Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Για εμάς λέω. Εγώ έχω χάσει μόνο τα μισά από αυτά που έβαλα:(:( Θα σκάσω..

το φοβομουν οτι ελεγες για εμας!! ....... λοιπον εγω ημουν 56 κιλα οταν εμεινα εγκυος κ γεννησα 70! πριν 10 μερες σχεδον που ζυγιστηκα ημουν 60.....δεν νομιζω να εχω παρει απο τοτε. αρα εχουν μεινει 4 κιλα....καποια τζιν αρχισαν κ μου κανουν παντως κ τα φοραω

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

το φοβομουν οτι ελεγες για εμας!! ....... λοιπον εγω ημουν 56 κιλα οταν εμεινα εγκυος κ γεννησα 70! πριν 10 μερες σχεδον που ζυγιστηκα ημουν 60.....δεν νομιζω να εχω παρει απο τοτε. αρα εχουν μεινει 4 κιλα....καποια τζιν αρχισαν κ μου κανουν παντως κ τα φοραω

Μπράβο βρε θηρίο!

Εγώ ξεκίνησα 64 έφτασα 77 και τώρα είμαι 70 παρά κάτι.. Αλλά μάλλον λόγω 3ης εγκυμοσύνης μου φαίνεται ότι "άνοιξα" πολύ ..

Μπράβο βρε θηρίο!

Εγώ ξεκίνησα 64 έφτασα 77 και τώρα είμαι 70 παρά κάτι.. Αλλά μάλλον λόγω 3ης εγκυμοσύνης μου φαίνεται ότι "άνοιξα" πολύ ..

δεν καταλαβα πως εφυγαν...πηγα στον γιατρο τοτε για την μαστιτιδα κ απο συνηθεια ανεβηκα στην ζυγαρια (πρωτη φορα ξεφουσκωτη!!!!!!!!) κ οταν το ειδα χαρηκα παρα πολυ:D:D:D:D:D αλλα ακομα ειναι νωρις νομιζω να φυγουν ολα η εστω να πλησιασουμε στα κιλα μας.

88M1p3.pngycQap3.png

αλλα ακομα ειναι νωρις νομιζω να φυγουν ολα η εστω να πλησιασουμε στα κιλα μας.

Ναι αλλά εμείς θέλουμε τον Αύγουστο να τη βαφτίσουμε πριν φύγουμε ξανά για Μόναχο. Πως θα με θυμάται μετά το μωράκι μου όταν με βλέπει στις φωτογραφίες?/?

Διαφημίσεις

Ναι αλλά εμείς θέλουμε τον Αύγουστο να τη βαφτίσουμε πριν φύγουμε ξανά για Μόναχο. Πως θα με θυμάται μετά το μωράκι μου όταν με βλέπει στις φωτογραφίες?/?

ουυυυυυυυυυυυυυυ μεχρι τον αυγουστο κορμαρα θα εισαι βρε μην το σκεφτεσαι καν , εξαλλου δεν εχουν μεινει πολλα:wink:

88M1p3.pngycQap3.png

ουυυυυυυυυυυυυυυ μεχρι τον αυγουστο κορμαρα θα εισαι βρε μην το σκεφτεσαι καν , εξαλλου δεν εχουν μεινει πολλα:wink:

Μακάρι!

Ζήτησα κι από τη διατροφολόγο ένα πλάνο μήπως και βοηθηθώ και φύγουν πιο γρήγορα αλλά και σωστά γιατί θηλάζουμε κιόλας και θέλει προσοχή!

Θα δούμε!

κοριτσια ολα θα πανε καλα...θετικη σκεψη κ ολα θα πανε καλα...

να μαι με τον γιο μου:mrgreen:

Τι ομορφιές είναι αυτές! :D:D:D

Μπράβο σας!

Φαιρουλίνι μου, δυστυχώς, δεν θα μείνω. Μετά το χθεσινό ξενύχτι, ήταν τέτοια η υπερέντασή μου που στις πέντε τα χαράματα έπλενα βεράντες, άπλωνα ρούχα παρατημένα στον κάδο από το βράδυ, έβαζα το επόμενο πλυντήριο και έκανα ντουζάκι για να χαλαρώσω. Με τα πολλά ξημέρωσε και ο ομορφούλης μου ξύπνησε. Τον έπλυνα, τον άλλαξα, τον τάισα, τον κοίμησα και έπεσα κι εγώ για ένα τρίωρο. Αυτός είναι όλος κι όλος ο ύπνος μου... :(

Ριτάκι μου καλό και πονεμένο, μην μου στεναχωριέσαι. Το βλέπεις και μόνη σου : είναι χοντρόπετσοι οι άντρες. Κι εσύ Νεκταρία καλό κουράγιο. Δεν θα μας φάνε αυτοί κορίτσια. Εμείς θα τους ξεκάνουμε! ;)

Από σήμερα ανταλλάσουμε ιδέες για την όσο το δυνατό πιο οδυνηρή και βασανιστική εξόντωση των εχθρών (παλιότερα κάποιες τους λέγαμε αντρούλης, καλός μου, αμόρε κ.λπ. εκλεκτά παραμύθια).

Σας φιλώ όλες!

Αααααααααα εγώ ζω Θεσσαλονίκη.

2522daf9de.png

swGop2.png

oυφ!!!!ποσο πολυ σας καταλαβαινω!!εμενα το μωρο κλαιει στο στηθος!!κ δε ξερω τι να κανω!μαλλον κατι κανω λαθος αλλα κ με το μπιμπερο κλαιει τα χω δει ολα!!δε ξερω τι να κανω!!

