Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Άλλη μία "σκοτωμένη" με το στεφάνι της μην... άντε μην πω καμιά κουβέντα...

Δύο φορές πλακωθήκαμε σήμερα και άλλες τόσες τον ξαπόστειλα από το σπίτι. Μα τι πλάσματα είναι αυτοί οι άντρες; Δεν μπορώ να καταλάβω... Μιλάω ειλικρινά. Μόνο υψηλή κριτική και υποδείξεις. Από τις 18/9 είμαι κλεισμένη στο σπίτι. Τρεις φορές είδα την κολλητή μου και καμμία φορά οποιονδήποτε άλλο φίλο. Μπαίνοντας στον ένατο την συνάντησα έξω και πήγαμε για έναν καφέ. Τον παρακάλεσα να κάνει μια βόλτα μόνος του... αυτός τσιμπούρι. Εκεί! Να μην μπορούμε να πούμε κουβέντα... Δεν έκανα βήμα χωρίς την αφεντιά του μιας και φοβόταν μην τυχόν και συμβεί κάτι κακό. Ξέχασα πώς είναι η ελευθερία. Και μετά γεννάω. Και σιγά σιγά βγαίνει η ένταση... Και τώρα είμαι η γκρινιάρα, η απόλυτη κ.λπ. κ.λπ. κοσμητικά επίθετα. Και με κρίνει αυτός που ακόμα δεν έχει μάθει να αλλάζει πάνα στο μωρό! Τον σκοτώνεις ή δεν τον σκοτώνεις κύριε πρόεδρε;

Στο μεταξύ κάνει το κλασικό αντρικό τρικ : πολλές ώρες στο γραφείο (αυτό το κάνουν όλοι οι μπαμπάδες συνάδελφοί του-μου το έχει πει εδώ και χρόνια) και μετά είναι εξαντλημένος, θέλει να τεντωθεί στον καναπέ, να κοιμηθεί στον καναπέ γιατί στο σαλόνι είναι πιο δροσερά κ.λπ. κ.λπ. Κι εγώ που ονειρεύομαι ποια νύχτα θα κοιμηθώ χωρίς να σηκώνομαι ανά μισάωρο να βλέπω το μωρό που ρουθουνίζει και ό,τι άλλο συμβαίνει τη νύχτα; Γιατί να μην μοιραζόμαστε, όχι τα αλλάγματα-πλυσίματα-ταϊσματα-ρεψίματα της νύχτας, αλλά τουλάχιστον την έγνοια του παιδιού τη νύχτα; Κι αν δεν δύναται ούτε το ΣΚ, τότε πότε να ελπίζω;

Το παιδί το αγαπώ πολύ. Ήταν απολύτως συνειδητοποιημένη η εγκυμοσύνη και ο ερχομός του στη ζωή μου. Απολαμβάνω τη φροντίδα του και τη χαίρομαι πολύ. Εξακολουθώ, όμως, να είμαι ένας άνθρωπος με αντοχές που σιγά σιγά εξαντλούνται και χρειάζομαι τη συμμετοχή και τη συμπαράστασή του. Υπόψη : σε ακτίνα 200 και πλέον χιλιομέτρων δεν κατοικεί ούτε μαμά, ούτε πεθερά, ούτε οι αδερφές μας... οπότε από βοήθεια δεν έχω να περιμένω απολύτως τίποτα. Επίσης όλες οι φίλες έχουν μικρά παιδιά που "απαγορεύεται" να έρθουν σε επαφή με το μωρό. Πόσο ακόμα θα αντέξω την απομόνωση; Δεν υποφέρεται το άτομο!

Ααααααααααα πριν λίγο έβηξε το μωράκι. Μπαίνω στην κρεβατοκάμαρα και ο κύριος ροχαλίζει του καλού καιρού. Το άκουσες το μωράκι; Τι να ακούσω; Τίποτα δεν άκουσε ο κύριος. Αχ! Βρε μήπως να κοιμάται μόνιμα στον καναπέ; Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να μην βασίζομαι πάνω του και χαλαρώνω πολύ στο ύπνο.

Αχ! Αχ! Αχ!

Θέλω επειγόντως δικήγορο! Κι αυτό, αν δεν μου κάνει νούμερα και το επόμενο ΣΚ. Αλλιώς θα χρειάζομαι τελετάρχη! :mrgreen:

Κουράγιο μάνα!

Δεν βγήκε τυχαία ! Άκουσες πουθενά "κουράγιο πατέρα"?

Χαλαρά κορίτσια!

