Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

andith σου ειπε ο γιατρος οτι εχετε ΓΟΠ? βρηκα ενα αρθρο σημερα...μισο να στο βρω κ στο δειχνω

τις τελευταιες 5-6 μερες ξεκινησε κ χτες που πηγαμε στο γιατρο δεν ειχαμε παρει βαρος απο 4100 που ειμασταν 8 ημερων ημαστε μονο 4500,μας εδωσε αλλο γαλα,αλλα τελικα το εκανε εμετο πολυ κ σημερα που το πηρα τηλ μου εδωσε ενα ειδικο για ΓΟΠ το ηπιε πιο ευκολα κ εκανε λιγοτερο εμετο αλλα κατι που δεν μου αρεσε ειναι οτι μου ειπε να τη ταιζω καθε 3-5 ωρες κ οχι πριν αλλα εμενα στις 2 ωρες περιπου πειναει μετα το κανει εμετο κ παλι πειναει κ δε ξερω τι να κανω μπερδευτηκα,το μωρο κλαιει γιατι ειτε πειναει ειτε μαλλον ποναει,δε ξερω κιολας! κ η ψυχολογια μου στο πατωμα!

rXrPp3.png

καλημεεεεεεεεερα !!!!!!!

ειπα να ανοιξω εγω το cafe μας σημερα μια κ τα αγορια μου κοιμουνται μεσα κ εγω βαρεθηκα να βλεπω πρωινη μελετη......

το αστερακι μου εδω κ τρεις μερες ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κοιμηθηκε πριν τις 12:tongue:..... εχτες επεσε 11 κ κατι κ ξυπνησε στις 4.30 για γαλατακι..... συνεχισε τον υπνο του κ σηκωθηκε ξανα στις 8 ....τωρα παλι αφου μου εκανε γελακια κ εφαγε απτην μανουλα,συνεχιζει τον υπνο του . αχ το πρωι δεν με νοιαζει ας μην κοιμαται αν δεν θελει , αλλα αν συνεχισει να κοιμαται πριν τις 12 θα κανει πολυ ευτυχισμενη την μανουλα του ....:tongue::tongue:

του εκανα εχτες βεβαια μετα το μπανιο του μασαζακι με κρεμουλα κ τον χαλαρωσα αρκετα..... απλα πρεπει να εξασκηθω την νυχτα να αλλαζω γρηγορα την πανα γιατι εκει το χανω λιγακι κ αρχιζει να τεντωνεται κ να ανοιγει ματια .

ωραιο αρθρο fairy . eyxarisτω κ για τις πληροφοριες οσο αναφορα την περιοδο ......... βουρ στο "ψητο" το σαβ/ακο λοιπον !!!!! :wink::wink::wink::D κ εγω θα πρεπει να βαλω στην ακρη τους φοβους μου κ να αρχισω το "σπορ" γιατι εκτος του οτι μου εχει λειψει,νομιζω θα κανει καλο κ στα νευρακια μου που κοντευουν να γινουν κροσσια:rolleyes::rolleyes::rolleyes: μολις περασει η ωρα θα παρω κ τον γιατρο να κλεισω ραντεβου να με δει κ μενα (να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο)

andith μου υπομονη κ προσπαθησε να εισαι ψυχραιμη κ θα το αντιμετωπισετε :tongue::tongue::tongue: καλα κανεις κ θελεις να παρεις μια δευτερη γνωμη

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κι απο μενα!

σαραντισαμε κι εμεις την Δευτερα αλλα νιωθω πτωμα για να βγω βολτα μονη μου με τον μικρο...προς το παρρον μονο με τον αντρουλη μου...

mpoumpou κοριτσακι μου καλο κουραγιο με την μετακομιση...

andith μαλλον εχει κι εμενα ΓΟΠ...αν δεν ηπιας μορφης αντιμετωπιζεται...

απλα θελει να την κρατας αρκετη ωρα σε ορθια θεση για να ρευτει,να κοιμαται με κλιση (εγω του εχω ειδικο μαξιλαρακι) και τωρα θα σηκωσω και την κουνια...και μικρα και συχνα γευματα...

α,και το μητρικο βοηθαει...

δες εδω!

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=28814

ritaki κουραστηκες να θηλαζεις ε?

ο παιδιατρος τι λεει?

οπως νιωθεις καλυτερα κοριτσακι...ριξε μια ματια εδω αν θες...

http://parents.org.gr/forum/forumdisplay.php?f=170

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

ritaki κουραστηκες να θηλαζεις ε?

ο παιδιατρος τι λεει?

οπως νιωθεις καλυτερα κοριτσακι...ριξε μια ματια εδω αν θες...

http://parents.org.gr/forum/forumdisplay.php?f=170

ti να πει η παιδιατρος, δεν μπορει να με ζοριζει , μου τονισε ποσο συμαντικο ειναι να θηλασω εστω κ αυτα τα λιγα γευματα. δεν αντιλεγω φυσικα.

