Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Φοράω μπλουζάκια κανονικά που κατεβαίνει η τιράντα ή με ντεκολτέ όπου μπορεί αν βγεί το "μπιμπερό" :tongue:

Μετά βάζω ένα σεντονάκι από πάνω και ΔΕΝ φαίνεται ΤΙΠΟΤΑ! ...Φαντάσου θηλάζω μέσα στην πλατεία Χαλανδρίου! :cool:

Δοκίμασε το!

cLH8p3.png

xq41p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

που πηγατε ολες???σ/κ κ γυρνατε??εγω ακομα ζεστενομαι πολυ,ευτυχως που επεσε η θερμοκρασια! εκανα κατι δουλιτσες στο σπιτι κ εσκασα!! εγω με το θηλασμο επειδη δεν το χω ακομα καλα μαλλον θα παρω μπιμπερο!!οταν αποφασισω να βγω βεβαια!!

rXrPp3.png

απαπα τα νευρα μου....σκοτωθηκα με τον αντρα μου ........δεν φτανει που τον αφησα να κοιμηθει μεχρι τις 1!!!!!!!!για να ξεκουραστει(λες κ εγω δεν ειμαι ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ) αφου σηκωθηκε του ειπα....αφου πεσει ο ηλιος να παμε καμια βολτα(πραγμα που ειχαμε πει απο χτες) τι μου ειπε???????οτι σημερα ειναι κυριακη κ θελει να πλυνει το αμαξι κ μετα να ΄παει να δει για στεφανι για μια κηδεια που θα παει αυριο (που εχει ρεπο κ παλι δεν θα κανουμε τιποτα!!!!) ........καπνους απτα αυτια εβγαλα:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:μα εχω αδικο?????εχω παλαβωσει εδω μεσαολη μερα με το μωρο πανω μου κ να κανω κ ενα σορο δουλειες ...... ξερω οτι θα με κραξετε αλλα κ γω του αφησα το μωρο κ εφυγα,πηρα τους δρομους.να δει πως ειναι να εισαι κλεισμενος σπιτι με το μωρο..... δεν ειχα που να παω κ αφου εανα βολτα μονη κ εφαγα κ παγωτο ηρθα σε ενα νετ καφε.....κλαιω κ σας γραφω. χαλια ειμαι . την μια θελω να γυρισω γιατι το λυπαμαι το κακομοιρο το παιδακι μου κ την αλλη δεν νιωθω τυψεις γιατι στον πατερα του το αφησα στο κατω κατω.............κ θελω να εξαφανιστω

αυτα.

ουφ τα ειπα

ελπιζω καποια απο σας να με καταλαβαινει

88M1p3.pngycQap3.png

ritaki μου κοριτσακι μου!!!! γιατι ψυχουλινι μου νιωθεις ετσι!!! ξερεις τι νομιζω πως πρεπει να κανεις..να αρχισεις να βγαινεις με το μπεμπακι μονη σου...μη το φοβασαι. παρτο με το καροτσι, η βαλτο στο σλινγκ κ βγες βολτες...στην αρχη αν φοβασαι πηγαινε γυρω το τετραγωνο..κ σιγα σιγα κ πιο μακρια...εγω μολις αρχισα να βγαινω με το μωρο συνηλθα αμεσως. τη πρωτη βολτα την εκανα μονη μου με το καροτσι κ μαλιστα εβρεχε κιολας χαχα

για εμας τις γυναικες ειναι πιο μεγαλο το learning curve. αλλαζουν τελειως τα δεδομενα μας...πχ πλεον ειμαι η τελευταια στο σπιτι που τρωει πρωινο χιχι...αλλα ετσι ειναι η μητροτητα

μη κλαις κοριτσακι, μαζι με το μπεμπακι μπορεις να κανεις πολλα πραγματα...εγω σημερα χτενιστηκα αγκαλια με το γιο μου...σιγα σιγα να δεις ποσο ευκολη θα γινει η ζωη μας

