Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Xristina96 είπε:

Να προσθέσω επίσης ότι τα ciclacur δεν τα παίρνουμε στην διέγερση αλλά στην προετοιμασία του ενδομητρίου για εμβρυομεταφορά. Ciclacur είναι και αντισυλληπτικά αν πάρεις και τα καφέ. Οιστρογόνα είναι. Οιστρογόνα περνούμε και για άλλους λόγους, πχ για να μαλακώσουν τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης. Ή σε περίπτωση που για κάποιο λόγω μιωθουν και δεν έχει κύκλο. Αντισυλληπτικά περνούμε είτε για προφύλαξη, κάποιοι τα δίνουν για να φύγουν κύστες , για την ακμή και γενικότερα την ομαλή λειτουργία των ορμονών. Οπως λες και εσύ, το τι τρώμε μόνο από αυτό μπορούμε να πάθουμε 10000 δύο. Αντιωβιωσεις, εμβόλια, αναψυκτικά, τα τσιγάρα, το καυσαέριο… ουυυυυυ και λίστα συνεχίζεται. Πλέον μετά από τόσα χρόνια που κάνουμε εξωσωματική, τα φάρμακα είναι πολύ ποιο ασφαλές από ότι ήταν το 80 που έπαιρναν για μήνες φάρμακα για να πετύχουν την διέγερση που πετυχενοθμε εμείς πλέον. 1-2 εβδομάδες.

εμενα η μαστολόγος μου που έχω κάτι στο αριστερό στήθος, μου έχει πει ότι η εξωσωματική δεν θα μου κάνει τίποτα, οι ορμόνες πλέον που περνούμε είναι πολύ λίγες για να προκαλέσουν κάτι. Την εγκυμοσύνη φοβάται. Και τώρα αναμένω το ραντεβού μου μαζί της. 

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

πρίν από 21 λεπτά , little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα σε όλες!!

μα πως τα καταφέρνετε με όλα? εγώ μπορώ να πω ότι γενικά έχω πελαγώσει... έχω και κάτι ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και μια στο τόσο ψιλοισοπεδώνομαι...

τεσπα, θα αρχισουμε περισσότερο το έξω από αύριο και πιστεύω θα είμαστε καλύτερα.

τη βάφτιση κι εμείς για Σεπτέμβρη (στις 5) την κανονίσαμε. θα είναι μικρή η μπέμπα αλλά είναι έγκυος η νονά μας και δε γίνεται να πάει πιο μετά...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ριτακι που εισαι????????????????????????

εδω κοριτσαρα μου .......... με τον γιο μου :D'

να ειστε παντα αγαπημενοι κ γεροι .... για να χαιρεστε την πανεμορφη οικογενεια σας:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

3xmama ευχαριστω για τις ευχες:tongue::tongue::tongue: οντως εχτες πηγαμε κ πηρμε την ευχουλα.οταν τον πηρε μεσα στο ιερο συγκινηθηθηκα λιγο(αν κ δεν ειμαι τοσο της εκκλησιας)

να δωσουμε ευχες κ στα υπολοιπα κοριτσια που σαραντισαν κ πηραν ευχουλα....νομιζω η pasxalitsa θα πηγαινε κ αυτη εκκλησια :wink:

sue εισαι καλυτερα ???

andith ισως η μικρουλα σου να ειναι απτα λεπτα παιδακια που τρωνε λιγο.τι σου ειπε ο γιατρος?δεν ξερω απο αυτα.... ειναι κατι που θα πρεπει να σε ανησυχησει ιδιαιτερα?

αννικο??????:tongue:η ευαγγελια σου τι κανει με το μωρακι??????

ffairy ????? Ο Γιωργης σου καθεται στο γυμναστηριο ??/!!!!!!

εγω αν δεν καθησω διπλα του ...αδιαφορει ..... μαλλον ο δικος μου δεν ειναι αθλητικος τυπος !! χαχαχαχα

88M1p3.pngycQap3.png

ffairy ????? Ο Γιωργης σου καθεται στο γυμναστηριο ??/!!!!!!

