Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

πιο λες fairy μου ? αυτο που ειναι ριλαξ κουνια κ εχει κ δονηση????? που εχει στο υφασμα του ζωακια ζουγκλας??????

αν λες αυτο(καταλαβε καλα η ξανθια αραγε?????) εμεις αυτο εχουμε κ το ειδε κ η παιδιατρος...στην αρχη μας ειπε να μην το αφηνουμε πολυ που ηταν μικροτερος .... τωρα που ειμαστε ολοκληροι αντρες καθομαστε κ μας αρεσει τρελα!!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πιο λες fairy μου ? αυτο που ειναι ριλαξ κουνια κ εχει κ δονηση????? που εχει στο υφασμα του ζωακια ζουγκλας??????

αν λες αυτο(καταλαβε καλα η ξανθια αραγε?????) εμεις αυτο εχουμε κ το ειδε κ η παιδιατρος...στην αρχη μας ειπε να μην το αφηνουμε πολυ που ηταν μικροτερος .... τωρα που ειμαστε ολοκληροι αντρες καθομαστε κ μας αρεσει τρελα!!!!!

Ritaki ξανθο μου κοριτσι μαλλον "sue" ηθελες να πεις...:tongue:. Αυτο που περιγραφεις εχουμε κι εμεις αλλα δεν καθοταν πολυ ωρα ο μικρος μεσα, μετα πο λιγο γκρινιαζε...Και μας εφεραν ενα ρηλαξ δωρο στο οποιο καθεται πολυ περισσοτερο, οποτε τον βαζω κυριως στο ρηλαξ...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Gia manoules

Molis kimithike o mpoumpis mou k ta megala ta anelave o mpampas tous k sas grafo apo to kinito gia na min kano thorivo apton upologisti.

Arxise k emena na kimate noritera k ksipnai kata tis 5 exi 3 meres tora an k exi mia mourmoura stis 3 ton vazo mproumita k stamataei.Ta megala ine ligo arosta k fovame mi ton kolisoun. Apo psixologia kalitera pao k 3 fores gia doulia k ksefeugo auta giati piastike to xeri mou ekana 15 lepta na ta grapso :mrgreen:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

thena χαιρομαι που νιωθεις καλυτερα

εγω πολυ κουραστηκα σημερα...εβγαλα ολα τα καλοκαιρινα, τα επλυνα στεγνωσα κ σιδερωσα κ τα ρουχα μου προ εγκυμοσυνης....τωρα νανουριζω τον μικρο :)

Διαφημίσεις

καλημερουδια!!!!

εμας μας εχουν επισκευτει τα πονακια κ καθε μερα λιγο το απογευμα λιγο το βραδυ!!κλαιμε απαρυγορητα!!κ μετα σουφρωνουμε χειλακια γιατι μας πιανει κ το παραπονο!!χτες δε ρεσιταλ!!τελειως ξαφνικα!!κατα τις 11 κ ενω την ειχα στην αλλαξιερα κ μιλαγαμε κ καναμε γελακια!!την επιασε ενα κλαμα αλλο πραγμα!!εντωμεταξυ την αφηνω καθε φορα κανενα τεταρτο πανω στην αλλαξιερα χωρις πανα γιατι καπως την εχει δει κ της αρεσει κ κανει κιαλλα κακακια της ετσι εκει οποτε το καθιερωσαμε κ μιλαμε κ διαβαζουμε κ παραμυθια κ η μπεμπα ππρρρρρρ!!εχει πλακα!κ τη πιανει χτες ξαφνικα τη περνω αγκαλια τη τυλιγω με ενα σεντονακι γιατι ητανε γυμνουλα απο κατω κ δεν ηρεμουσε με τιποτα!!προσπαθησα να τη βαλω στο ζιζι αλλα τιποτα κλαμα,τη πηρα τελικα ο μπαμπας της κ ηρεμησε,με κατουρησε κιολας!!μετα πηγε να μου τη ξαναδωσει ο αντρας μου παλι κλαμα!!λες κ μου ειχε θυμωσει!!ειχε να φαει απ τις 7,της εδωσα κ λιγο τσαγακι κατα τις 9 που παλι εκλαιγε κ δεν ηθελε ζιζι!τελικα ηρεμησε τη καναμε μπανιο τν εβαλα στο στηθος ηπιε ελαχιστο,ουτε ξενο ηθελε,της εδινε ο αντρας μου κ εκλεινε τα χειλη της!!ειχε μουλαρωσει μαλλον!!τελικα κατα τις 12 κοιμηθηκε!!κ καναμε το κλασσικο μας προγραμμα,ξυπνησε 3,μετα 6 μετα κατα τις 7μιση,μετα 8μιση κ τωρα κοιμομαστε κ κανυμε κακακια!!ουφ!!!αυτα!!

