Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

να μην τους λες τιποτα...κ εμενα εχθες μια γνωστη κυρια που ειδα μου ειπε πως επαθα αυτο που επαθα επειδη δεν επινα μπυρα :?:-?:?κουφαθηκα!:!!!!

koulo ontos.

eixes rotisei ti simvoulo/maia an me polu ipsiles doseis magias mpiras mporouse na voithsei?

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Όσες μένετε Αθηνά τρέχτε να μαζέψεται τα ρούχα... ΒΡΕΧΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

koulo ontos.

eixes rotisei ti simvoulo/maia an me polu ipsiles doseis magias mpiras mporouse na voithsei?

εγω ειχα πολυ γαλα κ κανενα προβλημα στο θηλασμο...αφου θηλασα με το που βγηκα στην ανανηψη....μου ειπε η μαια κ η συμβουλος οτι επειδη συμβαινει σε 2% μονο δε μπορω να κανω κατι να επαναφερω το γαλα...μιλαμε περασα μεγαλη φρικη...θηλασα στις 3 το πρωι κ στις 6 ηταν αδειο....κ στην αρχη ειπα πως το παιδι θηλαζει συνεχεια απο τις 6 το πρωι κ μετα για να μου αυξησει τη παραγωγη...εφτασε ομως μεσημερι κ αυτο ειχε σπαραξει στο κλαμα...το παλεψα 18 ωρες κ αφου απηυδησαμε ολοι πηγα στις μαιες

Διαφημίσεις

oxi vroxi....kataklismos!

ta ropuxa ta evala mesa!

anniko pou meneis?

Υμηττό στα σύνορα με Δάφνη

και εγώ στο τσακ τα μάζεψα και ήταν και παιδικά!!!

Εκανα ένα μπανάκι και πάω να ξαπλάρω για καμιά ωρίτσα μέχρι να ξυπνήσει το μοσχαράκι μου.

Καληνύχτα μανουλίτσες μου γλυκές. σμακια σμουκια...

τι κανετε μανουλιτσες...εμεις εχουμε 30 βαθμους κ ο μικρος Γιωργής δε τη παλευει χαχαχαχα

του εχω στρωσει ενα σεντονακι στο καναπε στο σαλονι κ κοιμαται...κ εγω που βιαστηκα να κανω τις δουλειες μου πρωι πρωι για να παιξουμε στο γυμναστηριο χαχααχα

γεια σας!!εμεις πηγαμε στο γιατρο κ τελικα ειχα δικιο!!πηραμε μονο 400 γρ σε 3 βδομαδες!δεν τρωμε καλα!!αλλαξαμε γαλα μηπως δεν της αρεσει αυτο που εχουμε κ να τρωει 1 γευμα ξενο 1 στηθος.αλλα καθε 3 με 5 ωρες,αλλα πολυ κουραστηκα με το θηλασμο.δεν εχω πολυ γαλα κ η μπεμπα δε τρωει καλα ουτε το συμπληρωμα το πολυετρωγε ετοιμη να σκασω ειμαι!!!τουλαχιστον πηραμε ποντους!ειμαστε 60 εκατοστα!αυτα τα νεα μου!τα χαλια!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια! Τι κάνετε?

μαγιομανουλιτσες τι κανετε????

δεν σας ξεχνω αλλά aυτη η εβδομαδα ηταν...τι να σας λεω...

δουλευα παραλληλα απ το πρωι μεχρι τα ξημερωματα για να βγει ενας νεος καταλογος 60 σελιδων..φανταζεστε τωρα να βαρανε τηλεφωνα οτι ωρα να'ναι, να μου ξυπνανε το μωρο οπου ειχα με τα κοπων κ βασανων κοιμησει, να ειναι ολη μερα στο μπουμπς κ να κρατω με το ενα χερι χαρτια-σημειωσεις...κτλ...κτλ...

κ σημερα δουλευω αλλα καναμε ενα διαλειμμα για να δει λιγο μουντιαλ ο

υγ μετακομιζουμε κιολας Παρασκευη...καλοοοοοοοοοοοο ε?

:confused:

Έχω μείνει άφωνη! Πως τα βγάζεις πέρα κοπέλα μου????

αυριο θα παμε κ εκκλησια γιΑ ευχουλα κ μετα για τιποτα ψωνια γιατι δεν του κανει τιποτα.αφου το ριλαξ απτο βαρος ,το βαζω σχεδον τερμα για να κουνιεται ο μπομπιρας !

Να είστε γεροί και οι δυο Ριτάκι!Μακάρι με την ευχούλα και τα ψωνάκια να ηρεμήσετε (το γνωστό shopping therapy πάντα πιάνει -τουλάχιστον σε μένα!)

ΤΗΕΝΑ αννικο 3xmama Mary?????????????? που ειστε ?????

Εδώώώώώώώώ!:wink::wink::wink:

έχουμε επέτειο σήμερα κ το ξέχασε :confused:7 χρόνια πέρασαν από τότε που παντρευτήκαμε κ 15 από τότε που τα φτιάξαμε ήμαστε από μικρά μαζί

θα μου πεις τώρα πρώτη φορά θα είναι ,

αχ κάποτε κάθε μήνα το γιορτάζαμε τώρα τίποτα

αντε χρονια μασ πολλα

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...