Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βρε κοριτσια τι ωραια ονοματα ειναι αυτα που διαλεξατε για τα αγορακια σας??????????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

εμεις θα του δωσουμε το κλασικο ΓΙΩΡΓΟΣ κ θα τον βαφτισουμε του χρονου (σε αυτο σας ζηλευω, που το κανετε τωρα)

88M1p3.pngycQap3.png

βρε κοριτσια τι τελεια ονοματα?

τι,ολες Σεπτεμβριο θα βαφτισετε?

θελω κι εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Καλησπέρα κορίτσια. Τί κάνετε; Σας ζηλεύω που προλαβαίνετε και μπαίνετε. Εγω είμαι μονίμως με την μικρή πάνω μου. Ούτε στο ρηλάξ δεν κάθεται. Σήμερα ήρθε η παιδίατρος και γίναμε 4250 και 56 πόντους. Εγω λέω του χρόνου για βάφτιση γιατί θέλω να την κάνω σε ένα εκκλησάκι δίπλα στη θάλασσα στη Χαλκιδική και τον Σεπτέμβριο δεν προλαβαίνω. Εμείς θα την βαφτίσουμε Φωτεινή.

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Κι εμείς για 28 Αυγούστου είπαμε. Η μπεμπούλα μας θα είναι 3 μηνών και ψάχνουμε μικρά βαφτιστικά .Έχεις δει τίποτα?

Προσκλητήρια,μπομπονιέρες κτλ??? Σε ποια εκκλησία θα τη βαφτίσετε?

θα τη βαφτίσουμε στην Καβάλα. Το "σετ" της βάφτισης το ανέλαβε να το ψάξει η νονά που τρελαίνεται με αυτά και θα πάμε μέσα Ιουλίου στα μαγαζιά που της άρεσαν για να διαλέξουμε.

Κλείσαμε κ εμείς για βάφτιση 4/9 θα βρούμε ρούχα τόσο μικρά ?:rolleyes:

Με μια ματιά που ρίξαμε Θεσ/νίκη με τη νονά έχει μικρά μεγέθη. Εξαρτάται βέβαια και τι σας αρέσει γιατί εμείς τα θέλουμε πολύ απλά

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

Ta nevra mou pali apo tin arxi na grapso

o mpempis apo exthes einai mesa stin anisixia kai ta klamata. lete na katalavainei pos avrio feugo???:(:(:(

einai oli mera sto buzi mou!!!! exo kai polu douleia kai den prolavaino!

exthes ton koimisa sto krevvati mas kai kapia stigmni pou ton eixa aggalia kai koimotan galase kanonika, me thorivo san na akouge anekdoto ateio! poios xerei ti evlepe ston upno tou!

ta onomata pou dialexate einai teleia! (iason, iosif kai foteinio! akoma kai to Giorgos mou aresei!)

uDLqp1.png

καλησπερα!!

εμεις μαλλον εχουμε ΓΟΠ,απο χτες ολο εμετο το εκανε το γαλα!!το ξενο,πηρα το γιατρο κ μου εδωσε ενα ειδικο!!ηπιαμε κ ειμαστε μια χαρα προς το παρον!για να δουμε!

ritaki γεννηθηκαμε 4 κιλα,κ τρωγαμε μια χαρα,σε μια εβδομαδα ειχε παρει 300 γραμ, ξαφνικα κατι της ηρθε κ εκανε εμετους αλλα οχι πολυ,αλλα απο χτες με το γαλα πολυ χαλια!!ελπιζω ειναι καλυτερα με αυτο το ειδικο

rXrPp3.png

andith κανει εμετο ολο το γαλα????

δινεις μονο ξενο η κ στηθος?

κοριτσια εγω το εχω ελατωσει το στηθος παρα πολυ.....το πηγαινω εναλαξ μια μπουκαλι μια δικο μου,εδω κ 2 μερες. δεν ξερω αν εχει νοημα να πινει κ τα δυο ομως κ σκεφτομαι να το σταματησω.ηδη με αυτον τον τροπο το εχω ελατωσειβεβαια. για να καταλαβαιτε σταματησε να τρεχει απο μονο του οπως παλια. δεν ξερω αν κανω καλα αλλα εχω κουραστει

τι αλλο ηθελα να σας ρωτησω..... εδω κ καμια 10μερες δεν εχω λοχεια....ποτε θα αδιαθετησουμε?ξερει καμια να με διαφωτησει?παιζει ρολο αν θηλαζουμε η οχι ?

........εχει αρχισει καμια απο εσας που γεννησατε φυσιολογικα το "σπορ?????" .......μια θελω μια δεν θελω(κυριως φοβαμαι)

88M1p3.pngycQap3.png

andith κανει εμετο ολο το γαλα????