rXrPp3.png

rita_ki οταν δινεις μονο ξενο ποσο πινει εγω της εδωσα χτες το απογευμα,χωρις να τη βαλω στο στηθος κ εφαγε 90γραμ. κ μου φανηκανε λιγα!!προσπαθησα νατη βαλω στο στηθος αργοτερα αλλα δεν ηθελε!μου φαινεται οτι δεν τρωει καλα γιατι κ στο στηθος 10 λεπτα τρωει μετα το φτυνει κ ο γιατρος μυ ειχε πει 10 λεπτα σιγουρα στο ενα κ αλλα 10 στο αλλο!αλλα δε θελει!

rXrPp3.png

rita_ki οταν δινεις μονο ξενο ποσο πινει εγω της εδωσα χτες το απογευμα,χωρις να τη βαλω στο στηθος κ εφαγε 90γραμ. κ μου φανηκανε λιγα!!προσπαθησα νατη βαλω στο στηθος αργοτερα αλλα δεν ηθελε!μου φαινεται οτι δεν τρωει καλα γιατι κ στο στηθος 10 λεπτα τρωει μετα το φτυνει κ ο γιατρος μυ ειχε πει 10 λεπτα σιγουρα στο ενα κ αλλα 10 στο αλλο!αλλα δε θελει!

Emena pini 150+ kathe 3-4 ores k ligo stithos. Mipos esena pini pio sixna omos?

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Emena pini 150+ kathe 3-4 ores k ligo stithos. Mipos esena pini pio sixna omos?

δε ξερω γιατι δεν της δινω πολυ συχνα μονο ξενο παντα μετα απο στηθος κ πινει γυρω στα 60 γραμ.μονο χτες,κοιμοτανε 2 ωρες κ μετα της εδωσα ξενο γιατι ειχα καπνισει κ ηπιε 90 γραμ,εσενα ειναι κ πιο μεγαλος εμεις τηΔευτερα κλεινουμε μηνα!θα ρωτησω κ το γιατρο τη Δυτερα!

rXrPp3.png

καλημερα !!!!!!!!!!!

αντεχουμε????? ΤΗΕΝΑΚΙ μπραβο κοριτσαρα που εισαι καλυτερα!!!! μας εκανες κ εμας χαρουμενες:tongue::tongue::tongue: κρατα γερα !!!!!!!!

andith ....πινει 2 φορες την μερα ξενο το βραδυ απο 150 μλ (που μαλλον θα γινουν 180 μλ συντομα) του το δινω απο ανασφαλεια καταρχην κ για να του ερχεται πιο βαρυ κ να κοιμαται λιγο παραπανω. τελικα αυτος μαλλον δυναμεις παιρνει γιατι δεν κοιμαται ......:roll::roll::roll::roll:

την δευτερα θΑ παμε να σαρΑντισουμε:D:D:D

ΤΗΕΝΑΚΙ θα σταματησεις σιγα σιγα το βυζακι? αυτο μπορει να γινει χωρις χαπια??? η μονο με χαπια κ φασκιωμα?????

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια!!!

