Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

χα χα χα απίστευτα τα ζουζουνια σου με τα καπελάκια τους:D:D:D:D

Ουάου ο μικρός μεγάλωσε πάρα πολύ!!!!!

βρε THENA μου όμως συγνώμη κιόλας και με όλο το θάρρος που σου έχω άλλα θέλω να σε ρωτήσω κάτι. Το μωρό το έχεις έτσι γυρισμένο στο αμάξι, όχι ανάποδα:confused:

Διαφημίσεις

εγω παρηγγειλα το δευτερο σλινγκ μου απο εδω

www.babywearing.gr

καλημερα και καλο μηνα!!!!!!!

fairy μου 2ο γιατι? επαθε κατι το 1ο?

thenaki κουκλος ο μικρος! ολοκληρο παιδι εγινε...:D

3χmama τι μας κανεις πρωι πρωι... μου τρεχουν τα σαλια!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

καλημερα κοριτσαρες μου !!! καλο μηνα να εχουμε κ εμεις κ οι οικογενειες μας:tongue:

3xmama ti σουπερ πρωινο ειναι αυτο !!!!! αχ κ εχουν μεινει 4 κιλα ακομα...δεν λεει η ζυγαρια να παει κατω απτα 60....κολησε εκει:?:???::?:???:ευχομαι οχι για πολυ......

το Αγγελος που ειπες για ονομα, το ηθελα κ εγω για το παιδακι μου ...του παει που ειναι ξανθουλης με μπλε ματακια....αλλα λενε τον πατερα του , κ μολις το ακουσε η πεθερα μου κοντευε να παθει εγκεφαλικο γιατι λεει οτι τα παιδια παιρνουν το ονομα του πατερα τους μονο οταν αυτος εχει φυγει για τους ουρανους..... :roll::roll::roll::roll::roll:κατι τετοια κουλα.... οποτε επηρεαστηκα καπως κ θα τον βγαλουμε τελικα Γιωργο :-D

ΤΗΕΝΑ να χαιρεσαι την οικογενεια σου ....υπεροχα τα παιδακια σου :tongue:σε λιγο θα θελετε πουλμανακι, ο μικρος σου μεγαλωσε παρα πολυ σωστο αντρακι.καταταλλα εισαι λιγο καλυτερα ε?:tongue::tongue:

αννικο πως τα πας με τα ζουζουνια σου???? καλα μου εισαι ????

andith????πως ειστε σημερα? βρηκες αλλον γιατρο ?

pasxalitsa καμια βλτουλα σημερα θα την κανετε ??????εμενα ο αντρας μου εχει αδεια απο βδομαδα...για διακοπες δεν το συζητω(δυστυχως) τουλαχιστον θα χαρουμε το παιδακι μας κ θα κανουμε βολτες

φιλια σε ολες :tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Καλημέρα!

Πωπω πρωινό, περασμένα μεγαλεία μου φαίνεται :tongue:

naya με χαπια θα το κοψεις κ εσυ οταν ερθει η ωρα??/τι σκεφτεσαι ????

δεν ξέρω καθόλου, αλλά υποθέτω ότι αν το τραβήξω όσο πάει, το όσο πάει θα σημαίνει ότι θα έχει μειωθεί πολύ έτσι κι αλλιώς... θα ρωτήσω και το γυναικολόγο την άλλη βδομάδα. Τα χάπια αυτά ξέρεις τι είναι? Ορμόνες?

fairy έχεις απόλυτο δίκιο για τις βόλτες, χθες μια μικρή κάναμε και ήταν super! Απλά εγώ έτσι κι αλλιώς δεν εβγαινά και πολύ μόνη μου, οπότε περιμένουμε τον μπαμπα. Πάντως έχουμε ήδη κανονίσει και μεγαλύτερες εκδρομούλες για τα επόμενα 3 Σαββατοκύριακα!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Καλημέρα pasxalitsa και ritaki!

