Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα!!

το βραδυ μας ηταν λιγο παραξενο!!κοιμηθηκαμε 11 αφου φαγαμε λιγακι!ξυπνησαμε στις 2 φαγαμε παλι λιγο!!αλλα το καναμε εμετο!!καναμε μπανακι!φαγαμε παλι λιγο!κ παλι το βγαλαμε!!αλλαξα κ γω 2 φορες κ η μπεμπα!!ισως ποναγε η κοιλιτσα,δε μιλαει καθολου το μωρο μου οταν το βγαζει το γαλατακι!κοιμηθηκαμε κατα τις 3 κ στις 6 που ξαναφαγαμε ολα καλα!!τωρα παλι νανι!!ευτυχως τη Δευτερα εχουμε γιατρο!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μπραβο σας Νατασα :)

παντως νομιζω πως μεχρι 7 μερες οι γιατροι δεν ανησυχουν..κανω λαθος?

7 μερες???????// αληθεια????? υπερβολη μου ακουγεται, χωρις να ξερω.... εμας η γιατρος μας ειπε οτι μεχρι κ 4 μερες....μετα να της τηλεφωνησουμε

88M1p3.pngycQap3.png

καλημερα μανουλες ταλαιπωρες:tongue:

Αννικο, mpoumpou σας χασαμε μου φαινεται .....mary κ σενα εχω μερες να σε πετυχω νομιζω ......

προσπαθω να κοιμησω τον χοντρουλη μου .φαγωμενο εως σκασμενο εχει ξαπλωσει σε ενα μαξιλαρι κ τεντωνεται κ ενω δειχνει κουρασμενο κ κλεινει τα ματακια του μετα απο 5 λεπτα τα ανοιγει παλι κ γελαει :roll:τωρα το πιασε κ λοξυγγας !!!!!!! ..............θελω να σιδερωσω η μανα!!!!!!!!!!!! δεν βλεπω να με αφηνει ουτε σημερα

88M1p3.pngycQap3.png

ξεχασα να σας πω....το βραδυ μας εχει καλεσει μια συναδελφος απτην δουλεια του αντρα μου σπιτι της....... δεν ηθελα με ι τιποτα να παω ....με εχει πιασει μανια οτι δεν θα ειναι καθαρα για το μωρο κ τετοια. τελικα για να μην με λεει γκρινιαρα ο Αγγελος, θα παμε αλλα σκεφτηκα να παρουμε το καροτσι για να μην ακουμπησει πουθενα αλλου εκτος απτην αγκαλια της μανουλας του κ το καροτσι του .οσο για το μαμ θα προσπαθησω να μην ντραπω κ να θηλασω σε καποιο δωματιο,καλου κακου θα παρω κ ενα μπουκαλι μαζι μου

88M1p3.pngycQap3.png

7 μερες???????// αληθεια????? υπερβολη μου ακουγεται, χωρις να ξερω.... εμας η γιατρος μας ειπε οτι μεχρι κ 4 μερες....μετα να της τηλεφωνησουμε

αχ δεν ειμαι καθολου σιγουρη...απο φιλες το εχω ακουσει...εμεις ακομα δεν εχουμε θεμα..καθε πρωι στισ 6.30 τα κανουμε με σφιξιμο :mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

αχ δεν ειμαι καθολου σιγουρη...απο φιλες το εχω ακουσει...εμεις ακομα δεν εχουμε θεμα..καθε πρωι στισ 6.30 τα κανουμε με σφιξιμο :mrgreen::mrgreen:

αν κ εγω εχω θεμα δυσκοιλιοτητας ...ο μικρος μαλλον την γλιτωσε.... ειναι στο μονο που εχει προγραμμα...... τα κανει νωρις το βραδυ πριν το μπανιο του , αλλοτε με σφυξιμο αλλοτε οχι :D

fairy τα αγορακια μας σαν να μοιαζουν αρκετα σε καποια θεματα(αν οχι στα περισσοτερα) απτις κοιλιτσες κιολας:tongue::tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Καλημερα,καλημερα!!!!!!!

Κοιμηθηκαμε 4 και 3 ωρες το βραδυ και τωρα ξανακοιμηθηκαμε (τι καλα...)

