Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

gia ime xalia psixologika irtha gia doylia edo ime tora se ligo feygo

Den tha antekso gia poli to niotho pali tha patho katathlipsi k tha xapakonome

Olo fones , tsirides k klamata spiti

den troo den kimame kala exo tinagmata zalades k taxipalmies k fovame min ksanaarxiso farmaka

Ta megala den akoune olo fonazoyn k tsakononte k o mpempis kleei sinexia

FOVAME

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΤΗΕΝΑ κάνε κουράγιο όσο μπορείς. Δεν μπορείς να έχεις από κάπου βοήθεια στο σπίτι με τα παιδιά για να έχεις χρόνο και "χώρο" να συνέλθεις??

Αν η δουελιά σε βοηθάει να ξεφύγεις τότε καλώς γύρισες, αλλιώς μήπως μπορείς να το αναβάλλεις? Όλα αυτά με το μικρό μου το μυαλό. Εσύ που τα πέρασες ξέρεις καλύτερα τι βοηθάει...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

ΤΗΕΝΑ μου τι ειναι αυτα που διαβαζω???????????? μην το βαζεις κατω κοριτσαρα ....δειξε τους ποιος ειναι ο αρχηγος του σπιτιου κ ποιος κανει κουμαντο !!!!!! μην τα παρατας κ μην απογοητευεσαι σε παρακαλω.κανενα χωριο....κατι.....δεν εχεις να τους στειλεις ολους μαζι???????

οσο για την δουλεια,δεν ξερω αν ειναι επιλογη σου να βρισκεσαι εκει....ελπιζω να μην σε κανει χειροτερα κ να μην σε πιεσει ακομα περισσοτερο,αλλα αντιθετα να σε κανει να ξεχαστεις.

88M1p3.pngycQap3.png

gia ime xalia psixologika irtha gia doylia edo ime tora se ligo feygo

Den tha antekso gia poli to niotho pali tha patho katathlipsi k tha xapakonome

Olo fones , tsirides k klamata spiti

den troo den kimame kala exo tinagmata zalades k taxipalmies k fovame min ksanaarxiso farmaka

Ta megala den akoune olo fonazoyn k tsakononte k o mpempis kleei sinexia

FOVAME

Thena κουράγιο καλή μου. Αν σε παρηγορεί, να πω ότι οι περισσότερες είμαστε "κάπως"... :( Μου το έλεγαν και δεν μπορούσα να το φανταστώ : πώς έρχονται όλα τα πάνω κάτω. Θα το περάσουμε και αυτό.

Δεν ξέρω σε τι ακριβώς αναφέρεσαι όταν μιλάς για φάρμακα, αλλά εγώ θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις τα ανθοϊάματα του Bach τα οποία είναι ουσιαστικά χυμοί από άνθη και δρουν πολύ αποτελεσματικά και εντελώς ακίνδυνα. Δοκίμασέ τα και θα με θυμηθείς.

Τα δικά μου νέα : σήμερα είναι καλύτερα τα πράγματα. Για να δούμε τι θα δούμε και αύριο.

Ο μικρούλης δεν είναι καθόλου μικρούλης πλέον. Τα περισσότερα ρουχαλάκια για νεογέννητα δεν του χωράνε. Τώρα του αγοράζω τα 3-6. Για το δε φαγητό του... δεν έχω λόγια! Απλά δεν τον χορταίνω. Τα μπουκάλια πάνε κι έρχονται. Ας είναι καλά η Philips που με έχει σώσει με την αυτόματη αποστείρωση. Σε όσες δίνεται ξένο γάλα, συστήνω ανεπιφύλακτα αυτόν τον αποστειρωτή.

2522daf9de.png

swGop2.png

καλημεεεεερααααα

αφου φαγαμε 25 ολοκληρα λεπτα κ σκασαμε ,γεμισαμε την πανα μας μεχρι εξω σκατουληθρες κ τωρα απλα καθομαστε κ την ακουω να μιλαει...εχει ξεκινησει να λεει τα δικα της σε πολυ μεγαλη κλιμακα..λογοδιαρροια..χιχι...μαζι με τα χαμογελα...εχω τρελαθει..αφηστε που κ στον υπνο της γελαει..ναι,ναι,αλλα γελιο..κουνιεται ολο της το στομαχι απο το γελιο...