Μόλις έφαγε και η μπουμπουκίτσα μου το δικό της πρωινό γευματάκι και κοιμάται στην αγκαλιά της μαμάς:tongue:

Ριτάκι μην μιλάς για κιλά ! Όσο για το όνομα το Γιώργος μια χαρά είναι και άλλωστε ο μπέμπης σου είναι τόσο κουκλος που δεν χρειάζεται ωραίο όνομα για να αναδειχθεί!

andith μου εύχομαι να είστε καλύτερα και ο Ιούλιος να είναι ο μήνας που θα "στρώσουν" όλα τα μπεμπουλίνια μας..Να βρουν και αυτά και εμείς τους ρυθμούς μας!

naya23 μου σε καλό δρόμο είσαι!βολτούλες και πάλι βολτούλες!

Αννίκο μου που είσαι; Τι κάνουν τα κουκλιά σου;

Διαφημίσεις

καλημερα και καλο μηνα!!!!!!!

fairy μου 2ο γιατι? επαθε κατι το 1ο?

!

καλο μηνα κοπελαρες :D

τι επαθε ε....δεν επαθε....αλλα ετσι που το φοραμε συνεχεια θα παθει :mrgreen::mrgreen::mrgreen:ουτε να το πλυνω δε προλαβαινω....κ τωρα που σας γραφω πανω μου τον εχω...

εμεις σημερα θα φτιαξουμε φουντουκοπιτα, κρεμ μπρουλε κ κοτοπουλο με φετα...α εχουμε κ σιδερο :-D:-D:-D

καλο πρωινο σε ολες

χα χα χα απίστευτα τα ζουζουνια σου με τα καπελάκια τους:D:D:D:D

Ουάου ο μικρός μεγάλωσε πάρα πολύ!!!!!

βρε THENA μου όμως συγνώμη κιόλας και με όλο το θάρρος που σου έχω άλλα θέλω να σε ρωτήσω κάτι. Το μωρό το έχεις έτσι γυρισμένο στο αμάξι, όχι ανάποδα:confused:

Πάντα έτσι τα έβαζα από συνήθισα εντάξει δεν είναι κ Αθήνα εδώ που ξέρω μπορεί να το αλλάξω:rolleyes:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

THENA πως είναι ο μικρός;

Πολύ ωραίο όνομα το Ιάσων. Εμένα μου αρέσει επίσης για αγόρι το Άγγελος και το Αλέξανδρος.

Με τη δουλειά πως πας;

Είναι καλύτερα όλα ευτυχώς ρίχνουμε ορούς βέβαια με το κιλό

Σήμερα γιορτάζει κ η κορακλα μου έχει δυο ονόματα εκτός το Δανάη έχει κ το Δαμιανη

Την έστειλα πρώτη φορά σχολειό σήμερα με τον Γιώργο στον παιδικό αφού θα αρχίσει από Σεπτέμβρη μου είπαν φερτην από τώρα ήταν πολύ χαρούμενη σε λίγο θα έρθουν κ θα μου πουν τα νέα τους:mrgreen:

Με τη δουλειά τέλεια πάω 3 φορές την εβδομάδα από 3,5 ώρες κ ηρεμώ λίγο;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Καλησπερα κ απο εμας κ καλο μηνα!!!ευχομαι ολα τα μπεμπακια κ οι μανουλες να ειναι τελεια!!εμεις ημαστε καλυτερα!χτες καναμε μια φορα εμετο το γαλα της μανουλας!αλλα δεν ειχε ρευτει!οταν της δινω στηθος δε ρευεται παντα μιση ωρα τη κραταω κ τιποτα κ πρεπει να ρευεται καλα ειπε ο γιατρος καμια ιδεα?μ εχει πιασει ενα αγχος απιστευτο!

rXrPp3.png

andith σιγα σιγα θα μαθεις να τη ρευεις,..εμενα σε 1 λεπτο εχει ρευτει...χτυπαω τη πλατουλα, μετα τριβω τη πλατουλα, ξαναχτυπαω τη πλατουλα κ ρευεται κ οχι πολυ ψηλα αλα στο υψος του στομαχιου κ σα να σπρωχνω προς τα πανω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...