Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ααααααααα και μια ερώτηση : έχω διαβάσει να αναφέρετε κούνιες. Ποιες κούνιες έχετε; Είδα μία της Ficher Price που όμως είναι για 6+. Υπάρχουν κούνιες κατάλληλες για νεογέννητα;

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια !!!! αντεχετε ?????????

εμας εχτες το βραδυ μας επισκεφτηκαν οι κολικοι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: περασε ο μικρος μια κρισιμη βραδια.....ηρεμουσε μονο στο στηθος....το οποιο το πιπιλουσε κυριως κ οταν πονουσε το δαγκωνε κ το τραβουσε:shock::shock: δεν ηξερα ειλικρινα τι να τον κανω....

σε λιγο περιμενω την μανα μου να τον κρατησει για λιγο (να δουμε πως θα τον κανει καλα, αν κ τωρα κοιμαται ) για να παω ΙΚΑ κ ΟΑΕΔ .....Αν ο μικρος αντεξει με την γιαγια του θα παω κ για τιποτα ψωνια κυριως του μικρου ....θα δουμε :roll::roll::roll:ελπιζω στο ΙΚΑ κ στον ΟΑΕΔ να μην μου σπασουν τα νευρα γιατι θα ξεσπασω εκει κ σιγουρα θα με δειτε σε τιποτα καναλια να αφριζω :twisted::twisted::twisted:

αυταααααααα........ σας καλημεριζω προς το παρον κ ......ΒΑΣΤΑΤΕ ΓΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !!!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

Kalimera koritsia.

Pali apo tin arxi to mnm giati egrafa kai xafnika ta esvisa ola! neo laptop kai akoma den to exo sunithisei. Ase pou den mou perasan ta Ellinika kai prepei na tous paro tilefono!

Anyway xanagrafo:

THENA kouraagio kai upomoni! kane kai kamia proseuxi an pisteveis. O Theos panta voithaei na antapexelthoume stis diskolies.

MARRY kai ego tis idias theorias eimai. Tou mikrou den tou aresei oute to likno outo to rilax. To mono pou tou aresei ektos apo tin aggalia einai na einai sto megaalo krevvati mazi mas kai na tou milame.

Ritaki elpizo oi kolikoi na itan mono gia xtes kai na min epistrepsoun ksana. A! kalo kouragio me IKA kai OAED !

Ta nea maw einai pos 3 meres tora exoume mia anisixia piname OLI tin oraa kai griniazoume arketa kai ti mera koimomaste kamia ora to polu kai xipname me mpoliki grinia. Alla to vradi koimatai pano apo 8 ores!

Malon alma anptuxis einai, ti na po

kata ta alla sinexizoume na armegoume gala giati se 1 evdomada feugo:(:(:(:(:(:(

Mary posa ml pinei o mpempis se kathe geuma? elpizo na ftasei to gala mou!:confused::confused:

uDLqp1.png

καλημερες...ολα καλα εδω...στο σλινγκ μας κ η μαμα κανει δουλιτσες...σε λιγο θα παμε να παραγγειλω καινουρια γυαλακια για τη στραβομαρα μου, να παρουμε καπελακι για το Γιωργή κ μετα εχουμε ζυγισμα στη κλινικη

φιλια πολλα σε ολες κ μη στεναχωριεστε... :) θα σας γραψω αργοτερα τα νεακια μας

σμουτς σμουτς

Γεια σας μαμάδες, τι κάνετε;

Αχ μωρέ γιατί μου στεναχωριέστε. Λίγο υπομονή και θα στρώσουν τα ζζνια μας και μετά θα τα θυμόμαστε και θα γελάμε!

Νεκταρία η μικρή σου είναι super από κινητικότητα !!!!

Εμάς ήταν λίγο ζόρικες οι τελευταίες μέρες γιατί την Παρασκευή πήγαμε παιδίατρο και έκανε η Ευαγγελία εμβόλιο και το καημένο από εκείνη την μέρα ως την Δευτέρα είχε πυρετό ως 39,4 και έκανε εμετό και είχε πολύ πονοκέφαλο, να φανταστείτε ότι έδειχνε το κεφαλάκι της και έλεγε μαμα άουτσ.:( Εκτος απο αυτό όμως την Κυριακή το πρωί είχαμε κανονίσει να κανουμε το πάρτυ για τα γεννεθλιά της και το βράδυ παντρεβόταν η καλύτερη μου φίλη και όπως καταλαβένεται το πάρτι ακυρώθηκε και ούτε κουβέντα για να πάμε στον γάμο:(:(:(

Πάω γιατί κλαίει ο μπέμπης και θα τους ξυπνήσει όλους:eek:

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια!!!!

Τι κανετε?Χαθηκα γιατι δεν ειχα λαπτοπ, το επεστρεψα μιας και το ειχα δανεικο.Τωρα που επεσε παλι στα χερια μου μπηκα να σας χαιρετησω.Δεν διαβασα ακομη τα νεα σας.Παω πισω να δω τι εχασα και θα επανελθω αν προλαβω.

