Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπέρα κι από μένα!

ρε κορίτσια εγώ ομολογω ότι δε νιώθω τρέλλα και έρωτα κτλ κτλ για τη μικρη και αυτό με κάνει να νιώθω άσχημα και ενοχές...

Δλδ πραγματικά νιώθω οτί αγαπάω τον άντρα μου πιο πολύ από το παιδί μου και μετά σκέφτομαι μα ποια μάνα λέει τέτοια...

Ελπίζω να είναι πιο πολύ λόγω κούρασης και εξάντλησης γιατί αλλιώς δεν πάμε καλά...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

sue ενα εχω να σου πω κ θα μιλησω κυριως για τον εαυτο μου .........ολες στο ιδιο καζανι βραζουμε σουζανα μου . μην στεναχωριεσαι κοριτσαρα μου ,ξερεις πως ενιωσες κ δεν θα το ξανακανεις:D κ αυτο φυσικα δεν σημαινει οτι δεν εισαι καλη μανα.μην λες ουτε να σκεφτεσαι βλακειουλες:tongue::tongue::tongue::tongue:

Το ξερω, δεν το πιστευω οτι ειμαι κακη μαμα, πιστευω οτι θα γινω πολυ καλη μαμα, εχω πολλη αγαπη να δωσω στο παιδακι μου!Σημερα που ειμαι ξεκουραστη ειμαι πολυ υπομονετικη και ηρεμη μαζι του, παρολο που δεν με εχει αφησει να κανω σχεδον τιποτα ολη μερα...Παιζει ρολο και η κλεισουρα οπως λεει η πασχαλιτσα, οταν αρχισω να βγαινω θα ειμαι πιστευω καλυτερα...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

ritaki exo facebook. an theleis stile mou pm na se kano add

naya mou tha to nioseis kai esu don't worry. i kathe mia to noiothei se diaforetiko xrono. episeis o andras mas einai autos pou mas xarise auta ta plasmatakia opote kala kaneis kai noiotheis oti ton agapas polu! kai ego ton agapo polu to diko mou. einai oi andres tis zois mou!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

εμενα σημερα η μπεμπα ολο κοιμοτανε!!μιλαμε για νυστα ομως!!!κ εχει φαει πολυ λιγο!!κ ανυσηχω λιγακι!!τη βαζω στ ζιζι πινει 5 λεπτα κ κοιμαται!!προσπαθησα κ με ξενο αλλα παλι ηπιε λιγο!!αβυσσος!!!:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

rXrPp3.png

a

ali mia mera xoris kakakia o dikos mou

παρε μια μπατονετα με λιγο λαδακι κ καντου το κωλαρακι ...λιγακι αμα το πειραξεις θα ενεργηθει, ετσι μας συστηνουν εδω οι γιατροι αλλα κ φιλες μου στην Ελλαδα το ιδιο εκαναν.

εμενα σημερα η μπεμπα ολο κοιμοτανε!!μιλαμε για νυστα ομως!!!κ εχει φαει πολυ λιγο!!κ ανυσηχω λιγακι!!τη βαζω στ ζιζι πινει 5 λεπτα κ κοιμαται!!προσπαθησα κ με ξενο αλλα παλι ηπιε λιγο!!αβυσσος!!!:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

ποσο χαμομηλι της δινεις? μηπως εχει χαλαρωσει πολυ? ή μηπως απο τη ζεστη το καημενακι τα εχει παιξει?:-D

ποσο χαμομηλι της δινεις? μηπως εχει χαλαρωσει πολυ? ή μηπως απο τη ζεστη το καημενακι τα εχει παιξει?:-D

μονο χτες το βραδυ πρωτη φορα!!λες να την επιασε τοσο πολυ?πλακα θα χει!:confused::confused::?τωρα εδω εχουμε δροσουλα,γυρω στους 29 βαθμους!!μετα τα 40αρια ειναι τελεια!

rXrPp3.png

παρε μια μπατονετα με λιγο λαδακι κ καντου το κωλαρακι ...λιγακι αμα το πειραξεις θα ενεργηθει, ετσι μας συστηνουν εδω οι γιατροι αλλα κ φιλες μου στην Ελλαδα το ιδιο εκαναν.

apapa! ki ama tou aresei meta kaii ehoume alla? xixixi!

isos avrio meta to mpanio na tou balo ti lotion somatos pio konta sto kolaraki tou.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

μονο χτες το βραδυ πρωτη φορα!!λες να την επιασε τοσο πολυ?πλακα θα χει!:confused::confused::?τωρα εδω εχουμε δροσουλα,γυρω στους 29 βαθμους!!μετα τα 40αρια ειναι τελεια!

nai oraia einai i drosia! i zesti den antehotan. mi stenohoriese pou den polutroei an thumamai kala ehei polu kalo varos opote isos na min prepei na parei kai parapano.

uDLqp1.png

μπα οχι καλε....θα το εχει χωνεψει μεχρι τωρα :-D απλα δε πειναει το παιδι μην ανησυχεις...

εγω σημερα τον πηγα βολτα που σας ειπα το μεσημερι να δουμε το σπιτι κ δεν κοιμηθηκε κ εχει πεσει ξερος αποψε :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...