Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γειαααααααααααααααααααααααααααααααα σας μανούλες, τι μου κάνετε πως είναι τα νινάκια σας;

Εμείς είμαστε καλά αν και εγώ φλέρταρα με μια μαστίτιδα που τελικά την ξεπέρασα χωρίς να κάνω πυρετό:wink:

Ο μικρός προχθές μπήκε σε άλμα ανάπτυξης (8 εβδομάδα) και τρώει όλη την ώρα :?

Περιμένω τα νέα σας

Anniko geia!!!!!!!

pali kala pou to xeperases etsi eukola xoris pureto. pos kai proekipse mastitida? ti prepei na prosexoume?

ki emena apo tin proigoumeni evdomada mpike kai troei sunexos apo ligo vevaia. eserna proxtes mpike stin ennati (8 sumpliromenes).

omos apo varos den pirame arketo einai fusiologiko gia to alma anaptixis?

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τα αλματα αναπτυξης στα παιδια που πινουν φορμουλα γαλα ισχυουν? οχι ε?

xaxaxa!!!! formoula ... kalo!

nomizo logika pos prepei na isxuei giati exeio na kanei me tin anaptuji kai oxi me tin trofi. alloste ta almata einai kai gia pio megala paidia oxi mono vrefi pou thilazoun.

.....nomizo!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

αχ βρε νατασακι τι να σου πω...αυτο που σου ειπα το ειχε πει η συμβουλος θηλασμου στη φιλεναδα μου....παντως αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι το καθε παιδι εχει τους δικους του ρυθμους...οκ κ αν δεν εβαλε το βαρος που λεει ο γιατρος...αλλα αν το παιδι φαινεται χαρουμενο υπαρχει τοσο μεγαλο προβλημα?

εμεις τη τεταρτη παλι εχουμε ζυγισμα κ σιγουρα εχουμε περασει τα 6 κιλα.... oh mon dieu αχαχαχαχαχ

Anniko geia!!!!!!!

pali kala pou to xeperases etsi eukola xoris pureto. pos kai proekipse mastitida? ti prepei na prosexoume?

ki emena apo tin proigoumeni evdomada mpike kai troei sunexos apo ligo vevaia. eserna proxtes mpike stin ennati (8 sumpliromenes).

omos apo varos den pirame arketo einai fusiologiko gia to alma anaptixis?

Σε ένα άλμα ανάπτυξης δεν χρειάζεται το μωράκι να αυξήσει το βάρος του, μεγαλώνει και σε άλλα επίπεδα και χρειάζεται περισσότερη ενέργεια άρα και περισσότερες θερμίδες. Η κόρη μου ποτέ δεν αύξησε ξαφνικά το βάρος της σε άλμα ανάπτυξης !!! Να φανταστης άρχισαν πάλι να ψιλοπονάνε οι θηλές μου:eek:

Για την μαστίτιδα έβαζα τον μικρό να τρώει από εκεί και έκανα μασάζ ταυτόχρονα σε εκείνο το σημείο και ζεστές κομπρέσες.

αχ βρε νατασακι τι να σου πω...αυτο που σου ειπα το ειχε πει η συμβουλος θηλασμου στη φιλεναδα μου....παντως αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι το καθε παιδι εχει τους δικους του ρυθμους...οκ κ αν δεν εβαλε το βαρος που λεει ο γιατρος...αλλα αν το παιδι φαινεται χαρουμενο υπαρχει τοσο μεγαλο προβλημα?

εμεις τη τεταρτη παλι εχουμε ζυγισμα κ σιγουρα εχουμε περασει τα 6 κιλα.... oh mon dieu αχαχαχαχαχ

ego den exo kanena provlima pou den pernei kai toso varos. fovamai pos tha arxisoun oi triguro na mou lene xazomares gia to gala mou! idi simera pou milaga me tin pethera mou mou eipe pos an sinexisei na min pernei to varos pou eipe o paidiatros isos to gala mou den einai toso threptiko.

6 kila kiolas! ante na mas peis varos kai ipsos!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

καλε ετσι δε λεγεται??? δε μου αρεσει να λεω ξενο γαλα...με στεναχωρει γιατι θυμαμαι το βυζακι μου που ερεε αφθονο γαλατακι :?:roll:

Ναι έτσι λέγεται κανονίκα και ναι και έσεις θε περάσετε άλμα ανάπτυξης, θα το βρω απο parents και θα το βάλω...

ego den exo kanena provlima pou den pernei kai toso varos. fovamai pos tha arxisoun oi triguro na mou lene xazomares gia to gala mou! idi simera pou milaga me tin pethera mou mou eipe pos an sinexisei na min pernei to varos pou eipe o paidiatros isos to gala mou den einai toso threptiko.

να μην τους λες τιποτα...κ εμενα εχθες μια γνωστη κυρια που ειδα μου ειπε πως επαθα αυτο που επαθα επειδη δεν επινα μπυρα :?:-?:?κουφαθηκα!:!!!!

Σε ένα άλμα ανάπτυξης δεν χρειάζεται το μωράκι να αυξήσει το βάρος του, μεγαλώνει και σε άλλα επίπεδα και χρειάζεται περισσότερη ενέργεια άρα και περισσότερες θερμίδες. Η κόρη μου ποτέ δεν αύξησε ξαφνικά το βάρος της σε άλμα ανάπτυξης !!! Να φανταστης άρχισαν πάλι να ψιλοπονάνε οι θηλές μου:eek:

Για την μαστίτιδα έβαζα τον μικρό να τρώει από εκεί και έκανα μασάζ ταυτόχρονα σε εκείνο το σημείο και ζεστές κομπρέσες.

giati tin epathes?

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...