Εμεις ειμαστε καλυτερα και εγω και ο μπεμπης..Αν εξαιρεσουμε κατι πονακια που τον πιανουν που και που ειναι καλουλης σε γενικες γραμμες..

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Αχ βρε κοριτσια, ολες στο ιδιο καζανι βραζουμε........

Ο μπεμπης μου κοιματε ελαχιστα μεσα στην μερα αλλα ευτυχως δεν θελει χερια συνεχεια οποτε μπορω να κανω καποιες δουλειες στο σπιτι. Δεν τον προλαβαινω ομως απο αλλαγες πανας και πλυσιμο, 5-6 φορες τη μερα κανουμε κακα μας.

Για τον οαεδ αληθεια τι χαρτια χρειαζομαστε;;;

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Καλησπέρα κοριτσάκια. Σήμερα που δεν νυστάζω και η μικρή μου ακόμα κοιμάται είπα να σας γράψω. Από ότι προλαβαίνω να διαβάσω όλες λίγο πολύ τα ίδια περνάμε. Ευτυχώς εμένα ο άντρας μου δεν μου την έχει δώσει ακόμη. Εγω δεν προλαβαίνω τίποτα. Πάλι καλά που ΄βοηθάει και η μαμά γιατί θα πιάναμε αράχνες και θα τρώγαμε ο ένας τον άλλον. Η μικρή δεν κάθεται πουθενά ΄μόνη της πάνω από 5 λεπτά και άμα είναι ξύπνια πρέπει να έχει κάτι στο στόμα της, είτε μπουκάλι είτε στήθος για φαί ή έστω για πιπίλισμα και ρε γαμώτο δεν θέλει πιπίλα. Δυστυχώς δεν έχω πολύ γάλα και νοίκιασα νοσοκομειακό θήλαστρο για άντληση και όποτε έχω ελεύθερο χρόνο τη βγάζω εκεί, αλλά δεν έχω δει καμία βελτίωση, μόνο 20 ml βγάζω. Μακάρι να μην κοπεί τελείως και θα δίνω όσο αντέξει αν και όσο μεγαλώνει ζητάει περισσότερο ξένο γάλα.Ευτυχώς το βράδυ κοιμόμαστε κανένα 3ωράκι με το ξένο και όταν ξυπνάει την πέρνω μαζί μου στο κρεβάτι και κοιμόμαστε άλλο ένα 3ωράκι με το στήθος έξω και αγκαλίτσα. Μάλλον από τώρα την έχω κακομάθει αλλά δεν πειράζει χαλάλι της. Ώρες ώρες την κοιτάω και δεν το πιστεύω οτι αυτό το πλασματάκι το είχα μέσα μου. Περιμένω να περάσουν οι μέρες γιατί μέσα Ιουλίου θα την πάρω και θα πάω στην χαλκιδική μέχρι τέλος αυγούστου αν όλα πάνε καλά. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι οτι ο μπαμπάς μας δεν θα μας βλέπει κάθε μέρα, ελπίζω να αντέξει. Καλό βράδυ, πολλά φιλιά και κουράγιο σε όλες τις μανούλες.

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Mary posa ml pinei o mpempis se kathe geuma? elpizo na ftasei to gala mou!:confused::confused:

Γεια σας ομορφούλες! Πώς είστε;

Εγώ σήμερα το απόγευμα είπα στον άντρα μου ότι δεν θέλω ούτε να μου μιλάει, ούτε να του μιλάω, ούτε να με βλέπει, ούτε να τον βλέπω! Ότι πέθανα του είπα! Ανέλαβε το μικρούλη μας και εγώ σιδέρωσα τρεις ώρες, καθάρισα την πίσω βεράντα, έβαλα και άπλωσα τρία πλυντήρια, σκούπισα, σφουγγάρισα και εκεί που είχα φτάσει στο μισό ξεσκόνισμα... τεντώθηκα! Τι κούραση είναι αυτή Θεούλη μου! Τα γόνατά μου πονάνε φριχτά...

Λοιπόν, καλή μου Νατάσα, νομίζω ότι θα σε απογοητεύσω καθώς με το φαγάνα που έμπλεξα δεν μπορώ να βγάλω άκρη! Για να σου δώσω ένα παράδειγμα : από τις 9 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα είχε 6 γεύματα που οι ποσότητες ήταν από 80 ml μέχρι και 150 ml επομένως... Τι να σου πω καλή μου; Μήπως λίγες μέρες όσο είσαι ακόμα εδώ να αντλούσες το γάλα σου, να την τάιζες με μπιμπερόν και να καταλάβαινες ποια ποσότητα της είναι αρκετή και για πόσο χρονικό διάστημα;

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

καλημερα ladys !!!!!!!!!!!