α κ μαλιστα στη πρωτη βολτα ο μικρος ηταν μολις 1.5 βδομαδας χεχε...πλεον δε μασαω παντως...προχθες τον πηρα με το καροτσι κ πηγαμε στο ιατρειο να τον γραψω με το γιατρο με το λεωφορειο...αυριο που εχει εμβολιο θα τον βαλω στο μει ται κ θα παμε..αμε αμε...απλα πλεον η ζωουλα μας ειναι ταυτισμενη με τα μωρα μας :)

Διαφημίσεις

ριτακι!μη κλαις,σε καταλαβαινω κ γω μαλλον θα εκλαιγα!!:tongue::tongue::tongue:αλλα μην ανησυχεις ολα θα στρωσουν!!κ γω την εχω αφησει 2-3 φορες με το μπαμπα της,βεβαια για να κανω καποιες δουλιτσες αλλα τη μια φορα πηγα κ για ψωνια,γιατι ειχα φρικαρει που δε μου εκανε τιποτα,ο αντρας μου φοβαται λιγο κ μου λεει να τη κοιμηζω κ μετα να φευγω αλλα λιγη ωριτσα μοναχουλα σου καλο κανει!!κ το μωρο σου περναει ωριτσα με το μπαμπα του που δουλευει κ το βλεπει κ λιγοτερο!!!κ γω νιωθω πολυ πιεσμενη μερικες φορες!!ειναι απολυτα φυσιολογικο!!μανουλες γιναμε δεν ειναι απλο!!

rXrPp3.png

απαπα τα νευρα μου....σκοτωθηκα με τον αντρα μου ........δεν φτανει που τον αφησα να κοιμηθει μεχρι τις 1!!!!!!!!για να ξεκουραστει(λες κ εγω δεν ειμαι ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ) αφου σηκωθηκε του ειπα....αφου πεσει ο ηλιος να παμε καμια βολτα(πραγμα που ειχαμε πει απο χτες) τι μου ειπε???????οτι σημερα ειναι κυριακη κ θελει να πλυνει το αμαξι κ μετα να ΄παει να δει για στεφανι για μια κηδεια που θα παει αυριο (που εχει ρεπο κ παλι δεν θα κανουμε τιποτα!!!!) ........καπνους απτα αυτια εβγαλα:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:μα εχω αδικο?????εχω παλαβωσει εδω μεσαολη μερα με το μωρο πανω μου κ να κανω κ ενα σορο δουλειες ...... ξερω οτι θα με κραξετε αλλα κ γω του αφησα το μωρο κ εφυγα,πηρα τους δρομους.να δει πως ειναι να εισαι κλεισμενος σπιτι με το μωρο..... δεν ειχα που να παω κ αφου εανα βολτα μονη κ εφαγα κ παγωτο ηρθα σε ενα νετ καφε.....κλαιω κ σας γραφω. χαλια ειμαι . την μια θελω να γυρισω γιατι το λυπαμαι το κακομοιρο το παιδακι μου κ την αλλη δεν νιωθω τυψεις γιατι στον πατερα του το αφησα στο κατω κατω.............κ θελω να εξαφανιστω

αυτα.

ουφ τα ειπα

Ριτακι μου,

επειδή σε καταλαβαινω τα μαλαααααααααα ομως, διοτι εγιναν ακριβως τα ιδια σημερα με τη διαφορα οτι επλυνε το αμαξι και πηγε για βολτα και μπυρες με φιλους, σου στελνω με πμ το τηλ μου να κανονιζουμε βολτες με τα μπεμπακια μας και να μην εχουμε αναγκη κανενα!!!!!!!!!!!!!!

Εσυ τουλαχιστον πηρες τους δρομους, εγω καθισα μεσα και αναρωτιομουν.... τι σκ....τα, εγω δεν ημουν ποτε ετσι τωρα γιατι νιωθω εξαρτημενη?????