Εμένα όταν είδε ότι ήμουν στα πρόθυρα της κατάθλιψης (τότε που έκλαιγα ολημερίς και ολονυχτίς ασταμάτητα) και τον τσίτωσε ο γιατρός ότι είναι πολύ επικύνδυνη φάση και τέτοια, άλλαξε και από το φόβο του ξυπνάει και το βράδι πολλές φορές . :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα και απο μενα κοριτσακια .....

εμεις τωρα γυρισαμε απο αιγινα ..παλι πισω στη ζεστη και τη μοναξια...ο μπαμπας να δουλευει κ αυτη τη βδομαδα 10-9μμ και εγω σπιτι ολομοναχη...η κολλητη μου εχει και αυτη παιδακι και θα της πω αν ειναι αυριο να το αφησει στη μανα της για να παμε βολτουλα..αναγκαστικα κ με τη μπεμπα μου...χαλαρωσα πολυ στην αιγινα,μεχρι που ηρθε ο καλος μου το σαββατο και αφου πηραμε τη μπεμπα και βγηκαμε μια βολτα για μια μπυριτσα και ειχα τοσο καταχαρει ,ξαφνικα αρχιζει να μου λεει με λεπτομερειες ποσο ωραια περασε τις 3 αυτες μερες πουχε μεινει μονος του...ποσο χαλαρος ηταν οπου κ αν πηγε...στο παρτυ που ειχαν κανει για τα γενεθλια ενος φιλου του ,σε ενα τραπεζι πουχε παει ,στα μπουζουκιακλπ κλπ....και αρχιζει κ με πιανει μια καταθλιψη..................................................................αλλο πραγμα.

ναι οκ,ολες οι κοπελες των φιλων του λατρεψαν τη μπουμπου μας απο τις φωτο κ εδωσαν χαιρετισματα και φιλια κλπ..κ αυτος ηταν τοσο περηφανος για το μωρο μας..αλλα μετα συνεχιζε παλι για τον κιαμο ,για τα αλλα παιδια και τι ελεγαν,κ πως περασαν...για τον κοσμο,την μουσικη ,το μαγαζι πουχαν παει..τα ελεγε τοσο αθωα,οπως τα συζηταμε παντα αλλωστε.. αλλα δεν ξερω τι με επιασε τωρα.....κ μετα πεταει το κορυφαιο..και κοιμηθηκα μονος με ηρεμια ολο το βραδυ..χωρις να σηκωνομαι ή να ξυπναω απο τη μικρη...κ αρχιζωωω....ωπα ρε καραμητρο..ποτε ξυπνησες τελευταια φορα για τη μικρη???ποτε σηκωθηκες για βοηθεια κ με αφησες να κοιμηθω???κυριως.... απο μονος σου?????στην αρχη ..ναι..κ με το παραπανω,αλλα πλεον,εχει τη σιγουρια του κ για μενα κ για τη μικρη,οποτε κοιμαται καθε βραδυ τον υπνο του δικαιου...δεν ξυπναει,εκτος αν τον ξυπνησω εγω.εριξα 2 μπινελικια και στανιαρα και συνηλθε κ αυτος και σορυ μωρακι μου κλπ κλπ..τεσπα,ψυχολογια 0....προσπαθουσα να μην δειχνω οτι ειμαι χαλια κ του βγαλω ξινο το 3ημερο του.....οποτε γυρναμε σπιτι κ τον βαζω κατω....ξεχασε κ το ονομα του..κουρασμενος,ξεκουρασμενος,....μονο αυτο μουχε μεινει....

τι αλλο να λεμε??πως ειναι νασαι λεχωνα???πως ειναι να μην φορας τα 12ποντα σου,τα αρωματα σου,να μην βγαινεις εξω και να μην χορευεις,να μην πινεις,να μην φορας ολα τα υπεροχα ρουχα σου στο υπεροχο σεξουαλικο κορμι σου....πανε τα στριγκακια(τουλαχιστον για μενα) πανε τα σεξυ κορμακια...πανε ολα..αλλά...............

αλλά λεω ξανα.... μετα σκεφτηκα οτι κατι λειπει απο ολους τους αλλους και τοχω σιγουρα εγω...

το υπεροχο μου μωρο!!!!!!!!!οποτε ολα τα αλλα περισσευουν...αυτες ειναι οι γκρινιαρικες σκεψεις μου που δυστυχως θα ειναι in & out my head ,για πολυ καιρο ακομα αλλα οπως λεει κ ο αντρας μου μεχρι τωρα ησουν μια απλη κοπελα,τωρα εισαι μια υπεροχη μανουλα..και εμεις μια απιστευτη οικογενεια...αυτα στροβιλιζουν απο το μυαλο μου κ τωρα και μυξοκλαιω,οποτε σας αφηνω ....