πλεον γυριζουμε κ μονες μας απο ανασκελα-πλαι-μπρουμυτα,,,,,,ω...ρε αγχος...............

κ στηριζομαστε στα ποδαρακια μας αρκετη ωρα,κ εννοειται οτι πιανουμε χερακια και σηκωνομαστε ορθιες..το κεφαλακι το κραταμε απο καιρο ορθιο..πλεον επισημως θα γινει το ΧΕΛΩΝΑΚΙ μας.....

εμεις γεννηθηκαμε 50 ποντους κ στις 40 μερες ημασταν 57...κ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι της φοραω 3-6 χαλαρα εδω κ καιρο(τουλαχιστον 15 μερες τωρα) ,σε ρουχα...ειμαστε κ 5500 τωρα....μονο σε μαρασιλ φοραω πιο μικρο...σε ΟΛΑ τα αλλα 3-6 ΧΑΛΑΡΑ!!!εδω ουτε τα καλτσακια για νεογεννητα δεν μας χωρουσαν χτες που τα δοκιμασα...

χτες βραδυ πηγαμε με τον μπαμπα μας στο copacopana,λογω αιγινας δεν ειχα ξανα παει καλοκαιρι...υπεροχα ειναι..μου φαινεται κυριακη θα το επισκεφτουμε αν ειναι...

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Διαφημίσεις

Καλημερουδια!!!

thenaki κουραγιο!!δε μπορω να σου πω κατι αλλο!!ισως αν ζητουσες να σε βοηθαει καποιος??

εμεις καλα ειμαστε!!η μπεμπα μου ειναι τεμπελουλα!!θηλαζει 5 λεπτα κοιμαται 15λεπτα κ μετα ξανα απ την αρχη!! οποτε τρωμε καμια ωρα και!!μεχρι που νευριαζω κ της φτιαχνω συμπληρωμα αλλα δεν το πολυ θελει κ αναρωτιεμαι αν τελικα τρωει καλα!!

rXrPp3.png

εμεις γεννηθηκαμε 4 κιλα κ 55 ποντους,βγηκαμε απ το νοσοκομειο 3800 κ μετα απο 5 μερες που βγηκαμε ημασταν 4100 κ 56 ποντους τωρα δε ξερω ποσο ειμαστε ,την αλλη βδομαδα κλεινουμε μηνα κ θα μας δει ο γιατρος,οποτε τα περισσοτερα ρουχα μας ειναι για 3 μηνων!!κ πανες φοραμαι το 2 δεν της πηρα καν το 1 γιατι ειναι μεγαλο μωρο!!

rXrPp3.png

καλημερα κι απο μενα...

δροσισε σημερα λιγακι...ευτυχως!!!

ritaki,thenaki.mairoula k nektaraki...

καταλαβαινω ποσο δυσκολα ειναι αλλα να ξερετε πως το να βγειτε εξω θα σας κανει καλο...ειτε για βολτα ειτε για δουλεια...

θα ανανεωθειτε και μερα με την μερα θα καλυτερευουν τα πραγματα...

ritaki θα σε μαλωσω για το τσιγαρο...ξερεις? το ενα φερνει τ'αλλο...:roll:

fairy μου γλυκας ειναι ο μικρος κ εσυ φαινεσαι μια χαρα...

οι βολτες σας εκαναν καλο...μπραβο που το πηρες απ την αρχη ετσι...

περιμενω πως και πως κι εγω να βγω την αλλη εβδομαδα...

απλα θελω να παραγγειλω sling για τις δυσκολες ωρες...

ελπιζω να προλαβω...

εχει παρει καμια απο εδω?

www.pantoumazi.gr

φιλακια πολλα με χαμογελο...!!!