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Άλλη μία "σκοτωμένη" με το στεφάνι της μην... άντε μην πω καμιά κουβέντα...

Δύο φορές πλακωθήκαμε σήμερα και άλλες τόσες τον ξαπόστειλα από το σπίτι. Μα τι πλάσματα είναι αυτοί οι άντρες; Δεν μπορώ να καταλάβω... Μιλάω ειλικρινά. Μόνο υψηλή κριτική και υποδείξεις. Από τις 18/9 είμαι κλεισμένη στο σπίτι. Τρεις φορές είδα την κολλητή μου και καμμία φορά οποιονδήποτε άλλο φίλο. Μπαίνοντας στον ένατο την συνάντησα έξω και πήγαμε για έναν καφέ. Τον παρακάλεσα να κάνει μια βόλτα μόνος του... αυτός τσιμπούρι. Εκεί! Να μην μπορούμε να πούμε κουβέντα... Δεν έκανα βήμα χωρίς την αφεντιά του μιας και φοβόταν μην τυχόν και συμβεί κάτι κακό. Ξέχασα πώς είναι η ελευθερία. Και μετά γεννάω. Και σιγά σιγά βγαίνει η ένταση... Και τώρα είμαι η γκρινιάρα, η απόλυτη κ.λπ. κ.λπ. κοσμητικά επίθετα. Και με κρίνει αυτός που ακόμα δεν έχει μάθει να αλλάζει πάνα στο μωρό! Τον σκοτώνεις ή δεν τον σκοτώνεις κύριε πρόεδρε;

Στο μεταξύ κάνει το κλασικό αντρικό τρικ : πολλές ώρες στο γραφείο (αυτό το κάνουν όλοι οι μπαμπάδες συνάδελφοί του-μου το έχει πει εδώ και χρόνια) και μετά είναι εξαντλημένος, θέλει να τεντωθεί στον καναπέ, να κοιμηθεί στον καναπέ γιατί στο σαλόνι είναι πιο δροσερά κ.λπ. κ.λπ. Κι εγώ που ονειρεύομαι ποια νύχτα θα κοιμηθώ χωρίς να σηκώνομαι ανά μισάωρο να βλέπω το μωρό που ρουθουνίζει και ό,τι άλλο συμβαίνει τη νύχτα; Γιατί να μην μοιραζόμαστε, όχι τα αλλάγματα-πλυσίματα-ταϊσματα-ρεψίματα της νύχτας, αλλά τουλάχιστον την έγνοια του παιδιού τη νύχτα; Κι αν δεν δύναται ούτε το ΣΚ, τότε πότε να ελπίζω;

Το παιδί το αγαπώ πολύ. Ήταν απολύτως συνειδητοποιημένη η εγκυμοσύνη και ο ερχομός του στη ζωή μου. Απολαμβάνω τη φροντίδα του και τη χαίρομαι πολύ. Εξακολουθώ, όμως, να είμαι ένας άνθρωπος με αντοχές που σιγά σιγά εξαντλούνται και χρειάζομαι τη συμμετοχή και τη συμπαράστασή του. Υπόψη : σε ακτίνα 200 και πλέον χιλιομέτρων δεν κατοικεί ούτε μαμά, ούτε πεθερά, ούτε οι αδερφές μας... οπότε από βοήθεια δεν έχω να περιμένω απολύτως τίποτα. Επίσης όλες οι φίλες έχουν μικρά παιδιά που "απαγορεύεται" να έρθουν σε επαφή με το μωρό. Πόσο ακόμα θα αντέξω την απομόνωση; Δεν υποφέρεται το άτομο!

Ααααααααααα πριν λίγο έβηξε το μωράκι. Μπαίνω στην κρεβατοκάμαρα και ο κύριος ροχαλίζει του καλού καιρού. Το άκουσες το μωράκι; Τι να ακούσω; Τίποτα δεν άκουσε ο κύριος. Αχ! Βρε μήπως να κοιμάται μόνιμα στον καναπέ; Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να μην βασίζομαι πάνω του και χαλαρώνω πολύ στο ύπνο.

