμηχανια. το τελευταιο σταδιο που κανει ο μπεμπης μετα την τσιριδα, ειναι το κλαμμα με λυγμους....κοκκινιζει κ βγαζει δακρυα......κλαμα απιστευτο που νομιζεις οτι θα του κοπει η ανασα. δεν ηρεμει με τιποτα....ουτε μπιμπερο ουτε κουνημα ουτε αγκαλια ουτε πιπιλα.......ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ ! :Pετσι του δινωστηθος καθ.ε βρady .....που το ζηταει για παρηγορια,για να νανουριστει ,απο συνηθεια....παρα για να πιει γαλα. τι μπορω να κανω γιαυτο δεν ξερω:roll::roll::roll:απτην μια τον λυπαμαι απτην αλλη αυτο που συμβαινει δεν εχει ουσια νομιζω . δεν ξερω τι να κανω........... αν μπορει καμια ας βοηθησει ....

καταταλλα .... μια χαρα περασα.... την πεμπτη μαλλον θα ξαναπαμε :tongue::tongue::tongue::tongue: μια κ εμαθα οτι επιτρεπονται κ τα σκυλια (δεν θα χρειαστει να ξαναφησουμε κ τον σκυλο μονο του ..........αλλο προβλημα αυτο )

οπως λετε οι περισσοτερες ..... κ ο δικος μου θελει ολο αγκαλια.... ολοι μου λενε οτι τον κακομαθα κ φταιω . δεν ξερω αν εχουν δικιο δεν με νοιαζει. καποιες φορες ειναι οντως εκνευριστικο αλλα τι να κανω ???????ποτε αρχιζουν να φτιαχνουν χαρακτηρα κ θα πρεπει να προσεχουμε ?ισχυει απτον 3μηνα που καπου διαβασα? η παιδιατρος λεει οτι την αγκαλια την εχουμε αναγκη κ οι δυο κ πρεπει να του την προσφερω.....αυτο νιωθω κ αυτο κανω αλλα αν αρχισω να βαραω το κεφαλι μου στον τοιχο σε λιγο καιρο????

τι αλλο???α!!!!!!!!! σε λιγες μερες (δυστυχως η ευτυχως) ο μικρος θα πρεπει να παει στην κουνια του μονος του στο δωματιο του ! γιατι η καλαθουνα δεν θα τον χωραει για πολυ ακομα......αλλλο δραμα εκει θα ζησω! αλλα θα σας ζαλισω απο βδομαδα για αυτο :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

σας φιλω τρελα!!!!!!!!!!!

asto more ritaki k ego mexri to septemvri tha tou dino stithos afto to ligo pou theli k emena isa gia parigoria giati den exo k poli idika tora poy arxisa dieta.:roll:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

asto more ritaki k ego mexri to septemvri tha tou dino stithos afto to ligo pou theli k emena isa gia parigoria giati den exo k poli idika tora poy arxisa dieta.:roll:

me παραξενευει αυτη του η συνηθεια.γιατι δεν ειναι οτι πειναει ....του δινω μπουκαλι κ μολις ρουφαει το φτυνει κ κλαιει.κ αν επιμεινω σφαγιζε το στομα του με την γλωσσα του κ γκρινιαζει. απλα θελει στηθος!!!! φοβαμαι μηπως οσο περναει ο καιρος φαει μεγαλυτερο κολλημα κ εχουμε χειροτερα...αλπα αυτο σκεφτομαι . αφου να φανταστεις ΕΓΩ ΠΟΥ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ Eεβγαλα κ του εδωσα στηθος 2 φορες εξω(την κυριακη στην ταβερνα..κ εχτες σε τοοοοοσο κοσμο) περισσοτερ ο ντραπηκα που τσιριζε κ ολοι μας κοιτουσαν παρα να γδυθω. αυταααααααα

δεν μου λες,εσενα του δικου του ανεβαινει οταν τον χαιδευεις?

..........ψιτ..........μην το παρακανεις με την διαιτα:tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

me παραξενευει αυτη του η συνηθεια.γιατι δεν ειναι οτι πειναει ....του δινω μπουκαλι κ μολις ρουφαει το φτυνει κ κλαιει.κ αν επιμεινω σφαγιζε το στομα του με την γλωσσα του κ γκρινιαζει. απλα θελει στηθος!!!! φοβαμαι μηπως οσο περναει ο καιρος φαει μεγαλυτερο κολλημα κ εχουμε χειροτερα...αλπα αυτο σκεφτομαι . αφου να φανταστεις ΕΓΩ ΠΟΥ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ Eεβγαλα κ του εδωσα στηθος 2 φορες εξω(την κυριακη στην ταβερνα..κ εχτες σε τοοοοοσο κοσμο) περισσοτερ ο ντραπηκα που τσιριζε κ ολοι μας κοιτουσαν παρα να γδυθω. αυταααααααα

δεν μου λες,εσενα του δικου του ανεβαινει οταν τον χαιδευεις?

