Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα κ απο εμας κ καλο μηνα!!!ευχομαι ολα τα μπεμπακια κ οι μανουλες να ειναι τελεια!!εμεις ημαστε καλυτερα!χτες καναμε μια φορα εμετο το γαλα της μανουλας!αλλα δεν ειχε ρευτει!οταν της δινω στηθος δε ρευεται παντα μιση ωρα τη κραταω κ τιποτα κ πρεπει να ρευεται καλα ειπε ο γιατρος καμια ιδεα?μ εχει πιασει ενα αγχος απιστευτο!

Πολύ χαίρομαι που είστε καλύτερα!

Εμένα πάλι μου είπαν ότι όταν θηλάζει το μωρό δεν είναι απαραίτητο να ρευτεί.Βέβαια επειδή η δικιά μου συνήθως τρώει λαίμαργα την κρατάω αρκετή ώρα μέχρι να ρευτεί. Μερικές φορές την "κατεβάζω" και την ξανασηκώνω και αυτό βοηθάει ..Σε εμάς πιάνει τι να πω..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλο μηνα κοπελαρες :D

τι επαθε ε....δεν επαθε....αλλα ετσι που το φοραμε συνεχεια θα παθει :mrgreen::mrgreen::mrgreen:ουτε να το πλυνω δε προλαβαινω....κ τωρα που σας γραφω πανω μου τον εχω...

εμεις σημερα θα φτιαξουμε φουντουκοπιτα, κρεμ μπρουλε κ κοτοπουλο με φετα...α εχουμε κ σιδερο :-D:-D:-D

καλο πρωινο σε ολες

Καλημέρα fairy μου !

Γιατί μας κολάζεις βρε αγάπη μου; Να αδυνατίσουμε προσπαθούμε:-D:-D

Είναι καλύτερα όλα ευτυχώς ρίχνουμε ορούς βέβαια με το κιλό

Σήμερα γιορτάζει κ η κορακλα μου έχει δυο ονόματα εκτός το Δανάη έχει κ το Δαμιανη

Χρόνια πολλά να τη χαίρεσαι

Την έστειλα πρώτη φορά σχολειό σήμερα με τον Γιώργο στον παιδικό αφού θα αρχίσει από Σεπτέμβρη μου είπαν φερτην από τώρα ήταν πολύ χαρούμενη σε λίγο θα έρθουν κ θα μου πουν τα νέα τους:mrgreen:

Με τη δουλειά τέλεια πάω 3 φορές την εβδομάδα από 3,5 ώρες κ ηρεμώ λίγο;)

Μπράβο !

Άντε να ηρεμήσεις!!!:D

andith σιγα σιγα θα μαθεις να τη ρευεις,..εμενα σε 1 λεπτο εχει ρευτει...χτυπαω τη πλατουλα, μετα τριβω τη πλατουλα, ξαναχτυπαω τη πλατουλα κ ρευεται κ οχι πολυ ψηλα αλα στο υψος του στομαχιου κ σα να σπρωχνω προς τα πανω

αυτο της κανω κ γω!αλλα μπα! χτες της εδωσα κ πιπιλα!μια ηρεμια αλλο πραγμα!

rXrPp3.png

andith δοκιμασε κ αυτο που λεει η 3xmama..... k σε εμας πιανει αυτο :tongue: του το κανει ο μπαμπας του παντα με επιτυχια. επισης δοκιμασε να την δωσεις se αλλον να την κανει να ρευτει (αν εχεις αυτην την επιλογη) καμια φρα εμεις οι μανουλες δεν εχουμε την υπομονη κ τα μωρακια το καταλαβαινουν νομιζω. κ αυτο που περιγραφει η fairy παντως.... να τρυβεις χαμηλα την πλατουλα,σαν να σπρωχνεις τον εαρα επανω (κ εμας η γιατρος ετσι μας το εδειξε)

ΤΗΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!! να χαιρεσαι την κορακλα σου :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: να την δεις οπως επιθυμεις:tongue::tongue::tongue::tongue: .....τα καλυτερα !!!!

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια ...δεν ειχα σχεδον καθολου νετ για 1 μιση βδομαδα τωρα..μπηκα σημερα απο αιγινα,μιας κ μας αρεσε πολυ εδω κ ο μπαμπας μας μας επεισε μιας κ δουλευει παλι βραδυ μεχρι την κυριακη να ερθουμε εδω για ενα 4ημερο...θαλασσιτσα,ετοιμο φαγητο,πολλα χερια να κρατησουν το παιδι αν ειναι,βολτιτσες στο πρασινο κ καθαρο αερα,παρεα μπολικη κλπκλπ...μονο που αφηνω τον αντρα μου μοναχουλη του,ο οποιος μετα απο εκεινη τη κουβεντα μας επανηλθε στον παλιο καλο εαυτο του..νομιζω πως περασε κ αυτος την φαση του....διαβασα τα νεα σας..εν ταχει κ τα δικα μας..καναμε χτες το πρωτο μας εμβολιο..δεν κλαψαμε καθολου,ουτε κιχ ....ειμαστε πολυ περηφανοι..(μαλλον φταιει το πολυ λιπος στις μπουτιθρες μας,χιχι).ζυγιστηκαμε στο ικα κ στις 63 μερες πιασαμε τα 6 κιλα (απο 3) τους 60 ποντους( απο 51) κ περιμετρο κεφ. απο 34 σε 39...κ επισημως ειμαστε τσουπωτες τσουπωτες,οπως λεει κ ο πατερας μου...απο δευτερα τρωμε καθε 2-3 ωρες μονο 5-8 λεπτα...αλλα παρολαυτα τα 50γρ. τη μερα τα παιρνουμε ακομα ,σε σχεση με πριν που ετρωγε 10-15 κ επαιρνε παλι τοσα.δεν ξερω...την θηλαζω μονο... καθε 2μιση ως 4 ωρες μαξ,για 10 λεπτα κ παλι παιρνει τοσα πολλα.δεν εχει χρειαστει ουτε χαμομηλι ουτε νερακι, ουτε πιπιλα,αφου ουτε κλαιει,ουτε εχει πονακια κλπ...φτου φτου ...