Αχ! Αχ! Αχ!

Θέλω επειγόντως δικήγορο! Κι αυτό, αν δεν μου κάνει νούμερα και το επόμενο ΣΚ. Αλλιώς θα χρειάζομαι τελετάρχη! :mrgreen:

2522daf9de.png

swGop2.png

Ριτάκι, σε νιώθω καλή μου. Κράτα γερά! Από αύριο θα καταστρώνουμε σχέδια για την οριστική εξόντωσή τους σε ημερήσια βάση.

Ως τότε και μιας και έχω τρομερή υπερένταση, πάω να σιδερώσω κανά ρουχαλάκι, να το κάνω το σπίτι χαμάμ με το ατμοσίδερο και τον αποστειρωτή, να βράσω και κανά νερό, να "ξεχαστώ" και να κλείσω "κατά λάθος" τις μπαλκονόπορτες, με λίγα λόγια να κάνω αποπνικτική την ατμόσφαιρα, να ξυπνήσει μες στα νεύρα το στεφάνι και να πάρω το αίμα μου πίσω για ό,τι με έκανε να περάσω σήμερα.

Καλό το σχέδιο; :mrgreen:

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

καλημερα μανουλες.... σπιτακι μου ειμαι με το παιδακι μου .... πρισμενα ματια,πονοκεφαλο,εξαντληση κ μουτρα. ο αλλος κοιμαται!!!! εμ βεβαια ....κουραστηκε εχτες! λοιπον εχτες ηρθα σπιτι το απογευμα γιατι ειχε τουμπανιασει το στηθος μου κ ειχα κανει μουσκεμα την μπλουζα μου .... ειχε φερει τον αδελφο του να τον βοηθησει με το μωρο κ τους βρηκα εδω (ποιος ξερει τι τραβηξε το παιδακι μου ) δεν μου εκανε καμια σκηνη μπροστα στον αδελφο του κ εγω το εκμεταλευτηκα κ αφου εκατσα λιγο με τον μπεμπη,εκανα μπανιο κ εβγαλα με το θηλαστρο γαλατακι (δεν το δωσα στο μωρο γιατι ειχα καπνισει εξω.....ξερω οτι ηταν λαθος κινηση αλλα το κανα) μετα το μπανιο λοιπον πηρα τον μπεμπη κ καθησαμε στην βεραντα κ απολαμβανε την αγκαλια μου το κακομοιρο κ εκανε σαν χελωνακι κ εψαχνε στηθος:roll: αργοτερα τον πηρα κ πηγαμε στο δικο του δωματιο κ εστρωσα να ξαπλωσω εκει. αφου εφυγε ο αδελφος του αρχισε τα σχολια....μαζευτηκες? κ δεν το εννοουσα ετσι οπως το καταλαβες κτλ ....ηθελε να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα. για καλη μου τυχη (μαλλον) νομιζε οτι τοσες ωρες ημουν στην μανα μου.εγω ομως δεν πηγα εκει για να μην δινω δικαιωματα κ την ανακατευω.μονη μου καλυτερα ημουν . τελος παντων προσπαθησε να με ηρεμησει δεν λεω αλλα εγω δεν ειχα διαθεση να ακουσω ΤΙΠΟΤΑ:twisted: ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΠΥΡΑΥΛΟ:twisted::twisted: το μονο που του ειπα ηταν οτι περιμενω να δω πραξεις κ αλλα τετοια.

σημερα εχει ρεπο αλλα θα παει σε κηδεια ενος θειου του το απογευμα, οποτε εχω σκοπο να παρω το μωρο μολις φυγει κ να βγω κ εγω κ ουτε θα του πω κ τιποτα παλι .ελπιζω να κατσει να τα σκεφτει ολα καποια στιγμη κ καπως να με καταλαβει .