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

τι αλλο να λεμε??πως ειναι νασαι λεχωνα???πως ειναι να μην φορας τα 12ποντα σου,τα αρωματα σου,να μην βγαινεις εξω και να μην χορευεις,να μην πινεις,να μην φορας ολα τα υπεροχα ρουχα σου στο υπεροχο σεξουαλικο κορμι σου....πανε τα στριγκακια(τουλαχιστον για μενα) πανε τα σεξυ κορμακια...πανε ολα..αλλά...............

Να μη χωράς στα ρουχαλάκια σου και να φοράς κι αυτά τα απίστευτα σεξουαλικά σουτιέν θηλασμού?? Σκέτη πρόκληση εεεεεεεε??????

αλλά λεω ξανα.... μετα σκεφτηκα οτι κατι λειπει απο ολους τους αλλους και τοχω σιγουρα εγω...

το υπεροχο μου μωρο!!!!!!!!!οποτε ολα τα αλλα περισσευουν...

Κι εγώ μόλις την κοιτάω ή την παίρνω αγκαλιά τα ξεχνάω όλα τα άλλα (προσωρινά) και ευχαριστώ το Θεό για το αγγελουδάκι που μου χάρισε!

Καλημέρα λοιπόν κι όλα καλά!:tongue::tongue::tongue:

αυτο το παιδι μου...320 γρ σε 5 μερες πηρε...φτασαμε αισιως στα 5470...απο 3000...και πολυ το φοβομουν,γιατι τοσες μερες δεν ετρωγε και τοσο καλα στην αιγινα,αλλα τελικα.....

ο παιδιατρος μας μας ειχε πει οτι ειμαστε στο 75% της καμπυλης ,αλλα σε ολα,"συμμετρικα"....κ κεφαλι κ κοιλιτσα και βαρος κ υψος....ειμαι μια χαρουμενη μανουλιτσα...αλλα κουρασμενη..ελπιζω να κρατησει τα 3-4 ωρακια που χτυπαγε στην αιγινα...

χτυπησα και μια αλλεργια χτες βραδυ και πολυ τα ειδα ολα.πρηστηκε η παλαμη μου απο το κ..λο magnum που εφαγα..τηλ στον γιατρο κ οδηγιες φουλ...τσαντηλες εγω...μου χαλασε ολο το βραδυ...παω να φρεσκαριστω,να βαλω πλυντηριο ολα τα ρουχαλακια της απο το5ημερο,οπου εκει κ δεν αγγιξα πλυντηριο(βεβαια βοηθησα στο μαγαζι κατα πολυ) και να κοιμηθω αν προλαβω...καλο ε?????

σας παρακαλω μπορει να μου εξηγησει καποια γιατι ο μικρος καθεται στο στηθος κανενα τεταρτο ισως κ εικοσαλεπτο κ μετα αρχιζει κ τραβαει την ρογα?? σαν λαστιχο την κανει,ενω παραλληλα τραβαει το κεφαλακι του προς τα πισω κ κουναει χερακια. δεν εχω αλλο γαλα γιαυτο ?????//επειδη εχτες με ολα αυτα δεν εφαγα τιποτα?( μονο ενα παγωτο ) εχτες με το θηλαστρο παντως εβγαλα μπολικο ....αλλα σαν να ηταν αραιωμενο

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

σας παρακαλω μπορει να μου εξηγησει καποια γιατι ο μικρος καθεται στο στηθος κανενα τεταρτο ισως κ εικοσαλεπτο κ μετα αρχιζει κ τραβαει την ρογα?? σαν λαστιχο την κανει,ενω παραλληλα τραβαει το κεφαλακι του προς τα πισω κ κουναει χερακια. δεν εχω αλλο γαλα γιαυτο ?????//επειδη εχτες με ολα αυτα δεν εφαγα τιποτα?( μονο ενα παγωτο ) εχτες με το θηλαστρο παντως εβγαλα μπολικο ....αλλα σαν να ηταν αραιωμενο

και εμενα το κανει οταν δεν θελει αλλο και απλως παιζει(ενας απο τους πολλους τροπους)...βεβαια εμεις τρωμε ηδη κατω απο 20 λεπτα,οποτε τοτε ξερω οτι το κανει στα σιγουρα γιατι δεν θελει αλλο...της βαζω ξανα τη ρογα μεσα κ παλι τπτ...ααα.κ ειχα προσπαθησει να την μπερδεψω με αλλαγη στηθους αλλα παλι τπτ...δεν κλαιει ε???

