Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω της εδωσα της milupa αυτο που ειναι για μωρακια,εχει διαφορα βοτανα μεσα!πιστευω να εκανα καλα!το κανονικο πως το φτιαχνεις?οπως για εμας?

ο γιατρος στο προτεινε αυτο???????/ εχει ζαχαρη μεσα?ξερεις?

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω της εδωσα της milupa αυτο που ειναι για μωρακια,εχει διαφορα βοτανα μεσα!πιστευω να εκανα καλα!το κανονικο πως το φτιαχνεις?οπως για εμας?

εγω ναι οπως για εμας το φτιαχνω αλλα πολυ αραιο...σε ενα λιτρο νερο ενα φακελακι χαμομηλι κ μολις παρει χρωμα το βγαζω...αν το κανεις πολυ βαρυ θα χαλαρωσει εως μαστουρωσει το μωρο :-D:grin::-D:grin:

το μιλουπα παντως ανηκει στα ζαχαρουχα νομιζω :roll:

εγω ναι οπως για εμας το φτιαχνω αλλα πολυ αραιο...σε ενα λιτρο νερο ενα φακελακι χαμομηλι κ μολις παρει χρωμα το βγαζω...αν το κανεις πολυ βαρυ θα χαλαρωσει εως μαστουρωσει το μωρο :-D:grin::-D:grin:

το μιλουπα παντως ανηκει στα ζαχαρουχα νομιζω :roll:

κ εγω το νομιζω αυτο,χωρις να ειμαι σιγουρη.....

fairy moy να σε ρωτησω κατι???? οταν βγαινεις με τον σλινγκ..... σε τι τσαντα βαζεις τα πραγματα του γιωργακη σου? φανταζομαι κουβαλας μπιμπερο....ζεστα νερα κτλ..... πλατης?η οχι???

88M1p3.pngycQap3.png

fairy moy να σε ρωτησω κατι???? οταν βγαινεις με τον σλινγκ..... σε τι τσαντα βαζεις τα πραγματα του γιωργακη σου? φανταζομαι κουβαλας μπιμπερο....ζεστα νερα κτλ..... πλατης?η οχι???

παιρνω τη τσαντα μου k οχι του καροτσιου. αλλα εξω βγαινω με το μει ται περισσοτερο οταν ειναι για μεγαλη βολτα. το γαλα δε του το δινω ζεστο τωρα με τις ζεστες. το βαζω το νερο ομως μεσα σε ενα θερμος να διατηρειται χωρις μικροβια. υπολογιζω περιπου ποσες ωρες θα ειμαι εξω μιας κ ο μικρος τρωει ανα 3 ωρες κ ετσι παιρνω το μπιμπερο κ ενα κουπακι που παιρνει σκονη γαλα μεσα. παιρνω πανες κ ενα φορμακι.

εδω ειμαστε με το μει ται..δεν εχω τσαντα πλατης γιατι φοβαμαι μη με κλεψουν

aman me auto to neo laptop

pali esvisa oti egrafa

xana pali:

Re koritsia giati dinete oles tsai? emas mas eixan pei sto mathima mitrikou thilasmou (kai fantazomai isxyei gia ola ta galata) tpt allo ektos apo gala gia 6 mines.

kata ta alla o mikroulis exei 4 meres na kanei kaka alla den fainete na ton enoxlei. Episeis 2 vradia (oxi sunehomena) koimithike pano apo 8 ores seri!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

τελειοι ειστε !!!!!!!!!!!! φτου φτου :D:D:D:D:D

κ κατι αλλο προς ολες τις μανουλες...... αρχισα την πιπιλα στον μικρο !!!!!!!!! καποιες φορες σωζει καταστασεις....καποιες αλλες δεν τον ξεγελαω με τιποτα ....την φτυνει μολις καταλαβει οτι δεν βγαζει γαλα. πηρα της nuk να δοκιμασω ...... εχει ομως καμια απο εσας της chicco αυτη που ειναι καουτσουκ μονο κ δεν εχει πλαστικο???? του αφηνει σημαδια γαμωτο η πιπιλα στις μαγουλαρες του .....κ ελεγα να παρω της chicco αλλα ειναι λιγο ασχημη

88M1p3.pngycQap3.png

aman me auto to neo laptop

pali esvisa oti egrafa

xana pali:

Re koritsia giati dinete oles tsai? emas mas eixan pei sto mathima mitrikou thilasmou (kai fantazomai isxyei gia ola ta galata) tpt allo ektos apo gala gia 6 mines.