εγω αν δεν καθησω διπλα του ...αδιαφορει ..... μαλλον ο δικος μου δεν ειναι αθλητικος τυπος !! χαχαχαχα

καθεται καθε μερα κ περισσοτερο...αλλα το καημενακι δε μπορει να πιασει ακομα κ λογικο να βαριεται κ να με θελει εκει. εχθες καθησε 45 λεπτα μονο του στη κουνια χωρις να κοιμαται κ χαζευε το mobile :D:D

Διαφημίσεις

καθεται καθε κ περισσοτερο...αλλα το καημενακι δε μπορει να πιασει ακομα κ λογικο να βαριεται κ να με θελει εκει. εχθες καθησε 45 λεπτα μονο του στη κουνια χωρις να κοιμαται κ χαζευε το mobile :D:D

ναι μεγαλωνουν τα παιδακια μας :tongue:

εδωσα στον αντρα μου να μου εκτυπωσει φωτογραφιες του μικρου κ αναρωτιομουν ποτε μεγαλωσε τοσο .... κ πως ηταν .....:D:D ααααααααχχχχ

ο Γιωργακης σου θηριο :tongue::tongue::tongue::tongue: φτου φτου στον παιδαρο κ στην μανουλα του . εσεις ποτε λετε να τον βαφτησετε?

αχ ρε fairy ξεχασα να σου πω.......... εχτες καταφεραμε να μιλησουμε με τα πεθερικα μου μεσω skype κ πρωτη φορα ειδαν τον μικρο μας..... τρελαθηκαν ....... παλι συγκινηθηκα εγω :?:-?:?τι εχω παθει τις τελευτιαες 2 μερες??? ..... σε θυμηθηκα κοπελα μου ....... οι δικοι σου ειναι καλα? εχουν τρελαθει κ αυτοι με τον μικρο σας ε????

88M1p3.pngycQap3.png

ναι μεγαλωνουν τα παιδακια μας :tongue:

εδωσα στον αντρα μου να μου εκτυπωσει φωτογραφιες του μικρου κ αναρωτιομουν ποτε μεγαλωσε τοσο .... κ πως ηταν .....:D:D ααααααααχχχχ

ο Γιωργακης σου θηριο :tongue::tongue::tongue::tongue: φτου φτου στον παιδαρο κ στην μανουλα του . εσεις ποτε λετε να τον βαφτησετε?

αχ ρε fairy ξεχασα να σου πω.......... εχτες καταφεραμε να μιλησουμε με τα πεθερικα μου μεσω skype κ πρωτη φορα ειδαν τον μικρο μας..... τρελαθηκαν ....... παλι συγκινηθηκα εγω :?:-?:?τι εχω παθει τις τελευτιαες 2 μερες??? ..... σε θυμηθηκα κοπελα μου ....... οι δικοι σου ειναι καλα? εχουν τρελαθει κ αυτοι με τον μικρο σας ε????

λεγαμε για Χριστουγεννα να κανουμε βαφτιση κ θα τον βαφτιζε η κολλητη μου...αλλα ειναι εγκυος κ τοτε θα μπαινει στον μηνα της κ η γιατρος της απαγορεψε ταξιδι...ειναι απο Κρητη βλεπεις...κ δε ξερουμε τι να κανουμε...ειπε η κοπελα να βαφτισειτ ο δευτερο...λεμε μηπως τη καθυστερησουμε τη βαφτιση αλλα βρε παιδι μου θα ειναι μεγαλος μετα...

οι δικοι μου ναι πολυ τρελλα....τα πεθερικα μου μονο φωτο εχουν δει δυστυχως..περιμενουν πως κ πως να κατεβουμε

πηρμε την ευχουλα.οταν τον πηρε μεσα στο ιερο συγκινηθηθηκα λιγο(αν κ δεν ειμαι τοσο της εκκλησιας)

να δωσουμε ευχες κ στα υπολοιπα κοριτσια που σαραντισαν κ πηραν ευχουλα...