δινεις μονο ξενο η κ στηθος?

κοριτσια εγω το εχω ελατωσει το στηθος παρα πολυ.....το πηγαινω εναλαξ μια μπουκαλι μια δικο μου,εδω κ 2 μερες. δεν ξερω αν εχει νοημα να πινει κ τα δυο ομως κ σκεφτομαι να το σταματησω.ηδη με αυτον τον τροπο το εχω ελατωσειβεβαια. για να καταλαβαιτε σταματησε να τρεχει απο μονο του οπως παλια. δεν ξερω αν κανω καλα αλλα εχω κουραστει

τι αλλο ηθελα να σας ρωτησω..... εδω κ καμια 10μερες δεν εχω λοχεια....ποτε θα αδιαθετησουμε?ξερει καμια να με διαφωτησει?παιζει ρολο αν θηλαζουμε η οχι ?

........εχει αρχισει καμια απο εσας το "σπορ?????" .......μια θελω μια δεν θελω(κυριως φοβαμαι)

ναι κανει εμετο ολο το γαλα!δινω κ απ τα δυο κ σημερα εκανε εμετο κ το δικο μου!κλαιω απ το απογευμα δε ξερω τι να κανω,σκεφτομαι να τη παω στο νοσοκομειο.θα δω αυριο,με το θηλασμο κ γω κουραστηκα απλα περιμενω να περασουν οι 40 μερες.

Ο γιατρος μου μου ειπε μετα τις 40 μερες θα αδιαθετησουμε κ αν θηλαζουμε πιο αργα,οσο για το σεχ δε ξερω εγω ετσι κ αλλιως ακομα ποναω λιγακι κ θα παω στο γυναικολογο πρωτα κ μετα!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

ναι κανει εμετο ολο το γαλα!δινω κ απ τα δυο κ σημερα εκανε εμετο κ το δικο μου!κλαιω απ το απογευμα δε ξερω τι να κανω,σκεφτομαι να τη παω στο νοσοκομειο.θα δω αυριο,με το θηλασμο κ γω κουραστηκα απλα περιμενω να περασουν οι 40 μερες.

Ο γιατρος μου μου ειπε μετα τις 40 μερες θα αδιαθετησουμε κ αν θηλαζουμε πιο αργα,οσο για το σεχ δε ξερω εγω ετσι κ αλλιως ακομα ποναω λιγακι κ θα παω στο γυναικολογο πρωτα κ μετα!

αχ η ψυχουλα μου ......τι ταλαιπωρια κ τι ανχος :roll::roll: δες κ με το καινουργιο γαλα μηπως δεις βελτιωση. δεν ξερω ...αλλα εχεις δοκιμασει να της διακοπτεις το γευμα για να ρευεται αναμεσα στα γευματα? μηπως παιζει ρολο η θεμοκρασια?λιωνει καλα η σκονη????? της πεφτει βαρυ ?? δεν ξερω υποθεσεις κανω....

εγω αυριο σκεφτομαι να παρω τον γιατρο να κλεισω ενα ραντεβου...μου ειχε πει κοντα στο 2μηνο να πηγαινα

88M1p3.pngycQap3.png

εγω πηγα σημερα στο γιατρο κ μου εδωσε το οκ, τα λοχεια σταματησαν τελειως τη Παρασκευη κ μου εδωσε κ το αντισυλληπτικο μου χαπακι παλι. μεχρι το ΣΚ θα το εχω κανει δεν υπαρχει περιπτωση αχαχαχ

απο τη μερα που σταματησεις το θηλασμο μεσα σε ενα μηνα θα εχεις αδιαθετησει παντως...αλλα κ να μην αδιαθετησεις δε σημαινει πως δε μενεις εγκυος ;)

αχ η ψυχουλα μου ......τι ταλαιπωρια κ τι ανχος :roll::roll: δες κ με το καινουργιο γαλα μηπως δεις βελτιωση. δεν ξερω ...αλλα εχεις δοκιμασει να της διακοπτεις το γευμα για να ρευεται αναμεσα στα γευματα? μηπως παιζει ρολο η θεμοκρασια?λιωνει καλα η σκονη????? της πεφτει βαρυ ?? δεν ξερω υποθεσεις κανω....

εγω αυριο σκεφτομαι να παρω τον γιατρο να κλεισω ενα ραντεβου...μου ειχε πει κοντα στο 2μηνο να πηγαινα

κ το καινουριο μια το εκανε μια δεν το εκανε,δε ξερω θα δω κ αυριο

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...