Εμεις εχτες ειχαμε ασχημη μερα, εγω κυριως, γιατι ημουν αυπνη και κουρασμενη με τον μικρο που ολη μερα γκρινιαζε κι ηθελε στηθος, και το βραδυ μεχρι να κοιμηθει η υπομονη μου εξαντληθηκε και του φωναξα για μια στιγμη και πολυ στεναχωρηθηκα που το εκανα αυτο...Ειμαι απαραδεκτη, δεν θα το ξανακανω...:(:(Ημουν λιωμα ομως και πανω που το παιρνε ο υπνος, εβαζε τα κλαματα...Τι κακια που ημουν..Δεν ξερω αν το καταλαβε το μωρακι μου οτι του μιλησα ασχημα γιατι προσπαθουσε να πιασει στηθος εκεινη την ωρα -για πολλοστη φορα-, αλλα κοιμηθηκε απο τις 1 μεχρι τις 7 το πρωι και κοιμηθηκα κι εγω ευτυχως και σημερα ειμαι πιο ξεκουραστη...Το αγαπαω πολυ το παιδακι μου, δεν επρεπε να το μαλωσω, ειναι μωρο....:(:(

Thenaki, χαιρομαι που ειστε καλυτερα...Τι να πεις κι εσυ με 3 κουτσουβελα?

Fairy πως προλαβαινεις και κανεις τετοιες δουλειες?Μπραβο σου! Η μαλλον μπραβο στο γιο σου που σε αφηνει να τις κανεις!

Andith να περασετε οσο πιο ανωδυνα γινεται κι εσεις με τα πονακια! Και του δικου μου του αρεσει πολυ η αλλαξιερα!

Ριτακι ναι, ζεστουλι το δινω το χαμομηλι για να μαλακωνει η κοιλιτσα του.Μονο με τον καυσωνα το αφησα να κρυωσει για να δροσιστει.Κι εγω τη Δευτερα θα παω για 40σμο!

Σας φιλω, παω να ετοιμασω κατι για φαι πριν ξυπνησει ο μπεμπουλινος μου!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Fairy πως προλαβαινεις και κανεις τετοιες δουλειες?Μπραβο σου! Η μαλλον μπραβο στο γιο σου που σε αφηνει να τις κανεις!

!

κοιτα...δεν ειναι οτι καθεται με τις ωρες στο ριλαξ..δεν κοιμαται κιολας εκτος απο 2 ωρες την ημερα...απλα τον φοραω ολη τη μερα:mrgreen: με το σλινγκ ολα τα κανουμε μαζι...μονο προσεχω οταν μαγειρευω η σιδερωνω...

το χαμομηλι εγω το αφηνω κ κρυωνει γιατι του το δινω να ξεδιψαει. επισης προσεχε μη το κανεις πολυ βαρυ κ μαστουρωσει το παιδι :-D:grin::-D:grin:

καλημερα!

χαιρομαι που ειστε ολες καλα...

ritaki και sue κι εμεις Δευτερα παμε για ευχη...και μαλλον και η mpoumpou...:D

andith κουραγιο με τα πονακια...θα περασουννννν

fairy εισαι ΠΟΛΥ τυχερη,το εχεις καταλαβει?

sue καταλαβαινω ποσο χαλια ενιωθες αλλα ξερεις κι αυτα νιωθουν τον εκνευρισμο της μαμας και καπου πρεπει να ξεσπασουν και κλαινε...

σιγουρα και το μεσα δεν βοηθαει..τωρα που θα βγουμε θα ειναι καλυτερα πιστευω!

εμεις χτες ειχαμε δυσκολη μερα και δραματικη νυχτα...και συνεχιζεται.........................................................................

εκει που ειχα στρωσει λιγο και ειπα ευτυχως....:rolleyes:

σας φιλω!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

κ κατι αλλο.......

αποτι καταλαβα χαμομηλι δεινετε ολες το κλασσικο ετσι?κ το δινετε ζεστουλη????

θα παω να παρω μαλλον σημερα κ εγω να υπαρχει

εγω της εδωσα της milupa αυτο που ειναι για μωρακια,εχει διαφορα βοτανα μεσα!πιστευω να εκανα καλα!το κανονικο πως το φτιαχνεις?οπως για εμας?

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...