καλη εβδομαδα να εχουμε................

ps...ο μικρος το κανει κι εμενα αυτο με την ρ..α,την τραβαει,εκνευριζεται κ.τ.λ.

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

καλημερα!!!!!!!!!

καλη βδομαδα να εχουμε !!!!!!!!!!!

ο μικρος εχτες λιγο με την αυπνια του , λιγο με τα χαμογελα του μας εφερε λιγι πιο κοντα σαν οικογενεια....θα κανω κ εγω μια παραπανω προσπαθεια κ αντε να δουμε. αν βρω την κομμωτρια στο τηλ σημερα θα φτιαξω τα μαλλΑκια μου κ ισως βοηθησει κ αυτο :tongue:στην ψυχολογια μου

αντε μανουλες γερα κ δυνατα!!!!!!!!!!!!

sue χαθηκες κ εσυ :roll:

88M1p3.pngycQap3.png

αυτο που ζω ειναι απιστευτο ! εχει να κοιμηθει απτις 9 το πρωι που σηκωθηκε:twisted::shock::shock::shock::shock: δεν κλαιει, που κ που νιαουριζει για αγκαλια...την μια ειναι στο καροτσι , την αλλη στο ριλαξ ...σημερα εκατσε κ στην κουνια κ χαζευε τα παιχνιδια........ δεν πειναει ειναι χορτασμενο,αλλαγμενο..... κατι ακτι λαθος κ δεν κοιμαται??????

ζομπι ειναι μαλλον δεν ξερω.πως αντεχει

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Thena κουράγιο καλή μου. Αν σε παρηγορεί, να πω ότι οι περισσότερες είμαστε "κάπως"... :( Μου το έλεγαν και δεν μπορούσα να το φανταστώ : πώς έρχονται όλα τα πάνω κάτω. Θα το περάσουμε και αυτό.

Δεν ξέρω σε τι ακριβώς αναφέρεσαι όταν μιλάς για φάρμακα, αλλά εγώ θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις τα ανθοϊάματα του Bach τα οποία είναι ουσιαστικά χυμοί από άνθη και δρουν πολύ αποτελεσματικά και εντελώς ακίνδυνα. Δοκίμασέ τα και θα με θυμηθείς.

Τα δικά μου νέα : σήμερα είναι καλύτερα τα πράγματα. Για να δούμε τι θα δούμε και αύριο.

Ο μικρούλης δεν είναι καθόλου μικρούλης πλέον. Τα περισσότερα ρουχαλάκια για νεογέννητα δεν του χωράνε. Τώρα του αγοράζω τα 3-6. Για το δε φαγητό του... δεν έχω λόγια! Απλά δεν τον χορταίνω. Τα μπουκάλια πάνε κι έρχονται. Ας είναι καλά η Philips που με έχει σώσει με την αυτόματη αποστείρωση. Σε όσες δίνεται ξένο γάλα, συστήνω ανεπιφύλακτα αυτόν τον αποστειρωτή.

lipon ipa na dokimaso k parigila 3 tetia fenete endiaferon gia na doume.

esi ta exis dokimasei apo pou ta ikseres?

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

lipon ipa na dokimaso k parigila 3 tetia fenete endiaferon gia na doume.

esi ta exis dokimasei apo pou ta ikseres?

Τα έπαιρνα συστηματικά μετά την αποβολή.

Μου τα έδωσε ειδίκη γιατρός στη Διατροφή και με βοήθησαν πάρα πολύ. Από ό,τι κατάλαβα εσύ θα πάρεις το βασικό συνδυασμό των πέντε ανθεων. Υπάρχουν και άλλα άνθη και αν κάποιος ξέρει, μπορεί να σου δώσει ό,τι είναι ακριβώς κατάλληλο για σένα. Αν χρειάζεσαι πληροφορίες, μπορώ να σε βοηθήσω.