!

νατασα οπως τα λες...οι αποψεις βεβαια διισταντε. δε ξερω αν διαβασες στις προηγουμενες σελιδες τι εγινε με τον θηλασμο μου. εκτοτε το παιδι νομζιαμε οτι υπεφερε απο κολικους αλλα το παιδι τελικα διψαγε με τη ζεστη. κ του δινω λιγο μονο οταν διψαει, ειδαλλως δεν εχει νοημα να πιει χαμομηλι κ γι αυτο το κανω τοσο αραιο. επισης εγω δε θηλαζω δυστυχως, εαν θηλαζεις το παιδι δε χρειαζεται τιποτα αλλο...

τελειοι ειστε !!!!!!!!!!!! φτου φτου :D:D:D:D:D

κ κατι αλλο προς ολες τις μανουλες...... αρχισα την πιπιλα στον μικρο !!!!!!!!!

εγω εχω της philips Που ειναι ορθοδοντικες αλλα τη θελει σπανια το βραδακι που τον πιανει λιγο γκρινιτσα για κανα μισαωρακι ...αυτες που λες δεν τις εχω δοκιμασει για να σου πω περισσοτερα,,,

Γεια σας ομορφούλες! Πώς είστε;

Εγώ σήμερα το απόγευμα είπα στον άντρα μου ότι δεν θέλω ούτε να μου μιλάει, ούτε να του μιλάω, ούτε να με βλέπει, ούτε να τον βλέπω! Ότι πέθανα του είπα! Ανέλαβε το μικρούλη μας και εγώ σιδέρωσα τρεις ώρες, καθάρισα την πίσω βεράντα, έβαλα και άπλωσα τρία πλυντήρια, σκούπισα, σφουγγάρισα και εκεί που είχα φτάσει στο μισό ξεσκόνισμα... τεντώθηκα! Τι κούραση είναι αυτή Θεούλη μου! Τα γόνατά μου πονάνε φριχτά...

Λοιπόν, καλή μου Νατάσα, νομίζω ότι θα σε απογοητεύσω καθώς με το φαγάνα που έμπλεξα δεν μπορώ να βγάλω άκρη! Για να σου δώσω ένα παράδειγμα : από τις 9 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα είχε 6 γεύματα που οι ποσότητες ήταν από 80 ml μέχρι και 150 ml επομένως... Τι να σου πω καλή μου; Μήπως λίγες μέρες όσο είσαι ακόμα εδώ να αντλούσες το γάλα σου, να την τάιζες με μπιμπερόν και να καταλάβαινες ποια ποσότητα της είναι αρκετή και για πόσο χρονικό διάστημα;

to xero pos etsi prepei na kano omos fovamai na xrisimopoiiso auto pou evgala giati de nomizo na ftasei! tha doume ti tha kanei oso leipo:(

to armegma sunexizete!

pantos auti ti vdomada o mpempoulis den evale polla kila 80-100 gr. opote isos exei arxisei na proetimazete gia tin alli evdomada tis peinas! tha kanei diaita mou fainete!

uDLqp1.png

νατασα κ η δικη μου παιδιατρος ειπε οχι χαμομηλια κ τσαι ....... αλλα οταν εχει πονακια η οπως λεει κ η fairy,διψαει????? κ αυτο που ειπες για τους 6 μηνες..... εχω μια φιλη που γεννησε φλεβαρη κ τωρα που ειχε καυσωνες ο παιδιατρος της ειπε να δωσει νερο!!!!!!!! στην μπεμπα!!!!!!!

δεν ξερω τι ισχυει κ τι ειναι σωστο βεβαια..... ψαχνομαι οπως οι περισσοτερες νεες μανουλες. εγω ακομα δεν εχω παρει χαμομηλακι.... γιατι οπως σου ειπα η παιδιατρος ειπε οχι.....αλλα το αγορασω τουλαχιστον να υπαρχει σπιτι

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

fairy ti diavasa tin peripeteia sou apla nomiaza pos to idio isxuei kai gia to xeno gala oti dld xedipsaei. kai emena oli tin proigoumeni evdomada alla kai autin troei pio suxna alla ligo giati zestenotan kai dipsage mallon. tora pou drosise einai kalitera.

oso gia pipiles prospatho na tis apofugo oso mporo. tin exo aposteirosei 3 fores mexri tora pou eimaste sto tsak alla akoma ta kataferame xoris autin! na do poso tha antexoume.

uDLqp1.png

νατασα κ η δικη μου παιδιατρος ειπε οχι χαμομηλια κ τσαι ....... αλλα οταν εχει πονακια η οπως λεει κ η fairy,διψαει????? κ αυτο που ειπες για τους 6 μηνες..... εχω μια φιλη που γεννησε φλεβαρη κ τωρα που ειχε καυσωνες ο παιδιατρος της ειπε να δωσει νερο!!!!!!!! στην μπεμπα!!!!!!!