πλακα πλακα να σας πω εμεις που ειμαστε Αθηνα δε κανονιζουμε καμια βολτα!!??

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα και απο εμας!!!

Υπομονη χρειαζεται με τους καλους μας και να τους υπενθυμιζουμε να μην ξεχνιουνται. Ο δικος μου τωρα εχει αρχισει να συνειδητοποιει τι εχει γινει, ηταν στην κοσμαρααααα του, και βοηθα και στις δουλειες αλλα κυριως σε οτι αφορα το παιδι. Ευτυχως με βοηθουσε η μαμα μου οποτε αποφυγαμε καυγαδες και μουτρα.

Θελω τοσο πολυ να παω βολτιτσα με το μπουμπουκι μου (εγω εχω βγει αλλα το μωρο ειπαμε μετα τις 40 μερες να το βγαλουμε), απο βδομαδα λοιπον θα κανουμε εξορμηση......

απο κιλα ξεκινησα 68, εφτασα 84 και τωρα ειμαι 73, δεν μου κανει ομως τιποτα απολυτως καθως ειχα ηδη παρει 2-3 προ εγκυμοσυνης. Μηπως ειναι ευκαιρια λοιπον να ανανεωσω την γκαρνταρομπα μου εεεεεεε;;;;;;;;;;;; μηπως

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Να ρωτησω οσες κοπελες θυλαζουν αποκλειστικα ποσα γραμμαρια περνουν τα μωρα σας την βδομαδα;

Εμεις ειμαστε στα 200 πανω κατω , η παιδιατρος λεει οτι ειναι καλα(αν ηταν λιγο παραπανω θα ηταν καλυτερα), αλλα εχω μια ανασφαλεια.

Ο μπεμπης γεννηθηκε 3500, βγηκαμε απο το μαιευτηριο 3200 και τωρα φτασαμε τα 4100, τα οποια μου φαινονται λιγα για 33 ημερων παιδι, κανω λαθος;;;

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

hello girls!

χάθηκα λιγάκι μιας και την προηγούμενη Τρίτη γέννησε και η αδερφή μου η οποία βγήκε σήμερα από το μαιευτήριο. Η μπεμπούλα μας είναι μικρή 2320 γεννήθηκε με κ.τ.

διάβασα τα νέα σας και το μόνο που έχω να πω είναι ΚΟΥΡΑΓΙΟ σε όλες μας!

Η αλήθεια είναι πως οι άνδρες δεν καταλαβαίνουν τι περνάμε μάλλον κανείς δεν το καταλαβαίνει παρα μόνο αν το έχει ζήσει! Εμένα ο δικός μου τώρα που δεν δουλεύει μου κάνει παρέα οπότε είμαστε καλά. Όχι ότι βοηθάει και πολύ (λιγάκι μόνο) αλλά τουλάχιστον έχω παρέα!

Ο μικρούλης μου είναι γλύκας! Είμαι ερωτευμένη μαζί του!!!!!!!!!!

Την Τρίτη που γέννησε η αδερφή μου ταλαιπωρήθηκε αρκετά μιας και τον είχα στο Αρεταίειο όσο περιμέναμε αλλά δεν έκλαψε καθόλου. Γενικά δεν κλαίει παρά μόνο όταν πεινάει.

Τις τελευταίες μέρες τη μέρα τρώει λίγο και συχνά μάλλον από τη ζέστη και το βράδυ κοιμάται πολύ καλά. Προχτές κοιμήθηκε περίπου στις 23:00 και ξύπνησε στις 8:00!!!!!!!!

Με τα κακάκια μας δεν τα πάμε και πολύ καλά μιας και κάνουμε κάθε 2-4 μέρες!

Όσο για το sling το χρησιμοποιώ αρκετά τελικά αν και τελευταία φοβάμαι ότι δεν είναι ίσια η μεσούλα του γίνεται ένα γάμα και κάθετε κιόλας και στο κ@λ@ρ@κι του και νομίζω δεν κάνει. δεν ξέρω τι να κάνω γιατι με βόλεψε τελικά.

Όσο για τα κιλά μου μου έχει μείνει ένα κιλάκι από αυτά που πείρα στην εγκυμοσύνη αλλά έχω και τα +15 που είχα πάρει πιο πριν όταν είχα κόψει το κάπνισμα. Α! Ριτάκι θα σε μαλώσω τώρα που το θυμήθηκα. Δεν κάνουμε κάτι που κάνει κακό σε μας και τα μωρά για χάρη ΚΑΝΕΝΟΣ.

Ρε κορίτσια μόνο ο δικός μου είναι τόσο ψηλός ή είναι και τα δικά σας? andith εσένα που γεννήθηκε αν θυμάμαι 55 πόντους πόσο είναι τώρα?

Έχουμε αρχίσει και φοράμε ρούχα 3-6.

uDLqp1.png

ξέχασα να σας πω, έχω αρχίσει να βγάζω γάλα με το θήλαστρο για τις μέρες που θα είμαι Ισπανια και η διαδικασία δε μου αρέσει καθόλου.

όσο για τους δημόσιους θηλασμούς εγώ δεν έχω πρίοβλημα απλά προσπαθώ να κρύβομαι γιατί νομίζω δεν αρέσει στον άνδρα μου ειδικά όταν υπάρχουν κοντά άνδρες.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...