Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

genika me ehei piasei kati me to paidi kai thelo na to megaloso oso pio konta sti fusi ginete. den xero an me katalavaineis?

αυτο ειναι το καλυτερο...κ εγω στη φυση βασιζομουν κ για τη γεννα κ για ολα...κ επειδη μου πηγαν στραβα πολλα πραγματα τελικα αποφασισα κ κατεληξα οτι το καθε παιδι εχει τις δικες του αναγκες κ ιδιαιτεροτητες...να φανταστεις εμας στα μαθηματα μας ελεγαν οτι τα μωρα δεν ιδρωνουν...εμενα ο δικος μου γινεται μουσκεμα κ το κουτελακι του ακομα ιδρωνει..πως να μη διψασει!!:roll: ελπιζω να τα σκεφτομαι σωστα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

fairy μου γλυκια κ εγω μπρουμητα τον κοιμιζω(οταν κοιμαται) εδω κ καιρο . νομιζω επειδη ειναι βαρυς πιανετε πολυ ευκολα κ ξυπναει...... ετσι τον απολαμβανει τον υπνο του , φαινεται....γυριζει κ μονος του το κεφαλι οταν ζεσταθει:D καμια φορα βαζει κ τα χερακια σαν μαξιλαρακι.

οσο για την πιπιλα εγω διαβαζα οτι βοηθαει στο να μην εμφανιστει το συνδρομο εφνηδιου θανατου ...τρομαξα κ την αρχισα .δεν ξερω τι ισχυει παντως ουτε πιο ειναι το σωστο ..... :confused::confused::confused::confused:

88M1p3.pngycQap3.png

ego pote den edina xamomili k tsai kanoyn alergies asthma k ekzema mpori k megalitera na ta vgaloyn ayta.

ritaki gia to gala an thes na to kopsis i kanto siga siga i me xapakia.

siga siga an thes apla tha dinis gia liga lepta 3 fores tin imera k stadiaka tha to ligostevis se ora k fores .

ego sinithos eperna 2 xapakia k ta faskiona otan ixa idi ligo gala omos.

leo na to afiso ligo akoma to theli to vizi krima na tou kopso ti xara:tongue:

an k den troi poles fores stamatise na me souvlizi k na trexoyn galata apo to stithos toulaxiston .

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

fairy μου γλυκια κ εγω μπρουμητα τον κοιμιζω(οταν κοιμαται) εδω κ καιρο . νομιζω επειδη ειναι βαρυς πιανετε πολυ ευκολα κ ξυπναει...... ετσι τον απολαμβανει τον υπνο του , φαινεται....γυριζει κ μονος του το κεφαλι οταν ζεσταθει:D καμια φορα βαζει κ τα χερακια σαν μαξιλαρακι.

οσο για την πιπιλα εγω διαβαζα οτι βοηθαει στο να μην εμφανιστει το συνδρομο εφνηδιου θανατου ...τρομαξα κ την αρχισα .δεν ξερω τι ισχυει παντως ουτε πιο ειναι το σωστο ..... :confused::confused::confused::confused:

i pipila voithai lene giati den ksexnaei na masoylaei ara k na pari anasa;)

etsi akousa.

an dipsane ta mora emena moy ixe pi na dino apo to vrasmeno nero afoy kriosi vevea.

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

εαν θηλαζα σιγουρα δε θα εδινα...το περασμενο σαββατο βρε νατασα γυρισαμε σπιτι κ το φορμακι του εσταζε απο ιδρωτα, του εδωσα λιγο χαμομηλι κ το παιδι πραγματικα το ηθελε, το στομα του ηταν ξερο. γιατι καθε φορα που εκανε τα χειλακια του ετσι εγω εδινα γαλα κ του ειχα δημιουργησει βαρυστομαχια :? ποναγε κ εκανε κακα συνεχεια, πλεον τρωει ανα 3 ωρες μονο κ που κ που 2 ρουφηξιες χαμομηλι αν κ σιγα σιγα λεω απλα να δινω βραστο νερακι. το βιβλιο μας παντως εμας δε λεει τιποτα τετοιο.:roll: πραγματικα εχω χιλιομπερδευτει με οσα λενε οι γιατροι κ τα βιβλια....τουλαχιστον τωρα το μωρο μου δεν υποφερει απο κολικους ...αλλα κ παλι μιλαω για παιδι που δε θηλαζει κ στη τελικη ολα αυτα τα ανακαλυψα με την εμπειρια μου γιατι με τους γιατρους το μωρο μου γινοτανε χειροτερα..οπως επισης εγω π[λεον το κοιμιζω μπρουμυτα γιατι ετσι κοιμαται καλυτερα

exeis dikio kapoia pragmata ta vlepoume stin poreia!