η αληθεια ειναι πως τωρα που το εχω ελλατωσει νιωθω λιγο καλυτερα,οχι τοσο πιεσμενη. ουτος η αλλλος εφοσον δεν τον βαζω συχνα αρχιζει κ μειωνετε η παραγωγη κ το πριξημο ειναι λιγοτερο.... θα το κρατησω κ αυτη την βδομαδα(εστω αυτο το λιγο ) κ βλεπουμε:tongue::tongue::tongue:εσυ ακομα θηλαζεις αποκλειστικα>???

πηρα τηλ κ τον γυναικολογο ....θα παω 10 του μηνα για υπερυχο κ μου ειπε αφου αδιαθετησω τουλαχιστον μια φορα θα κανουμε κ τεστ ΠΑΠ. κ κατι αλλο που δεν ηξερα....σε 6 μηνες λεει πρεπει να κανω ενα υπερυχο στηθους (το ξερατε εσεις αυτο???)

αντε pasxalitsa moy να αρχισεις κ εσυ τις βολτουλες να νιωσεις καλυτερα.... λαμπρο παραδειγμα μας η fairy !!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

καλημερούδια (ή μάλλον καλησπέρα πλέον :tongue:)

σημερα κάναμε τη πρώτη μας βόλτα τα 2 μας με το μαρσιπο, μη φανταστείτε τπτ τρομερό, μέχρι τα ΚΕΠ πήγαμε 5 λεπτά από το σπίτι. Πιο πολύ ώρα η προετοιμασία ήταν παρά η βόλτα :tongue:. Συνειδητοποίησα όμως ότι δεν έχουμε καπελάκι για τον ήλιο! Εσεις όταν βγαίνετε βάζετε αντιηλιακό? Ποιο χρησιμοποιείτε?

κοριτσια εγω το εχω ελατωσει το στηθος παρα πολυ.....το πηγαινω εναλαξ μια μπουκαλι μια δικο μου,εδω κ 2 μερες. δεν ξερω αν εχει νοημα να πινει κ τα δυο ομως κ σκεφτομαι να το σταματησω.ηδη με αυτον τον τροπο το εχω ελατωσειβεβαια. για να καταλαβαιτε σταματησε να τρεχει απο μονο του οπως παλια. δεν ξερω αν κανω καλα αλλα εχω κουραστει

Ρίτα κι εδώ μια από τα ίδια. Ή μάλλον χειρότερα, γιατί στο στήθος τη βάζω μόνο μια φορά τη μέρα και μόνο από τη μια μεριά. Απλά είμαι όλη μέρα με το θήλαστρο και καταφέρνουμε να φάμε μητρικό 4-5 γεύματα από τα 8. Όμως αυτό όταν εχω μαμα ή πεθερά και μπορώ να κάθομαι με τις ώρες στο θήλαστρο, αλλιώς βγάζω πολύ λιγότερο γιατί η μικ΄ρη θέλει όλο αγκαλιά.

Ακόμα κι έτσι όμως βγάζω όλο και λιγότερο ή μου παίρνει όλο και περισσότερη ώρα... Όποτε κι εγω "όσο πάει" λέω. Πιστεύω όμως ότι ακόμα και ένα γεύμα μητρικό να κάνουν, αξίζει τον κόπο.

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

εννοειται βρε κοριτσια οτι καλυτερο μπορουμε κανουμε για τα μικρα μας...

και οσο αντεξουμε,δεν τρεχει τιποτα...;)

ritaki οντως η fairy μας εχει βαλει τα γυαλια στις βολτες!

εγω θηλαζω και δυσκολευομαι εκτος σπιτιου,πρεπει να παρω ρουχα θηλασμου....:rolleyes: (οτι θα εχω κ μετα την γεννα θεμα με τα ρουχα,δεν το ειχα σκεφτει)

για το υπερηχο δεν το ηξερα,θα τον ρωτησω οταν παω...

naya αντηλιακο εχω σιγουρα κ καπελακι δεν θυμαμαι αν μου εχουν δωσει...αλλα ακομα δεν τα εχω χρησιμοποιησει

καπου διαβασα οτι μια κοπελα περιμενε το sling της...αν επιτρεπεται απο που το πηρε γιατι ψαχνω κ εγω να βρω την κοπελα να παραγγειλω..κ δεν την βρισκω...

μηπως ξερει κατι να με βοηθησει...:roll:

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

αντηλιακο πηραμε ενα της frezyderm με 50 δεικτη :tongue: μας το προτεινε η παιδιατρος κ την ακουσαμε,δεν ηξερα τι να παρω κ εγω. οσο για το καπελακι μας ειχαν κανει δωρο ενα κ αυτο του εχω βαλει 1-2 φορες ...αλλα δεν ειναι τοσο του γουστου μου ουτε πηγαινει με τα ρουχαλακια του (τι ψωνιο !!!!!!!!!) περιμενω τις εκπτωσεις για καινουργια γκαρνταρομπα, τις προαλλες του πηρα μονο τα απαραιτητα γιατι δεν του κανε τιποτα του μουργου .

naya με χαπια θα το κοψεις κ εσυ οταν ερθει η ωρα??/τι σκεφτεσαι ????