πως μου ειστε ???? εγω εχτες το πρωι πηγα ΙΚΑ Κ ΟΑΕΔ κ αφησα τον μικρο εδω με την μανα μου .....επιβιωσανε κ οι δυο !!!! μετα ηρθα εδω κ πηρα τον μικρο κ πηγαμε κ αγοραμε ρουχαλακια για να τον παω στην εκλησια την αλλη βδομαδα να σαραντισουμε.... τρελλα !!!!!! ηθελα να του τα αγορασω ολα!!! πηραμε 2 σετ μαγκικα :-D:grin::-D:grin: χαζεψα βιτρινουλες κ ηπια βιαστηκα κ εναν καφε με μια φιλη εξω. μετα σαν να συννεφιαζε κ πηγα στην γιαγια μου κ στον παππου μου (που ηταν πιο κοντα) να δουν το δυσεγγονο τους:P

σχολωντας ηρθε κ μας πηρε ο αντρας μου απο εκει κ ηρθαμε σπιτακι καναμε μπανιο κ κοιμηθηκε τελικα στις 2......ξυπνησε 6 κ μετα 11....καλουλης ηταν δηλαδη ! σημερα ελπιζω να κανω καμια στο σπιτι γιατι ειναι σαν αχουρι κ δεν μπορω να το βλεπω ετσι .... αυταααααααα

να σας ρωτησω κατι ? δινει καμια απο εσας αυτα τα χαμομηλια για το μωρα που δινουν ? η παιδιατρος μου ειπε οχι βασικα αλλα γνωστοι μου λενε να το παρω να το εχω κ να δωσω αν ξαναεχει πονακια..... δεν ξερω η μανα τι να κανω :roll::roll::roll:

88M1p3.pngycQap3.png

fairy μου δεν θεωρειτε αποκλειστικος θηλασμος αφου δινω 2 μπουκαλια ξενο το βραδυ....λες να παρω χαμομηλακι παραδοσιακα,απλα να υπαρχει ? εσυ στον παιδαρα σου ? δεν εχεις δωσει ???

88M1p3.pngycQap3.png

Γεια σας κοριτσακια!

Ριτακι, χαμομηλι εμενα ο γιατρος μου ειπε να του δινω αν θελω.Το κλασσικο χαμομηλακι δινω μονο οταν εχει πονακια και ειδα οτι το βοηθαει να ενεργηθει και ανακουφιζεται μετα απο λιγο.Επισης του εδωσα λιγο με τον καυσωνα για να δροσιστει, αλλα εκεινες τις μερες ηθελε και περισσοτερο γαλα, επισης για να δροσιστει απο οτι καταλαβα.

Παντως απ' οτι ειδα τα περισσοτερα μωρακια σας ειναι φαγανικα πολυ!Ο δικος σου fairy δεν παιζεται, ακου 5800!!!!Μπραβο του! Ο δικος μου τρωει καθε 3 ωρες περιπου και τη νυχτα ξυπναει στις 5 ωρες περιπου για φαι, και φαινεται να χορταινει, γιατι αν δεν χορταινε θα γκρινιαζε πιο συχνα.Τον αφηνω γυρω στο 20λεπτο στο καθε στηθος συνηθως.Χαλασε η ζυγαρια ομως και δεν ξερω ποσο ειναι τωρα...Την προηγουμενη εβδομαδα, 4 εβδομαδων σχεδον, ηταν 4550 και 57 ποντους.Τον βρηκε πολυ καλο ο γιατρος.

Εμεις με τον αντρα μου ειμαστε καλα ακομη.Μην σας πω οτι πιο πολυ αγχωνεται εκεινος απο μενα την νυχτα!!Με την παραμικρη ανασα του μωρου πεταγεται!Αφου θελει να κοιμαται εκεινος διπλα στο λικνο! Εγω ρε κοριτσια κοιμαμαι βαρια, παντα το ειχα αυτο, και ξυπναω μονο με το κλαμα του η το βηξιμο του..Αναρωτιεμαι μηπως ειμαι "κακια" που κοιμαμαι ξερη...Απ την αλλη ομως οταν κλαψει μενω αυπνη για να το θηλασω, να το αλλαξω, να ρευτει..(καμια φορα το ρεψιμο το κανει και ο μπαμπας)Και ολη μερα με το μωρο ασχολουμαι, οποτε σκεφτομαι οτι λογω της κουρασης κοιμαμαι ετσι βαρια...

Τελοσπαντων, σας χαιρετω προς το παρον..

Μary, ρωταγες για την κουνια καποια στιγμη της fisher price.Μια τετοια εχουμε αλλα δεντη βολευεται ακομη ο μπεμπης γιατι ειναι βαθουλωτη πολυ και βουλιαζει.Πιο μετα θα τη χρησιμοποιησουμε μαλλον.Προς το παρον τον βαζω στο ρηλαξ που του αρεσει καλυτερα..

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...