κι εγώ στο μισοσαραντισμό που πήγα συγκινήθηκα- κι εγώ δεν είμαι πολύ της εκκλησίας-!

Πως είσαι αλήθεια Ριτάκι μου ?

Μόλις ήρθαμε από το γιατρό κόλλησε κ ο μπέμπης τελικά έχει μπούκωμα όλο ρουθουνίζει προς το παρόν δεν έχει ακροαστικά , η μικρή παίρνει αντιβίωση, ο μεγάλος ακόμα βήχει κ κόλλησαν κ την πεθερά μου:confused:

Τουλάχιστον πήρε βάρος είναι 5800 κ 58 πόντους

Από ξενύχτι καλά κρατάμε

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

κι εγώ στο μισοσαραντισμό που πήγα συγκινήθηκα- κι εγώ δεν είμαι πολύ της εκκλησίας-!

Πως είσαι αλήθεια Ριτάκι μου ?

πρωτα μας διαβασε μια ευχη μπροστα στην εκκλησια(εκει που αναβουν τα κερακια) εμενα κ του μικρου κ μετα μου τον πηρε απτα χερια κ μου ειπε να τον ακολουθησω...εξω απτο ιερο μου ειπε, να προσκυνησω τις εικονες μεχρι ναρθει κ πηρε τον μικρο μου κ τον πηγε στο ιερο μεσα(αφησε ανοιχτη τηνπορτα ,αλλα ντραπηκα να κοιταξω:wink:) βγηκε μου τον εδωσε στην αγκαλια μου κ μας ξαναδιαβασε ευχουλες:D κανενα 15λεπτο κρατησε ολο

εγω μισοσαραντηση δεν πηρα καθολου

ΤΗΕΝΑ μου καλημερουδια κ περαστικουλια σε ολους σας.....

κ μενα ο μικρος κανει σαν γουρουνακι (οχι τοσο συχνα) 2 μερες τωρα.....κ παρατηρησα κ στις γουλιτσες του 2 φορες σαν φλεματακι......... καταταλλα δεν εχει πυρετο κ ειναι ορεξατος. λες να ειναι κρυωμα???να παρω την γιατρο η ειμαι υπερβολικη??????

88M1p3.pngycQap3.png

έχω και κάτι ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και μια στο τόσο ψιλοισοπεδώνομαι...

naya μου κι εγώ μια έτσι μια κοτέτσι είμαι... οι άτιμες οι ορμόνες φταίνε !

Που θα πάει θα ηρεμήσουν κι αυτές και εμείς κάποια στιγμή.

τη βάφτιση κι εμείς για Σεπτέμβρη (στις 5) την κανονίσαμε. θα είναι μικρή η μπέμπα αλλά είναι έγκυος η νονά μας και δε γίνεται να πάει πιο μετά...

Κι εμείς για 28 Αυγούστου είπαμε. Η μπεμπούλα μας θα είναι 3 μηνών και ψάχνουμε μικρά βαφτιστικά .Έχεις δει τίποτα?

Προσκλητήρια,μπομπονιέρες κτλ??? Σε ποια εκκλησία θα τη βαφτίσετε?

Μόλις ήρθαμε από το γιατρό κόλλησε κ ο μπέμπης τελικά έχει μπούκωμα όλο ρουθουνίζει προς το παρόν δεν έχει ακροαστικά , η μικρή παίρνει αντιβίωση, ο μεγάλος ακόμα βήχει κ κόλλησαν κ την πεθερά μου:confused:

Τουλάχιστον πήρε βάρος είναι 5800 κ 58 πόντους

Από ξενύχτι καλά κρατάμε

ΠεραστικΆ σας THENA μου!

Πυρετό δεν έχει ε?

Από βάρος και ύψος σούπερ!Μπράβο σας!!

Τι σας κάνει τα βράδια και ξενυχτάτε;Φαί θέλει ή απλά είναι ξενύχτης?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...