δεν ξερω τι ισχυει κ τι ειναι σωστο βεβαια..... ψαχνομαι οπως οι περισσοτερες νεες μανουλες. εγω ακομα δεν εχω παρει χαμομηλακι.... γιατι οπως σου ειπα η παιδιατρος ειπε οχι.....αλλα το αγορασω τουλαχιστον να υπαρχει σπιτι

ektos apo tis apopseis ton paidiatron uparxei kai sto vivliario ugeias tou paidiou pou einai egkekrimeno apo to upourgeio kai leei 6 mines tpt allo.

ego mallon den tha doso tpt alla pantos o mikroulis glifete otan kanei mpanio :))!

uDLqp1.png

fairy ti diavasa tin peripeteia sou apla nomiaza pos to idio isxuei kai gia to xeno gala oti dld xedipsaei. kai emena oli tin proigoumeni evdomada alla kai autin troei pio suxna alla ligo giati zestenotan kai dipsage mallon. tora pou drosise einai kalitera.

oso gia pipiles prospatho na tis apofugo oso mporo. tin exo aposteirosei 3 fores mexri tora pou eimaste sto tsak alla akoma ta kataferame xoris autin! na do poso tha antexoume.

φοβασαι μην μπερδευτει με τις θηλες ε? για τον θηλασμο το αποφευγεις....

εγω φτου φτου ..... κ μπουκαλι δοκιμασε κ πιπιλα .........αλλα το βυζακι δεν το ξεχναει με ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

φοβασαι μην μπερδευτει με τις θηλες ε? για τον θηλασμο το αποφευγεις....

εγω φτου φτου ..... κ μπουκαλι δοκιμασε κ πιπιλα .........αλλα το βυζακι δεν το ξεχναει με ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!!

den eho xekatharisei sto mialo mou giati to apofeugo. arxika gia na min mperdeutei. meta skeftomai ta dontia tou telos den xero pos epidra i pipila stin psihologia tou. den xero akrivos giati alla den ti thelo. genika me ehei piasei kati me to paidi kai thelo na to megaloso oso pio konta sti fusi ginete. den xero an me katalavaineis?

uDLqp1.png

ektos apo tis apopseis ton paidiatron uparxei kai sto vivliario ugeias tou paidiou pou einai egkekrimeno apo to upourgeio kai leei 6 mines tpt allo.

ego mallon den tha doso tpt alla pantos o mikroulis glifete otan kanei mpanio :))!

εαν θηλαζα σιγουρα δε θα εδινα...το περασμενο σαββατο βρε νατασα γυρισαμε σπιτι κ το φορμακι του εσταζε απο ιδρωτα, του εδωσα λιγο χαμομηλι κ το παιδι πραγματικα το ηθελε, το στομα του ηταν ξερο. γιατι καθε φορα που εκανε τα χειλακια του ετσι εγω εδινα γαλα κ του ειχα δημιουργησει βαρυστομαχια :? ποναγε κ εκανε κακα συνεχεια, πλεον τρωει ανα 3 ωρες μονο κ που κ που 2 ρουφηξιες χαμομηλι αν κ σιγα σιγα λεω απλα να δινω βραστο νερακι. το βιβλιο μας παντως εμας δε λεει τιποτα τετοιο.:roll: πραγματικα εχω χιλιομπερδευτει με οσα λενε οι γιατροι κ τα βιβλια....τουλαχιστον τωρα το μωρο μου δεν υποφερει απο κολικους ...αλλα κ παλι μιλαω για παιδι που δε θηλαζει κ στη τελικη ολα αυτα τα ανακαλυψα με την εμπειρια μου γιατι με τους γιατρους το μωρο μου γινοτανε χειροτερα..οπως επισης εγω π[λεον το κοιμιζω μπρουμυτα γιατι ετσι κοιμαται καλυτερα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...