Ο δικος μου ενεργειται 5-6 φορες την ημερα, σχεδον μετα απο καθε γευμα, ισως γι¨αυτο δεν παιρνει ιδιαιτερα βαρος, τι να πω η μανα που τον ταιζω ολη την ωρα;;

Να δουμε τι θα μας πει και η γιατρος την Τριτη.

Πηραμε χθες και την ευχουλα, αλλα δεν μας βλεπω να βολταρουμε γιατι θα ερθουν τα πεθερικα μου απο επαρχια για σ/κ γμτ

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

καλημερα!!!!!!!!!! ομορφη μερα σημερα:tongue::tongue::tongue::tongue:

σημερα πρωτη φορα η αχρηστη μανα, 8α κανω μονη μου γεμιστα! κ εχω τραπεζι στα αδελφια του αντρα μου ( με τον ποιο εχτες σκοτωθηκα παλι....:twisted: γιατι παρατησε το μωρο κ γω δεν ξερω ποσες ωρες στο ριλαξ μετα απτο φαγητο κ αυτος κοιμοταν στον καναπε )

τα δικα σας μπεμπακια????????

ΝΑΤΑΣΑΚΙ σε εχαριστω πΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑρα πολυ :D:D:D:tongue::D:tongue::tongue::tongue::D:D:D:D:D:D:D:D(((((((((((κουκουβααααααααααααα)))))))))))))))))))))

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

μαγιομανουλιτσες τι κανετε????

δεν σας ξεχνω αλλά aυτη η εβδομαδα ηταν...τι να σας λεω...

δουλευα παραλληλα απ το πρωι μεχρι τα ξημερωματα για να βγει ενας νεος καταλογος 60 σελιδων..φανταζεστε τωρα να βαρανε τηλεφωνα οτι ωρα να'ναι, να μου ξυπνανε το μωρο οπου ειχα με τα κοπων κ βασανων κοιμησει, να ειναι ολη μερα στο μπουμπς κ να κρατω με το ενα χερι χαρτια-σημειωσεις...κτλ...κτλ...

κ σημερα δουλευω αλλα καναμε ενα διαλειμμα για να δει λιγο μουντιαλ ο καλος μου...

κατα τ αλλα εμεις θελουμε αγκαλιες, κλαιμε για φαί όοοοολη την ωρα και ήδη εχουμε φτασει τα 5420γρ και δεν χορταινουμε με τίποτα...

Η πλατη μου...γιοκ...

η μεση μου....γιοκ..

τα χερια μου...γιοκ!

χαχαχαχααα!

Οκ κατα τ άλλα αγαπωωωωωω τρελά! ειναι ενα ζουζουνακι, εχει αρχισει τα χαμογελα και ειναι πολύ γλυκουλης...αλλα αμα αρχισει το κλαμα μας ακουει ολη η Νοτια Αττική...

υγ μετακομιζουμε κιολας Παρασκευη...καλοοοοοοοοοοοο ε?

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

hellos hello το τι βολτα καναμε το ΣΚ...απο τις 11 το πρωι μεχρι τις 6 το απογευμα..τωρα μαζευτηκαμε, θα κανουμε μπανακι κ μετα φαγακι....πολυ του αρεσουν οι βολτες...μια στο καροτσι μια στο σλινγκ...πολυ γουσταρωωωω :)

fairyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

ειδα φωτο στο face κουκλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! κ εσυ και ο γιοκας σου !

mroumouki????????????????????????giatι μετακομιζεις καλε??????????για που??????? κρατα γερα κοριτσαρα!!!!!!!!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

εμενα το παιδακι μου κατι επαθε κ κοιμαται :roll::roll::roll: θελουμε να το κανουμε μπανιο κ αυτο τιποτα.....εφαγε 6 κ λιγο στις 7 οπου το πηρε ο υπνος στο βυζακι.... περιεργα πραγματα:mrgreen: τωρα τι με περιμενει το βραδυ ο θεος βοηθος!!!!!!!!!!! αυριο θα παμε κ εκκλησια γιΑ ευχουλα κ μετα για τιποτα ψωνια γιατι δεν του κανει τιποτα.αφου το ριλαξ απτο βαρος ,το βαζω σχεδον τερμα για να κουνιεται ο μπομπιρας !

αυτααααααααααα....ηθελα να πω κατι αλλο?δεν θυμαμαι ..

ΤΗΕΝΑ αννικο 3xmama Mary?????????????? που ειστε ?????

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...