Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!!!!!

Κοιμηθηκαμε 12-8,30 με 2 ενδιαμεσους θηλασμους, πολυ καλο για εμας γιατι μετα το δευτερο γευμα δεν ξανακοιμοταν.

Για τον αφαλο δεν ξερω, ο δικος μου εχει επανελθει σε μεγεθος, ειναι ομως σκουρος οπως η γραμμη της κοιλιας. Θελω να ελπιζω οτι φευγει ο χρωματισμος και τωρα που το σκεφτομαι δεν εχω δει στην παραλια γυναικες με αυτη τη γραμμη....

Η γυναικολογος με εξετασε οπως πριν την εγκυμοσυνη, ομως παρολο που δεν γεννησα φυσιολογικα, δεν με ενοχλησε οσο πριν, ψυχολογικο ισως...

Για επαφες μου εδωσε οκ αλλα οσο εχω λοχεια με προφυλακτικο, αλλα δεν εχω ιδιαιτερη ορεξη

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σιγα σιγα γυμναστικη...κ σιγουρα ειναι οπως νιωθει η καθεμια..οσες ειναι απο φυσιολογικο σιγουρα μπορουν κ την επομενη φανταζομαι. εγω παντως μπορει να περπαταω εως κ 6 ωρες σπρωχνοντας το καροτσι...ασκηση δεν ειναι? οχι για μυς αλλα κατι 8α κανει ε?

hello, epitrepete na kanoume gimnastiki apo tora? eixa akousei gia 3mines meta.

Νατάσα, εμένα ο γιατρός μου όταν με είδε 40 μέρες μετά τον τοκετό, μου είπε ότι μπορώ να κάνω γυμναστική και ό,τι άλλο θέλω απολύτως φυσιολογικά. Και να σκεφτείς ότι έκανα καισαρική που όσο να πεις είναι μια χειρουργική επέμβαση. Το τρίμηνο ισχύει για γυμναστική τύπου power plate και αυτό δεν μου το είπε ο γυναικολόγος, αλλά ο γυμναστής. Τώρα, το πώς και το γιατί δεν τα έψαξα καθόλου.

Πάντως, και μόνο που σκέφτεσαι τη γυμναστική σε καμαρώνω!

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσαρες ! καλη βδομαδα να εχουμε :tongue:

εχτες βολταρα σχεδον ολη μερα μαζι με αντρουλη φυσικα , μπεμπουλη κ σκυλο ! τρελη οικογενεια;)

πρωτη φορα θηλασα κ εξω,σε μια ταβερνα....φορουσα μπλουζα με ντελκοτε ,σκεπαστηκα λιγακι οπως μου προτεινατε κ του δωσα σνακ !

ζεστουλα σημερα κ ο μικρος εχει ηδη ιδρωσει κ κολλαει ...αληθεια κατω απο τον λαιμο τι κρεμουλα να βαλω για να μην κοκκινιζει κ να μην βγαζει σπυθουρακια?την ενυδατικη? ...νομιζω οτι κολλαει περισσοτερο μετα. εσεις τι κανετε???????

εκλεισα κ ραντεβου στο ΙΚΑ για το πρωτο εμβολιο του μικρου στις 28 του μηνα..... στην αρχη ειπα να το κανω στην παιδιατρο μας αλλα μετα ειπα να εκμεταλλευτω την ασφαλεια.....δεν ξερω αν εκανα καλα.δεν ειμαι σιγουρη ακομα.θα παει καμια σας στο ΙΚΑ? οι ολες ιδιωτικα?

88M1p3.pngycQap3.png

ριτακι θα σου προτεινα να μη βαλεις κρεμα γιατι δεν αναπνεει το δερμα...να τον πλενεις συχνα με κρυο νερακι κ θα ειναι οκ

με νερακι κανω κ τα χερακια του συχνα(εχτες που δεν του τα σκουπησα καλα τα εγλιφε μα μανια !) αυτο θα συνεχισω να κανω , δικιο εχεις μαλλον fairy μου γλυκια ;)

ο γιωργης σου καλα???

κοριτσια οσες εχετε αγορακια........θελω να ρωτησω κατι.......:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

πως να το γραψω τωρα......:confused::confused::confused:

το πουλακι τους "ανεβαινει?" πιο ειναι το φυσιολογικο????????

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

kai gona peira simera sto ika na kleiso r/v gia to emvolio kai mou edosan se 1 mina. o mikros tote tha einai 3minon. lete na peirazei?

o paidiatros pou ton exei dei 2 fores os tora pairnei 80€(xoris apodixi) kai ta emvolia kanoun 60 kai 50 €. lete na peirazei pou tha ta kanoume 3 minon anti gia 2?

uDLqp1.png

kai gona peira imera sto ika na kleiso r/v gia to emvolio kai mou edosan se 1 mina. o mikros tote tha einai 3minon. lete na peirazei?

o paidiatros pou ton exei dei 2 fores os tora pairnei 80?(xoris apodixi) kai ta emvolia kanoun 60 kai 50 ?. lete na peirazei pou tha ta kanoume 3 minon anti gia 2?

θα σε συμβουλευα να ρωτησεις καλυτερα τον γιατρο........ισως κ να μην παιζει ρολο αλλα δεν ξερω. εγω βρηκα αμεσως ραντεβου . γιατι δεν δοκιμαζεις να κλεισεις ραντεβου σε καποιο αλλο ικα εκει κοντα?

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...