Εγώ έπαιρνα της Healing Herbs και στο κατάστημα μου ετοίμαζαν συνδυασμό από τα πέντε βασικά (που λογαριάζονται ως ένα) συν άλλα τέσσερα. Ρίξε μια ματιά.

http://www.healingherbs.co.uk/

Βέβαια, στα φαρμακεία υπάρχουν και τα σπρέι και οι σταγόνες

http://www.rescueremedy.com/

Μια χαρά είναι κι αυτά. Τα έχω δοκιμάσει και είναι πολύ βολικό να έχεις το σπρέι στην τσάντα σου.

2522daf9de.png

swGop2.png

αυτο που ζω ειναι απιστευτο ! εχει να κοιμηθει απτις 9 το πρωι που σηκωθηκε:twisted::shock::shock::shock::shock: δεν κλαιει, που κ που νιαουριζει για αγκαλια...την μια ειναι στο καροτσι , την αλλη στο ριλαξ ...σημερα εκατσε κ στην κουνια κ χαζευε τα παιχνιδια........ δεν πειναει ειναι χορτασμενο,αλλαγμενο..... κατι ακτι λαθος κ δεν κοιμαται??????

ζομπι ειναι μαλλον δεν ξερω.πως αντεχει

Τυχερούλα!

Το δικό μου μωράκι από τη στιγμή που ξυπνάει έως τη στιγμή που κοιμάται είναι στα χέρια μου. Δεν κάθεται δευτερόλεπτο ούτε στο ριλάξ, ούτε στο γυμναστήριο, ούτε στην καλαθούνα που μπορώ να τη μεταφέρω σε οποιοδήποτε μέρος στο σπίτι, ούτε στο κρεβατάκι με τα παιχνιδάκια του... ΠΟΥΘΕΝΑ! Μόνο στην αγκαλιά μου βολεύεται ο κύριος! Αυτό σημαίνει ότι όσο είναι ξύπνιος, εγώ δεν μπορώ ούτε στην τουαλέτα να πάω. Πριν δυο βδομάδες είχα τέτοιο τσούξιμο που φοβήθηκα για κυστίτιδα. Ευτύχως μου πέρασε μέσα σε ένα 24ωρο... Είμαι πολύ προβληματισμένη. Για φαγητό, καθαριότητα, σιδέρωμα κ.λπ. ούτε λόγος! Όλα γίνονται όπως όπως όταν ο μικρούλης κοιμάται. Στο μεταξύ είμαι εντελώς μόνη και χωρίς καμία βοήθεια από πουθενά. Ο άντρας μου λείπει ώρες στο γραφείο. Το μωράκι μου μάλλον βαριέται να κάθεται σε ένα μέρος. Πρέπει όλη μέρα να κόβουμε βόλτες μέσα στο σπίτι και το απόγευμα να βγαίνουμε έξω. Κάθε απόγευμα! Αχ, πού θα πάει αυτό; Εγώ είμαι της άποψης ότι το χορτασμένο από αγκαλιά και αγάπη παιδάκι, ξεκολλάει γρήγορα από τη μαμά. Αντίθετα αυτό που δεν παίρνει τα χάδια και την αγάπη στο βαθμό που χρειάζεται το ίδιο, γίνεται νευρικό αποζητώντας μόνιμα τη ζεστασιά που του λείπει (η μαμά μπορεί να βρίσκει ότι είναι υπερβολή, αλλά για το παδί δεν είναι αρκετό). Δώσε το 200% από ό,τι ζητάει σε συναίσθημα το παιδί για να ξεκολλήσει γρήγορα, να πάρει από τη δυναμή σου για να πορευτεί στη ζωή ανεξάρτητο και θαραλλέο. Αυτή είναι η θεωρία μου που για να είμαι ειλικρινής έχω αρχίσει να ... :roll: δεν ξέρω... Πείτε καμιά ιδέα.

Τι κάνω λάθος; Ή μήπως δεν κάνω λάθος; Πώς μπορώ να βοηθήσω το μωράκι μου να νιώθει ασφάλεια και έξω από την αγκαλιά μου;

Κάποια μου είπε ότι περνάει τόσο καλά ο κύριος που δεν είναι χαζός να ξεκολλήσει. :mrgreen:

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...