Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερες καλημερες.....andith χρονια πολλα κ ευτυχισμενα...οτι επιθυμεις καλο μου :)

thena μεγεια σας το ποδηλατακι...καλοταξιδο χιχιχιι

εμεις ειμαστε καλα, ο αντρας μου πηγε Λονδινο σημερα στο προξενειο κ σνιφ σνιφ δεν μας αφησε να παμε κ εμεις.,...θα επινα κ καφε με τη φιλεναδα μου...πολυ σνιφ σνιφ

ευχαριστω πολυ!

thena να χαιρεσαι τη κορουλα σου!!κ καλοριζικο το ποδηλατακι!!

rita_ki με skype μιλαω κ γω με τους γονεις μου που ειναι Κυπρο κ εχουν τρελαθει κ αυτοι!βεβαια εμενα ειχουν ερθει 2 φορες

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα απο μια αυπνη μανουλα.............

Το βραδυ κοιμηθηκε 12-3,30 και 5-6 και ολη μερα αλλο ενα τεταρτο!!!!!!

Δεν με εχει συνηθησει ετσι και μου κακοφανηκε... τουλαχιστον 2 ωριτσες το μεσημερι κοιμοταν.

Αντε να δουμε πως θα παει στη συνεχεια.....

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

geia sas koritsia!

exthes epestrpsa apo Madrid kai eoda to loukoumo mou! (etsi ton evgale o mpampas tou giati einai glukaw san loukoumi!!!)

xalia itan eklega oli tin ora kai mou eleipe frichta to paidi! kai itan polu diskolo na vrisko xrono gia na vgazo gala me to thilastro min patho tpt kai min stamatisei to gala.

vevaia o andras mou ta katafere mia xara! mono otan eprepe na zestanei to gala eklege arketa o mikros.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Γεια σας ομορφούλες!

Πώς είστε;

Εγώ είμαι πολύ καλά. Ο μικρούλης μας ήταν λίγο αδιάθετος το τελευταίο δεκαήμερο, αλλά τώρα είναι πολύ καλύτερα. Οι συνήθειές του : τρώει ακατάπαυστα, αλλά ευτυχώς είναι κανονικός στο βάρος του, κλαίει γοερά όσο εγώ του ετοιμάζω το μπουκάλι (μας ακούει όλη η γειτονιά), είναι νευρικός και βαριέται εύκολα για αυτό και μας τρέχει όλη μέρα από δωμάτιο σε δωμάτιο για εξευρεύνηση του χώρου (τα χέρια μου δεν τα νιώθω πλέον), του αρέσει πάρα πολύ το μπάνιο και σε αυτό ξεχνάει και πείνα και δίψα και το όνομά του ακόμα και το καλύτερο : κοιμάται μόνος του (δηλαδή χωρίς νανούρισμα, κούνημα κ.λπ.) από τις 01:00 ως τις 08:00 το πρωί! Ευτυχώς έχω αυτές τις ώρες να ξεκουραστώ γιατί όλη μέρα κόβω βόλτες μέσα στο σπίτι! Κανονική περίπολος!

Δεν προλαβαίνω να σας γράφω, ωστόσο όποτε μπορώ μπαίνω και σας διαβάζω.

Χαίρομαι που είμαστε όλες καλά και τα παιδάκια μας ακόμα καλύτερα!

Όσα μωράκια έχω δει είναι πανέμορφα! Παρατήρηση : έχουν και μαλλάκια! Ο δικός μας είναι σχεδόν φαλακρούλης και μόλις πριν λίγες μέρες άρχισαν να φαίνονται τα ματόκλαδα. Για φρύδια... ούτε λόγος! Θα περιμένουμε χρόνια μου φαίνεται... :mrgreen: Ερώτηση : τι αντιηλιακό τους φοράτε; Εμάς η γιατρός μας είπε ότι επιτρέπεται με μέτρο στο σώμα, αλλά στο πρόσωπο απαγορεύεται η χρήση του αντιηλιακού. Εσείς τι οδηγίες έχετε;

2522daf9de.png

swGop2.png

kαλημερα μανουλες κ Μαγιατικα μωρακια :tongue::tongue::tongue:

να εχουμε ολοι ενα ομορφο σαββατοκυριακο :D:D

νατασσα να χαιρεσαι τον λουκομο σου !!!!!!!! ...γλυκας ! ονομα κ πραγμα:tongue::tongue::tongue:

ελενη1977......... ολες στο ιδιο καζανι βραζουμε. εμεις απτην μερα που σαραντισαμε(τυχαιο?) στρωσαμε τουλαχιστον τον βραδινο υπνο :tongue::tongue::tongue:

andith ελπιζω να περασες ομορφα γενεθλια........ σιγουρα βεβαια ηταν ξεχωριστα αφου φανταζομαι εσβυσες κερακια αγκαλια με την κορακλα σου . αληθεια ειναι καλυτερα ??? εσυ?

mary μας ειχες λειψει :tongue: ...... οσο για το πλασματακι σου ....μια απτα ιδια ειμαστε κ μεις ....φλεβαριδες τωρα αχνοφαινονται..... φρυδια ισα ισα κατι ξανθα χνουδακια.... αλλα εμεις μαλλακια εχουμε:wink: λιγα ξΑνθα....ξανθομπαμπουρακι:wink::wink::wink:

φιλια σε ολες τις μανουλες....καλα κουραγια:tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

καλημερα καλημερα!!!!εμεις σαραντιζουμε τη Τεταρτη!νομιζω σωστα τα μετρησα!!ειμαστε μια χαρα φτου μας !!καθολου εμετους απ τη Τετρτη!σκεφτομαι μηπως ητανε κ λιγο κρυωμενο το στομαχακι της,θα δουμε!τις ωρες φαγητου δεν τις στρωσαμε ακομα καλα αλλα σταματησα να αγχωνομαι κ ολα θα γινουν σιγα σιγα,εσας καθε ποσες ωρες τρωνε??με το θηλασμο δεν εχει στανταρ!ουφ!!ευχομαι να ειστε ολες καλα!!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα ΤΗΕΝΑ !!!! Κ Andith ...........

οταν θηλαζει δεν εχει ωραριο .......μπορει σε μια ςρα να ξαναπεινασει μπορει κ σε 2μιση....... καπου εκει μεσω ορο. οταν πινει μπουκαλι(150 μλ) συνηθως κανει 3ωρο............ εκτος απτο βραδυ που κατι εχει παθει κ κοιμαται 6 ωρες σχεδον .........τον αλλαζω πινει το μπουκαλι του κ τον νανουριζω στο στηθος

88M1p3.pngycQap3.png

vre koritsia ti trote oli mera giati den xano gramario k den xorao pouthena!!!!!!!!

κανονικο φαγητο τρωω μια φορα την ημερα γυρω στις 6 το απογευμα συνηθως που σχολαει κ ο αγγελος. Την υπολοιπη μερα τρωω φρουτα....γαλα δημητριακα η καμια φορα αν δεν προλαβω δεν τρωω κ τιποτα :roll: αλλα εγω δεν ειμαι σωστο παραδειγμα..... το εχω παρακανει νομιζω κ εχουν αρχισει οι ζαλαδες....παρολο που παιρνω 2 μπουκαλακια σιδηρου κ ασβεστιο . ειναι νωρις ακομα ετσι νομιζω φιλεναδα μου ........ εσυ ξερεις καλυτερα βεβαια απτις προηγουμενες εγκυμοσυνες. μου εχουν μεινει παντως 4 κιλαα ακομα. κ εδω κ 15 μερες δεν λεει η ζυγαρια να παει κατω απο 60 κιλα. εσενα ποσα κιλα σου εχουν μεινει ? γιατι ανχωνεσαι τοσο?

88M1p3.pngycQap3.png

exo alla 7 k ola stin kilia den mporo na valo mplouza k genika den exi ti na valo. ama paro kenouria den prokete na ta xaso .

ego den troo poli alla otan troo tha fao xazomares tsourekia kroyasan tiropites pitogira ktl , k etsi meno sta idia , vevea thilazo k ligo giati ton lipame na toy to kopso esto k ayto to ligo:roll:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

exo alla 7 k ola stin kilia den mporo na valo mplouza k genika den exi ti na valo. ama paro kenouria den prokete na ta xaso .

ego den troo poli alla otan troo tha fao xazomares tsourekia kroyasan tiropites pitogira ktl , k etsi meno sta idia , vevea thilazo k ligo giati ton lipame na toy to kopso esto k ayto to ligo:roll:

κ εγω....συνεχιζω να θηλαζω λιγο..αλλα εχω καταλαβει πως περισσοτερο το ζηταει για παρηγορια.....η για να ξεδιψαει. δεν ξερω...μπορει να λεω κ βλακειες. παντως η αφαγια δεν βοηθαει στονν θηλασμο . κ μου ειπε η παιδιατρος να πινω τουλαχιστον 1λιτρο γαλα την ημερα.

θα φυγουν τα κιλακια μην ανησυχεις.αυτο που μαλλον ειναι πιο συμαντικο για ολες μας ειναι να μην μπουν κ αλλα

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...