οσο για τον υπερυχο στηθους κοριτσια, ουτε που το ειχα ξανακουσει .... ποιος ξερει ...σε 6 μηνες λεει

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

ναι κανει εμετο ολο το γαλα!δινω κ απ τα δυο κ σημερα εκανε εμετο κ το δικο μου!κλαιω απ το απογευμα δε ξερω τι να κανω,σκεφτομαι να τη παω στο νοσοκομειο.θα δω αυριο,με το θηλασμο κ γω κουραστηκα απλα περιμενω να περασουν οι 40 μερες.

Ο γιατρος μου μου ειπε μετα τις 40 μερες θα αδιαθετησουμε κ αν θηλαζουμε πιο αργα,οσο για το σεχ δε ξερω εγω ετσι κ αλλιως ακομα ποναω λιγακι κ θα παω στο γυναικολογο πρωτα κ μετα!

Εμένα ο Γιώργος είχε το ίδιο πρόβλημα τα έβγαζε ρουκέτες ήταν κ λαίμαργος κ είχα πάρει το αντιαναγωγικο γάλα κ έβγαζε λιγότερο αλλά κράτησε αρκετούς μήνες τουλάχιστον μέχρι να αρχίσουν να τρώνε , κ πάντα να κοιμάται με το κεφάλι πιο ψηλά έχω βάλει κουβερτούλες κάτω από τα στρώματα;)

Τώρα ο μπέμπης έχει τα ίδια , σήμερα που τον σήκωσα το πρωί η μύτη του είχε γάλα κ ρουθούνιζε πάρα πολύ κ πνιγόταν είναι κ άρρωστος με βήχα κ δεν έπαιρνε ανάσα μέχρι να του βάλω ορό στη μύτη έτσι ησύχασε λίγο πρέπει να πάρω κ σε αυτόν τέτοιο γάλα δοκίμασε το κάνει δουλειά

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Εμένα ο Γιώργος είχε το ίδιο πρόβλημα τα έβγαζε ρουκέτες ήταν κ λαίμαργος κ είχα πάρει το αντιαναγωγικο γάλα κ έβγαζε λιγότερο αλλά κράτησε αρκετούς μήνες τουλάχιστον μέχρι να αρχίσουν να τρώνε , κ πάντα να κοιμάται με το κεφάλι πιο ψηλά έχω βάλει κουβερτούλες κάτω από τα στρώματα;)

Τώρα ο μπέμπης έχει τα ίδια , σήμερα που τον σήκωσα το πρωί η μύτη του είχε γάλα κ ρουθούνιζε πάρα πολύ κ πνιγόταν είναι κ άρρωστος με βήχα κ δεν έπαιρνε ανάσα μέχρι να του βάλω ορό στη μύτη έτσι ησύχασε λίγο πρέπει να πάρω κ σε αυτόν τέτοιο γάλα δοκίμασε το κάνει δουλειά

ελπιζω!σημερα ειμαστε καλυτερα,βεβαια δεν τη ταιζω πολυ επιτηδες αλλα τη ταιζω καθε 2 ωρες περιπου,απ το στηθος δε ξερω ποσο τρωει βεβαια αλλα δειχνει ενταξει προς το παρον,σιγα σιγα θα της το αυξησω,μπας κ παρει κ βαρος.

rXrPp3.png

Εσεις όταν βγαίνετε βάζετε αντιηλιακό? Ποιο χρησιμοποιείτε?

.

του βαζω κ καπελακι κ αντιηλιακο της Νιβεα με δεικτη 50...

ritaki οντως η fairy μας εχει βαλει τα γυαλια στις βολτες!

καπου διαβασα οτι μια κοπελα περιμενε το sling της...αν επιτρεπεται απο που το πηρε γιατι ψαχνω κ εγω να βρω την κοπελα να παραγγειλω..κ δεν την βρισκω...

μηπως ξερει κατι να με βοηθησει...:roll:

να βγεις πολλες βολτουλες..να δεις τι ωραια που θα ειναι για τους δυο σας...εμενα με βοηθησε πολυ να βρω τους νεους μου ρυθμους ..κ μη ξεχνατε πως εγω ειμαι τελειως μονη εδω χωρις μαμα...

εγω παρηγγειλα το δευτερο σλινγκ μου απο εδω

www.babywearing.gr

αχ κοριτσια τον εχω στο γυμναστηριο κ εχει τρελλαθει απο τη χαρα του!!!!

o μικρος σου εχει τρελαθει με το γυμναστηριο κ εσυ με τον μικρο σου !!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

μπραβο στον Γιωργακη που τρελαινει την μανουλα απο ευτυχια:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: ΜΜΜΜΜΜΜΜΜακια κ στους δυο !

mary????/?????nektaria ??????? σαν να χαθηκατε.......για δωστε το παρον !!!!!

fairy ποια αλλη εχει χαθει να βαλω απουσια ?????:D:D:D

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...