..........ψιτ..........μην το παρακανεις με την διαιτα:tongue:

ti na toy aneveni den katalaveno:mrgreen:an enois to poyli toy den tou to exo proseksi an k den nomizo , o megalos toy sikonotan pio sixna k akoma diladi.mas vgikan malon ligo gavliarides e????????????

to idio fovame giati protimai to stithos apo to mpoukali k den pini tora teleytea mono to vradi pini kala alla tha diksi ti tha kani tha to ksexasi otan to kopso.ekso den exo epixirisi na ton taiso drepome poli ,esi foras soytien ekso ?ine diskolo na ton thilaso k na ksekoympono soytien:roll:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

kalhspera koritsia ...

exw thema..h mpempoula mou den reuete polles fores kai einai kati pou m'anisixei!thn thilazw apokleistika !to xw sizitisei me paidiatro kai mou eipe oti apo stithos den reuontai eukola!na thn krataw kana 20 lepto kai meta na thn vazw gia upno!

sinithws den reuetai otan koimatai..prospathw na thn ksipnisw ma einai mataio!!!polles ntagles!

sumvainei kai se sas auto?

vgLCp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κουκλίτσες!

Πώς είστε; Τα μπεμπουλίνια;

Εμείς υγειαίνουμε! :D So far so good! Ετοιμάζομαι για τη βάφτιση και τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο μου τον ξοδεύω εκεί.

Τα νέα με το μπέμπαρο : έχει πρόβλημα με το γάλα - ακόμα κάνουμε δοκιμές και αλλάζουμε, τρώει κατά τις 23:00 και κοιμάται χωρίς νανούρισμα και αγκαλιά. Απλά τον ακουμπώ στο κρεβατάκι και του βάζω μουσικούλα. Ξυπνάει κατά τις 7:00-7:30, τρώει και κοιμάται με το μπιμπερόν στο στόμα. Ξαναξύπναει ανάλογα με τα κέφια. Κατά τη διάρκεια της μέρας είναι και πάλι ανάλογα με τα κέφια! :tongue:

Φαντάζομαι ότι μπορώ να πω τη γνώμη μου για το στήθος και το νανούρισμα χωρίς να παρεξηγηθώ, ναι;

Το δικό μου μωράκι καθώς δεν θήλασε, πήρε πιπίλα πολύ νωρίς (για την ακρίβεια του την έδωσα). Είναι η παρηγοριά του όταν είναι εκνευρισμένος, νυσταγμένος, πεινασμένος και το μπουκάλι... καθυστερεί να ετοιμαστεί κ.λπ. Όταν ζορίζεται ψάχνει μέσα στην αγκαλιά μου το στήθος. Γυρίζει το κεφαλάκι του και τεντώνεται... Στην αρχή με έπιανε ψυχοπλάκωμα. Και άλλα πολλά ένιωθα, αλλά... άσ΄τα βράσ΄τα... Τέλος πάντων, το θέμα είναι ότι ακόμα και παιδάκια που δεν έχουν θηλάσει κάνουν αυτή την κίνηση αντανακλάστικα, πόσω μάλλον όσα θηλάζουν έστω και λίγο. Είναι άραγε πολύ δύσκολο να το ανεχτεί μια μαμά αυτό; Αν σας έλεγε κάποιος ότι είναι η ασφάλεια του παιδιού η μητρική αγκαλιά, μήπως θα το βλέπατε αλλιώς; Έχω την άποψη ότι το παιδί που χορταίνει αγκαλιές και φιλιά και χάδια και γλυκόλογα, ξεκολλάει εύκολα και γρήγορα από τη μαμά. Αντίθετα, ένα παιδάκι που του αποστερούμε την αγκαλιά όσο και όταν τη χρειάζεται, φέρεται νευρικά και παραπονιάρικα. Σκεφτείτε πώς νιώθουμε όταν ο άνθρωπος που αγαπάμε μας στερεί το χάδι και την αγκαλιά, ιδιαιτέρως όταν την έχουμε περισσσότερο ανάγκη π.χ. μετά από μια άσχημη μέρα στη δουλειά ή μετά από μια ασθένεια κ.λπ. κ.λπ. Όσο σκέφτομαι ότι μπορεί να μην μου δώσει την αναγκαία προσοχή ο άντρας μου, μου ανάβουν τα λαμπάκια.

Κι εγώ ακολουθώντας τις "συμβουλές" ένος υπέρλαμπρου παντογνώστη και στην προσπάθειά μου να του μάθω το ριλάξ, το ταλαιπώρησα δύο 24ωρα. Το μωρό έκλαιγε σπαρακτικά κι εγώ έμενα προσκολλημένη στο στόχο... Αποτέλεσμα : το παιδί όχι μόνο δεν έμαθε το ριλάξ, αλλά κόλλησε ακόμα περισσότερο πάνω μου. Το έκρυψα για να το ξεχάσει, τον τρέλλανα στα χάδια και τα φιλιά και τώρα ο κύριος με βαρέθηκε! Κάθεται μια χαρά και στο ριλάξ και στο κρεβατάκι του και παντού!