παντως κοριτσια μου .... ευχαριστω που ειχατε την διαθεση να με καταλαβετε....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ

mpoumpou moy μολις ανοιξω το κινητο μου θα σε αποθηκευσω κ συντομα θα ερθω να κανουμε βολτα στην πλατεια σας:tongue::tongue:ευχαριστω κ παλι ...κρατα γερα κ εσυ :?:???::?

mary το σχεδιο εναντιον του αντρα σου το βρισκω αψογο .... πρεπει να βαλω κατω την γυναικεια μου πονηρια κ να καταστρωσω κ εγω κατι :mrgreen::mrgreen:

fairy την καλυτερη απολες σε βρισκω....βολτες!βολτες!βολτες!!!!

οσο αναφορα το σλινγκ εχω να σου κανω καποιες ερωτησεις..... οταν τον βαζω σε ορθια θεση αφηνω τα ποδαρακια εξω κ κατα καποιο τροπο στηριζεται στον κ@λαρακι του.καλα κανω?????????? στην ορθια επισης θεση...το κεφαλακι δεν στηριζετε καλα,οποτε με το ενα χερι του το κραταω. κατι μαλλον κανω λαθος εκει,αλλα τι ????

88M1p3.pngycQap3.png

αυτα.

ουφ τα ειπα

Όλες σε καταλαβαίνουμε ! Χρειαζόμαστε και ξεκούραση και ξέσκασμα! Και αυτό πρέπει να το καταλάβουν και οι άντρες μας αλλά ξέρεις είναι κομματάκι δύσκολο! Θέλουν το χρόνο τους για να το συνειδητοποιήσουν !

Και επίσης πρέπει να τους το λες συνέχεια για να το εμπεδώσουν γιατί αν περιμένεις να το καταλάβουν ή να το φανταστούν από μόνοι τους ...σώθηκες!

Υπομονή! Όλα θα στρώσουν σιγά- σιγά. Πάνω από όλα πρέπει εσύ να βρεις δύναμη και να βρεις τον εαυτό σου ξανά. Θα συμφωνήσω ότι πρέπει να βγαίνεις με το μωρό και να μη μένεις κλεισμένη μέσα. Δεν κάνει καλό σε κανέναν από τους δυο σας.

Θέλουν το χρόνο τους για να το συνειδητοποιήσουν !

Και επίσης πρέπει να τους το λες συνέχεια για να το εμπεδώσουν γιατί αν περιμένεις να το καταλάβουν ή να το φανταστούν από μόνοι τους ...σώθηκες!

Υπομονή!

Αυτο ειναι το χειροτερο κ το πιο εξοντωτικο απολα !!!!!!!!

εσυ γλυκια μου πως εισαι ??????? καλυτερευσαν τα πραγματα? τα κοριτσια σου ?

88M1p3.pngycQap3.png

Αυτο ειναι το χειροτερο κ το πιο εξοντωτικο απολα !!!!!!!!

εσυ γλυκια μου πως εισαι ??????? καλυτερευσαν τα πραγματα? τα κοριτσια σου ?

Λέμε λίγο καλύτερα! Απλά φοβόμαστε να το πούμε ακόμα γιατί είναι νωρίς..

Τα κορίτσια είναι καλά. Έδωσαν το Σάββατο εξετάσεις στο Goethe για δυο πτυχία Γερμανικών και περιμένουμε αύριο τα αποτελέσματα για να δούμε αν θα δώσουν προφορικά. Κατά τα άλλα φεύγουν όλοι κάθε πρωί για το σχολείο και όταν γυρνάνε βρίσκουν το φαγάκι τους έτοιμο, το σπίτι το κατά δύναμιν καθαρό και θέλουν τη μπουμπού για παιχνίδια..Στην αρχή με ενοχλούσε που έμενα μόνη γιατί ήμουν πολύ κουρασμένη.Τώρα ιδίως όταν η μικρή είναι ήρεμη απολαμβάνω τις στιγμές μου μαζί της..:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...