Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οι περιπατοι κ οι βολτες με τα μωρακια μας θα κανουν καλο κ σε εμας (με το σκεπτικο οτι δεν θα ειμαστε κλεισμενες κ δεν θα τρωμε συνεχεια) κ στα μπεμπε μας.βουρ κοριτσια:wink:

88M1p3.pngycQap3.png

Εγω τρωω οπως πριν την εγκυμοσυνη με περισσοτερα ομως γαλακτοκομικα.

Ενα κανονικο γευμα το μεσημερι, μια σαλατα με λιγο απο το μεσημεριανο το βραδυ και ενδιαμεσα φρουτα,γαλα,γιαουρτια τετοια..... αααα και παγωτακι καθε μερα το μικρο το ατομικο.....

Απο τα 6 κιλα που μου ειχαν μεινει ειμαι στα 4 τωρα, αλλα παλι δεν μου κανουν τα ρουχα μου, οχι μονο στην κοιλια αλλα και στα μπουτια και στην περιφερια.........

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

ριτακι τωρα παρατηρησα οτι εχουμε ιδια μερα γενεθλεια!!!!!!!!!!!!!!

απο βλεφαριδες εμεις εχουμε τεραστιες και γυριστες, αλλα μας επεσαν τα μαλλακια κυριως μπροστα και ειναι σαν να εχει καραφλιτσα ή πολυ μεγαλο κουτελο χαχαχα

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Εγω τρωω οπως πριν την εγκυμοσυνη με περισσοτερα ομως γαλακτοκομικα.

Ενα κανονικο γευμα το μεσημερι, μια σαλατα με λιγο απο το μεσημεριανο το βραδυ και ενδιαμεσα φρουτα,γαλα,γιαουρτια τετοια..... αααα και παγωτακι καθε μερα το μικρο το ατομικο.....

Απο τα 6 κιλα που μου ειχαν μεινει ειμαι στα 4 τωρα, αλλα παλι δεν μου κανουν τα ρουχα μου, οχι μονο στην κοιλια αλλα και στα μπουτια και στην περιφερια.........

αυτες ακριβως ηταν κ οι συμβουλες της παιδιατρου μου :wink:

κ μενα 4 εχουν μεινει ..... λιγο προβλημα εχω στην περιφερεια μονο ....... καποια τζιν που ειχα πριν την εγκυμοσυνη μου κανουν ομως....Νο 28 στιλ baggy καποια,καποια αλλα σε ισια γραμμη . τα 27αρια φτανουν μεχρι τον πωπω κ καποια απλα δεν κουμπωνουν (αφηνουν κενο 3-4 δαχτυλα) εμενα μου εχει μεινει κοιλιτσα κ στο πλαι σαν σωσιβιακια..... αλλα το σωμα,ακομα κ ο θωρακας ειχε ανοιξει.....θα επανελθει πιστευω κοντα στο φυσιολογικο βρε κοριτσια.αδικα λετε να ελπιζω?

να ρωτησω κατι αλλο? ειχατε κανει γραμμουλα στην εγκυμοσυνη,στην κοιλια?εφυγε?με αυτη τι κανετε?

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Πηγα στη γυναικολογο προχθες, με εξετασε και "ολα ειναι στη θεση τους" οπως μου ειπε.

Σε 6 μηνες τεστ παπ και δεν μου ειπε τιποτα για υπερυχο ή κατι αλλο.

Εγω λοχεια εχω ακομη ελαχιστα και μου ειπε οτι μπορει να κρατησουν και 30 μερες ακομη γκρρρρρρρρρ, με σερβιετακι ειμαι αλλα το βαρεθηκα, εσεις;;

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

εγω εχω ραντεβου με τον γιατρο για τις 10 του μηνα.......μου ειπε θα κανουμε υπερυχο(δεν ξερω αν εννοουσε κοιλιας η κολπικο.τι να εννοουσε αραγε:rolleyes: ? ) κ αφου αδιαθετησω λεει τουλαχιστον 2 φορες θα κανς τεστ ΠΑΠ κ σε 6 μηνες απο τοτε που γενννησα θα πρεπει να κανω υπερυχο στηθους(κ γω πρωτη φορα το ακουσα) λοχεια δεν εχω καθολου εδω κ 15σχεδον μερες.........

88M1p3.pngycQap3.png

19 γεννησες ελενακι ?