Ζητώ συγνώμη για το μακροσκελέστατο post μου, αλλά από καιρό ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας. Αν έμαθα κάτι, αυτό είναι : δώσε το 200% από ό,τι ζητάει το παιδί και αυτό θα φύγει μόνο του.

Αυτά! Φιλάκια σε όλες! :D

2522daf9de.png

swGop2.png

γεια σας κοριτσια...ολες καλα???

εμεις μια χαρουλα...ζυγιστηκαμε σημερα κ φτασαμε αισιως τα 6380!!!

Mary εχεις πολυτο δικιο...κ εγω τον παιρνω πολυ αγκαλιτσα τον μικρο μου κ παρατηρω οτι καθε μερα μενει ολο κ περισσοτερο μονος του στο ριλαξ η στο γυμναστηριο...

πολλα φιλια σε ολες...ειμαι κομματια αποψε γιατι ειχα τραπεζι σε φιλους κ ειδαμε κ τον αγωνα...

καλημερα κουκλες :tongue::tongue::tongue:

πως ειστε?τα μπεμπακια σας?

καλα fairy αντρακλας ο γιωργης σας :D σωστος παλικαρος !!!

εγω δεν τον εχω ζυγισει καθολου (28που θα παμε για εμβολιο) αλλα στην ζυγιαρια την δικη μας που ανεβαινω μαζι του φαινεται κατι λιγοτερο απο 6 κιλα. ηταν σπορακια κ τωρα ... αντρακια :rolleyes:μεγαλωνουν ..... ααααχχ

maroyla καλο τρεξιμο με την βαφτιση γλυκια μου.μια χαρα τα εχεις καταφερει με τον ασπρουλη σου ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ :tongue::tongue::tongue:

maraki 86 ... ρωτας αν ρευεται οταν πινω απτο στηθος...... λοιπον ενω στο μπουκλαι ρευεται παντα κ αβιαστα...κ οχι μονο μια φορα,στο στηθος καποιες φορες δεν το κανει ουτε ο δικος μου. ρωτησα την γιατρο κ μου ειπε να τον κραταω κ εγω ενα 20λεπτο ορθιο κ ας μην ρευτει(εφοσον δεν συμβαινει συχνα) ...ον ξαπλωνω κ εγω λοιπον ....απλα τον εχω το νου μου .

οι αλλες οι κοπελιες που ειστε ?????

mpoumpou τρεχεις με τις μετακομισεις?τι εγινες?

sue?pasxalitsa? 3xmama?

φιλια πολλα σε οοοοοοοοοοοοοοοοοοολες τις ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ:tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

γεια σας...γεια σας!

χαθηκαμε κι εμεις...μολις επλυνα το sling μας και ανυπομονω να το χρησιμοποιησω...οσες πηρατε τελικα το βολευτηκατε?

με μπερδευουν λιγο οι οδηγιες...

απο πανες εχει καμια δοκιμασει τα babylino? μου ειπαν οτι ειναι καλα...

ritaki θελει μανουλα ο μπεμπακος σου!

χαλαρωσε λοιπον και απολαυσε το...μην ξεχνας οτι θα κανει καλο κ σε σενα κ στον μικρουλη σου...

κι εγω το ειχα παθει αυτο στο mall...γκαριζε απο πεινα κ μεχρι να του δωσω μας κοιταζαν ολοι...θα νομιζαν οτι το σφαζω ετσι που εκανε...:D

marinaki κι εμενα ρευεται δυσκολα,ειναι λιγο ταλαιπωρια...δοκιμασε να τον ξαπλωσεις κ να τον σηκωσεις παλι μετα απο λιγο...

fairy...ο μικρος εχει γινει παιδαρος! φτου,φτου...μαλλον παιζει ρολο που αργησε κ να βγει...:P

mary καλο ψαξιμο για την βαφτιση...πολυ τρεξιμο...ξεκιναμε κι εμεις το ψαξιμο...

thenaki μην ξελιγωθεις στην διαιτα...θελει αντοχες τωρα με τα 3 ζουζουνια που εχεις..............

φιλιααα

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

γεια σας...γεια σας!

χαθηκαμε κι εμεις...μολις επλυνα το sling μας και ανυπομονω να το χρησιμοποιησω...οσες πηρατε τελικα το βολευτηκατε?

με μπερδευουν λιγο οι οδηγιες...

εγω να φανταστεις παρηγγειλα κ δευτερο γιατι δε προλαβαινα να το πλυνω το πρωτο...εαν χρειαστεις βοηθεια πες μου

εχει κ βιντεακια η Στελλα κατω απο καθε οδηγια στη σελιδα της...βλεπεις κ κανεις συχρονως ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...