ego pio polu apo ola mperdevomoun me to repsimo! o enas elege 4 lepta, allos 20 lepta. telika kano tou kefaliou mou kai kathe fora diaforetika analoga pos to vlepo! kapoies fores eihe anisuxia stin arxi kai den ixera giati kai telika katalava oti ithele na reutei.

kala tosi zesti exete ekei? edo exoume arxisei na kruonoume pali!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

ναι εχουμε 30 βαθμους ...απιστευτο ε!!! χαχχα

thena μπορει να κανουν αλλεργιες δεν ειναι απολυτο κ γι αυτο το κανεις τοσο αραιο....αλλα ναι λεω να το κοψω κ να δωσω σκετο νερακι κ εγω

πω πω πριν λιγο καιρο ειχαμε κοιλιες κ καναμε υποθεσεις για αν αυτο που νιωθαμε ειναι πονοι γεννας :roll::roll::roll::roll:ΘΥΜΑΣΤΕ?????// κ τωρα.....μιλαμε για τα αστερακια μας :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

πω πω πριν λιγο καιρο ειχαμε κοιλιες κ καναμε υποθεσεις για αν αυτο που νιωθαμε ειναι πονοι γεννας :roll::roll::roll::roll:ΘΥΜΑΣΤΕ?????// κ τωρα.....μιλαμε για τα αστερακια μας :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

k ego skeftomoyn prin apo ligo oti merikes selides pio piso legame tosa diaforetika pragmata k tora mono gia ayta milame ,ola itan diaforetika liges selides pio kato:rolleyes: axax

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

....ειναι τρελα...κ εγω δηλωνω τρελλη κ παλαβη με τον γιο μου :tongue::tongue::tongue::tongue:μπροστα σε αλλους το παιζω cool μανα αλλα οταν ειμαστε μονοι μας το τι χαζομαρες του λεω ........αφηστε...θα με ακουσει κανεις κ θα μου φορεσει ζουρλομανδυα!!!

η αλλαγη ζωης μου εχει ερθει καπως βεβαια........ αυτο που λεει η ΤΗΕΝΑ λιγες σελιδες πιο πισω ολα ηταν διαφορετικα ....... αυτο θελει λιγι ψαξιμο ακομα μεσα μου, αλλα θα το συνηθισω κ αυτο :tongue::tongue::tongue:

νατασσα εσυ face εχεις? δεν θυμαμαι η ξανθια

88M1p3.pngycQap3.png

Καλημερα κοριτσακια!!!

Εμεις εχτες ειχαμε ασχημη μερα, εγω κυριως, γιατι ημουν αυπνη και κουρασμενη με τον μικρο που ολη μερα γκρινιαζε κι ηθελε στηθος, και το βραδυ μεχρι να κοιμηθει η υπομονη μου εξαντληθηκε και του φωναξα για μια στιγμη και πολυ στεναχωρηθηκα που το εκανα αυτο...Ειμαι απαραδεκτη, δεν θα το ξανακανω...:(:(Ημουν λιωμα ομως και πανω που το παιρνε ο υπνος, εβαζε τα κλαματα...Τι κακια που ημουν..Δεν ξερω αν το καταλαβε το μωρακι μου οτι του μιλησα ασχημα γιατι προσπαθουσε να πιασει στηθος εκεινη την ωρα -για πολλοστη φορα-, αλλα κοιμηθηκε απο τις 1 μεχρι τις 7 το πρωι και κοιμηθηκα κι εγω ευτυχως και σημερα ειμαι πιο ξεκουραστη...Το αγαπαω πολυ το παιδακι μου, δεν επρεπε να το μαλωσω, ειναι μωρο....:(:(

sue ενα εχω να σου πω κ θα μιλησω κυριως για τον εαυτο μου .........ολες στο ιδιο καζανι βραζουμε σουζανα μου . μην στεναχωριεσαι κοριτσαρα μου ,ξερεις πως ενιωσες κ δεν θα το ξανακανεις:D κ αυτο φυσικα δεν σημαινει οτι δεν εισαι καλη μανα.μην λες ουτε να σκεφτεσαι βλακειουλες:tongue::tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...