Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ritaki γιατι δεν τον ξυπνας? εγω κανα δυο φορες τον λυπηθηκα κ τον αφησα να κοιμηθει πολυ κ ξενυχτησα μετα,...ξυπνα τον δεν παθαινει κατι χεχε...

με το καλο να παρετε την ευχουλα σας αυριο κ καλα ψωνια....εγω του ψωνισα προχθες καλοκαιρινα ρουχα κ του πηρα 3-6 μηνων...τα 0-3 τα βγαλαμε ακυρα αχαχα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ritaki γιατι δεν τον ξυπνας? εγω κανα δυο φορες τον λυπηθηκα κ τον αφησα να κοιμηθει πολυ κ ξενυχτησα μετα,...ξυπνα τον δεν παθαινει κατι χεχε...

με το καλο να παρετε την ευχουλα σας αυριο κ καλα ψωνια....εγω του ψωνισα προχθες καλοκαιρινα ρουχα κ του πηρα 3-6 μηνων...τα 0-3 τα βγαλαμε ακυρα αχαχα...

λες ε???? σαν να εχεις δικιο ........... να μην το λυπηθω γιατι μετ αεμενα ποιος θα με λυπηθει !!!!!!!!

3-6 δεν το συζητω !!!!!!!!!!! βαλαμε κ τις πανες Νο3 πλεον :tongue::tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

ναι καλε ξυπνα το ομορφα κ γλυκα...μια χαρα θα ειναι :) κριμα να ξενυχτησεις...θα μαθει σιγα σιγα τη νυχτα απο τη μερα...

αχ κ εμεις το 3..του εβαλα προχθες τη 2 επειδη μου εχει μεινει μισο πακετο κ να μη σου περιγραψω τι εγινε στη κουνια αχαχαχα

Simera pigame oli mazi gia kafe ixame plaka prepi na paroume kenourio aftokinito strimoxtikame poli.Legame den tha pioume kafe me to moro alla itan kirios olo kimotan,k otan girisame pali kimithike mexri tis 5 . H mikri exi asximo vixa aurio tha tin pao sto ika auta

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Να 'μαι κι εγώ! Τι κάνετε κουκλίτσες; Πώς είστε;

Εγώ είμαι πολύ καλά. Ο μικρούλης είναι λίγο αδιάθετος και κάνει διάρροιες, αλλά δεν έχει πυρετό και με το panadol που του δίνουμε κοιμάται πάρα πολύ καλά. Τώρα πια δεν ξυπνάει τη νύχτα, αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρη αν αυτό είναι "σωστό". Θα ρωτήσω την παιδίατρο. Σκέφτομαι μήπως πρέπει να τον ξυπνάω κάπου στο ενδιάμεσο για να τον ταϊζω. Εσείς τι λέτε; Υπόψη δίνω μόνο ξένο. Μήπως κι αυτό παίζει το ρόλο του σε αυτή την αλλαγή των συνηθειών του;

Κατά τα άλλα προγραμματίζω τη βάφτισή του με μεγάλη μου χαρά! :D

Χαίρομαι πού από ό,τι διαβάζω είστε όλες καλά!

2522daf9de.png

swGop2.png

Maroyla ειναι πολυ λογικο καποια στιγμη να κοψουν το μεσαιο βραδυνο γευμα...μην ανησυχεις

για ποτε λετε για βαφτιση? εμεις τα Χριστουγεννα, το καλοκαιρι να τα οργανωσουμε ολα που θα ειμαστε Ελλαδα

Fairy τέλειες οι φωτογραφίες! Είδα στις ειδήσεις ότι έχετε πολλή ζέστη! Χαρά σας! Εδώ είναι σαν μέσα Σεπτέμβρη. Πριν λίγες μέρες καιγόμασταν και τώρα... Το μωρό, πάντως, το ντύνω ξανά ζεστά με μακρυμάνικα φορμάκια και κορμάκια από μέσα και καλτσάκια και κουβερτούλα και και και... Τι να κάνω; Αν δεν τον ντύσω καλά, ξυπνάει με κλάμμα και πόνο στην κοιλιά. Κρυουλιάρης σαν και μένα είναι ο μικρούλης.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Maroyla ειναι πολυ λογικο καποια στιγμη να κοψουν το μεσαιο βραδυνο γευμα...μην ανησυχεις

για ποτε λετε για βαφτιση? εμεις τα Χριστουγεννα, το καλοκαιρι να τα οργανωσουμε ολα που θα ειμαστε Ελλαδα

Λέμε για αρχές Σεπτέμβρη. Επειδή θέλουμε να κάνουμε κάτι σαν πάρτυ μετά σε χώρο ανοιχτό και να είναι και απόγευμα προς βραδάκι, το σκέφτομαι... Μήπως μου κρυώσει το μωράκι; Αχ δεν ξέρω...

2522daf9de.png

swGop2.png

Λέμε για αρχές Σεπτέμβρη. Επειδή θέλουμε να κάνουμε κάτι σαν πάρτυ μετά σε χώρο ανοιχτό και να είναι και απόγευμα προς βραδάκι, το σκέφτομαι... Μήπως μου κρυώσει το μωράκι; Αχ δεν ξέρω...

οχι βρε μια χαρα θα ειναι :) θα ειναι πολυ ομορφα....εμας δεν μας βγαινει αλλη εποχη...μετα του χρονου το καλοκαιρι αλλα θα ειναι πολυ μεγαλος...κ ετσι που βαραινει κιολας :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

geia sas koukles!

kai mena o mikroulis otan xypnaei to proi einai mesa sti gluka olo gelia kai aaa ououou kai tetoia:D:D:D

mpoumpou mou se katalavaino apoluta! kai gia mena einai duskolo pou doulevo kai eidika otan exo teleconference opou panta fovamai min arxisei kai fonazei kai me kanei rezili!

rita enoeitai 3-6 mi sou po kai parapano! exthes pigame mia volta kai tou foresa ena kalokairino polo formaki pou mas efere mia xaderfi tou andra mou apo ameriki (pou exoun megales formes) 9 minon! tou itan vevaia fardu alla sto mikos itan polu kalo ante na to valei mexri septemvri to polu. simera mazepsa kai ola osa den tou kanoun pia! tha paro ena omorfo kouti apo ta jumbo kai tha ta valo mesa gia top 2o!

fairy polu omorfes fotografies. telika kai ego to sling to volevomai polu. exthes arga to vradi den enoiotha polu kala kai ton foresa kai pigame me ton andra mou mia volta mexri to periptero (10-15 lepta apo to spiti) oxi mono o mikros alla kai ego to kataeuxaristiemai!

mairy xairomai pou se vlepo! ontos exei kruosei (akoma kai sthn Athina) opote vgalame pali ta makrimanika kai ta kaltsakia! me to kalo i vaftisi! pos tha ton vgalete?

THENA xairomai pou eisai kalutera! krata gera giati se vlepoume kai emeis kai pernoume mathimata gia ta pola paidia!

uDLqp1.png

Γειαααααααααααααααααααααααααααααααα σας μανούλες, τι μου κάνετε πως είναι τα νινάκια σας;

Εμείς είμαστε καλά αν και εγώ φλέρταρα με μια μαστίτιδα που τελικά την ξεπέρασα χωρίς να κάνω πυρετό:wink:

Ο μικρός προχθές μπήκε σε άλμα ανάπτυξης (8 εβδομάδα) και τρώει όλη την ώρα :?

Περιμένω τα νέα σας

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...