..την εχουμε βρει αυτη τη βδομαδα ξανα με το ριλαξ μας...ευτυχως...με τις ωρες καθεται εκει...προσπαθει να πιασει κ τα παιχνιδακια της αλλα που τετοια τυχη,το ιδιο κ με το μομπιλο πανω στην καλαθουνα της,παντως τα χαζευει με τις ωρες k..

εχουμε αποκτησει κ αποψη πλεον...τα βραδυα βγαζουμε χαρακτηριστικο ηχακι(παραμιλητο) ενω κοιμομαστε κ μας ενοχλει η βρωμικη πανα,εστω κ απο τσισα...οταν θελουμε να φαμε σπανια κλαιμε αλλα οταν κλαιμε...χαλαει ο κοσμος με το γνωστο σπαραχτικο κλαμμα...κ οταν θελουμε να κοιμηθουμε κ εχουμε νευρα κ δεν ξερουμε τι κ πως βγαζουμε αυτο το παιχνιδιαρικο μακροσυρτο...ουααααααα....που την κοροιδευει κ ο αντρας μου...

το δι[πλοσαγονο ζει κ βασιλευει..τα μπουτακια εγιναν μπουταρεςςςςςςς γεμισαμε διπλιτσες παντου...τα μαλλακια μας μακραινουν κ γυριζουν προς τα εξω ..σε λιγο μας βλεπω με τσιμπιδια!!!!!!!ααααααα την μασκαρα να εχετε ετοιμη γιατι οι βλεφαριδες μας εχουν φτασει το θεο....αυτα..παω για παγωτακι...θα τα ξαναπουμε....φιλια σε ολα τα σκατομωρα μας...αααα τωρα που ειπα σκατα....εμεις κανουμε κακα πλεον μονο 4-5 φορες τη μερα κ ενω μεχρι τωρα ρευομασταν ακομα κ πανω στο στηθος να σκεφτειτε, τωρα δεν ρευομαστε παντα,μαλλον ρευομαστε σπανια...αυτα....byeeeee

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Διαφημίσεις

καλημερα σε οοοοολες τις μανουλες :tongue:

nektaria μου πρεπει να περασες πολυ ομορφα ......... οσο για τν αποκλειστικο θηλασμο τα πας απιστευτα καλα νομιζω. μπραβο κοριτσακι μου συνεχισε ετσι :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: το εμβολιο της μικρης το εκανες στο ικα?ηταν καλα?ποσο καιρο πριν εκλεισες ραντεβου ? .......κ γω δεν ξερω τι να κανω....να παρω να κλεισω ραντεβου εκει η να μας τον κανει η ιδιωτικη παιδιατρος κ να τα σκασουμε ?δεν ξερω τι να κανω γμτ

ΤΗΕΝΑ για αλλη μια φορα να χαιρεσαι την νεραιδουλα σου ....μεγια κ το ποδηλατακι, καλες βολτες κ ....ατρακαριστο :rolleyes::rolleyes::rolleyes: στο σχολειο πως τα πηγε με τα αλλα παιδακια?της αρεσε?

Μary...............poy exeis xa8ei ??????

kalhmera se oles

88M1p3.pngycQap3.png

καλημερες καλημερες.....andith χρονια πολλα κ ευτυχισμενα...οτι επιθυμεις καλο μου :)

thena μεγεια σας το ποδηλατακι...καλοταξιδο χιχιχιι

εμεις ειμαστε καλα, ο αντρας μου πηγε Λονδινο σημερα στο προξενειο κ σνιφ σνιφ δεν μας αφησε να παμε κ εμεις.,...θα επινα κ καφε με τη φιλεναδα μου...πολυ σνιφ σνιφ

fairy????/θυμασαι που σου ελεγα οτι καταφερα να μιλησω με τα πεθερικα μεσω skype οταν επιασαν λιμανι????????

τους τρελανει τοσο πολυ ο μικρος εγγονος που στην πραγματικοτητα τρελαθηκαν!!!!!!! ο πεθερος μου δηλωσε παραιτηση...... κ στο επομενο λιμανι θα μπει αλλος καπετανιος....... σε 20 μερες θα ειναι εδω :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

ελα βρε ριτακι!!! πολυ συγκινητικο αυτο!!!!

ηταν το τελευταιο ταξιδι (βαση ηλικιας δεν μπορει να ξαναταξιδεψει) κ γιαυτο ειχε παρει μαζι κ την πεθερα μου . ηθελαν να κατσουν οσο περισσοτερο γινεται ( για οικονμικους λογους) αλλαν δεν αντεξαν οταν ειδαν το εγγονι τους απτην καμερα. κ γω εχω συγκινηθει παρα πολυ .......:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

δεν πηραν τα παιδια τους να το ανακοινωσουν......πηραν εδω ..... να τα ακουσει λεει ο μικρος Γιωργακης :D

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...