γιατι ρε κοπελια δεν εφαγες τπτ???εγω τρωω 6 φορες τη μερα...χαχα....πως αλλιως θα αντεξετε????αυτο για το αραιωμενο δεν το ξερω..αλλα θα ρωτησω τη μαια αυριο...

και εμενα το κανει οταν δεν θελει αλλο και απλως παιζει(ενας απο τους πολλους τροπους)...βεβαια εμεις τρωμε ηδη κατω απο 20 λεπτα,οποτε τοτε ξερω οτι το κανει στα σιγουρα γιατι δεν θελει αλλο...της βαζω ξανα τη ρογα μεσα κ παλι τπτ...ααα.κ ειχα προσπαθησει να την μπερδεψω με αλλαγη στηθους αλλα παλι τπτ...δεν κλαιει ε???

γιατι ρε κοπελια δεν εφαγες τπτ???εγω τρωω 6 φορες τη μερα...χαχα....πως αλλιως θα αντεξετε????αυτο για το αραιωμενο δεν το ξερω..αλλα θα ρωτησω τη μαια αυριο...

το "δαγκωνει" κ παραλληλα την τραβαει ..... σαν σφεντονα. δεν κλαιει, απλα κανει σαν να ειναι ανησυχος....

88M1p3.pngycQap3.png

Καλημέρα! Πωπω, σας διαβάζω και νιώθω σαν να είμαστε εμείς 2 βήματα πιο πίσω. Βλέπω τώρα τα νεύρα και τα παράπονα και το βλέπω να μου έρχεται την άλλη βδομάδα :tongue:

Αχ, καλά κουράγια σε όλες! Εμείς προς το παρόν είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας γιατί μέχρι τώρα είχαμε "κοινούς εχθρούς". Να δούμε τώρα που άρχισαν να εμπιστρέφουν όλα στο φυσιολογικό τι θα γίνει...

Αυτό με τις βόλτες είναι πράγματι το καλύτερο. Εγώ δυστυχώς Θεσσαλονίκη δεν πολυέχω δικές μου παρέες.... Ποια είναι Θεσ/νίκη να αρχίσουμε να το οργανώνουμε? :D

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Ρίτα κι εμένα μου το έκανε αυτό (τώρα έχω 2 μέρες να τη βάλω στο στήθος). και το κάνει μερικές φορές και με το μπουκάλι. μήπως ψιλοπονάει? γιατι εμένα σφίγγεται κιολασ

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Ρίτα κι εμένα μου το έκανε αυτό (τώρα έχω 2 μέρες να τη βάλω στο στήθος). και το κάνει μερικές φορές και με το μπουκάλι. μήπως ψιλοπονάει? γιατι εμένα σφίγγεται κιολασ

μπορει να εχεις δικιο δεν το ειχα σκεφτει ..... αν κ δεν εχει συχνα(σχεδον καθολου ) πονακια ........ παντως τωρα ξεραθηκε :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Πωπω, σας διαβάζω και νιώθω σαν να είμαστε εμείς 2 βήματα πιο πίσω. Βλέπω τώρα τα νεύρα και τα παράπονα και το βλέπω να μου έρχεται την άλλη βδομάδα :tongue:

Αχ, καλά κουράγια σε όλες! Εμείς προς το παρόν είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας γιατί μέχρι τώρα είχαμε "κοινούς εχθρούς". Να δούμε τώρα που άρχισαν να εμπιστρέφουν όλα στο φυσιολογικό τι θα γίνει...

Αυτό με τις βόλτες είναι πράγματι το καλύτερο. Εγώ δυστυχώς Θεσσαλονίκη δεν πολυέχω δικές μου παρέες.... Ποια είναι Θεσ/νίκη να αρχίσουμε να το οργανώνουμε? :D

Καλημέρα!

κι εγώ με βόλτες ηρεμώ πάντως.Παρότι θέλει μια διαδικασία και προετοιμασία..και το χειρότερο όλων πρέπει να ντυθώ ..αλλά τίποτα δεν μου αρέσει επάνω μου...

Εγώ έρχομαι σε ένα μήνα και 2 μέρες στη Θεσσαλονίκη και μετράω ήδη αντίστροφα από τη χαρά μου!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...