Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Angel83 είπε:

Κορίτσια κάναμε το δεύτερο υπέρηχο μεγαλώνει μια χαρά το μωράκι μας ακούσαμε κ καρδούλα!! Πολύ αναγούλα όμως βρε κορίτσια... Όλη μέρα δεν περνάει λεπτό.... Σαν άρρωστη νοιώθω μόνο ξάπλα θέλω να ειμαι... Άρχισα να παίρνω ginger συμπλήρωμα τώρα να δω αν θα βοηθήσει... 

Μπραβο κοριτσι μου! Ολα καλα το μωρακι σου.. μπορεις να ηρεμησεις! Οσο για τις αναγουλες, θα σου δωσω ενα tip δοκιμασμενο. Την ωρα που ξυπνας το πρωι, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, τρως 1-2 φρυγανιες. Κραταει τα υγρα πριν ξεκινησει η πρωινη ναυτια. Βοηθαει για αρκετες ωρες. Αργοτερα ξανατρως. Πριν το μαθω υπεφερα. Οταν μου το ειπαν.. ηρεμησα σε πολυ μεγαλο ποσοστο. Παιζει ρολο να τις τρως, αν ειναι δυνατον, ακριβως μολις ξυπνας. Δοκιμασε το ενα πρωι αν θελεις..

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερες....εγω με το απορρυπαντικο δεν πηρα καποιο ειδικο...εδω μας ειπαν πως ολα αυτα ειναι μυθοι κ οτι το παιδι πρεπει να ενταχθει στην καθημερινοτητα μας...εφοσον τα ρουχα ξεπλενοντε καλα οποιο απορρυπαντικο κ να χρησιμοποιησεις το ιδιο ειναι...κ ετσι τα επλυνα με αυτο που εχω για εμας

Καλησπέρα fairy!!! τι κανεις?

μου αρεσει η εκει νοοτροπία!!!

καλα ειμαι...εχω αραξει στο κρεβατι τωρα γιατι κουραστηκα σημερ απολυ στη δουλεια..υπομονη κ αλλη μοα βδομαδα κ τελος τα μαθηματα.

ναι κ εμενα μου αρεσει η νοοτροπια...γενικα αφηνουν πολυ τη φυση να κανει τη δουλεια της κ αυτο με κανει να νιωθω μεγαλη ασφαλεια

Διαφημίσεις

Πραγματι...Εδω στην Ελλαδα ειναι ολα στην υπερβολη ρε παιδί μου!!!

κι εγω αραχτη στον καναπέ!!!

Καλά ρωτησα στο Ιασω και δεν εχουν καν παροχη ιντερνετ!!!

σχετο μιας και λεγαμε πριν μερικες μερες για λαπτοπ

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

εγω δεν ειχα σκοπο να παρω το λαπτοπ μαζι...αλλα θα εχω το κινητο που εχω συνεχεια συνδεση στο ιντερνετ χιχιχι

θα εχει πολυ πλακα να σας ενημερωσω εγω η ιδια οτι γεννησα...χιχιχι

Eγω δεν εχω συνδεση στο κινητο, γιατι δεν την χρησιμοποιω συνηθως ειμαι με το λαπτοπακι μου...

θα παρω καμια καρτουλα νετ νομιζω...

Φυσικα και θα μας ενημερωσεις η ιδιααααααα!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

και εγώ θα πάρω την κάρτα για ασύρματο του αδελφού μου οπότε η ενημέρωση για την "μεγάλη έξοδο" θα είναι απο πρώτο χέρι :-D

Διαφημίσεις

ειμαστε φοβερες!!!! μαναδες με τα ολα μας...χαχαχαχ

μέσα στην τεχνολογία:D:D:D

εμεις ειμαστε κ οι δυο γκαντζετακηδες...αφου λεμε το δικο μας το παιδι πρωτα θα στειλει email και μετα θα πει μαμα χιχιχιχιχ

:D:D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...