η ξανθια το εχω φτιαξει λαθος ?:roll::roll::rolleyes::rolleyes: χεχεχε

Ναι στις 19, τι εχεις φτιαξει λαθος;;;;

Τη γραμμη στη κοιλια την εχω ακομη και πανω και κατω απο τον αφαλο.

Γενικα εχω ακουσει οτι το σωμα θελει 6 μηνες περιπου να επανελθει, οποτε μεχρι τοτε κανουμε υπομονη και μετα ξεκιναμε διαιτολογους, πλαστικους κλπ.......:tongue::tongue:

Για την κοιλια παντως μονο οι κοιλιακοι θα κανουν δουλεια, αλλα καθε μερα λεω αυριο θα αρχισω και το αυριο δεν εχει ερθει ακομη......:?

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

αααααααααα μαζι εχουνε γενεθλια τα στερακια μας αρα!!!!

.....γενικα κανω χαζα λαθη,γιαυτο το ειπα. τις προαλλες συμπληρωνα κατι εντυπα κ δεν σημειωσα το σωστο κουτακι..ουτε στο οτι ειμαι (πλεον) παντρεμενη κ οτι εχω κ παιδι !!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: δεν την παλευω!

οσο για την γραμμη .......κ μενα ειναι εντονη...ειμαι κ ασπρη κ μεσα στην λακουβα του αφαλου εχω κ εκει ετσι σαν μαυριλα στο δερμα(κ δεν ειναι βρωμιτσα:roll:) αραγε φευγει αυτη η γραμμη?ξερει καμια?

οσο για το σωμα εχεις απολυτο δικιο.... θελει κ αυτο τον χρονο του . κ γω πιστευω μεχρι να παω στην δουλεια θα ειμαι κοντα στα φυσιολογικα μου. μην τρελαινομαστε κιολας μανουλες γιναμε κιολας....2 κ 3 κιλα δεν ειναι τιποτα

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

γεια σας γεια σας!!αυτη τη γραμμη την εχω κ γω!δε ξερω αν φευγει!ελπιζω πως ναι!!!ο γιατρος πως σ εξεταζει??οπως πριν την εγκυμοσυνη??εχω αγχος με αυτο!

an tin grami tin ixes k prin tin egimosini tote den tha figi telios alios tha figi apo oti ksero, ego tin ixa panta k stin egimosini ginotan pio entoni.

emena me eksetaze me daxtilo apos prin tin gena k den thelo na pao to skeftome , exo k akoma ligo apo ta loxia:roll:

mpanio sti thalasa tha kanete?

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

καλησπεριζω τις μανουλες κ τα μπεμπονια..ολα καλα? :)

εμεις εδω βολταραμε οικογενειακως σημερα, πηραμε κ τα μαγιω μας για τις διακοπες μας τον Αυγουστο...

thena γιατι να μη κανουμε μπανακι?

τα λοχεια μου τελειωσαν πριν μια βδομαδα, ξεκινησα παλι το χαπακι μου κ εχουμε παρει το οκ χεχε

φιλια πολλα

emena ta kila mou efugan ola omos i lekani exei anoixei arketa. mou eipan pos oi gunaikes pou gennoun fusiologika den kleinei pote i lekani na ginei opos akrivos itan. Pantos mporei na efugan auta tis egumosinis sxetika eukola logo tou thilasmou exo omos kai arketa akoma apo prin! elpizo mexri Septemvri-Oktovri na ta exo xasei.

O giatros mas exetazei endokolpika meta ti genna kai i grami mou exei elatotthei aarketa alla de nomizo na fugei entelos.

apo programma upnou ti nuxta einai sxetika kalo, koimatai sunithos kanena 6oro eno ti mera analoga! to idi isxuei kai me to fagito tou. alles fores se 1-2 ores xanapinaei an den exei faei polu kala, kai alles fores mporei kai 6 ores.

Avrio erxetai apo tin Xanthi i giagia mou na dei ta diseggona!!!!

uDLqp1.png

με τον αφαλο μας κοριτσια τι κανουμε??? εγω δεν εχω κιλα κλπ....ο αφαλος μου ομως ειναι τεραστιοοοοος.....επανερχεται? ειχα γινει πολυ τσιτα στο τελος της εγκυμοσυνης, παρολο που δεν εβαλα κιλα (μονο 7 στο τελος) ειχα μεγαλη κοιλια...τωρα η κοιλια εχει πεσει τελειως, λιγο χαλαρωση εχω κ κανω κοιλιακους, αλλα ο αφαλος μου δε μου αρεσει καθολου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...